Tabel-sill – rationalitet, bekvemmelighed, opfindsomhed (24 billeder)

For de fleste er vindueskarmet bare et sted for blomster. Du kan også dyrke løg på den. Godt, nogle gange kan du lægge et strygejern eller en bunke på den. Men ejere af små lejligheder, især hvis det er i en fem-etagers lejlighed i familien har små børn, er det vanskeligt at afsætte for hvert familiemedlem en separat tabel for arbejde eller erhverv; Ideen om, hvordan man laver et bord fra en vindueskarm, kommer ofte nok.

Bordsværdi på balkonen

Hvid bordbræt

Vinduesbord i interiøret: godt eller ej?

Svaret på dette spørgsmål afhænger i vid udstrækning af, hvor godt det er muligt at kombinere den funktion, der udføres af vindueskarmet, med de krav, der fremlægges i hvert enkelt tilfælde til tabellen, der oprettes. Og også på hvor smukt og behageligt det bliver. Nedenfor betragtes fordelene og ulemperne ved tabeller designet på basis af vindueskarme.

Sort bordbræt

Træ bordbræt

fordele

Vigtigst er det, at det er den fordel, at hvor det er bygget, for eksempel i soveværelset, i stuen eller i børnenes værelse, tillader det altid den mest rationelle udnyttelse af rummet i rummet.

Et bord ved vinduet i børnehaven

Bordstamme i et landhus

Selvfølgelig er det meget usandsynligt, at der er mange beboelsespladser på denne måde, men for dem der bor i Khrusjtjov, og nogle gange er en ekstra kvadratmeter et behageligt fund. Et sådant bord kan ikke kun være et andet element i interiøret, men også en separat computer eller et skrivebord til en teenagers søn, som han længe har drømt om.

1

Bordtarm i stuen

Stenbræt-bord

Den vindueskarmen som en tabel i børnehaven også kan give dit barn et sted, hvor han vil stille og roligt uden at forstyrre andre, skulptur, tegning, designe. En sådan arbejdsplads bliver mere og interessant for ham, så det er altid muligt at kombinere deres studier med ikke mindre interessante observationer af passerende biler kører gennem hunde og katte og krager og duer flyvende forbi. vindueskarmen bord i børnehaven kan også have skuffer, at børn af begge køn vil være meget populære design ved at tilføje:

  • for pigen vil der være mulighed for endelig at bestille "juveler" og klæder til dukker;
  • For drengen vil der være garager til miniatyrbiler og opbevaring til legetøjsvåben.

Et bord i stedet for et vindueskarm til en lejlighed i Khrusjtjov vil give plads til sengebordet til video- eller lydudstyr. En vindueskarm på en balkon eller en loggia er også let at omdanne til et skrivebord. Som følge heraf vil en person, der kan lide at lave, for eksempel fra træ, have sit eget separate værksted, hvor han både kan se og planlægge uden frygt for at forstyrre andre.

En skolebarn til en skolepige vil give ham en god belysning, hvilket betyder, at det ikke kun vil bevare sin vision, men også spare energi brugt til belysning.

Som du kan se, har vindueskarmet i rummet visse fordele, og de er vægtige.

Bordtarm i køkkenet

Køkkenbord-sill

Bordsvindue

mangler

Sammen med fordelene ved sådanne tabeller, hvor du kan transformere vindueskarme, skaber og ulejligheden.

For eksempel, fremragende belysning af vindueskarmen i form af en tabel og "reverse" side: når solen skinner gennem vinduet, kan der være et overskud af lys, og det er den samme uønskede situation, samt manglen på det, så vinduet bliver nødt til at installere blinds.

Desk-karmen

Stall-vindue i Provence stil

I de fleste lejligheder, både i moderne layout og i hruschevkah, er batterierne placeret direkte under hulrummet, hvilket vil hjælpe med at varme fødderne mere end ved det sædvanlige bord. En sådan situation i nogle vil medføre behagelige fornemmelser, og nogen kan ikke lide det. Desuden vil cirkulationen af ​​forvarmet luft blive lidt forværret, da bordpladen på denne tabel strækker sig en betydelig afstand fra vinduet, og det forhindrer derfor den vertikale stigning af den varme luft, der kommer fra batteriet.

Sill skrivebord

Grå bordvindue

Faktisk, for at løse dette problem er enkel: bordpladen nær batteriets placering nødt til at lave huller (runde eller aflange form), der sikrer fri passage derigennem af varm luft, og dermed genoprette den sædvanlige cirkulation af luften i rummet. I dag i butikkerne kan findes for sådanne teknologiske huller indsætte plastik eller metal, som vil give selvstændige foretaget "hul" æstetisk udseende.

Bred bordbrille

Sill-vindue i skandinavisk stil

Bordtarm i soveværelset

Vindueskarmen har en ikke-standard bred bredde, så det vil næppe være muligt at bruge lange, tidligere hængte smukke gardiner. Vi skal enten forkorte gardinerne eller installere persienner eller persienner. Sidstn
ævnte mulighed med persienner og rullegardiner i denne situation ser mere attraktiv som en let styresystem og nem at bruge, og du kan lukke vinduet uden at overtræde ordre på bordet.

Vinduesarkets design kan være sådan, at det vil tage kunstnerens arbejde for at opnå æstetisk design.

I princippet er det praktisk talt alle de ulemper, at tableill vinduer har.

Sådanne designs kan installeres i ethvert rum, men afhængigt af formålet er det valgt:

  • et enklere eller mere kompliceret design
  • materiale, hvorfra bordet er lavet;
  • dens farve og dekorative design kombineret med den overordnede stil af indretningen af ​​rummet.

Dernæst vil vi overveje en af ​​de mest almindelige muligheder for at bruge tabeller oprettet på basis af vindueskarm.

Bar counter-karmen

Cantilever bord ved vinduet

Bordtarm i køkkenet

Enhver indretning i et hvilket som helst rum antager et rimeligt layout. I et lille køkken i Khrusjtjov er det desto vigtigere. En af de vindende løsninger, som oftest realiseres i køkkenet, er kombinationen af ​​en bordplade og en vindueskarm på en sådan måde, at spisebordet bliver en del af dækdesignet.

Ofte karmen (især med en stor bredde), tager en masse plads, funktionel anvendelse er meget begrænset: et sted for planter, nogle gange køkkengrej, kaffemølle, osv Det er næppe rationelt at arrangere en udstilling af blomster på vinduet og hylle på pladsernes rester. Du kan mere kompetent henvende sig til køkkenpladsens organisation.

Vindueskarmen, køkkenbordet ville være relevant ikke kun i et lille køkken i Khrushchev, men også i det indre af en luksus rummelige lejligheder med store køkkener kan være meget praktisk køkkenbordet eller lighed med stangen. I dette tilfælde kan bordpladen ikke kun være af træ, men også fra PVC, og selv fra sten. Træborde, der har naturlig varme, er mere behagelige at røre ved, men plastik er lettere at passe på.

Bordtæppe

Forklædningsbordet

En foldetype vindueskarm i stedet for et vindueskarm i det sædvanlige køkken vil være særligt bekvemt i Khrusjtsjov, fordi i dette tilfælde, når de ikke bliver brugt, frigives noget mere plads. Men hjørnebordet, som er en fortsættelse af vindueskarmen og optager plads fra vinduet til hjørnet af rummet og strækker sig længere langs den anden væg, passer kun til moderne køkkener, hvor pladsbesparelsen ikke er særlig relevant.

Indbygget vindueskarm

Sill-box med skuffer

Hvis der er tilstrækkelig bredde i hulrene i dem, kan du bygge i glideplanet, som, når det forlænges, er en fortsættelse af denne vindueskarm, der sammen med sidstnævnte danner et tilstrækkeligt fuldt udstyret spisebord.

Grundlaget for moderne tendenser arrangement af værelser - den mest gavnlige brug af hver kvadrat decimeter af beboelsesrum, så vindueskarmen nu i stigende grad ikke længere bare et sted til et hjem køkkenhave eller blomsterbede, og et arbejdsområde for en mand med en bærbar computer eller skrivebord for en studerende, eller et spisebord i køkkenet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 49 = 50