Svensk stil i indretningen – Stockholm chic (24 billeder)

Karl Larson er en mand takket være den svenske stil stammer fra. I den fjerne 1880 designede kunstneren sin lille bolig, der ikke var kendt for Stockholm-dekoration i lyse farver, idet den fortyndede hvidt med lyse farver minimalt. Siden dengang begyndte denne skandinaviske trend inden for interiør mode at sprede sig over hele verden. Folk værdsatte hans raffinerede enkelhed, friskhed og rummelighed. Og gennem årene er antallet af fans af denne stil kun stigende.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Tegn på stil

Svensk interiør har følgende stilistiske egenskaber:

  • Minimalisme og enkelhed ved registrering.
  • Udskiftning af gardiner på persienner.
  • Vægge, gulv, loft på lys nuancer.
  • For det meste træmøbler.
  • Farverige puder og sengetæpper på sofaerne.
  • Gulvtæpper er små i størrelse.
  • Store udendørs vaser dekoreret med usædvanlige malerier.
  • Landskaber eller spejle på væggene.
  • Mange lyskilder.
  • Levende planter i hvide gryder.
Svensk stil interiør

Svensk stil interiør

Afslutningsfunktioner

Det svenske interiør adskiller sig fra sin specielle hvide palæ, som visuelt udvider lokaliteterne og hjælper med til at forbedre husstandens følelsesmæssige tilstand.

Svensk stil interiør

vægge

Traditionelt menes det, at udsmykningen af ​​væggene skal udføres med dekorative gips af lys nuancer. Men moderne designere gør deres egne tilpasninger til canons of style. Oftere foreslår de at bruge svensk tapet i indretningen eller en kombination af dem med malede vægge.

For eksempel bliver tre vægge monofoniske, og den fjerde bliver højdepunktet i rummet. Det er malet i rige nuancer eller indsat med ark af saftige farver. Trenden i de seneste år er tapet med en lille vegetabilsk print.

Svensk stil interiør

Paul

Den svenske stil i indretningen forudsætter tilstedeværelsen af ​​et gulvbelægning lavet af lange brædder. De skal være lavet af naturligt træ eller malet hvidt. Et sådant gulv har ikke råd til alt, fordi naturlige materialer er ret dyre. Mere budget mulighed - keramiske fliser pastell nuancer.

Svensk stil interiør

loft

Afslutningen af ​​loftoverfladen skelnes af de mange materialer, hvorfra den kan fremstilles. Loftet kan males, dækket med tapet til maling, foret med gipsplader. Selv stræklofter er tilladt. Udsmykningen af ​​loftets perimeter er opmuntret af skørtplader, der efterligner stukkegods. Den eneste obligatoriske betingelse er hvid farve.

Svensk stil interiør

Svensk stil køkken

Et kendetegn ved køkkenet er et minimalt sæt møbler. Sveriges indbyggere er meget uhøjtidelige, så de er ret korte fra et spisebord, komfortable stole og et køkken sæt.

Møblernes farve er hvid, men sommetider kan bordet kontrast og være af naturlig brun eller grå farve.

Stolene er ofte ikke klassisk træ, men ganske moderne, lavet af plastik.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Væggene er normalt malet hvidt med en fugtbestandig maling, så de kan vaskes, da de bliver snavset. På vinduerne enten strenge hvide persienner eller deres fravær. Blomstrende planter i monokrome potter på vindueskarmen er hovedelementet i køkkenindretningen. Også til udsmykning af lokalerne anvendes vægpotter, dekorative plader og chic lysekroner i stil med paladslysestager.

Svensk stil interiør

Stue på svensk

Om slutningen af ​​huset, som du allerede ved, er det fortsat at diskutere, hvad du skal fylde rummet. På baggrund af snehvide vægge er en sofa den samme farve. Det kan være dækket med et flettet tæppe eller chaotically spredt langs det en masse lyse puder. Lænestole bør vælge en smule mørkere i farve, blot et par toner. Et møbelsensemble suppleret med et hvidt sofabord. Det kan være af enhver form.

1
Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

På gulvet skal du sætte et tæppe. Dens farve bør ikke være kontrast, det skal være i harmoni med møblerne. Af og til er det valgt i tone i en farverig plaid.

Dekorer stuen med billeder eller fotografier i uklare lysrammer, gulvmalede malede vaser og lamper med usædvanlige lampeskærme. Også det indre af en lille lejlighed er ofte visuelt udvidet takket være spejle, der hænger på væggene.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Interiør af de svenske soveværelser

Sengen er hovedelementet i indretningen af ​​det svenske soveværelse. Lette vægge og gulve kan varieres med en seng af naturlig farve. Men den snødevne seng vil se godt ud. Det samme med resten af ​​møblerne: de kan være en naturlig brun skygge eller bleget. Så soveværelset ser frisk og blid ud.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Komfort og komfort i rummet er tilføjet ved hjælp af indretning. På gulvet kan du lægge et blødt tæppe af lille størrelse, læg en vaske med en levende blomst på sengebordet og dekorere bordet med en vase med duftende buket. Den oprindelige løsning vil være en kurvstol eller en vaskerumskurv. Ikke mindre attraktiv vil være blinds lavet af halm.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Svensk badeværelse

Det svenske indretning af badeværelset betyder perfekt ordre. Værelset skal se ubeboede, stilfulde og strenge. Det er ikke tilladt at placere kosmetik og andre små ting på fremtrædende steder, alt dette skal være gemt i hylderne på headsettet.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Baggrunden til finishen er overvejende hvid, men det er tilladt at fortynde det med sort eller grå. Vinduerne er allerede velkendte og komfortable persienner. Fremherskende VVS rektangulær form.

Svensk stil interiør
Svensk stil interiør

Tilføj malingen kan være lyse håndklæder eller lys. Dekorer rummet kan være en lille vase med en stor eller flere små blomster. Sofistikering vil fremhæve et stort spejl af usædvanligt design.

Svensk stil interiør

Grøn i det skandinaviske interiør i stuen

Svensk stil er god, fordi den er ideel til moderne boliger. Dens enkelhed og lethed gør små lejligheder rummelige værelser, hvor du vil vende tilbage. Lysfarverne beroliger og tillader at distrahere fra det eksterne fuss. Med sin unikke atmosfære har det svenske interiør besejret mange hjerter over hele verden.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 − 68 =