Væghænger i gangen: moderne muligheder (24 billeder)

Ved indgangen til huset eller lejligheden i gangen kan du hænge tøj og placere tilbehør på hængeren. Det er designet til midlertidig opbevaring af ting. Med dets design kan du bevare de brugerdefinerede kvaliteter af overtøj, hatte, sko. På bøjlen tørres produkterne, hvis de var under sne, regn.

Væghænger i gangen
Væghænger i gangen

Til væghængere i rummet på udkig efter et fast sted og fastgør det til væggen. Når du vælger et design orienteret mod behovene i familien (for et stort behov et produkt med mange kroge til tøj, paraplyer, tasker), designrummet. Når du køber tøj bøjle til bosætterne, de ofte vælger de oprindelige væg bøjler på gangen - et produkt med et twist tilpasser sig en god stemning, atmosfære i huset sætter tonen munter, dikterer en usædvanlig designer stil værelser.

Væghænger i gangen

Væghænger i gangen

Stilfulde væghængere i gangen

Ved at hente en bøjle tager køberne hensyn til hallenes størrelse: I et lille rum opnår de et funktionelt og maksimalt kompakt produkt. Hvis rummets størrelse tillader det, vælges væghængeren med stor opbevaringskapacitet, med sengeborde, en sko.

Væghænger i gangen

Vandret og lodret

Vandrette og lodrette bøjler er lavet rektangulære og strømlinet form for hovedbeklædning tilvejebringe øvre hylde. Kroge kan placeres i en eller flere rækker, der giver brugerne mulighed for at styre rummet mere funktionel. Hængeren uden yderligere segmenter tager lidt plads, kun en del af vægpladsen.

Bøjle i gangen

Med sengeborde

Hængernes design kan indeholde natbord, det frie rum i dem bruges til at opbevare midlerne til at passe på sko, tasker, paraplyer. Øverst i sengebordet er en ekstra hylde, hvor du kan sætte nøgler ved indgangen til huset og lægge en taske. For at opbevare forskellige ting i sengebordet er der hylder, ting er beskyttet mod støv ved svingning eller skydedøre. Skab af natbordet i ophængt stilling er fastgjort til væggen, der er design på benene. Modeller uden ben forlader en frizone nær gulvet, og rummet opfattes freer, ikke rodet af møbler.

Væghænger i gangen

Med sko

For at opretholde orden i huset og spare plads på grund af manglen på yderligere skohylder, er der en speciel model - en bøjle i gangen med en sko. I sine åbne eller lukkede nicher er det praktisk at placere par sko til brug og omhyggelig opbevaring. At finde det rigtige par forenkler den moderne løsning - udrustning af skoen med en drejemekanisme. Ekstra bekvemmelighed skaber en blød banket, som er inkluderet i møbelsættet.

Væghænger i gangen

Med en hylde og et spejl

Fri hyldeplads bruges til at opbevare tilbehør. Hvis en bøjle med et spejl, en hat, der er fjernet fra hylden, et tørklæde, et halshals, er praktisk at prøve og bestemme kompatibilitet med outfit. Ofte i designet er spejlet indrammet af rum med et ekstra ledigt rum.

Væghænger i gangen

I enhver gang er der et spejl - du skal se på det, inden du forlader hjemmet for at sikre dig, at det skabte billede er pletfri og rette din makeup, se på det, gå ind i huset for at rette dit hår og opdatere dit ansigt.

Et kompakt design med et spejl fjerner behovet for at købe et separat spejl i gangen.

Væghænger i gangen

Med spejlindsats

Ved design af værelser anvendes spejle til visuel udvidelse af rummet, hvilket giver rummet et festligt, usædvanligt udseende som følge af afspejling i spejlfladen af ​​sollys eller lamper. Møbler med spejlindsatser er belyst, der er også en belysning til bøjlerne med spejlelementer.

Væghænger i gangen
Væghænger i gangen

Indlæg dekorere med mønstre, ornamenter med sakrale symboler, der bringer harmoni ind i rummets rum, enkeltglassten eller en gruppe farverig glas. Glas og spejl understøtter hinanden for at styrke lyseffekten, så hængeren med spejlindsats kan laves som en indvendig accent.

1
Udendørs tøj hænger

Designløsninger

Der er bøjler, interesserede ikke kun i enkel men original konstruktion. Praktisk i brug og usædvanligt i opfattelsen af ​​en bøjle med bøjede kroge. Designet ligner murens finish med lige lodrette bånd af metal eller træ. Når du skal hænge ting eller tilbehør, er båndelementet bøjet og brugt som en krog. Du kan bøje så mange lameller som du har brug for. Konceptet konstruktion er i overensstemmelse med den minimalistiske stil af interiøret, egnet til værelser indrettet i by stil og ikke forældede klassikere.

Malet træhænger
Smedet væghænger

En usædvanlig designløsning tiltrækker væghængere med elementer taget fra naturen: snefnug, kroge, torner, kroge tilpasset fuglkroge, rovdyrs klør. Forbedrer indtrykket af en ikke-standardiseret løsning ved hjælp af lyst plastik, læder, træ.

Metal væghænger

Smedejern Hangers

Tiderne med storslåede antikviteter minder om mønstre med udsmykkede metal kroge, med smedede elementer eller kunstværker smedet. Du kan vælge en smedet hænger til ethvert interiør - de er lavet med blomstermønstre og opsamles fra dyrenes verden med en kompleks abstrakt vævning af metaltråde. Vælg en metalbøjle kan dækkes med sort emalje, til guld eller sølv.

Kroge til tøj
Kroge til tøj

Antikens elskere vil sætte pris på kunstigt hængt af guld og sølv patina bøjler med roser, liljer, vinranker, der ideelt set supplerer det luksuriøse interiør. Forfatterens værker, lavet af kunstnerisk smedning, er værdsat af æstetiske og praktiske mennesker. Den første - for høje dekorative produkter, den anden - for styrken af ​​metal og ejendommen at holde meget vægt, en lang levetid for produktet.

Kroge til tøj
Væghænger

Trævægsbøjler i gangen

Træprodukter tiltrækker økologisk kompatibilitet, særlig varme og energi i træ. Materialet er behageligt, når det berøres, på grund af den specielle tekstur på trægenstande er det rart at se.

Krasnoderevshchiki understreger tekstur af elit træ imprægneringer og lakker, dekorere bøjlerne med udskårne elementer, samle opførelsen af ​​dele af komplekse former.

Udbredelser af bøjler i form af en gren af ​​et træ og en kuffert med knuder, rensdyr. Efter mode til hvide møbler er træbøjlerne hvide, mens tekstur bliver klarere.

Ophængt tøjhænger
Væghænger

Træbøjler af mørke og lyse nuancer af brun, sand og rødlig tone er lavet. For at give produktet en vintage, udsøgt art, er træet alderen. Se træ design bøjler sjældenhed, deres pris er ikke høj.

Træet passer godt sammen med glas, sten, metal, harmonisk komplementerer værelser af forskellige stilarter, så træhængeren af ​​forfatterens arbejde bliver designens accent på enhver gang.

Væghænger
Væghænger

Materiale til væghængere

Træ, plastik og metal bruges til at gøre elementerne af produkter. Curbstones, hylder, nicher er lavet af træ, lavet af MDF. Udsmykning sker patina, c brug af tekstil og læder syet, spejle og spejlindsatser. Gennem brug af materialer med forskellige dekorative funktioner og en bred prisklasse, alle modeller bøjler har individuelle fordele - stilistisk og pris.

Væghænger
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

91 − 87 =