Vintage i interiøret (22 billeder): Dekoration og indretning i retro stil

Tilbage i 90'erne blev en kraftig popularitet af den stil, der hedder vintage, født. Udtrykket "vintage" blev oprindeligt brugt til vinfremstilling og karakteriseret vinen med en lang aldringsperiode. Efter termen blev brugt ikke kun til at beskrive drue drikke, men også interiøret. Vintage eller retro stil er genstande og indretning af den tidligere generation, som ser originale ud. Sagen skal udtrykke trends i mode i sin æra. Original design vintage folk som kunst, ikke alle kan forstå skønheden i denne stil.

Vintage stue i brune toner

Retro stil åbner et bredt felt for fantasi i indretning af en lejlighed eller et hus. Vintageartikler skal have et lyst design og "karakter", ellers vil de ligne en ansigtsløs junk. For at arrangere et interiør er det ikke nødvendigt at købe antikviteter. Nogle objekter kan få den nødvendige form af egne hænder. Du kan også gå til butikken og købe en moderne sofa, andre møbler eller ting der er skabt i retro stil.

Antikvariske butikker og auktioner tilbyder at købe unikke antikke varer til huset, men omkostningerne ved sådanne ting er ikke tilgængelige for alle.

Moderne retro design kan bruges til at dekorere køkkenet, et af værelserne eller til hele lejligheden.

Vintage soveværelse i cremefarver

Entré

Her er det nødvendigt at placere en smedet eller træhænger, så hallen ligner den æra, vi efterligner. Hvis hængeren ikke passer dig, kan du lægge et skab med åbent døre. Det skal have skraber og revner. I gangen kan der også være et spejl i en træramme, hylder og hylder. Dæk hylderne med åbent servietter.

Smuk vestibule i retro stil

Vægge skal males i en blød skygge, du kan også bruge tapet. Vælg et almindeligt tapet eller med et blomstretryk. Designet giver vægge med murværk, mursten skal bæres.

Parket, parket og laminatgulve passer til gulvet. Hvis du har en stor gang, kan du placere blomster i potter på smedede stande. På væggen skal du hænge et billede eller et billede indenfor. En interessant løsning vil være lederen til en hjorte, som du kan bruge i stedet for en hænger.

Til belysning på væggen skal du placere gulvlamper. I nærheden af ​​spejlet eller på et andet bekvemt sted.

Creme-grå ​​vintage indgangshal
Let vestibul i vintage stil

Stue

Farven på væggene i stuen skal være lysdæmpede nuancer. Organisk vil der være et tapet med blomster, sommerfugle, fugle. En af væggene kan dekorere tapet med et billede af udseendet af gaderne i 30'erne, stjernerne i den æra.

Som gulvbelægning er det muligt at bruge en parket med virkning fra aldring, et laminat, en flise med attritioner. Den parket massive bord af lys nuancer vil nærme sig også. Laminat er et mere tilgængeligt materiale, det kan bruges til økonomi.

Bright stue med vintage møbler

I stuen, placere en pejs, som vil være højdepunktet af interiøret. Over det skal du lægge en hylde med vintage statuetter. For at afslutte pejsen er egnet sten eller mursten. Det kan suppleres med smedede gitter, som vil understrege indretningens retro stil. Ved pejsen placeres en gyngestol med et varmt tæppe.

1

Tilføj et gæsteværelse du kan have en antik skænk, hvor du vil sætte tjeneste i den tilsvarende æra. I midten af ​​loftet skal en stor metallysekrone hænge. Egnet lysekrone med nuancer i form af stearinlys.

Vintage elementer understreger vintage stil i det indre af din stue. For eksempel i et af hjørnerne kan du arrangere en symaskine "Sanger" med et foddrev. Et bord med samovar eller et gammelt flygel skal også være et glimrende supplement til interiøret.

Et karakteristisk træk ved vintage stil er blomsterdekoration. De skal nødvendigvis dekorere det indre af huset, så få dem en vase i retro performance. Blomster kan ikke kun købes, men også felt. Tørrede buketter er også velegnede. I stedet for en keramisk vase kan du bruge en kurvkurv lavet af en vinstok. Vintage interiøret bør udstråle enkelhed, lethed og subtile uagtsomhed.

Stue i vintage stil med et stort skrivebord
Hyggelig stue i vintage stil

Hvid og turkis stue i vintage stil

Køkken design

Design af et køkken i en vintage stil er en udfordring, da det er nødvendigt at placere ikke kun retro møbler, men også udstyr.

Til udsmykningen af ​​køkkenets vægge vil tapetet af lyse nuancer med sådanne prints som en blomst, ærter, striber, rhombic passe. Der er også wallpapers med et billede af noget spiseligt (slik, kager, æbler, andre frugter) og redskaber (kedel, tallerkener, kopper).

Stort køkken i vintage stil med en bar tæller

Køkkenets vægge kan færdiggøres med fliser, bedre end et lille format. Det kan være flerfarvet. På gulvet skal fliserne være større. Tidligere var det populært at lægge en flise i en skakordre. Denne metode kan bruges til at dekorere køkkener i retrostil.

Som gulvbelægning er et laminat af lys nuancer eller medium brun farve egnet.

Hvid-orange køkken i vintage stil med brune tæpper og gardiner
Moderne stiliseret vintage køkken

badeværelse

De mest populære nuancer til at dekorere badeværelset er kirsebær, guld, beige-brun, bronze. For at afslutte gulvet skal du bruge en stor flise, fugtbestandig laminat. Loftet kan efterlades hvidt. Vægge laver også fliserne ud. Dette er den mest praktiske mulighed for et rum med høj luftfugtighed. På gulvet lå en lille matte med en lang, blød bunke.

Badeværelse i vintage stil med et bad i midten

At understrege vintage i badeværelset interiør vil hjælpe penne af gylden farve, fliser med passende mønster, blomster, lamper over spejlet.

Hvis du har et stort badeværelse, skal du i midten lade et badekar med yndefulde håndlister. Brusekabinen er en moderne opfindelse, så den har ingen plads i vintage interiøret. Badekarens ydervægge skal være dekoreret med et retro-mønster. Over det kan du hænge en baldakin. Tæppet og gardinerne på vinduet bør kombineres.

Vævet tøjvask kurv vil tilføje farve til det indre af rummet. Vælg lyse farver til kurven.

Smuk lysekrone i badeværelset i vintage stil

Smuk lysekrone i badeværelset i vintage stil

I et stort badeværelse vil være passende stor lysekrone. I et lille rum vil der være nok par armaturer. Hvis der er plads, kan du placere i badeværelset brystet af tilbehør i en vintage stil.

Sørg for at placere et spejl på badeværelset. Vælg ham en ramme korrekt. Hvis det er lavet af træ, skal du dække det med lak for at beskytte det mod fugt.

Giv lys til romantikken, som kan arrangeres på forskellige steder.

Hvidt og grønt badeværelse i vintage stil med beige møbler

Soveværelset

Et vintage soveværelse er udførelsen af ​​romantik og charme. Dens vægge kan traditionelt males i pastellfarver, der ikke spænder udseendet og ikke irriterer. Egnet er fersken, hvid, gråblå, elfenben.

Til vægdekoration kan du bruge sådan tapet - antik vintage vintage tekstil tapet med forgyldte eller bronze mønstre. Laminat og parket er velegnet til gulvbelægninger.

Sort og hvidt soveværelse i vintage stil

Sengen, som er midt i resten af ​​rummet, bør være med smedede beboere. Så det vil svare til vintage stil. Oven over sengen placeres et baldakin fra et blonde stof dekoreret med børster. Børster kan også dekorere gardiner eller tyl.

For at skabe et hyggeligt rummiljø, brug dekorative puder dekoreret med flæser. Hvis du har en mole fra din bedstemor, skal du placere den i dit vintage soveværelse. I stedet for et pierglas kan du placere et stort spejl med en træskåret ramme.

Creamy sorte soveværelse i vintage stil

Soveværelset er suppleret med stearinlys i kandelabra, krystalflasker med parfume, porcelændukker, gamle malerier på væggene. Vintage design giver dig mulighed for at bruge patchwork-stil sengetæpper, strikkede cape, duge med broderi, en gammel plaid. Du kan skabe nogle tekstildekorationer med dine egne hænder. Familiebilleder kan placeres på hylder, bord eller på vægge. Møbler i soveværelset skal være med tekstilbetræk.

Creamy hvide soveværelse i vintage stil

Vintage Decor

Dekorative elementer hjælper med at give interiøret et komplet udseende. Vintage emner omfatter:

  • antik service, tallerkener, porcelæn indretning. Disse varer er relevante ikke kun for køkkenet, men også for andre værelser i lejligheden;
  • gamle figurer;
  • musik boks;
  • metal kandelabre, lysestager;
  • bronze eller kobber dørhåndtag;
  • samovar;
  • malerier på lærred, malet i olie eller akvarel. Landskaber, portrætter, stilleben;
  • et gøgur.

Hvert element i lejligheden, møbler, dekoration og dekoration skal matche designet, det giver dig mulighed for at skabe en ægte vintage i det indre af huset. Derfor veje dine muligheder før du monterer dit hjem.

Varianter af indretning i stil med vintage
Indretning i vintage stil
En gammel kedel og kviste i stil med vintage
Vintage indretning til interiøret
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 + = 54