Håndværk fra dæk til haven: Ikke-standardiserede ideer til dekoration af stedet (20 billeder)

Gamle bildæk er et universelt materiale i udførelsen af ​​kreative og ikke-standardiserede ideer til udsmykning af et landsted og dets behagelige arrangement.

Vi kan betingelsesmæssigt identificere flere områder til brug af dæk:

 • Dekorative artikler fremstillet af dæk til have og have, der samtidig udfører blomsterbedens funktioner;
 • arrangement af havestier og legepladser. Det er let at passe på sådanne stier, belægninger er simpelthen stablet, og ukrudt kan ikke vokse gennem dem. Legepladser med håndværk fremstillet af dæk vil være sikre for børn;
 • til udsmykning af smukke og usædvanlige blomsterbed. Det er muligt at installere begge individuelle elementer og skabe farverige kompositioner fra dekorative blomsterbed på forskellige niveauer.

At gennemføre de fleste af de ideer til haven med sine egne hænder skal bruge følgende materialer: dæk af forskellige størrelser, maling, reb, kniv / puslespil, malerpensel, en skovl.

Håndværk til campingvogne

Indretning af dæk til sommerhus

Ved arbejde med dæk anbefales det at tage hensyn til flere nuancer: Vinterprodukter er lettere at vise sig end sommeren; Det er lettere at arbejde med importerede dæk - de er tyndere og mere plastiske.

En kop dæk med egne hænder

En artefakt lavet af gamle dæk, lavet i form af retter, tiltrækker ikke kun gæsternes opmærksomhed, men også ukonventionelt dekorere området nær hytten.

At skabe de nødvendige fire dæk (to - samme størrelse og den tredje - på scooter og den fjerde - den største), skruer, maling, pensler, korrugeret rør, aluminiumtråd.

Håndværk til legepladser

Håndværk fra dæk til gården af ​​huset

Arbejdsfaser:

1
 1. Tre dæk (to identiske og fra scooteren) vaskes grundigt, afskæres på den ene side og slået ud.
 2. Saucer-basen er lavet af bildæk. For at gøre dette er toppen af ​​det største dæk afskåret og placeret på monteringsstedet af koppen.
 3. Dækket fra scooteren spiller rollen som "benet" af koppen og er monteret på en improviseret tallerken (skåret ned). Alt er fastgjort med skruer.
 4. Fra toppen af ​​scooterdæk sætter vi et af de samme dæk med en skåret top, vi fastgør den til bunddækket med selvdrejende skruer.
 5. På det første dæk skæres den anden af ​​de samme dæk nedad. Begge dele er fastgjort med skruer. For styrken af ​​forbindelsen er det muligt at sætte stykker af foring under skrotene inde i dækene.
 6. Krusens dekorative håndtag er lavet af et korrugeret rør til elektrisk ledningsføring. For at formidle og fastholde håndtagets form er aluminiumrør placeret inde i røret. Håndtaget skrues til kruset med skruer.
 7. Den ydre dekoration af kruset kan gøres på egen hånd. Som en mulighed - er overfladen malet i en lys farve, og på den er tegnet vandrette striber i kontrastfarver (som tegning er med til at skjule et sted, hvor to dæk).

Der er flere måder at bruge et sådant håndværk til en have på: et prydplante blomsterbed, et sted til opbevaring af nogle sommer ting eller ting.

Suspenderet haven pot af haven dæk

Dækmaleri

Håndværk til børn

For at skabe en farverig sammensætning kan du installere en dekorativ kedel i nærheden ved hjælp af de samme materialer og tilføje en tud og en hætte til produktet.

Figurer fra dæk til en have

Svingning af dæk til sommerhus

Børns gyngestol

Sådanne håndlavede artikler kan laves særskilt eller som en af ​​genstandene for en legeplads. Til rocking har du brug for et stærkt og bredt dæk (helst indenlandsk), en forarbejdet træplade, skruer, maling.

Arbejdsfaser:

 1. Dækket skæres i halvdelen i to lige store dele.
 2. To blokke skrues til bordet. Bredden mellem stængerne er lig med afstanden mellem dækkets dele.
 3. Lyse farver maler brættet og dæk.
 4. Sædet er skruet på dækket. Før du bruger gyngestolen, skal du omhyggeligt kontrollere designet, så neglene ikke stikker ud, og der er ingen huller, splinter. På den ene side af sædet er det ønskeligt at montere håndtaget for nemheds skyld.

Til udformningen af ​​legepladsen kan du lave flere lignende svingninger fra dækene, og det ville også være dejligt at sætte et stort dæk og lave en sandkasse ud af det.

Fra monteret lodret og gravet ind i samme niveau af dæk kan du lave en smart "caterpillar", som er sjovt at løbe rundt.

Gynge fra dæk til haven

Dæk til have

Sådan laver du en dekorativ dam

En lille pool, der er udstyret med et stort dæk, giver stedet et udsøgt udseende. Alt til dammen skal bruge: et stort dæk, puslespil, skovl, niveau, imprægnering materiale, murbrokker og sand dekorative sten i forskellige størrelser.

Blomst seng lavet af haven dæk

Krokodille fra dæk til haven

Frøen fra dækene til haven

Arbejdsfaser:

 1. Til organisationen af ​​dammen vælges et egnet sted (helst ikke under direkte sollys, så vandet ikke begynder at blomstre). For at installere dækket, er en passende pitstørrelse scooped ud. Et lag af sand hældes på bunden, og dæket lægges derefter. Ved hjælp af niveauet kontrolleres dækets vandrette position
  .
 2. Rubble putter lidt over overfladen inde i dækket og skærer dækets øverste side med et stiksav.
 3. Inden for dækket lægges et vandtætlag, som er spredt langs den ydre kontur med grus.
 4. Kanten af ​​haven poolen er dekoreret med store sten for at give poolen en smuk udsigt og maskering af filmen.
 5. Kapaciteten er fyldt med vand, og den dekorative dam kan allerede værdsætte værter og gæster med friskhed.

En interessant idé - udstyre en lignende dam med en lille elektrisk springvand. En passende model findes i en byggeforretning. En sådan indretning renser samtidigt vandet i tanken og glæder sig over vandets kraftige mugg.

Møbler fra dæk til haven

Bær fra dæk til haven

Panel fra dæk til haven

Mastovityvye sommer beboere tilbyder mange muligheder for at bruge gamle dæk. Ud over forbedringen området og skabelsen af ​​dekorative elementer af gamle dæk kan fremstilles møbler (dekorative borde, ottomaner, gynger), udstyret med en plads til vask, for at dekorere væggene og placere dækket små hængende plantageejere, blomsterbede. Dekorativt hegn, udstyret med en trappe på terrasserne, er i stand til at give dacha et ukonventionelt individuelt udseende.

Skulpturer fra dæk til en have

Zebra fra dæk til haven

Pot af haven dæk

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 6 =