Tapetkammerater: Anbefalingerne fra designere til den rigtige kombination (22 billeder)

For hver person, der lige er ved at starte reparationer, er det nødvendigt, at rummets fremtidige indretning ikke kun er stilfuld og moderne, men også bidrager til en afslappende ferie. Som det er umuligt af vejen til dette formål tapet tapet-ledsagere. Med deres hjælp kan du designe ethvert værelse på en original måde.

De vigtigste farver af tapet-ledsagere

Designere giver ikke klare anbefalinger, hvilke tapetkammerater i interiøret bruges bedst til limning. Alt afhænger af ejeren af ​​værelset. Men der findes stadig en regel. Det er forbundet med den semantiske belastning, som disse belægninger bærer til væggene. Når du vælger ruller i en butik, skal du være opmærksom ikke kun på hvilket materiale de er lavet af (for eksempel ikke-vævede osv.), Men også til hvilken farve og skygge de er.

grøn

Det har en beroligende effekt på nervesystemet og fremmer afslapning, da det er forbundet med naturen hos de fleste mennesker. Psykologer siger, at grøn og alle dens toner (bortset fra neongrøn) har psykoterapeutiske træk. Derfor kan sådanne belægninger bruges til at klæde væggene i et planteskole eller spisestue, hvor hele familien samles. Godt kombineret med tapet-ledsagere af hvide og brune nuancer.

Tapet-ledsagere i det klassiske interiør

blå

Typisk bruges denne farve til at dekorere indretningen af ​​værelset eller kontoret, da det anerkendes som et symbol på soliditet. Desuden kan wallpapering af blå farver bringe ind i rummet en atmosfære af dimensioner, afslapning og ro. Som kombinationer af tapetkammerater til blå klud kan du vælge blå, røde og mørke nuancer.

gul

Alle nuancer af denne farve bringer kun positive i ethvert rum, fordi denne farve er forbundet i de fleste mennesker med optimisme, glæde og begyndelsen af ​​noget nyt. Den vindende farve kommer i hallen eller soveværelset. Den mest optimale kombination med gul vil være tapetkammerater i et soveværelse af beige, grøn eller hvid.

Baggrundsfæller i børnehaven
Wallpaper følgesvend i huset

hvid

Dette er en af ​​de mest alsidige farver, som belyser dimensionen og roen. Den karakteristiske egenskab er, at den kan bruges med alle farver og nuancer. En god mulighed er at klæbe rummet med ledsageruller af grå og hvid i samme proportioner. Derudover er det meget imponerende og stilfuldt at ligne et rum, hvoraf tre vægge er klistret med hvide dåser, og man blev plukket med grønne eller turkise farveruller.

Specialister i design hævder, at alle disse farver er grundlæggende og egnede til ethvert interiør. Derudover er de godt kombineret.

Violet tapet-ledsagere

Hvordan laver man en farveaccent?

For at gøre værelset til at se meget mere effektivt ud, anbefaler designere at bruge tapetkammerater til hallen, køkkenet eller i andre rum for at skabe en farveaccent.

For eksempel, lilla. Materialer af denne farve ser meget luksuriøse ud i interiøret. Men det skal huskes, at misbrug af den mystiske og eksotiske violet kan føre til den omvendte effekt af reparation, og rummet ser ikke ud som det var planlagt på forhånd. Anvend disse wallpapers paletten skal doseres. Det er bedst at udpege en zone til limning, for eksempel bag en sofa i stuen.

Bordskammerater i stuen
Wallpaper-ledsagere i det indre af stuen

Som et supplement til de lilla belægninger anbefales det at vælge mere rolige nuancer, der ikke bærer en stærk semantisk belastning. Disse omfatter grå, hvid, lyserød og beige. Violet tapet passer til drømmende mennesker, der foretrækker stille sammenkomster derhjemme, og hvem kan ikke lide at deltage i støjende begivenheder.

Ikke mindre interessant udseende på væggene i udvælgelsen af ​​tapet-ledsagere af rød farve og alle dens nuancer. Specialister inden for design advarer om, at det ikke er værd at bruge det i store mængder, ellers kan det få et deprimerende indtryk på dem, der er konstant i rummet. En god mulighed vil være brugen af ​​rødt i form af en accent, for eksempel bag sengen i soveværelset. Hvad angår udformningen af ​​det resterende rum, er det bedst at bruge hvide eller grå farver. Enhver af dem vil blødgøre den røde i indretningen og fjerne dens aggressivitet.

1
Tapetkammerater i interiøret
Desktop-ledsagere af brun farve

Det er muligt at give orange en særlig farve til rummet. Det er bedst at vælge varme nuancer, der vil medvirke til at skabe en glædelig atmosfære, samt et stykke sjov og ondt. Traditionelt er disse tapetkammerater i det indre af soveværelset (mere stille nuancer), i køkkenets indre og børnenes værelse. Det er bedst at klæbe to eller tre vægge med sådant materiale og efterlade andre til dekoration med grå, hvide og beige ruller.

Orange farve, såvel som den forrige, bør ikke være i rummet i store mængder, for ikke at trætte dine øjne. Orange anbefales ikke i store mængder til soveværelseindretning, da det ikke bidrager til hvile og afslapning. Anvend det bedst i et sådant rum doseres.

Baggrundsfæller i køkkenet
Wallpaper-ledsagere i Art Nouveau-stilen

En meget farlig farve, som skal bruges med ekstrem forsigtighed, er sort.
Det ligner rødt i dens virkning. Den mest effektive kombination af tapet-ledsagere vil være i form af en kombination af sort / hvid tapet. Hvis sorten er større, ser rummet mere solid og elegant ud. Overflow af hvid på en sort baggrund vil give rummet mere stil.

For en interessant effekt kan du bruge den oprindelige designteknik: Du skal vælge tapetkammerater til stuen eller andre værelser, så på sorte lærred var der et lille hvidt mønster og på hvidt tværtimod sort. Dette kan være mønstre i form af geometriske former eller krøller. Nogle moderne forældre klæber i sort linned til børn, og tror at dette design ser meget stilfuldt og moderne ud. Men selvom du fortynder denne farve med andre nuancer, vil en sådan udsmykning af sit soveværelse virke deprimerende på barnet.

Tapet-ledsagere i neoklassisk stil
Stripede tapet-ledsagere

Valget af tapet afhængigt af temaet på værelset

Baggrundskammerater i stuen, hallen, børnehaven eller køkkenet vil se moderne ud, hvis du vælger dem i overensstemmelse med formålet og temaet i rummet, hvor du planlægger at indsætte sådanne dåser. Først og fremmest skal du være opmærksom på stilen på rummet.

Tapetkammerater i gangen

avantgarde

Denne stil har et dristigt og originalt design, der stammer fra en blanding af klassiske traditioner og ikke-standardiserede tilgange.

Ved hjælp af tapet i avantgarde-temaet kan du bringe udtryk og dynamik ind i rummets atmosfære. Disse dåser omfatter ruller med originale mønstre eller skabt i lyse, mættede farver. Designere anbefaler at holde sig sammen med sådanne ruller et værelse med en teenager eller en moderne stue.

Tapetkammerater med et billede
Desktop companions i grå
Blå tapet-ledsagere

empire

I udsmykningen af ​​rummet blev der brugt beige, brun og andre klassiske farver samt traditionelle ornamenter. Et karakteristisk tema for tapetet i Empire-stil er palmer, egyptiske motiver eller kranser. Sådanne overtræk er normalt dekoreret med forgyldning, hvilket giver dem luksus. Ofte bruger sådanne tapet-ledsagere i det indre af hallen eller stuen.

Baggrundsfæller i soveværelset

antik

Disse ruller kendetegnes ved skildringer af plantemotiver, reliefs eller søjler i antikken i det antikke Grækenland. Disse tapet med et billede er i sig selv et kunstværk, så kombiner dem bedre med lærred af rolige toner uden et billede. For at sikre, at disse ruller på væggene ser mere imponerende ud, anbefaler designere at lim dem som billeder og dekorere med rammer af træ eller plast. Disse ruller er velegnede til en hall, stue eller spisestue.

Baggrundsfæller i det indre af soveværelset
Baggrundsfæller i spisestuen

barok

Sådanne malerier har originale dekorationer i form af pilasters, dekorationer eller støbning. Forudsætningen vil være meget mere interessant at se, hvis som partnere for dem at vælge at kombinere blødt sløvt tapet. Derudover kan du som i det foregående tilfælde dekorere væggene med sådanne belægninger i form af malerier, ved hjælp af lister eller kantsten. Barok tapeter er velegnet til udsmykning af stuen. Designeksperter råder dem til at dekorere områderne bag tv'et eller på sofaens sider.

Baggrund følgesvend med et mønster
Gul tapet-ledsagere

Det skal huskes, at jo lysere resten af ​​indretningen (duge, gardiner, sengemåtter mv.), Jo mere støjsvage tone i malerierne du skal vælge. Og omvendt, for at give interiøret rolige møbler af originalitet, skal du vælge et spektakulært tapet af saftige farver og tegninger.

Tapetkammerater med et guldmønster
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

16 + = 23