Hængekøje til sommerhus – et ideelt hvilested for voksne og børn (20 billeder)

Hvis du har købt en dacha for en god hvile, og ikke en uendelig grave i senge, så skal du have en hængekøje. Det giver dig mulighed for at ligge under den åbne himmel og nyde din ferie i naturen.

Hængekøje til sommerhus

Indbyggerne i Sydamerika begyndte at suspendere sengene fra bark af et træ for første gang. Indianerne rockede over landet og beundrede omgivelserne. Denne kreative idé blev også værdsat af nærliggende stammer, men foretaget flere ændringer. Hængekøjen blev stof, hvilket betyder, at det var blødere. Senere hang søfolk hængekøjer på et skib for at spare plads. Og så elskede europæere dette møbel.

Hængekøje til sommerhus
Hængekøje til sommerhus

Hvert år vokser hængekøjernes popularitet kun, fordi producenterne gør dem mere bekvemme.

Hængekøje til sommerhus

Varianter af hængekøjer

Der er flere typer hængekøjer til sommerferie. De varierer i størrelse og kapacitet: hængekøjer er single og designet til flere personer. Også modeller er lavet af forskellige stoffer. Men flere detaljer er værd at diskutere den vigtigste funktion: opførelsen af ​​hængekøjer.

Hængekøje til sommerhus

Falsk

Suspended hængekøjer til hytter er den mest populære slags. På grund af enkeltheden af ​​disse hængekøjer er kendetegnet ved en demokratisk pris, så alle kan erhverve dem. Denne mulighed er velegnet til dem, der ikke leder efter noget forfinet, men vil bare gøre et hyggeligt sted at slappe af.

Sådanne produkter er lavet af stærke syntetiske materialer. Moderne modeller har en vandtæt bund og et myggenet. Tilstedeværelsen af ​​den sidste forbedring er især nyttig for dem, der planlægger at sove udendørs, så myg kan ikke få dig.

Hængekøje til sommerhus

Installation af hængende hængekøjer kræver ikke stor indsats. Det vil være nødvendigt at vælge egnede træer, der ligger tæt på hinanden i tykkelse. Med karabiner og spændingsdele er ophængningsstrukturen sikkert fastgjort til træerne. Hvis der ikke er planter med kraftige trunker på dit område, vil der være nok stærke søjler.

Hængekøje til sommerhus

Med skelet

Hængekøje til en dacha med et skelet er ikke mindre populært end den tidligere model. En særlig fordel er, at den kan placeres overalt. Behøver ikke at kigge efter egnede træer eller installationspoler, takket være rammestrukturen, kan denne hængekøje nemt placeres på enhver salgsplads. Det kan være en have eller en stor veranda af et hus, et lysthus eller et telt. Stationære strukturer vejer omkring 15 kg, rammen er lavet af høj kvalitet metal rør. Det vil ofte være problematisk at transportere et sådant produkt.

Hængekøje til sommerhus

Men en hængekøje med en ramme kan endda tages med dig til fiskeri. Denne model er ikke særlig stabil, fordi den er lavet af letmetal, men det er let demonteret og anbragt i bagagerummet på bilen. Ideel til korte ture til naturen (picnic, skov, strand). Hængekøjer med en ramme er kendetegnet ved forskellige former, farver og størrelser.

Hængekøje til sommerhus

stole

Stolen er et originalt alternativ til det klassiske hængekøje look. I denne model kan du ikke bare bruge tid idiotisk, men gøre noget nyttigt. For eksempel læse bøger eller arbejde på en bærbar computer. Måske på en varm sommer aften, svajer lidt i en hængekøje stol, bliver du inspireret nok til, at du ikke kun læser andres værker, men skriv dit eget.

Hængekøje til sommerhus

Takket være solsengens form er denne slags hængekøje egnet som en lænestol til gæster. Forestil dig bare en utrolig atmosfære, du kan skabe, hvis du lægger sådanne stole rundt på et bord på en åben veranda. Fælles hvile med venner i frisk luft vil være uforglemmeligt. Priserne på lænestole-hængekøjer afhænger af kompleksiteten af ​​designet. Enkle muligheder er tilgængelige for en bred vifte af købere, modeller med baldakiner, puder og andet tilbehør koster mere. Men komfortable og bløde stole kan du selv gøre.

1
Hængekøje til sommerhus

swing

Hængekøje gynger til hytter kan ikke tilskrives en særskilt art. En sådan model kan være med eller uden ramme, den kan traditionelt være aflang eller i form af en lænestol. Et kendetegn ved swing er et fastgørelsespunkt. Det er på grund af dette, at hængekøjen er i stand til at svinge.

Hængekøje til sommerhus

Især et sådant usædvanligt design vil være glade børn. Sådanne gynger er helt sikre, så babyer kan spille dem uden overvågning af voksne. For et ekstra gebyr kan du lave et originalt udseende, som yderligere vil vinde barnets hjerte.

Hængekøje til sommerhus

Hvordan man hænger en hængekøje selv?

Hvis du beslutter, hvilken slags hængekøje struktur du vil købe, er det tid til at tænke over, hvor du skal placere det. At vælge et sted skal du komme seriøst, så senere intet blandede sig i hvile. Hvis der er en baldakin på dacha, så er et ideelt sted fundet. Baldakinen beskytter mod de brændende solstråler på en sultrig dag og beskytter også pålideligt fra uventet startet regn. Du kan også sidde i skyggen af ​​et træ. En tykk krone beskytter mod vind og sol.

At installere en hængekøje med en baldakin vil ikke være meget svært. Det er nok at samle det efter instruktionerne og placere det på et forud valgt websted.

Men med en suspension model bliver nødt til at tinker. Vi tilbyder dig nogle tips om, hvordan du hænger en hængekøje i landet.

Hængekøje til sommerhus

Du kan selv fastsætte hængekøjen, hvis du følger disse anbefalinger:

  1. Når du vælger træerne, som du planlægger at hænge en hængekøje på, skal du sørge for, at trunksens diameter ikke er mindre end 15 centimeter. Ved samme princip udføre valget af søjler.
  2. Indlæg skal neddykkes til en dybde på mindst en halv meter, dækket af jord og betonet støttebasis. Nogle mener, at det er nok bare at hamre søjlen dybere og drukne jorden rundt. Men en sådan metode under indflydelse af fugt vil vise sig ikke fra den bedste side.
  3. Det er ønskeligt, at afstanden mellem understøtningerne er længere end hamakproduktets længde med en meter og en halv. Hvis dette ikke er muligt, skal du løfte beslagene ovenover.
  4. Til hængende til bagagerummet skal du bruge specielle ringe eller et tykt reb for ikke at skade træbarken.
  5. Fix strukturen skal være i 1,5-1,7 m fra jorden.
  6. Vær opmærksom på, at længden af ​​snoet kan justeres under køb. Ved langvarig brug vil hængekøjen strække sig, så du skal kunne stramme linjerne.
  7. Udfør en styrke test. Til dette skal en person ligge i en hængekøje og gøre nogle pludselige bevægelser. Den anden på dette tidspunkt ser ud, at træerne ikke knækker under vægtens vægt, og at monteringen ikke forskyder sig.
Hængekøje til sommerhus
Hængekøje til sommerhus

Hængekøje med egne hænder

I nærværelse af tre til fire timer og ønsket om at spare penge, kan du lave en hængekøje i sommerhuset med dine egne hænder. Selvom du aldrig har syet noget, kan du gøre fremstillingen af ​​modellen beskrevet nedenfor.

Du skal starte med valget af stof. Da du vil bruge produktet om sommeren, er det ønskeligt, at materialet passerer gennem luften og ikke irriterer huden. Bomuld er ideel. Også en god mulighed er nylon.

Hængekøje til sommerhus

På et stykke klud, der måler 150x300 mm, skal du bøje kanterne langs længden og sy dem på symaskinen. Hvis du vil have en suspenderet lounger til at være blødere, så er der to sådanne mønstre. De er stablet på hinanden og syet langs længden og efterlader et hul omkring en meter. Gennem den indeni kan du lægge en tynd blød tæppe eller vandafvisende olieklæde. De smalle sider af stoffet er gemt omkring 5 centimeter og er også syet. Lærredet er klar.

Hængekøje til sommerhus

I de resulterende tunneler strækker en stærk undertøjsledning. Det er såret flere gange og knutet. Derefter kan du allerede vedhæfte hængekøjen til træet, for det er nødvendigt at binde ledningen til rebet.

Hvis andre måder at fastgøre. I de resulterende tunneler indsætter lameller med forborede huller i enderne. Toppe sidder i huller, og derefter bundet. Hvis der er stubber i enden af ​​skinnerne, behøver du ikke at bore på forhånd, da tovet ikke glider.

Hængekøje til sommerhus

Mange foretrækker at installere øjenlåg på siden af ​​lærredet. Hertil fremstilles huller i en afstand på ca. 10 cm. Deres diameter skal svare til øjenlågens diameter. Derefter indsættes en hammer med lejereringe. Slynger er strakt i dem. Du kan passere hver linje gennem huller i en træbjælke. Derefter er ledningerne forbundet med et reb eller specielle ringe.

Hængekøje til sommerhus

Hængekøje - en nødvendig egenskab for hvile i landet. Så tænk på at købe det eller gøre det selv, for at kunne svinge i haven, nyde den friske luft, syngende fugle og den blide sol.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

94 − = 87