Tapetbånd i interiøret (57 billeder): Vi kombinerer rigtigt

Stribet tapet har altid været i mode, og i den nærmeste fremtid vil nøjagtigt forblive i trenden, fordi de kan tiltrække opmærksomhed og gøre et uforglemmeligt indtryk. Brugen af ​​forskellige farver af stribet tapet gør indre af rummet mere dynamisk, du behøver kun at vide, hvilke farver der bedst kan kombineres med hinanden. Baggrundsstrimler kan betydeligt ændre den visuelle opfattelse af rummets plads ved at gøre den signifikant højere i højde eller bredere bredde. Men det er vigtigt ikke at forveksle det brugte tapet, for eksempel for eksempel reducerer en vandret strimmel visuelt rummet i højden, men udvider sin bredde betydeligt. Den lodrette strimmel tværtimod øger visuelt højden af ​​rummet. Valget af stribet stil i indretning ser altid ud til monofonisk stil, fordi det er meget mere interessant, ser meget bedre ud og sjældent plager.

Beige brun tapet i en vandret strimmel i soveværelset
Stribet accent på væggen og loftet i soveværelset

Beige tapet stribet

Papir tapet stribet

Sort stripet tapet

De vigtigste fordele ved at bruge stribet tapet

  • Ændring i den visuelle opfattelse af rummet. Som vi allerede har nævnt ovenfor, kan tapet i en lodret strimmel markant forøge højden af ​​rummet, og alt sammen fordi vi ser gennem de vertikale striber af tapet, forekommer det os, at rummet er meget højere end det egentlig er. Således skabes illusionen af ​​et højt loft i rummet. Men der er en anden mulighed, som også er relevant i vores tid. Dette er et smalt rum. I dette tilfælde er det bedste tapet i en vandret strimmel, fordi de langsgående linjer kan udvide rummet lidt, hvilket vil gøre dit værelse mere behageligt og hyggeligt. Det er værd at bemærke, at sådan tapet skal anvendes vandret.
  • Stribet tapet i interiøret ser godt ud ikke bare i klassisk, men også moderne interiør.
  • De har en perfekt kombination med møbler, husholdningsapparater, tilbehør.
  • Muligheden for at kombinere med monotone modeller.
Hvidt og gråt stribet tapet med et zigzag mønster

Baggrund i sort og hvid striber

Klassisk stribet tapet

Stribet tapet i børnehaven

Diagonal striber tapet

Meget interessant mulighed for at bruge ikke-vævet tapet. Deres største fordel er et lang levetid, samt muligheden for deres mange malerier, hvilket sparer ikke kun penge, men også tid til reparation. Flizeline tapet i striber er nummer et blandt mange andre tapeter, fordi her kan du uafhængigt vælge farveområde til dine ønsker, vælge den ønskede bredde af strimlen samt dens farve. Ideel til børneværelse.

Grå-sort tapet på gangen

Grå-sort tapet på gangen

Stripes tapet i huset

1

Flizeline tapet i striber

Kombination af stribet tapet i indretningen af ​​forskellige værelser med forskellige nuancer og farver

Den enorme farve skala af stribet tapet vil meget komplicere vores valg i købsprocessen. Hvilke af de mange slags blomster foretrækker du? Dette spørgsmål er ekstremt presserende og kræver mange svar. For eksempel, hvilken af ​​farverne er bedre at kombinere med hinanden? Dem, der er mere opsat på kontrasterende motiver, er det bedre at være opmærksom på en kombination af sort og hvid, gul og grøn, lysegrå og blå. Fans af mere stilfulde motiver bør gøre deres valg til fordel for flere farver i ét farveskema, for eksempel salat / grøn / smaragd.

Stribet tapet i spisestuen

Baggrund i vandrette striber

Tapet striber i interiøret

Stribet tapet på kontoret

Stripes tapet i stil med land

Lysstriber ser bløde ud, de giver rummet elegance og lyshed. I dette indre er der en følelse af ro, komfort og varme, en følelse af stabilitet og fred. Hvil i et sådant rum bliver virkelig guddommeligt.

Hvis det er nødvendigt at give det indre af rummet en mere animeret følelse, at oplade den med energi og positiv, så er det bedre at bruge en lys stripe. Det vil tiltrække opmærksomhed, her vil du aktivt bruge tid og fritid, få nye følelser.

Et vigtigt aspekt er båndets bredde i indersiden af ​​tapetet. Tynde bands har egenskaberne til at slå sammen i en enkelt baggrund fra en lang afstand, hvilket gør rummet nemt at opfatte. For soveværelset er brede strimler bedst. De skaber ifølge mange psykologer en atmosfære af ro, afslapning og balance. Delikate nuancer af pink, beige eller brun farve bidrager til et behageligt miljø.

Hvidt og beige tapet i stuen

Koral striber tapet

Rød tapet stribet

Stripes tapet

Tapet striber på loftet

Stribet tapet på væggene i forskellige rum

Børneværelse

Meget presserende er brugen af ​​stribet tapet i børnenes værelse. Børneværelsens vægge er ikke bange for eksperimenter, så du kan realisere enhver fantasi, selv den fedeste, til virkelighed. Det vigtigste er, at et barn skal have et bad. Den første ting du skal være opmærksom på er farven. I børnenes værelse er det bedst at bruge lyse og mættede farver, bare fint at se tynde lyse strimler på en lys baggrund. Hvis du vil have farverigt tapet, er det bedre at vælge til fordel for brede strimler. Afhængigt af rummets størrelse kan du lave flere muligheder, og dividere rummet i flere zoner. For eksempel skal hovedvæggen være dækket med flerfarvet tapet, resten skal laves af samme type. Så du kan fremhæve spilområdet på dit barn. Også, da dette er et børnelokale, kan du male det i farverne på dine yndlingspersoner i animerede serier eller film.

Stribet tapet med et barn til en pige
Kombinerer stribet og monofonisk tapet i børnehaven
Stribet firefarvet tapet i børnehaven
Hvidgrøn polsooitye tapet i børnehaven

Stripes tapet

Baggrund i orange striber

Stribet tapet pastell skygge

Stribet tapet til soveværelset

Et soveværelse er et sted at sove, hvor vi tilbringer den tredje del af vores liv hvile, genoprette vitalitet. De vigtigste råd til at vælge tapet i soveværelset - prioriterer en farve, men du kan bruge sine forskellige nuancer. For eksempel en meget beroligende effekt af grøn, så du kan trygt indsætte tapet i en grøn stribe i din lounge. Det vil også se godt ud og beige stripet tapet på en lys baggrund. Det er vigtigt at afholde sig fra aggressive designbeslutninger og skarpe farveændringer, fordi der ikke er nogen spørgsmål om hvile her.

Beige brun stripet tapet i soveværelset
Beige grå tapet stribet i soveværelset

Stribet tapet på loftet

Stribet tapet i gangen

Tapet striber i forskellige størrelser

Valg af stripet tapet til stuen

Korrekt udvalgte stripede tapet ser godt ud i det indre af ethvert rum. Det er ikke underligt, at indretningen i den klassiske stue sammen med stribet tapet kan overraske og tilføre sofistikeret til dette rum. Det er vigtigt at vælge tapet til møblernes farve. For varer lavet af naturligt træ er en bånd af gråt eller grønt bedst. Massive sorte og hvide striber i kombination med sorte møbler ser solid ud. Lysmøbler vil ideelt set se ud med tapet i blå striber.

Kombinerer stribet tapet og tapet i en cirkel i stuen
Lyse accent med stribet tapet i den lyse stue

Pink stripet tapet

Grå stribet tapet

Stribet Shebbie-chic tapet

Stribet tapet i køkkenet

Et vigtigt aspekt ved valget af tapet i køkkenet er den korrekte kombination af farver, fordi køkkenet er det sted, hvor vi spiser mad, så vi tilfredsstiller vores appetit. Derfor skal farveskemaet være forfriskende og få os til at få en appetit, og ikke omvendt. Udformningen af ​​køkkenpladsen er ikke let. Her skal du tage højde for alle nuancer. Optimal mulighed er brugen af ​​saftige nuancer, for eksempel grøn, gul, pink, for eksempel i en hvid strimmel. Interiør kan fortyndes ved at tilføje stribede gardiner, malerier, vaser med blomster og så videre.

Baggrund i en vandret stribe på køkkenet
Grå-sort stripet tapet i køkkenet

Baggrund i blå striber

Tapet striber i soveværelset

Mørk stripet tapet i interiøret

Stribet tapet i gangen

På gangen ser stripet tapet meget imponerende ud, især hvis de vælges korrekt. Ofte er gangen ikke bred nok, så det er bedre at vælge lodret stribet tapet, som bidrager til en visuel forøgelse i rummet. Den mest egnede mulighed for at indsætte vægge i gangen er non-woven fleece med vinyl tapet. Deres største fordel er let at vaske, en bred vifte af farver, muligheden for en ideel kombination af forskellige stilarter.

Lys stripet tapet i gangen
Gul og hvid stribet tapet på gangen

Stripet tapet

Stribet tapet på badeværelset

Vinyl tapet i striber

Kombinerer stribet tapet med monokrom

Stripet tapet har en anden ubestridelig fordel - de kan nemt kombineres med monofonisk. Der er ingen faste regler her, kun din smag og præferencer eksisterer. For eksempel i børnenes værelse er det sjovt at se en kombination af stribet tapet med tapet med tegninger. I et eksperiment, kun i moderation. Gør dine fantasier til virkelighed.

Stribet tricolor tapet i stuen
Kombinerer en almindelig hvid overflade og sort og hvid stribet tapet på badeværelset
Kombinerer stribet og andre typer tapet i stuen
Stribet væg i stuen

Bright Stripes tapet

Gul stribet tapet

Baggrund i guldstriber

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

21 − 17 =