Slimme huisinstallatie: installatiefuncties (32 foto’s)

De smart house-technologie zorgt voor de integratie van een geautomatiseerd systeem in combinatie met de intellectuele controle van apparatuur die zich in alle gebouwen bevindt. Dankzij de combinatie van apparaten met geweldige functionaliteit, gemak tijdens installatie en bediening, wordt niet alleen de maximale veiligheid van het appartement geboden, maar ook het juiste comfort voor de huurder zelf.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

Het 'smart house'-systeem biedt aanzienlijke besparingen op energiebronnen en lagere bedrijfskosten. Nadat de apparatuur is geïnstalleerd, kan de gebruiker de verwarming, airconditioning, verlichting, alarmsysteem, rolluiken, zonwering enz. Bedienen. Op basis van dit materiaal kunt u gedetailleerd leren hoe het slimme huissysteem werkt.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

Volledige functionaliteit van elektronische apparaten

Automatiseringssystemen, "smart home" - is een speciale functie die de verlichting (licht-type scenario, algoritmen met automatisering, elektriciteitsvoorziening, multi-zone climate control), elektrische aandrijvingen regelt (gordijnen met automatisering, rolluiken, speciale deuren), modern alarm systeem, ontwikkeld door de nieuwste technologie (speciale sensoren die lekken van de informatiestroom detecteren, de integriteit van technische apparaten regelen).

Slim huis
Slim huis

Slim huis

Leuke functies

Betere opties "slimme" woning zijn verschillende multiroom installatie van apparatuur (multi), waarmee u audio en visuele signalen die worden uitgezonden vanuit het overdekte centrum te verdelen. Degenen die de voorkeur geven om deel te nemen in het bekijken van films, meestal graag om de installatie van een home theater, dat een speciale ruimte afwerking impliceert bestellen (instelling geluidsisolerende ontwerp panelen met geluidsisolatie, maar ook meubels), de bouw verlichting, checkpoint instelling, toe te voegen aan de sfeer van audio- en videoapparatuur, gemaakt met het gebruik van hoogwaardige technologie.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

Het "slimme huis" -systeem qua kosten is afhankelijk van het type netwerkverbindingen dat de koper kiest en de problemen bij de installatie.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

Het managementsysteem "smart house" is verantwoordelijk voor het werk van de volgende systeementiteiten:

 • Verwarmingssysteem "smart house" (de verwarmingsfunctie wordt uitgevoerd met behulp van verschillende radiatoren, en ook de verwarming van vloeren).
 • Ventilatie- en conditioneringssystemen.
 • Beveiliging / brandalarm.
 • Toegangscontrole.
 • De noodsituaties voor functionele bewaking: waterlekkage, gaslekkage, ongevallen met elektriciteitsnet.
 • Video-opnamen (lokaal en op afstand).
 • Regeling van externe en interne verlichting.
 • Implementatie van de verdeling van stromen over alle huiskamers (multiroom-technologieën).
 • Bewaking van de temperatuur van stormriolen, kleine paden en trappen.
 • Energieverbruik verminderen, de grenzen van lasten bepalen, de verdeling van mogelijke belastingen met betrekking tot afzonderlijke fasen van het elektriciteitsnet uitvoeren.
 • De nodige veranderingen aanbrengen in de bronnen van elektriciteit met reserves, waaronder op batterijen werkende UPS, dieselgeneratoren.
 • Gebruik van gordijnen, rolluiken en jaloezieën.
 • Monitoring van de status van gemalen.
 • Realisatie van monitoring op afstand van alle interne systeemformaties via internet.

Automatisering en beveiliging

De mogelijkheden van het slimme huissysteem zijn vrij uitgebreid. De volledige set apparaten is onderverdeeld in 3 hoofdgroepen. Deze omvatten besturingscomponenten, afstandsbedieningen, bedieningspanelen, evenals het hoofdbeheercentrum.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

De eerste groep omvat de sensors belast omgevingsparameters of de inrichting voor het besturen technische apparaten. COMMAND elementen gekenmerkt technische netwerken (apparaten die water sluis in geval van accidentele breuk aquaduct), brandbestrijdingsmiddelen (gebruik van sensoren die reageren op roken), alarm devices (Details ongeoorloofde acties om het gebouw binnen te dringen, het produceren van een alarmsignaal in het veiligheidscentrum), evenals andere technologische features.

Slim huis
Slim huis
Slim huis

Groep nummer twee is gebaseerd op het Smart Home-controlesysteem. Het functioneren wordt in een veilige modus gerealiseerd door gebruik te maken van de apparaten die verantwoordelijk zijn voor de afstandsbediening. Apparaten van dit type zijn onderverdeeld in twee categorieën:

 • stationair: grote projectoren ingebouwd in de muren van gebouwen;
 • Draagbaar (hebben een relatief klein formaat).

Met moderne technologische prestaties kunt u het huis beheren via een thuiscomputer of laptop. Als draagbare apparaten, tablets en smartphones worden gebruikt.

De derde groep wordt gekenmerkt door de opbouw van de verbinding tussen de afzonderlijke elementen van de groepen 1 en 2, en de overdracht van signalen naar de externe omgeving: het verzenden van sms-berichten op de host telefoon is buiten zijn huis, het verkrijgen van informatie over noodsituaties aan speciale apparaten die veiligheidstroepen werken ofwel dienstverlenende organisaties voor het aanbieden van openbare diensten.

1
Slim huis
Slim huis
Slim huis

 

Slim huis
Slim huis

Smart Home installeren

Als alle vragen met betrekking tot het ontwerp van het project, in de handen van de gebruikers zullen alle instructies voor de inrichting van controlesystemen moeten worden overeengekomen, zal het nodig zijn om het sluiten van de overeenkomst met betrekking tot het ontwerp en de start van het werkproces op basis van de samenwerking met de lead designer van het project uit te voeren. Het volledige ontwerp van het Smart Home-systeem, dat een hoge mate van interne veiligheid biedt, zal worden geïnstalleerd onder begeleiding van hooggekwalificeerde ingenieurs die werken voor de door u gekozen fabrikant.

Slim huis
Slim huis

Omwille van wat het project uiteindelijk zal opleveren, zullen de kosten van de werken afhangen. Als u uw woning op de meest optimale manier wilt inrichten, moet u apparatuur van fabrikanten als "Kresstron" en Key Digital gebruiken. Hun geavanceerde technologie zal de mogelijkheid bieden om alle huiselektronica te bedienen. Het is mogelijk om alleen specifieke structurele elementen te lanceren, bijvoorbeeld verlichting. De gebruiker kan deze activiteit ook binnen afzonderlijke secties implementeren.

Slim huis
Slim huis

De kosten van automatiseringssystemen omvat het dragen van TV, de uitvoering van de add-SAT-ontvanger, die Internet en telefoon aansluiting, de router met een draadloos netwerk installatie.

Slim huis
Slim huis

Het geïnstalleerde systeem kan in de toekomst worden gewijzigd als de eigenaar dat wil, door extra communicatie te introduceren of door de verbindingen tussen de aangesloten structuren uit te breiden. Het wordt aanbevolen om in eerste instantie de meest budgetvriendelijke versie van Smart Home te gebruiken en later geleidelijk meer geavanceerde componenten te maken.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 3 = 11