Garderobe Paks van Ikea in het interieur – compactheid van eenvoudige vormen (21 foto’s)

Ongeacht de stijl van het interieur waaraan u de voorkeur geeft en hoeveel kleding u in de kast bewaart, de Pax-kledingkast van Ikea kan elke taak aan. Pax is een constructie van een verzameling elementen die met elkaar kunnen worden gecombineerd, verwisseld en in willekeurige volgorde geplaatst, zoals een ontwerper. De grootte van het frame, de stijl van de decoratie van deuren, interne vulling - dit alles kan worden geselecteerd in overeenstemming met hun smaak en behoeften.

Garderobe Paks
Garderobe Paks
Garderobe Paks

Paks-kledingkasten bestaan ​​uit verschillende rechthoekige vakken, die gemakkelijk met speciale bouten aan elkaar bevestigd kunnen worden. Deuren kunnen zwaaien, zoals in de meeste traditionele modellen van kasten, of glijden, en de binnenruimte is gevuld met planken, hangers, laden en andere nuttige elementen.

Soms is het niet eenvoudig om een ​​kledingkast te kiezen die past bij de grootte van de kamer. In dit geval moet je een kast maken om te bestellen en te veel betalen. Met de Pax-kledingkast van Ikea hoef je je geen zorgen te maken over dit probleem - er zijn verschillende configuratie-opties, dus het is gemakkelijk genoeg om het juiste model te kiezen.

Garderobe Paks
Garderobe Paks

Basisparameters van Paks-kleerkasten

De hoogte van de kasten is 201 of 236 cm, deze optie past perfect in de afmetingen van een standaard stadsappartement. De diepte kan ook worden gekozen uit twee opties: 35 cm vanaf de achterwand van de deur of 58 cm Merk op dat de draaideur toegenomen diepte van 2 cm, en de schuivende - 8 cm ..

Garderobe Paks

Garderobe Paks

De eerste variant (35 cm) is bedoeld voor kleine en smalle kamers: een gang, een hal, een loggia. Op kleine planken passen jeans, truien, t-shirts, linnen dozen en verschillende lange kledingstukken, bijvoorbeeld een jurk, een pak of een jas, in één rij. Vanwege ruimtegebrek bevindt de bar voor de schouders zich niet langs het frame, maar aan de overkant - van de achterwand tot de deuren. De tweede optie, een kastdiepte van 58 cm, neemt meer ruimte in beslag, maar is ook ruimer.

Garderobe Paks

Garderobe Paks

De lengte van een compartiment van de kast kan 50, 75 of 100 cm zijn.Het aantal secties is onbeperkt, zodat kopers gemakkelijk de optimale grootte kunnen kiezen. De lengte van de afgewerkte kast is altijd een veelvoud van 50, bijvoorbeeld 50 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm enzovoort.

Garderobe Paks
Garderobe Paks

Als u wilt vleugeldeuren installeren, kunt u eventuele opties te gebruiken, en zo nodig schuifdeuren, de keuze is beperkt tot twee opties :. 150 of 200 cm kan worden gekocht als twee van de kast en zet ze samen, het resultaat is een nette lange muur, die een aanzienlijke hoeveelheid kan zetten kleding en andere huishoudelijke dingen.

Garderobe Paks
Garderobe Paks

Stijl en ontwerp van de kledingkast Paks

Zodra de maat is bepaald, kun je naar het meest aangename gedeelte gaan en het ontwerp van de toekomstige garderobe kiezen. Alle modellen zijn gemaakt in de traditionele minimalistische stijl voor Ikeya, gekenmerkt door eenvoud van vorm en helderheid van lijnen.

Garderobe Paks
Garderobe Paks
Garderobe Paks

Voor kleine kamers is de Pax-kast de beste optie - deze kleur heeft de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden, en glazen of spiegeldeuren geven de kamer lichtheid en luchtigheid.

Stijlvolle garderobe Paks zwart en bruin ziet er solide en monumentaal uit, maakt de kamer elegant en matig streng. Deze optie zal een beroep doen op kenners van klassieke interieurs.

Garderobe Paks
Garderobe Paks
Garderobe Paks

Er zijn ook andere kleuropties beschikbaar:

  • zwart;
  • zilver;
  • blauw;
  • beige.
Garderobe Paks
Garderobe Paks
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 4 =