Havestole: Komfortabel udendørs rekreation (22 billeder)

I haven, på dacha eller i landsbyen, på de steder, hvor vi arbejder og hviler, er der brug for havestole ikke mindre end hjemme. Deres udnævnelse er den samme: at sidde på dem med hele familien eller med venner, spis shish kebabs. Du kan invitere gæster, sidde med dem, snak.

Hvide havestole
Hvide stole lavet af metal til have

Men betingelserne ved dacha er helt forskellige fra dem i hjemmet, så kravene til havemøbler er helt forskellige. For det første skal det æstetiske princip: møbeldele passe ind i det naturlige "interiør" på dit websted. Det er muligt, at de modeller, der ser godt ud i dit køkken, i haven vil være upassende.

Chaise longue stole til haven

Have stole med indretning

Tidligere blev havemøbler udvalgt efter princippet "alt det er en skam at smide ud - ved dacha". Så mange mennesker gør indtil nu, i tilfælde af at webstedet endnu ikke er udstyret, og der er ingen tid til hvile. Men i de tilfælde, hvor radikalt ændret ejerne af et smukt hus, en velplejet græsplæne, en storslået blomst seng, og nogle gange en rosenhave, en swimmingpool, og visningen på havemøbler.

Træ have stole
Stole lavet af træ til sommerhus

Egenskaber af havestole

Krav til havestole svarer til de betingelser, hvor de vil blive brugt. De burde være:

 • praktisk og til at spise ved bordet og til afslapning;
 • stærk, af god kvalitet;
 • de skal være nemme at vaske;
 • Det er bedre, hvis bord og stole er foldbare, bekvemme til transport.

Modeller af stole til hytter er varierede, en af ​​de bedste muligheder kan folde møbler (borde, stole). Hvis spørgsmålet om opbevaring er relevant for dig, kan du prøve at løse det på denne måde.

Sammenfoldelig stol adskiller sig ikke kun, fordi den kan fjernes til opbevaring uden problemer. Ofte foldet stole er meget lyse, nogle af dem er specielt lavet til vandreture, hvor hvert gram tæller.

Havestole fra brædder
Smedejernsstole til haven

Modeller af stole til gaden

Når vi taler om møbler til en dacha og især om stole, betyder vi ofte forskellige begreber. Der er stole til gaden, som er hele sæsonen under den åbne himmel. Der er - for sommerhus er de ikke bange for ændringer i vejrforholdene. De kan være lige med stofbetræk, som hjemme.

Have stol
Havemøbler

Udendørs stole bør have følgende funktioner:

 • være lys, så i tilfælde af regn eller hagl fare kunne selv børn tage dem under taget;
 • i stedet for de klassiske ben - støtte;
 • mangel på dekorative elementer, der er ødelagt under påvirkning af ugunstige vejrforhold
 • Materialer, hvorfra stole til gaden er lavet, skal være nemme at vaske og rengøre;
 • praktisk til opbevaring.

Selv om du har meget plads i dit landsted, skal du overveje, om det er muligt at placere alle de købte stole på et sikkert sted, inden du køber det. Hvis denne vanskelighed stopper dig, så kig på de foldbare og stabile modeller.

Stole lavet af metal til have
Havestole i jugendstil

Lysstabbare modeller blev skabt specielt til gadecafeer og barer. De sættes ind i en anden og besætter det samme område som en stol. Selvom der kan være 50 stykker i lodret række. Den næste fordel er materialet. Sådanne stole er normalt lavet af plast, som er nok til at skylle ud slangen, og det skinner allerede. Plastmøbler er også den billigste mulighed for at købe.

Have stol med blød polstring
Stål have stole

Hvis den tidligere model blev lånt fra en cafe, så er en foldestol en dachas originale design. Letvægts, holdbar, tager ikke meget af metaen under opbevaring, denne stol består af nogle fordele.

1
Havestole fra plastik
Træstole med bord til sommerhuse

Sæderne på dem udføres af forskellige materialer: det kan være et stærkt stofbasis, plast eller et træ. Nogen kan lide, at alle møbler i dacha er træ og i harmoni med den omgivende natur, nogen - så de lyse farver på stoffets dækning skiller sig ud over baggrunden for det omgivende grønt og nitter dine øjne til dig selv. En foldestol fremstillet af plast kan lide af en lav pris.

Ved k
øb skal du være opmærksom på benene. I foldestole er de normalt lavet af bøjet aluminiumrør. I rammen, i stedet for benene, er der tilvejebragt en understøtning fra det samme rør, som er placeret langs jorden. Det er praktisk for dem, der har møbler ikke på verandaen og ikke på en speciel platform. Hvis en stol af dette design står direkte på jorden, falder dens ben under en persons vægt ikke i jorden.

Plast stole til haven

Modeller af stole til hytter

En have stol er et tilbehør til møbler, uundværlig både i gaden og i huset. Tag ly på regnen, sidder med en bog i dine hænder (eller tablet), og endelig spis i køkkenet. Næsten alt er hjemme, det vil sige i en by lejlighed. Men ikke rigtig.

Wicker havestole
Kurvstoler til haven
Rattan stole i haven

Dacha er et sted, hvor en person, uanset om han arbejder der eller hviler, kommer til at ændre situationen. Et sommerhus er et sted, hvor en person hviler i sin sjæl. Træstole og borde er perfekte til dette formål. De vigtigste fordele ved møbler fra naturligt træ:

 • formidler en atmosfære af hygge og varme
 • udenfor modetrends til enhver tid;
 • påvirker ikke sundhed, naturmateriale
 • høj styrke;
 • harmoniserer med alle materialer;
 • passer ind i ethvert interiør, i et hvilket som helst farveskema.

Anvendelse af disse kriterier ved valg af møbler til din haveplot, vil du kunne finde egnede modeller til dig selv. Glem ikke, at dachastolen er et smukt og behageligt element i haveindretning, som du gerne vil have fuldt ud.

Havestole med blød siddushki
Folding Have Stole
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 6 = 8