Glanzend meubilair in het interieur – een fascinerende schittering (31 foto’s)

Een paar decennia geleden was het heel eenvoudig om te beslissen over het ontwerp van meubels - alles was eenvoudig, toegankelijk en identiek. Nu is er de mogelijkheid om glanzend meubilair voor het huis te kopen, wat altijd al veel gevraagd is bij de eigenaars vanwege hun esthetische aantrekkingskracht.

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Exclusief meubilair voor thuis

Meubels met een glanzend oppervlak zijn origineel en stijlvol. Volgens de meerderheid, weinig mensen durven om een ​​moderne glossy meubels te kopen, want het is onpraktisch, ongemakkelijk en saai, bovendien is het moeilijk om de zorg voor. Echter, ontwerpers weerleggen deze claim, moderne ontwikkelaars produceren veelzijdige en luxueuze versies in verschillende kleuren en tinten. Een dergelijk ontwerp zal zeker bijdragen aan elke ruimte van uniekheid, uniekheid en stijl. Wat kost het alleen wit glanzend slaapkamermeubilair dat een romantische en aristocratische stijl kan creëren.

Glanzend meubilair

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Glanzend oranje kastje in de badkamer

Glans ziet er duur uit, dus het kan de verfijning van de smaak en de status van de eigenaar benadrukken. En dankzij moderne gereedschappen die in een willekeurige chemische winkel voor huishoudelijk gebruik kunnen worden gekocht, is de zorg voor glanzende oppervlakken soms vereenvoudigd.

Glanzend meubilair

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Het glanzende effect is een symbool van laconisme en stateness, en lichte kleuren (beige, wit, perzik en lichtgrijs) vertegenwoordigen zuiverheid, kalmte en schoonheid.

Glanzend meubilair

Het glanzende effect vergroot de ruimte visueel, dankzij de spiegelende highlights die verschijnen in natuurlijk en kunstlicht.

Glanzend meubilair

"Op het glanzende oppervlak zullen er altijd sporen en scheidingen zijn," - dit is de mening van de meeste huisvrouwen, maar als ze goed door hen worden onderhouden, zullen de prachtige meubels alleen maar een lust zijn voor het oog.

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Belangrijk is de vraag naar de sterkte en kwaliteit van glanzend meubilair, evenals het behoud van het ideale uiterlijk, dus fabrikanten raden aan het oppervlak twee keer per maand met chemicaliën af te vegen, en een zachte half vochtige doek - elke drie dagen. Frequent-care-middelen met actieve chemische componenten kunnen de glanzende laag na verloop van tijd vernietigen, dus het is alleen nodig om het te doen als dat nodig is.

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Dankzij glanzend meubilair kunt u een fantastisch interieur creëren in een appartement, huis, kantoor of andere kamer.

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Het grootste deel van dit meubilair is geschikt voor slaapkamer, keuken, badkamer en woonkamer. Bij het kiezen van keukenoppervlakken, is het beter om de voorkeur te geven aan strikte tinten (claret, rood, bruin, donkergroen, donkerblauw) en voor de badkamer ideale lichte kleuren (wit, blauw, beige, lichtgeel of zand).

Glanzend meubilair

De kinderkamer is niet aan te raden om dit meubel te stellen, vanwege de hoge kans dat kinderen van haar zal snel bederven, vooral kleine, naast de zorg voor haar rol in een paar keer.

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Glanzend wit meubilair in de gang

Glanzende keuken

Nadat de reparaties in de keuken zijn begonnen, staat elke eigenaar voor een keuze aan praktisch en mooi meubilair en in de meeste gevallen geeft hij de voorkeur aan glossy, want het is niet alleen een nieuwe trend in de interieurmode, maar ook een verleidelijke glamour die niemand onverschillig zal laten.

1
Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Mode voor glans is onlangs verschenen, maar in deze korte periode slaagde hij erin om een ​​verkoopleider te worden, die elk jaar aan populariteit wint.

Het glanzende oppervlak in tegenstelling tot de mat is niet in staat om een ​​onverharde accumuleren (vooral in de keuken, omdat het risico van besmetting van het meubilair in de kamer van de hoogste).

Glanzend meubilair
Glanzend meubilair

Voor liefhebbers van glamour en uniciteit is een glanzende keuken een ideale optie. Overal waar u de maat moet kennen, is het dus belangrijk om deze niet te overdrijven met glanzende oppervlakken, anders wordt het interieur verwend met overtollige glans. Bijvoorbeeld, de deuren van de scharnierende en vloerkasten, evenals van de koelkast met een glanzend effect, hebben een plaats om te zijn, en de "werkende" oppervlakken van de keuken en de eettafel zijn beter mat. Deze versie van de keuken ziet er effectief, praktisch en origineel uit.

Ontwerpers raden aan om in de keukenkamer een parelglans te kiezen, waarop waterspetters, vetvlekken en vlekken niet zo opvallen.

Bij het creëren van een interieur is het belangrijk om glanzende oppervlakken op een harmonieuze manier te rangschikken: u moet dit doen volgens hetzelfde principe als bij felle kleuren.

Glanzend meubilair

Wat betreft het plafond, is het beter om de voorkeur te geven aan stretch matte om het niet te overdrijven met glans. Wanden en werkbladen moeten ook zo kalm mogelijk zijn. Glanzend meubilair past goed bij metalen voorwerpen, plastic, glas en email. Het is echter niet aan te bevelen om spiegels te gebruiken om overmatige glans in het interieur te voorkomen.

Glanzend meubilair

De belangrijkste voordelen van glanzend meubilair

Glanzend meubilair

Glanzend zwart kabinet onder de gootsteen op de benen in de badkamer

Modern meubilair, dat op bestelling wordt gemaakt, laat ontwerpers perfect in het interieur van de ruimte passen, waardoor een minimalistische en harmonieuze stijl ontstaat. Het ziet er spectaculair genoeg uit met de decoratie van de muren onder een boom of een noot. U kunt de belangrijkste voordelen van glans benadrukken:

  • Lichtreflectie. Het huis moet vol belichting zijn: kunstmatig en natuurlijk, vanuit de ramen gedurende de dag. Helaas zijn de elektriciteitskosten nu niet goedkoop en heeft niet iedereen de mogelijkheid lampen te gebruiken voor meerdere gloeilampen. Het probleem met overmatig donker worden in de kamer kan worden opgelost door meubels te installeren met een glanzend oppervlak. Het licht dat erop valt, wordt niet geabsorbeerd, maar wordt integendeel weerspiegeld en verlicht alles rondom. Bovendien speelt het type verlichting voor glans geen rol. Om het retroreflecterende effect te vergroten, wordt het aangeraden meubels van lichte kleuren aan te schaffen.
  • Visuele toename van de ruimte. Gloss is een unieke oplossing voor het ontwerp van kleine kamers. In dit geval "werken" dergelijke meubels op het principe van een spiegel, maar reflecteren ze niet rond alle objecten. Modulair woonkamermeubilair vergroot visueel een kleine ruimte en zorgt dankzij het reflecterende effect voor extra verlichting. Het wordt niet aanbevolen om donkere achtergronden in kleine kamers te lijmen, omdat dan glanzend meubilair niet de functie van het vergroten van de ruimte volledig kan vervullen.
  • Een eerbetoon aan mode. Als je gelijke tred houdt met modetrends en je wilt opvallen, dan is dergelijk meubilair wat je nodig hebt. Glanzend meubilair voor de woonkamer in art-nouveaustijl is rijk aan decor, spelend met kleuren en texturen. Daarom is glans een moderne oplossing die de financiële positie van de eigenaar kenmerkt. Interieurartikelen in Art Nouveau-stijl moeten in de eerste plaats esthetisch aantrekkelijk en multifunctioneel zijn. Als u echter een keuze maakt voor eenvoudig meubilair, betekent dit niet dat het er oninteressant uitziet. De glossy stijl werd tenslotte alleen populair vanwege zijn eenvoud - samen met luxe, gezelligheid en stijl.
Glanzend meubilair

Een harmonieuze combinatie van eenvoud en functionaliteit biedt deze stijl van meubilair voor de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Nu is er een enorme keuze aan texturen, design, stijl en kleur, naast het mogelijk is om het individuele project te bestellen, afhankelijk van de kenmerken van het pand, beschikbare budget en, natuurlijk, de persoonlijke wensen van de klant. Daarom is het in onze tijd moeilijk om de eigenaar te ontmoeten, die standaardmeubilair heeft gekocht, zonder esthetische geneugten, met alle mogelijkheden.

Glanzend meubilair
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1