Tapet med efterligning – naturlige teksturer i det indre (25 billeder)

Baggrunde med efterligning af naturlige efterbehandling materialer bliver stadig mere populære. I det indre ser disse baggrunde stilfulde og dyre ud. Brug dem til at dekorere værelset, du kan skabe en autentisk atmosfære, der vedrører klassikere, antikviteter eller moderne trends inden for indretning.

Tapet til naturlige materialer
Tapet til naturlige materialer

Hvad er tapetet med efterligningen?

Takket være udviklingen af ​​teknologier ser imiterende materiale ikke længere ud billigt. Til salg er der baggrunde, der kan skabe visuelle effekter af enhver ønsket dækning. Blandt de mest succesfulde muligheder er at være opmærksom på følgende typer materialer:

  • wallpapers med efterligning af murværk;
  • tapet med imiteret gips;
  • tapet med en imiteret sten;
  • tapet med efterligning træ;
  • Varianter imiterer væv, hud og lignende strukturer.

For eksempel er efterligning af en bar den rigtige løsning for lejligheder designet i russisk stil eller i landlig stil. Disse tapeter gør ikke plads tyngre, spare plads. Hjælp til at klare færdiggørelsen hurtigt og med et minimum af omkostninger.

Tapet til naturlige materialer

Tapet til naturlige materialer

Hver slags sådan tapet løser sine indvendige opgaver og har funktioner og fordele. Hvad er fordelene ved denne indretningsmode?

Tapet til naturlige materialer

Fordele ved at bruge imitation i det indre

Brug i indersiden af ​​brættet, logs, hud til at dække væggene er ikke for passende. Så byens lokaler bliver latterlige og overbelastede. Og når du reparerer et landsted, kan du anvende mere rationelle og budgetmæssige teknikker. Efter alt har wallpapers med efterligning følgende fordele:

  • sammenlignet med naturlige typer af dekoration sådanne wallpapers er billige;
  • denne type tapet giver dig mulighed for at skabe enhver sammensætning og kombination;
  • når udskiftning af materialer tager mindre tid og omkostninger end ved fjernelse af murværk eller træ;
  • Et stort udvalg af muligheder og nuancer gør valget rigtigt rigt.

Moderne vægpapir med efterligning af en mursten kræver ingen speciel forberedelse af vægge til skabelse af en fashionabel retning af et loft. Den trendy efterligning af strålen forvandler let pladsen til en hytte eller et landområde. En hud simulering er perfekt kombineret med glas detaljer og farvede ruder i udførelsen af ​​Art Nouveau stil.

Hvis rummet kræver efterligning af stof på væggene, er det bedre at opgive de naturlige materialer og anvende vægpapir. Fordi omsorg for dem vil være hundrede gange lettere end for en rigtig klud. Desuden er Provence stil, hvilket indebærer brugen af ​​stofstruktur, fra brugen af ​​en sådan stilfuld tapet kun for at blive beriget.

Tapet til naturlige materialer

Tapet til naturlige materialer

Egenskaber af efterbehandling materialer med efterligning

Efterbehandling materialer med en tekstur til træ, mursten, sten og gips er limet til væggene på næsten samme måde som simple versioner af tapet. Hvis træets finish tager mange uger, og undertiden endda måneder, kan tapet med efterligningsegenskaber klistres i løbet af få dage.

Tapet til naturlige materialer

Tapet til naturlige materialer

Ændre indretningen med tapet er meget nemmere end at ændre det kedelige design, skabt af sten eller fliser. Samtidig imiterer naturgenstande tapet er ret slidstærk og slidstærk. Mange af dem kan vaskes. Hvis en del af væggen med tapetet er beskadiget, er det ikke svært at genoprette det.

Tapet til naturlige materialer
Tapet til naturlige materialer

Curbs og farveovergange fra tapet med efterligning til paneler eller andre materialer er ikke påkrævet, men hvis du vil bruge disse elementer under reparationen, vil de være i harmoni med enhver slags imiteret tapet.

Tapet til naturlige materialer
Tapet til naturlige materialer

Denne type dekoration har ofte en håndgribelig struktur. På grund af det opnås en realistisk 3D-effekt, hvilket gør materialerne til at ligne natursten eller bjælker.

1
Tapet til naturlige materialer

Naturligt interiør: finesserne af udførelsesformen

Designet af en bolig i en naturlig stil er en god måde at opnå komfort og ro i dit eget hjem. Men få mennesker tror, ​​at efterligning af træ, mursten eller stof kan være passende i arbejdsstuen. At udstede en SPA-salon med wallpapers med efterligning af gips betyder at give det et luksuriøs
t og dyrt udseende. Mange versioner af imiterende tapet anvendes i haller, hoteller, sportscentre, rejsebureauer og skønhedssaloner.

Tapet til naturlige materialer
Tapet til naturlige materialer

Afslutningsmuligheder med naturlige elementer udføres i rolige toner. Samtidig er de helt kedelige, de ser præsentative, de åbner plads til en designmanøvre. Nogle typer vægpapir med efterligning af en mursten kan opfyldes og i lyse interiørvarianter.

Tapet til naturlige materialer
Tapet til naturlige materialer

Når man oversætter hvilke stilarter designere ofte bruger efterligner tapet? Simulation anvendes i følgende tilfælde:

hems

Style, som er blevet et kendetegn for det moderne interiør. Det har nødvendigvis murværk, glatte farveovergange og et minimum antal store dele. Baggrund med en efterligning af et murstensmønster passer bedst til dekoration i denne stil.

Tapet til naturlige materialer

klassisk

Det er svært at forestille sig et klassisk interiør uden traditionelle træpaneler. Efterligning af en bar og et andet træ er noget, der hjælper med at skabe en klassiker i sin oprindelige form.

moderne

Denne stil, som dens boheme varianter, kompletteres perfekt af læderbaggrund, stofvariationer med efterligning af en leopardhud eller en tiger. Ved hjælp af sådanne teknikker opnås en særlig chic i Art Nouveau-rummet.

Tapet til naturlige materialer

land

Denne form for registrering findes ikke ofte i moderne lejligheder, men landhuse gør ofte denne vej.

Provence

Udsøgt og ukompliceret design i stil med de franske forstæder opnås perfekt ved brug af imiteret gips, sten og træblokke.

Russisk stil

Her efterligning af en stråle og en log er de vigtigste indvendige receptioner, der er i stand til at overføre hele atmosfæren i den russiske landsby.

etno

Denne stil er også svært at skabe uden efterligning, som moderne uden glasdele; tapet, efterligner en sten, kommer her som det er umuligt forresten.

Tapet til naturlige materialer

Brugen af ​​denne type tapet er ikke begrænset til ovenstående eksempler. Enhver retning i indretning kan blive et område af deres ansøgning.

Tapet til naturlige materialer

Med hvilke detaljer kombineres "naturlig" tapet?

De materialer, der bruges til at skabe et naturligt interiør, er godt kombineret med afrundede linjer, glatte overgange af farver og klare accenter på enkelte elementer. Høje vaser med kunstige planter, dekorative springvand, faste puder på sofaer og møbler i rene nuancer er de ting, der med fordel kan fremhæve efterligningen af ​​naturlige materialer.

Tapet til naturlige materialer

Fremragende udseende over tapetet og i tandem med lyse lofter med effekten af ​​stjernehimlen eller daghimlen. Parket, laminat, fliser er også harmonisk suppleret tapet med efterligning af naturlige materialer.

Nogle designere anbefaler ikke at overbelaste lokalet med en tekstur, så det er en mode trend i interiøret at klæde denne slags tapet på en væg. Resten af ​​rummet er i dette tilfælde malet med en farvemaling, så boligens generelle omgivelser så mere interessant ud.

Usædvanlige slags tapet med efterligning af teksturer

Baggrunde med naturlig efterligning optrådte på markedet længe nok. De første versioner af sådanne materialer var tapet med et billede til en mursten. De indrettede gange, verandaer og bryggers. Derefter har denne slags dekoration gennemgået en hel del ændringer, og i dag kan vi vælge tapet med efterligning af noget, da der er mange muligheder og farver.

Tapet til naturlige materialer

I salget er der baggrunde, der ligner skind af vilde dyr, der skildrer ruskindbeklædning, efterligner ædelstene og rier. På nogle stofbaser anvender fabrikanter virkelige sten, marmorflis eller savsmuld til at give disse muligheder en større realisme. Der er baggrunde med efterligning af reptilhud, tapet i form af gamle aviser og originale variationer på temaet "skrællende vægge".

Tapet til naturlige materialer

Baggrund med et billede af sten, gips, mursten eller træ - en stor erstatning for naturlige materialer. Deres tilstedeværelse i indretningen tilføjer det generelle udseende af værelset, og væggenes design gør det stilfuldt og ikke-trivielt. Hvis du beslutter dig for at bruge denne efterligning hjemme - vil du ikke tabe. Og dit design vil skabe ægte interesse og beundring for gæster og kære. Fordi sådan tapet kan være nogen, men de vil ikke være sædvanlige.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 2