Glossy stue: strålende ideer til indretning (22 billeder)

På ethvert tidspunkt er en ikke-standardiseret tilgang til erhvervslivet meget værdsat. Dette gælder for alle områder: mode, litteratur, tv og selvfølgelig design af lokalerne. Hvordan ændrer man situationen i stuen, men overbelaster den ikke med modulære indvendige emner, der kun tjener til at samle støv? Her behøver du ikke kun nogle usædvanlige, men også en rationel løsning. I denne situation vil brugen af ​​blanke møbler til stuen komme til undsætning.

Beige blank stue

Hvid blank stue

I hvilke værelser er det bedre at bruge glatte møbler?

Det første emne på denne liste vil naturligvis være køkkenet. Faktum er, at planlæggerne i de fleste lejligheder ikke har en rummelig fødevareblok. Glatte overflader gør rummet visuelt mere, distraherer opmærksomheden fra det overbelastede interiør. Derudover ser spejlskinnet i kombination med matte accenter ganske stilfuldt ud. Den eneste ulempe - for at opretholde renlighed i et sådant køkken vil have med forstyrret kraft. Den mindste berøring efterlader pletter på MDF-glansen, for ikke at nævne den typiske forurening for dette rum: fedtpletter, skilsmisse osv. Dette betyder imidlertid ikke, at reflekterende overflader skal udelukkes fra interiøret. I øjeblikket har vi allerede opfundet materialer, hvor der næsten ikke er spor og selv ridser.

Sort blank stue

Glossy indretning i stuen

På badeværelset er tingene omtrent det samme som med køkkenet:

  • i dette værelse med glans skal du være mere forsigtig, fordi der er spejle og fliser i indretningen;
  • for mange reflekterende overflader i et lille rum skaber ikke det mest behagelige indtryk, og den lyse belysning kan gøre rummet til tortur.

En god mulighed for at bruge MDF glans er gangen. Den skinnende overflade af kabinettet vil genopfriske atmosfæren, og også medvirke til at bringe mere lys og luft ind i rummet.

Men det meste af alt spejlet glans af møbler er passende i udformningen af ​​stuen. Den modulære blanke stue er både smuk og usædvanlig. Derudover kræver hvidglans i form af MDF ikke særlig pleje og er også let rengjort. Dette er et særskilt plus for dem, der kan lide at spise eller sidde med en kop te på tv, såvel som for familier med små børn.

Glossy stue under et træ

Design blank stue

1

Hvorfor glans er ikke egnet til et soveværelse?

Udtalernes meninger om dette spørgsmål afviger, men de fleste fortaler for mangel på glans i designet af dette rum. Soveværelset er designet til afslapning, de centrale øjeblikke i interiøret her bør være fred og komfort. Reflekterende overflader tillader dig ikke at slappe af, og nogle nuancer kan gøre et værelse koldt og noget livløst.

Hvis du stadig taler om brugen af ​​hvidglanset MDF i designen af ​​soveværelset, skal du tage et meget forsigtigt kig på placeringen af ​​genstande i rummet. Anbring ikke reflekterende overflader nær spejle og lyskilder.

Interiør glans stue

Rød blank stue

Vælg en palette til blanke møbler

Når du bruger skinnende møbler i det indre af stuen, skal du være særlig opmærksom på farvedesign. Faktum er, at glansen ændrer de stærkt skygger, der er stærkt ændret.
For eksempel ser den sorte farve på de reflekterende overflader lyst og dybt ud. En kompetent kombination med matte indvendige detaljer kan gøre en sort glans både dyster, højtidelig eller ædel.

Blankt opholdsstue lavet af MDF

Glatte møbler i stuen

Hvid farve, i modsætning til sort, bliver mere blændende og upartisk. Dens overskydende på glatte overflader gør rummet ubehageligt og koldt, ligner operationsrummet. På den anden side vil en dygtig kombination af hvid og spejle i modulære skabe og vægge visuelt udvide rummet og fylde det med luft.

Med hensyn til de andre farver gør de skinnende belægninger dem lysere og mere levende: en hvid wenge-farvet stue og endda pastellfarver vil se juicier ud, hvilket helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed.

Hvis målet er en stue i farven på beige glans, er det vigtigt at huske, at blænding på lakeret møbler kommer fra enhver, selv den blødeste belysning. I dette tilfælde bliver du nødt til at glemme det hyggelige halvlys. Hvis vi taler om naturligt lys, så skal reflekterende overflader være placeret langt væk fra vinduerne. Ellers vil blænding af solopgange fra væggen i stuen på særligt lyse dage i høj grad forværre øjnene.

Blanke jugendstilmøbler i stuen

Modulære blanke møbler i stuen

Monokrom blank stue

De mest vindende kompositioner

Den optimale variant af skinnende møbler vil være såkaldte statiske interiørelementer: skabe, vægge, bogreoler, skabe. Deres brug er begrænset til opbevaring af andre elementer af situationen, mens bord og stole anvendes hyppigt anderledes. På sådanne møbler er glans ikke en meget praktisk løsning, da den fokuserer på enhver scuffing eller ridser.

Det næste nøglepunkt i brugen af ​​glatte indvendige emner: De skal være spredt rundt i rummet i form af små accenter eller omvendt placeret i midten af ​​kompositionen. Med denne designløsning skal du være mere forsigtig, da de reflekterende overflader kan gøre det overordnede udseende enten luksuriøst eller smagløst. Den afgørende rolle her spilles af en kompetent kombination med ikke-skinnende detaljer. Et glimrende eksempel er et skab eller en bogreol med en blank sag og frostede glasdøre.

Det blanke gulv i stuen

Glat gulv i stuen

Den klassiske løsning var brugen af ​​reflekterende overflader nær et tv eller hjemmebiograf. Flydende krystal skærme giver for det meste ikke højdepunkter, som for eksempel glas. Derfor er brugen af ​​glans i væggenes design helt acceptabel, selv velkommen.

Meget stilfuld og forretningsmæssigt vil ligne et arbejdsområde og et skab med skinnende hylder og skuffer. Opaliteten af ​​vanilje glans i denne beslutning vil spille en positiv rolle: det vil bidrage til at tune ind i produktiviteten, give pladsen stramning af kontoret.

Glat loft i stuen

Glatte møbler til sølv

Glem ikke, at en skinnende overflade ikke kun kan have et skab eller modulopdelt stue, vægge, men også polstrede møbler. Men det har også sine fordele og ulemper. For eksempel er det let at rengøre, det ser elegant ud (især hvis det har en ægte lædertekst), men sådanne møbler skaber ikke en følelse af komfort, de er glatte og kolde. Nogle mennesker forbinder lædermøbler med kontorer eller andre forretningslokaler.

Glossy væg i stuen

Glatte vægge i stuen

Hvilke materialer blandes bedst med glans?

Som det blev sagt før, ser de strålende interiørelementer meget harmonisk ud med det matterede glas. Det kan være glat eller præget, farvet eller gennemsigtigt, med eller uden et billede.

Det næste materiale på listen bliver metal. Det giver de blanke modulære møbler et ret usædvanligt udseende og kan deltage i forskellige kombinationer for at give et stramt eller tværtimod ekstravagant billede.

Hvis vi taler om bløde møbler, kan princippet om "skinnende matte" kombinere reflekterende overflader med ruskind, fløjl eller velour. Som en blank accent i det indre af stuen kan der være til stede satin gardiner, lampeskærme eller silkepuder.

Glint sofabord

Stil, hvor det er hensigtsmæssigt at bruge skinnende møbler

Art Deco

Helt populær moderne stil, da den er i stand til at kombinere luksuriøse og komfortable. Glansmodulet væg eller kabinet i et sådant interiør er helt passende, fordi de tiltrækker opmærksomhed, ser chic ud, men er funktionelle og nemme at passe på. Desuden er der i Art Deco-stilen brug for naturlige materialer velkomne, så lædermøbler passer perfekt ind i den overordnede situation. Det er ikke forbudt at bruge glas.

Glossy skab i stuen

minimalisme

Reflekterende overflader i denne stil spænder ikke blot begrænsningen af ​​situationen, men bringer også lys og luft ind i rummet. Igen fanger det bekvemmeligheden i indholdet af blanke møbler. Derudover er kombinationen af ​​naturlige og moderne materialer - den ideelle mulighed for at bruge det i designet.

Glossy skab-showcase i stuen

Pop Art

Slutter listen over pop art. Dette er en ideel stil til store værelser og elskere af mange detaljer. Stuen, der er lavet i form af MDF-hvidglansmoduler, ligner et populært blad - lyst, fængende og tiltrækker opmærksomhed. Hvor, hvordan ikke her, kan en designer vise sig og præsentere strålende møbler i et nyt lys? En god mulighed for at spille på kontrasten af ​​matte og glatte elementer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

98 − = 91