Glat soveværelse: en strålende hygge (25 billeder)

Kan et værelse designet til at sove og hvile være skinnende? Vil det skade en person? Det viser sig, at det måske ikke gør ondt. Glans i soveværelset tiltrækker og fascinerer, og moderne mousserende headsets har fast etableret sig på toppen af ​​popularitet.

En strålende drøm

Glatte soveværelser og endda hvide, for mange generationer af mennesker var et uopnåeligt ideal, et billede fra et fremmed magasin. Til salg var der udelukkende praktiske og ikke-marmorke mørkebrune headset, så borgere forsøgte at dekorere interiøret ved at købe hvide tilbehør som vaser, gardiner eller gardiner på vinduerne.

I dag er dette ikke længere et problem, eventyret er blevet en realitet - glitrende møbler til alle lokaler er tilgængelige for mange. Nu er faren anderledes: overdrive det ikke med hvidhed og glans.

Beige blankt soveværelse

Hvidt blankt soveværelse

Hvad siger psykologer?

Der var en opfattelse af, at tilstedeværelsen af ​​enhver farve i soveværelset er uacceptabel. Påstået afspejling af genstande og blænding kan skræmme en vækket person midt om natten, og om dagen irritere de bare. Imidlertid var polerede soveværelsessæt og spejle altid der, og ingen klagede.

Det hvide blanke soveværelse er en meget god løsning. Denne farve er neutral, ikke trættende for øjnene, fremkalder ikke nervøs spænding.

Hvad er glansen af?

På glansen på overfladen af ​​møbler af enhver farve er der mange beundrere. Og der er flere grunde til dette:

  • Det afspejler lige så godt det kunstige lys og det naturlige, der trænger ind i rummet.
  • Gør selv det mindste værelse mere hyggeligt, let og optimistisk.
  • Den glatte overflade øger visuelt rummet, hvilket er særligt vigtigt for små værelser. Og ejerne af rummelige soveværelser har ikke noget imod, at de syntes endnu større.
  • Gloss gør højtidelig den mest almindelige situation med matte overflader, balancerer det mørke farveområde.

Den samme effekt er skabt af spejle, men i soveværelset med dem skal du være forsigtig og korrekt placeret.

Bordeaux blankt soveværelse

Sort blankt soveværelse

1

Hvid glans i indretningen

Til værelset ligner ikke mindst et luksuriøst, men stadig et hospitalrum, hvide blanke soveværelsesmøbler er fortyndet med farvede accenter.

Hvad angår loftet, for ikke at overdrive det med glans, er det bedre at vælge matte. Vægge foretrækkes også så stille som muligt.

Det indre af soveværelset med hvide møbler er meget fordelagtigt, da hvide møbler uden problemer blandes med enhver anden farve. For eksempel kan gule gardiner eller sengetæpper ændres om ønsket til rød eller grøn - indretningen af ​​rummet vil ikke blive påvirket. Hvidblanke møbler er den bedste måde at designe et soveværelse i kontrasterende nuancer på.

Træblankt soveværelse

Glat soveværelse i huset

Glat soveværelse i etnisk stil

Glatte overflader ser organisk ud plast, metal, emalje, glas. For at undgå overdreven glans i det indre uønsket overdreven brug af spejle.

farver

Hvid glans, som allerede nævnt, supplerer og genopliver det traditionelle soveværelse til et varmt udvalg af indvendige, pastellmatte overflade af vægge, loft eller gulv. Ejere, der er tilbøjelige til at eksperimentere dekorere deres soveværelser i en moderne stil ved hjælp af meget forskellige teknikker og farver.

turkis

Hvid turkis soveværelse belyser roligt, fjerner træthed på dagen. Facaden med et indviklet mønster bringer øje med østens luksus.

gul

I den glatte version er mere som en gylden. Disse kan ikke kun skabe eller facader af møbler større, men også en skygge af gardiner eller sengetæpper.

Glat soveværelse i interiøret

Glat soveværelse med kommode

appelsin

I sin rene form for soveværelset er uegnet på grund af lysstyrken. Den overordnede palette er imidlertid ikke i modstrid med pastellfarvesystemet: fersken, abrikos. Det bliver blødt og romantisk.

kontraster

Sort og hvid klassikere passer perfekt ind i glansen, men "ramme" til hvide møbler skal matche interiøret. Kombinationen af ​​hvid og sort anvender som standard en klar geometri af figurer og linjer. Barok, Art Deco, Empire eller Rococo er ikke udelukket, men du bliver nødt til at arbejde mere om stil. Som en mulighed, et mørkt tapet med et sølvmønster på væggene, plus en hvid seng med et sort blankt hovedgærde. Denne kombination ser udsøgt og dyr ud.

På baggrund af lyse vægge vil den sorte og hvide gravering placeret over det hvide blanke kommode effektivt se ud. Fra kontrastfacader - sort og hvid - kan det bestå af et hjørneskab.

Rød og sort blankt soveværelse

Glossy seng i soveværelset

møbler

Soveværelset er et hvilested, hvilestedet, derfor har møbler brug for et minimum, kun vitalt. Skab, seng, kommode, toiletbord er helt nok.

Sengen

Den hvide glansede dobbelte model bliver en "kirsebær på kagen" i soveværelset, der uundgåeligt tiltrækker opmærksomhed. Det ser endnu mere interessant ud med en kontrast - mørk eller lys - i form af et slør. Det kan også være sorte fragmenter på mousserende hoved og ramme.

Glatlakeret soveværelse

Glat soveværelse i loft stil

Kommode

Blandt møbler betragtes som uundværlige i ethvert rum. Det er funktionelt og rummer alle de "ekstra" små ting. Markedet tilbyder en række forskellige modeller, men den ubetingede favorit er de klassiske - hvide blanke kommoder. De udføres i mange stilart
er: klassisk, moderne, art deco, minimalisme.

En hvidglans kommode passer perfekt ind i ethvert interiør, det vigtigste er at hente det på den rigtige måde. På den glatte bordplade føles fint plast, vaser og natlys. Et skinnende hvidt kommode vil dekorere et udsøgt eller simpelt soveværelse, der blot sætter sig ind i det. Det er faktisk massiv, på grund af farven ser det ikke ud.

Hvis soveværelset er lille, kan kommode også bruges som et toiletbord med et spejl over det.

Glat skabet i soveværelset

Glat soveværelse i lejligheden

skab

Hvidblanke skabe til et soveværelse kommer i forskellige størrelser eller konfigurationer. De kompenserer lige så godt indvendigt og tilføjer det højtidelighed og dimensioner. Selv den største model bliver en økologisk tilføjelse i rummet med andre hvide møbler.

Glatte møbler i soveværelset

Hvis du vælger garderobeskabet i soveværelset med blanke møbler, bør du beregne kompatibiliteten af ​​denne voluminøse ting med resten af ​​situationen. Det er ønskeligt, at glassets segment af facaden ikke er skinnende, specielt spejlet. Matt farvet glas i tonerne af hovedindretningen vil være lige højre. Selvom glanslærere i store mængder kan ignoreres af denne regel.

Et lille værelse vil blive dekoreret med et hjørneskab. De blanke facader, der ligger i en vinkel med hinanden, vil skabe et interessant lysspil.

Glat soveværelse i jugendstil

Glatte modulære møbler i soveværelset

Vedligeholdelsesanvisninger

Møbler er hovedsageligt fremstillet af MDF, efterfølgende ved brug af en blank belægning til facader, så prisen er ikke kosmisk, den er tilgængelig for mange. Imidlertid er mange husmødre sikre på, at der på en blank overflade, især sort, altid vil være fingeraftryk og pletter efter gnidning. Disse frygt er ikke ubegrundet, men alle møbler er snavset, ikke kun glans. Bare brug for den rigtige pleje.

Glat soveværelse i neoklassisk stil

Glat soveværelse under reptilet

Nogle forbrugere er i tvivl om kvalitetsniveauet og styrken af ​​den skinnende belægning. For at det blanke skabet eller brystet skal forblive smukt længere, skal du bruge specialværktøjer i overensstemmelse med vejledningen. Det vil sige at tørre møbler efter behov, men ikke mere end to gange om måneden. Og den nuværende rengøring af facaderne skal ske med en blød fugtig klud hver tredje dag. Fanaticisme er ikke velkommen, fordi for intensiv brug af produkter, der indeholder aktive kemiske komponenter, gradvist kan ødelægge belægningen af ​​glans.

Blankt rosa soveværelse

Glat skab i soveværelset

Markedet tilbyder en bred vifte af muligheder hovedsagelig i det traditionelle design, men farver og former af blanke soveværelsesmøbler kan være den mest utænkelige og bizarre.

Gloss selv, uden yderligere indretning, gør ethvert interiør glædeligt, elegant og rigeligt. For at gøre et soveværelse med rolige mattoner bliver sådan, er det nok at købe for det hvide skinnende møbler. Og situationen i rummet vil blive fabelagtigt omdannet.

Glat lys soveværelse

Blankt sengebord

Glat snævert skab i soveværelset

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 70 = 76