Viennese stole i indretningen – den ugrundede klassiker (33 billeder)

For at supplere eller ændre indretningen af ​​rummet, skal du ikke ændre alle møbler helt eller starte en stor renovering, nogle gange kan almindelige stole gøre rummet mere lys, ædel eller stilfuld. Wien stole er blevet populære siden selve udseendet, da de afviger i deres oprindelige udseende, praktiske og lette pleje.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Lidt historie

Den første model af den klassiske wienske stol blev oprettet i det 19. århundrede af Wien af ​​Michael Tonet. De første produkter havde et oprindeligt udseende, var meget lette og praktiske, fordi de blev skabt ved at bøje træ under indflydelse af varm damp. På lignende måde skabes wienske stole nu, endvidere har produktlinjerne ikke ændret sig meget.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Først var kun "Brothers Tonet" involveret i fremstilling af produkter, men efter patentets udløb begyndte de næsten at producere originale wienske stole. Når de stilfulde og originale stole kun gik i salg, kunne de kun købes af rige adelsmænd, bemærkelsesværdige adelsfolk og tsaristiske personer. Men over tid syntes en klassisk wiensk stol i hvert hjem, selvom dens popularitet ikke faldt.

Vienne stole
Vienne stole

Vienne stole

Snart blev de wienske mester stole uerstattelige genstande af møbler, ikke kun i boliger, men også i caféer, restauranter, hoteller, universiteter på grund af deres praktiske, tilgængelighed og lethed.

Vienne stole

Fordele og træk ved wienske stole

Designet af Michael Tonets stole er et rigtigt fund, fordi de færdige produkter er meget praktiske, lyse og originale i udseende. Tonet, der demonstrerede styrke og kvalitet af deres produkter, faldt fra Eiffeltårnet stol i den wienske stil. Efter at være faldet fra en utrolig højde forblev produktet uberørt.

Gamle og moderne modeller er lavet af træ eller rettere bøg, men du kan finde produkter fra eg, ahorn, aske, alder samt stole på metalrammen. Også wienske stole kan have en krydsfiner eller blød sæde, ryglæn i den oprindelige version.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Hvad angår de vigtigste fordele, blandt dem er der:

  • Vægt - ægte wienerstole er lavet af bøg, så de er meget lette, og selv et barn kan løfte dem.
  • Funktionalitet og holdbarhed - takket være en særlig behandling Beech dampning, er præfabrikerede produkter opnået stærk og kan modstå tunge belastninger, ikke deformeres, ikke ændrer form og farve under indflydelse af fugt og temperaturændringer.
  • Naturlighed - uanset hvilket træ stolen er lavet af, det ser luksuriøse og ædle ud i enhver form. Desuden giver naturligt træ altid indretningen lethed og lethed.
  • Nem vedligeholdelse - bøg bentwood stole i malet eller umalet form, ser original og ikke kræver særlig pleje, for det du skal bruge almindelige plejeprodukter til træ, at stolen altid så elegant og ædel.
  • Omkostninger - på trods af at det er den bøg, der er det originale materiale til skabelse af en ægte wiensk stol, er den meget billigere end analoger lavet af egetræ eller andet ædelträ.
  • Forskellige modeller - Michael Tonet lavede mange modeller af stole i wiensk stil, og alle kan vælge den mest egnede model til deres interiør.
Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Stole i den wienske stil i forskellige interiører

Metal Viennese stole bruges ofte som køkken, fordi de kan vaskes i tilfælde af forurening, og produkter på metalrammen vil oprindeligt kunne supplere det stilfulde og moderne køkkensæt.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Men stole til køkkenet kan være lavet af træ. Hvis de bliver ordentligt taget hånd om, vil de være behagelige for øjet i lang tid. Hovedtræk ved sådanne stole er et behageligt sæde og ryglæn, som kan være lavet af metalelementer. Stolen kan også være på en metalramme, trimmet med en blød klud eller et originalt trænetværk.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Hvis du er på udkig bentwood stole til køkkenet, skal du være opmærksom på sæde og ryglæn beklædning materiale, det er bedre, hvis det er en læder erstatning, fordi det kan være hurtigt og let rengøres, samt huden vil ikke absorbere lugte.

Vienne stole
Vienne stole

I stuen er ideel en træ-wienerstol med et blødt sæde, ryglæn og tilstedeværelse af armlæn. Disse modeller vil være et ideelt valg til en stue i klassisk stil samt i Provence stil. Sådanne stole kan supplere de eksisterende møbler, men i dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på farve, tekstur, materialer og ydeevne.

Antikvariske modeller kan skabe en atmosfære af luksus og adel, men du skal kunne kombinere disse stole med de allerede tilgængelige møbler. Hvis din lejlighed er lavet i stil med vintage, vil disse produkter være en god tilføjelse.

1
Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Stole på metalrammen kan også blive en mulighed for stuen i jugendstilen, i hvilket tilfælde du kan vælge usædvanlige farver, for eksempel blå, mynte, rød, gul. De originale lyse farver i de wienske stole i klassisk stil kan supplere indretningen i skandinavisk stil. Produkter på metalrammen kan være et glimrende alternativ til træprodukter i denne stil.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole

Korrekt at vælge den rigtige model af wiensk stol, kan du skabe en atmosfære af hjemme komfort, varme og lyshed. For at ændre situationen behøver du ikke at sætte disse møbler til side, da en anden farve og originale polstring kan gøre et ægte kunstværk fra en gammel stol. Derfor vil den wienske stol under alle omstændigheder være en uundværlig ting i dit hjem.

Vienne stole
Vienne stole
Vienne stole
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 6