Interiør af grønt køkken (19 billeder): Moderne design muligheder

Grøn er den mest almindelige i naturen. Det er farven på styrke, friskhed og sundhed, hvor næsten alle planter er lavet. På en måde er det enestående. Det er trods alt opnået ved at blande koldblå ​​og varm gul. Derfor belyser den harmoni og balance, som er ideel til indretning af køkkenet. Og både direkte og vinkelvarianter ser lige så fordelagtigt ud. De grønne nuancer er opfriskende og jubler op om morgenen, og om aftenen omvendt - de tilpasser sig til hvile og berolige.

Smukt beige-grønt køkken

Forskellige nuancer af grønt

Udvalget af variationer i grønne nuancer i farvepaletten er så bred, at det nogle gange er svært at kalde dem en farve. Hver af dens tone opfattes på forskellige måder og har sine egne egenskaber. Derfor er deres ansøgning relevant i forskellige situationer:

  • Smaragd og malachit ser mest harmonisk ud i den klassiske stil. Disse nuancer er perfekte til dekoration af facader af møbler eller dekorative elementer, men ikke vægge eller loft. Klassiske interiører ser mere harmonisk ud i disse farver, da de er et tegn på luksus. En meget ædle udsigt er taget af sort-smaragd køkken;
  • Oliven og pistacien farve kan blive den største skygge i design af rummet. dvs. med deres hjælp kan du tegne ikke kun et sæt eller en anden indretning. Sådanne lysegrønne toner kan skabe en hyggelig atmosfære i interiøret. De ser harmonisk ud i enhver stil, hvor der ikke er overskydende dele eller overskydende dynamik;
  • Mættede og lyse nuancer med gule overløb, for eksempel farven på et æble. Denne mulighed passer perfekt til moderne dynamiske design. Ofte er grønne køkkener dekoreret med facader, lavet i sådanne toner, samt tekstil og forskellige dekorative elementer. Men for at udelukke en alt for spændt situation er det nødvendigt at opgive overdreven brug af lyse farver. Dette gælder især for sorte og grønne kombinationer.

I den grønne farve, gulv og vægge kan der laves forskellige dekorationer, tallerkener, lysekroner og lamper, tekstiler som tyl og gardiner, fliser med et forklæde mv. Det vigtigste er at vælge den rigtige nuance af grøn og de mest passende nuancer af andre farver. I en af ​​mulighederne vil grøn spille rollen som den første violin.

Olivenbrunt køkken
Beige og grønt moderne køkken

Grundlæggende regler for opbygning af et grønt køkkendesign

Tænker over køkkenets design, udført i grønt, er det nødvendigt at tage højde for en række anbefalinger:

  • Hvis du lige er begyndt at planlægge køkkenets design, skal du vælge en suite, apparater, bordplade og andre møbler og derefter vælge en nuance af maling eller tapet;
  • Lys grønne farver (lime, æble, moden pære) til udformning af store overflader er ikke egnede. Det er mest hensigtsmæssigt at designe en accentvæg i en sådan farve. En sådan teknik, du kan se på billedet, der præsenteres i artiklen. Men mørkegrønne farver afslører bedst deres dekorative potentiale i store områder. Derfor er det ønskeligt at dekorere grønne vægge i køkkenet og vælge præcis sådanne nuancer;
  • For sydlige køkkener er det ønskeligt at bruge grønne toner med et højere indhold af blå, for eksempel turkis, jade, mynte. Hvis køkkenet åbner mod nord, er det bedre at bruge varmere grønfarver med en gul note, for eksempel oliven eller mose;
  • Store rum kan indrettes ved hjælp af alle nuancer, men et lille køkken - kun med overvejende lys. For eksempel hele køkkenet i hvidt og væggene - i lysegrøn eller omvendt. Hvis farven på tapetet er grøn, så har den fortrinsvis et let diskret mønster, der ikke spiser "plads".
Rummeligt grønt køkken med ø

Hvis køkkenet er lavet i klassisk, traditionel eller minimalistisk stil, så er det ønskeligt at bruge dæmpede, dybe, mørke nuancer. Men lyse grønne nuancer er mere passende i moderne interiører. Men hvis man ser på nogle billeder, kan man se, at dette ikke er en regel, men en anbefaling.

Grågrøn køkken
Moderne grønt køkken

Stort grønt køkken
Grøn køkken med morgenmad bar

Kombinationen af ​​grøn med andre blomster i køkkenet

Som nævnt ovenfor er der mange grønne nuancer i paletten. Og de er alle relevante i køkkenets indre, det er nok at vælge den rigtige skygge-ledsager. Overvej derfor den mest harmoniske kombination.

Hvidt og grønt køkken

Denne mulighed er den mest almindelige indretning. Ofte er grøntet lavet af et sæt (dets facader), et forklæde, dekorelementer, gardiner (et billede på dem). Og du kan bruge næsten enhver nuance af grønt. Hvid farve bruges som baggrund. For at give tydeligere linjerne kan du indtaste en ekstra sort farve. Med hjælp kan accentdetaljer laves, f.eks. Bordplader eller stole ved baren. Men brugen af ​​sort farve bør doseres, fordi et sådant køkken, selvom det er smukt, men dets interiør kan være for aggressivt.

Hvidgrøn moderne køkken

Køkkenet, der udføres i grønne og hvide farver, er også frisk og original, når modulære møbler, bord og stole er lavet i hvidt og i grønne vægge. Det grønne loft i køkkenet i dette tilfælde vil se for prangende, give en bedre præference til hvid farve. På grund af dette udvider du visuelt rummet, hvilket er særligt vigtigt for små værelser. Forbedre den overordnede effekt giver den glatte tekstur af facader og tilbehør i metallisk farve. Fliser til et forklæde i et sådant køkken kan være hvid eller lysegrøn. Harmonisk med det ser bordpladen ud i samme tone.

Hvidt og grønt køkken
Stort hvidt og grønt køkken

Brun-grøn køkken

Denne kombination af nuancer er klassisk. For en forandring og forbedring af indretningen af ​​køkkenet er det nok, at de modulære møbler blev dekoreret med en brun bordplade. Brun-grønne nuancer findes oftest i naturen, som giver dig mulighed for at skabe det rigtige humør i køkkenet. Således kan møbler vælges træ. En af varianterne af brun er wenge, med hvilken den grønne farve ser meget smuk og moderne ud. I wenge farve bruges bunden af ​​køkkenet oftest, hvilket gør det muligt at bedre understrege det hvide gulv.

Grønt glasforklæde i køkkenet
Wenge, grøn og hvid i køkkenets indre

Rødt og grønt køkken

Rød farve i kombination med grøn og hvid ser rig og effektiv ud. Og rød kan bruges både i design af møbler, samt dekorative elementer eller tekstiler, for eksempel en lysekrone med en rød boble eller gardiner. Baggrund og flise er ønskeligt at vælge lettere nuancer. Hvis værelset er lille, er det ønskeligt, at møblerne var glatte. Dette vil visuelt reducere det. Den mest succesrige med rød kombinerer en rig grøn, for eksempel farven på et æble. Tilbehør til rødgrøn køkken skal vælges i metallisk farve, som er perfekt til indretning af moderne interiør.

Et lille rødgrøn køkken
Rødgrøn forklæde i køkkenet
Smukt grønt køkken med røde accenter

Gulgrøn køkken

Køkkenet i gulgrønne toner ser godt ud i alle tilfælde. I dette tilfælde kan kun to farver bruges, eller en yderligere kan også introduceres. For eksempel, beige-grøn køkken i kombination med gul farve er fantastisk til dekoration af små køkkener. Også det oransje køkken er fremragende, kombineret med grønt, fordi orange farve faktisk er en mere rig version af gul. Men det skal bruges omhyggeligt, så interiøret ikke virker oversat. Orange køkken i kombination med grøn og gul er mere velegnet, hvis vinduerne vender mod nordsiden. Tulle på vinduerne i dette tilfælde er det bedre at udføre i beige-gråtoner for at gøre den orange farve mindre aktiv. Tapet og andre dekorationsmaterialer til væggene bør vælges lysegrønne toner.

1
Gulgrønt smalt køkken

Næsten alle planter har en grøn farve, der gør brugen i det indre spektakulært og naturligt. Uanset hvad dit køkken er, vinklet eller lige, lille eller stort, vil det se spektakulært og harmonisk ud. Denne farve er unik på sin egen måde. Derfor kan du selv selv vælge den rigtige skygge af grøn og dens farvekammerat i indretningen.

Gulgrøn køkken med en rund ø
Projekt af gulgrøn køkken
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + = 9