Træloft i det indre (19 billeder): Smukke farver og dekoration

Træloftet er ikke et "sidste århundrede", men en ny trend i interiøret. Hvis du designer rigtigt, kan du skabe en uovertruffen atmosfære, hvor vigtige detaljer vil blive fremhævet. Sådanne moderne teknikker anvendes ofte i praksis, så de kan frit anses for at drage visse konklusioner.

Træloft i det hvide soveværelse

Forskellige muligheder for færdiggørelse af træloftet

Tænker på hvordan man trimmer loftet i et træhus, vælger nogle mennesker en hængende eller trække indstilling. Ja, det forkorter reparationsbetingelserne og har også flere fordele, men denne mulighed ændrer den generelle atmosfære og forårsager uoprettelig skade på det. Det er meget mere praktisk i et privat hus at anvende naturmateriale på forskellige måder:

  • Med synlige bjælker;
  • Uden bjælker.

I indretningen kan begge metoder anvendes uden restriktioner, korrekt sammenligning af materialer. Sådanne smukke muligheder kan ikke udelukkes for at opnå hygge og komfort.

Smukt soveværelse design med træloft

Bjælker af et træloft

I dag er afslutningen af ​​loftet med træbjælker blevet et tegn på luksus og rigdom i huset. Lignende moderne varianter findes i nye projekter, hvor det oprindelige krav er at skabe bekvemmelighed for hvert familiemedlem.

Eksperter foreslår to typer brug af bjælker:

  • Støtte strukturer;
  • Simulering af designet.

I et komplekst interiør i rummet kan du bruge forskellige materialer, og selv det traditionelle hvide loft vil se attraktivt ud. For at gøre dette skal du tænke gennem det mørke design, hvilket gør det dekorative detaljer.

Træloft med bjælker

Bærende konstruktioner

Bjælker kan forblive bærende gulvkonstruktioner. I dette tilfælde bærer træloftet samtidig en funktionel belastning. Selv om dette ikke benægter det komplekse design og design af de fantastiske elementer. Og deres farve er valgt i overensstemmelse med deres egne ønsker. Den eneste begrænsning er det foreløbige udkast. I de første faser skal denne nyansering overvejes. Normalt foretrækker folk at skjule sådanne elementer, men de kan bruges med succes, visuelt fjerne det lave loft.

Lejer bjælker i loftet

Lejer bjælker i loftet
Lejer bjælker på loftet i interiøret

Simulering af byggeri

De mest anvendte varianter af efterbehandling, hvor imitation af lejestrukturen anvendes. I sådanne tilfælde er træloftet færdigt med bjælker, men det er en almindelig indretning. For ham, der ofte ikke engang bruger naturlige materialer, hvilket reducerer vægten af ​​finishen, anbefales fagpersoner at henvise til nåletræerne med deres elegante mønster. Du kan på nogen måde sørge for at ændre udseendet af badeværelset eller andet værelse. Teknikkerne er berettiget af skønheden, selvom designet er lidt kompliceret af detaljerne, som påvirkes af farven.

Bjælker i køkkenets indre
Træbjælker på et hvidt loft

Træloft uden bjælker

Bjælker er ikke den eneste mulighed for efterbehandling. Træloft er skabt på andre måder, men dets design kræver en god vision for det omgivende rum og faglige færdigheder. Intet suspenderet loft i lejligheden kan sammenlignes med det for dets attraktivitet, så det er rentabelt at bruge penge og skabe hygge.

Dekorativt udseende opnås ved hjælp af naturlige materialer. Det er mere praktisk at afslutte med en foring, som er lettere at arbejde med, men helt formidler følelsen af ​​naturligt træ. Og det er ikke efterligning, men korrekt anvendelse af tilgængelige ressourcer. Derefter kræver værelset ikke at male hvidt, betragtes som en klassiker.

Smukt træloft i huset

Træloft med spotbelysning
Træ naturlige loft i stuen
Smukt træloft i soveværelset

Tagloft i køkkenet: fordele og ulemper

Ofte folk som træ tag rack. På den ene side tiltrækker farve og design øjet, men på den anden side har denne indretning flere ulemper. Under renoveringen skal lejligheden tage fat på alle nuancer, så det er nødvendigt at overveje begge tilgange i detaljer.

Tagloft i stuen og køkkenet

Fordele af lofterne:

1

Dekorative lofter fra foringen er ikke vanskelige at møde. I interiøret bruges de konstant, især da det er svært at lave gode dekorationer fra brædderne. Det skal bemærkes visse fordele, som gør registreringen rentabel og nyttig:

  • Elegant udseende;
  • Gennemsnitlige omkostninger;
  • Holdbarhed.

Brug af foring i første omgang giver dig mulighed for at få fantastiske design i et privat hus. Ingen paneler vil erstatte stativer i interiøret, så professionelle foretrækker en pålidelig tilgang. Og loftslysene giver den rigtige belysning og fremhæver træoverf
laden i rummet.

Træoverfladen modstår godt mekaniske skader og temperaturændringer. På grund af dette er brugen af ​​foring hensigtsmæssig i ethvert rum, i modsætning til brædder. Levetiden på et sådant loft er fantastisk, og maleri til bevarelse af farve er ikke påkrævet, hvilket helt sikkert vil glæde ejerne.

Let træ loftsstrimmel

Ulemper ved lofterne:

Når du skal lave et træloft i køkkenet eller i badeværelset, skal du ikke straks tykke til stativer. Clapboard er bedre at trimme andre værelser eller vægge, for ikke at skabe onnodige komplikationer på forhånd. Det valgte design afhænger ikke kun af farve eller attraktivitet, men det er nødvendigt at henvende sig til materialer på en praktisk måde. Hvad er ulemperne ved dækning?

  • Kompleks pleje;
  • Yderligere efterbehandling.
Smukt træ slattede loft

En smuk farve og udseende gør at du vender tilbage til naturlige materialer en eller to gange. Nu lining fagfolk rydde op nogen lokaler, men de minder os om ulemperne. Så, du skal forberede på anvendelse af imprægnering, hvis ikke brugt paneler, fordi i badeværelset eller i køkkenet vil blive udsat for øget fugt. De vil skabe et beskyttende lag, der understreger designet og gør det pålideligt.

I modsætning til foring kræver imitering af træ ikke permanent pleje. Dens farve og design er næsten ikke anderledes end naturmateriale, og hvis du vælger den rigtige belysning, vil panelerne være en ideel udskiftning. Til dette er både lamper og lysekrone perfekt, så der er ingen grænse.

Retic træloft med smuk belysning

Træloft i stuen

Kigger gennem projekterne, kan du være sikker på, at i private privatpersoner gør underværker. De vælger frit farver og lamper, hvilket skaber et ubeskriveligt interiør selv i badeværelset. Kun mennesker foretrækker stadig naturlige materialer og naturlig belysning, så maleriet af murens brædder har været i fortiden. Den hyggelige stue er helt færdig med træ og bliver fabelagtig.

Træloft i stuen-køkken

Loftet var et langvarigt problem. Nogle mennesker foretrækker paneler, men i badeværelset nægter de succesfuldt dem. På nogle måder har de ret, fordi arten ikke ændrer sig meget, men hvorfor afstår en bedre tilgang?

I et privat hus kan stuen være færdig i enhver form. Både hvid og mørk farve supplerer perfekt det dekorative loftdesign. Lysekrone og lamper forbliver i baggrunden. De bliver til almindelig belysning, der kun opretholder funktionalitet. Hvad er hemmeligheden i at tage designere?

At skabe et dekorativt design, professionelle bruger visuel vægt og magt. Denne effekt kan skabes ved hjælp af plader og bjælker i loftet, hvis du monterer paneler på væggene. Modtagelse giver dig mulighed for at anvende enhver farve, selv om hvid stadig er mere attraktiv. Stuen er druknet i den, selv svag belysning, for hvilken lys og en lysekrone bruges, giver komfort.

Hvidt træloft i stuen

Hvis du vil se en mørk farve i dit hus, er det bedre at arbejde med kontraster. I dette tilfælde spiller lysekronen og armaturerne en vigtig rolle, fordi maleri af væg og møbler skal skille sig ud og efterlade detaljerne i baggrunden. Normalt anvendes lyse paneler til dette, for eksempel fra lette træarter. På badeværelset påvirker farverne næsten ikke personers fornemmelser, da hans opmærksomhed tiltrækkes ikke ved farvning, men ved VVS. Når designeren ændrer stuen, skal han selv skifte lys, fri til øjeblikkeligt at ændre farver.

Træet er perfekt til afslutning af loftet, hvis dets farve er valgt i overensstemmelse med det omgivende rum. I dette tilfælde giver lysekronen og lamperne tilstrækkelig belysning, men farverne og mønsteret af materialet forbliver et aktuelt problem. På badeværelset kan du bruge billige paneler, men i stuen eller i køkkenet bør du se på komplekse tricks.

Naturligt træloft i stuen med pejs
Træloft i køkkenet med en bar tæller
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

47 − = 44