Design af porte og porte af huset (50 billeder): smukke og praktiske muligheder

Fægtning er en af ​​de vigtigste egenskaber, der sætter en vis æstetisk tone i hele landskabsdesignet på webstedet. Indretningen af ​​porten og hegnens generelle stilistik fortæller forbipasserende om ejerens smag, deres materielle velstand, deres særlige sociale status. Det er ingen overraskelse, at mange ejere af forstæder og private sektorer i byen forsøger at gøre portene og hegnet omkring huset ikke kun sikre, men også eksklusive.

Hvid træport og hegn

Original design af porte

Smukke smedede porte

Port af træ i jugendstil

Metalporte

Usædvanlige porte af træ

Luksus smedede porte

Red Wicket

Usædvanlige porte af træ

1

Gul Wicket

Gates i den gamle stil

Hvad kan være wickets og porte til et privat hus

Konstruktive beslutninger vedrørende hegnet eller porten har en direkte indvirkning på hegnets design generelt. Der er følgende typer:

  1. Døve døre og porte foretrækkes af private sektor ejere, der fører en lukket livsstil. Varianter af hegn af træ, metal og bølgepap kan gøres eksklusive og interessante. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at færdiggøre hele lærredet med fragmenter af smedning, udskæring og delikate detaljer. En anden chic mulighed er vægten på usædvanlige søjler;
  2. Konstruktionen af ​​den gennemgående type er repræsenteret af smedede metalprodukter. Udformningen af ​​smedning er altid individuel. Mere simple versioner er svejsede gitterkonstruktioner og et gitter. Brug mindre gange bølgepap eller elementer af træ til forbedring af hegnets grundlæggende kvaliteter;
  3. Blandede varianter repræsenterer den mest optimale kombination af de to foregående formater af porte og porte til et privat hus. Normalt er den nederste del af hegnet døve, skjult fra fremmede visninger, det meste af hvad der sker på stedet. De øvre segmenter er halvgennemsigtige, åbningsformer. Ofte er dette et simpelt net eller et mere respektabelt smedet design.
Dovne smedet porte med polycarbonat

Dovne smedet porte med polycarbonat

Der er en anden mulighed, men det er mere praktisk end nogen dekorative kvaliteter. Eksperter anbefaler det laveste segment af døveporten, der skal åbnes. Dette er nødvendigt for normal ventilation af rum og grønne rum rundt om i huset.

Døv metal port af et privat hus

Hvis bredden af ​​indgangen ikke tillader portene og porten at blive installeret samtidigt, kombinerer disse elementer med hinanden. Hulet under porten skæres direkte ind i beskyttelsesskinnen. Denne teknik kan også fordelagtigt slås i form af design.

Original metal porte hjemme
Smuk smedejernsport
Døve metalporte med smedningselementer

Metal Wicket

Store træporte

Hvide porte lavet af træ

Grøn metalport

Træporte

Materialer, som grundlag for indretning

Ved at vælge elementerne til fremtidens hegn af huset og huset, overvejer ejerne først og fremmest, hvordan strukturen vil være stærk, holdbar og pålidelig. Derefter tage hensyn til de æstetiske kvaliteter af det fremtidige hegn.

Mange glemmer den vigtige nuance: Hegnene skal ikke kun se organisk ud indenfor et bestemt plot, men også harmonisk sameksistere med andre hegn, der ligger i nærheden. Hvad angår materiale- og designfunktionerne, er der flere globale kategorier.

Smuk metalport

Grå port af metal

Smukke metalporte med smedning

Simple metal persienner

Klassiske trækonstruktioner

Et hegn med en wicket kan være både døv og gennem. Træ hegn organisk se med mursten eller massive sten søjler. Et sådant hegn kan dekoreres med smedning og blonder vævning af metal. Effektivt er hegnet kombineret på forstæder med store hytter eller små huse lavet af træhus.

Wicket selv kan laves af et smalt hegn eller tynde træplader. De er forbundet med typen af ​​et gitter eller suppleret med det samme smedet metal. Ideelt set, hvis der er en træbor i gården. Således ser alle elementer økologisk ud, og designet ser holistisk ud.

Wicket dør lavet af træ
Gates, et hegn og en port fra et træ
Port lavet af træ og metal
Port af træ og metal med wicket

Hvid træporte

Gates af træ

Originalport af træ

Enkel træport

Træporten

Profilerede plader og andre usædvanlige løsninger

Aluminium, bølgepap, hegn og andre ikke-standardmaterialer er ved at blive populære. Det usædvanlige og originale er, at fakturaerne og materialerne forsøger at kombinere på den mest uventede måde.

For eksempel er en sten eller murværk kombineret med polycarbonat. Træets struktur understreges ved hjælp af udsmykkede mønstre lavet af metal. Massive sten søjler komplementere let mesh.

Hegn og wicket fra bølgepap
Wicket dør og port lavet af grøn bølgepap
Kombinerede porte af bølgepap

Porte af bølgepap og mursten

Iron Gates

Grå hegn

Yderligere detaljer

Det er muligt at opbygge den mest banale og enkle hegn, men på grund af den kreative dekorerede wicket er det muligt at omdanne rummet helt. Moderne teknikker tillader at realisere de mest usædvanlige og dristige ideer.

Dekorations hegn rammer

For eksempel kan portens overflade være interessant dekoreret, og gør en del af hegnet til et ægte kunstobjekt af gadeformat. En anden god idé - at vedhæfte til lærred udskæringer. Det kan være fugle, primitive billeder af dyr, blomsterdekoration, blomsterarrangementer, komplekse geometriske kombinationer.

Smukke smedning wickets

Der lægges særlig vægt på søjlerne. Hvis der er tal på porten, for eksempel fugle, kan de bærende elementers toppe dekoreres med lignende dekorative egenskaber.

Metal wicket dør

En anden fordelagtig løsning - placeres på hvert indlæg på den kreative lommelygte. Nogle fans af de originale løsninger i stedet for lanterne foretrækker at fastgøre smukke fuglefodere: både smukt og oprindeligt, og med fordel for fuglene.

Blinde porte og wicket smedet elementer
Sort og guld metal port og port
Højt træ hegn af sommerhuset
Et træ hvidt hegn og en port med en bue

Design af porten

Usædvanlig metalport

Sort hegn med guldindretning

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 7