Udskårne møbler – åbent arbejde interiør (26 billeder)

Unikke udskårne træmøbler har en smuk udsigt og en unik tekstur. Ved indretning af produkter med indlæg, udskæring, mosaik, skabes et unikt interiør, der understreger smag og individualitet hos ejerne.

Udskårne møbler i barok stil
Skårne hvide møbler
Udskårne møbler i en hytte

Skårne træmøbler er ideelle til ethvert interiør. Det harmonerer perfekt med forskellige stilarter: Imperium, moderne mv. Sådanne møbler, der er lavet af egne hænder, bevarer varmen af ​​hænder og sjæl hos mesteren, hans ånd og kreative udseende. Smukke, indviklede møbler med harmoni af linjer og perfekte proportioner tiltrækker opmærksomhed uanset placering: køkken, soveværelse, stue.

Skåret buffet
Udskårne møbler fra eg
Udskårne møbler i stil med shebbie-chic

Oprettelse af eksklusive møbler er en omhyggelig og kompleks proces, men interessant og kreativ for mesteren. Håndlavede møbler laves normalt i en enkelt kopi, da seriel produktion er urentabel. Til fremstilling af møbler af massivt træ anvendes værdifulde trætyper: teak, valnød, bøg, birk, eg. Dette materiale er stærkt, fleksibelt i arbejde, ikke udsat for sygdom, så det er ideelt til udskårne træmøbler. Træ har en naturlig farve, herunder hvid og naturlig skygge.

Skårne møbler i stil med etno
Udskårne møbler i stuen

Skåret tilbage af sengen

At lave udskårne møbler

Processen med træforarbejdning kræver perfekt nøjagtighed og opmærksomhed. Mesterens arbejde, der er forbundet med kunstnerisk udskæring, er meget ansvarlig og kompleks. På trods af den høje pris for håndlavede møbler, vil en hel del mennesker købe eksklusive luksusartikler. Til fremstilling af møbler af massivt træ anvendes forskellige typer tråd:

 • relief;
 • ploskorelefnye;
 • kontur;
 • geometri;
 • trench;
 • fragtbrev;
 • skulpturelle.

Den udskårne indretning til møbler tjener som et glimrende supplement til træmøblerne med udskårne facader. Dekorationer er udskårne ben til møbler, rosetter, balustre, trim og andre elementer. Facader til møbler er færdige med lak, forgyldning, patina.

Skåret bord
Skårne stole med indretning
Udhugget toiletbord

Carvers gør at bestille bord, stole, garderobeskabe, senge, sofaer, lænestole, lavet i en række forskellige stilarter. Udskårne møbler fra massivet er lavet både i klassisk stil, ligner det antikke, og i det rustikke, etiske, gotiske og andre.

Den udskårne hovedgavl
Skåret kommode
Skåret bord

Udskårne senge af træ

Skårne møbler i det indre af ethvert værelse ser godt ud, specielt velegnede til en træ seng til et soveværelse i klassisk stil, hvilket er relevant hele tiden. Senge er rococo eller barok med interessante bizarre elementer. Den udskårne træindretning kan være diskret, eller tværtimod fange øjet.

Udskåret seng
Udskårne møbler ben
Skåret Sko Skab

Før du bestiller en seng, skal du tage hensyn til soveværelseets design, farveskemaet. Hvis soveværelset er domineret af en klassisk stil, så er hovedgavlen lavet med en delikat udskæring, paneler. For den barokke stil er massive hovedbrædder lavet med ornamenter af yndefulde udskæringer. Hovedgrænsens højde er også lavet i forhold til soveværelset. Den højeste ryglæn viser mere træets skønhed og originalets planlægning. Benene i sengen i stil skal svare til ryggen.

Udskåret porcelæn til porcelæn
Skårne møbler i Provence stil
Skårne møbler i stil med rococo

Fordele ved udskårne træmøbler

Unikke udskårne møbler fra træ betragtes som elite elementer af et interiør, takket være en række fordele:

 • Eksklusivitet. Produkter fra træ ser originale takket være nuancer og tegninger, som ikke gentages. Den udskårne træindretning giver møblerne endnu større unikhed.
 • Æstetik. Produkter fra ædle sorter af træ, især eg, ser solid og luksuriøs ud, hvilket understreger ejerens høje status. Dekoration gør møbler til den mest elegante og originale.
 • Holdbarhed. Varer af træmøbler udføres altid meget kvalitativt og tjener ejerne i lang tid, idet de er familieværdi.
 • Særlige energikilder. Naturmateriale har en positiv effekt på menneskekroppen.
 • Økologisk kompatibilitet. Træet indeholder ikke skadelige stoffer. Det skaber et fremragende mikroklima i rummet, regulerer fugtigheden.
 • Høj styrke. Produkter i lang tid taber ikke egenskaber, tolererer let forskellige temperaturer.

Derudover har udskårne træmøbler mange fordele i forhold til bløde møbler. For eksempel er det nok at tørre det med en fugtig klud eller svamp, og møblerne tager på nyhed.

Skåret skab i indretningen
Udskåret badeværelsesskab
Udhugget stol i middelalderen

Træmøbler, specielt udskårne møbler fra eg, indikerer ejerens høje status og sin upåklagelige smag. Produkterne er økologiske og varer i lang tid. Høje priser på håndlavede møbler svarer helt til dets kvalitet, skønhed og omhyggelige arbejde hos mesteren.

1
Udskårne vintage kabinet
Et udskåret sofabord
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 32 = 42