Style kitsch i interiøret (22 billeder): skabe avantgarde design

Konceptet Kitsch (fra den tyske kitschen - på en eller anden måde en skrald) optrådte i slutningen af ​​det nittende århundrede i Tyskland. Det begyndte at udpege serielt producerede, kunstneriske genstande, der har lave omkostninger og de samme lave kunstneriske kvaliteter. Du skal blot sætte forbrugsvarer. Oftere var disse statuetter, postkort, billeder "til komfort", souvenirs. Berøvet den kreative oprindelse og ægthed iboende i sande kunst blev kitsch straks et eksempel på dårlig smag, primitivisme og vulgaritet.

Stue i kitsch stil

Lidt senere begyndte Kitsch at udpege en separat stil i kunst. Det skete i "æra af forandring". Enhver kardinal ændring i samfundets liv (socio-politiske, økonomiske) er uundgåeligt afspejlet på alle dens områder - åndelig, herunder. Kunst er ingen undtagelse. Der er revolutionerende nihilister, som nægter almindeligt accepterede normer og idealer og ændrer deres syn på almindeligt anerkendte klassiske standarder. Som en følge heraf er der som en form for protest mod samfundet nye tendenser i kunst. Således opstod Avangard-stilen, fuldstændig afvisning af de traditionelle klassiske kanoner, præget af lyspaletets lysstyrke og de usædvanlige former. Og med det, og Kitsch-stilen, som i det væsentlige er den samme Avangard-stil, bringes kun til absurditet.

Moderne stue i kitsch stil

Varianter af kitsch stil

Indretningsdesign i Kitch-stil er opdelt i "spontan" (ubevidst) og "forsætlig". Konditionelt kan det opdeles i tre områder:

Kitsch lumpen

Kitsch lumpen dikteres af fattigdom. Disse er off-farve møbler, forældede interiørartikler, billige knick-knacks. Kitsch lumpen - en indikator for lave levestandard og ikke-standard tænkning af forfatteren.

Lille stue i kitsch stil

Et teenagerum kan også være stedet for Kitchs lumpen center. Den oprørske ånd og juvenil maksimalisme kan ses her i form af graffiti, mættede syrefarver i det indre. Og også i nærværelse af usædvanlige alsidige ting, hvoraf mange er meget uventede - for eksempel vejskilt eller lygter.

Stue i rolige toner i kitsch stil

Pseudo-luksus Kitsch

Den pseudo-luksuriøse stil af Kitsch er et indretning, hvor der er et markant ønske om at understrege imaginært velvære på nogen måde. Dette er et interiør, der i deres design, i stedet for naturlige efterbehandling materialer, anvendes deres efterligning. Dette er et rum, hvor der er mange luksusvarer, ofte af tvivlsom kvalitet. Og det er interiøret, som uhensigtsmæssige designere, der ønsker at udstille det "bedste show", "stuff" alle indiskriminately, mens man glemmer stilen.

Pseudo-luksus kitsch i det indre af stuen

Tilgængeligheden af ​​midler, brug af de mest fashionable finish naturlige elementer, dyre møbler og rige dekoration heller ingen garanti for, at resultatet ikke vil blive genereret kitsch. Hvis for eksempel, på ét sted det indre pejs i landlig stil, dyre orientalske vaser og moderne lysstofrør, drej bevidstløs pseudo-luksus Kitsch.

Køkkenet og soveværelset er de lokaler, hvor den ubevidste kitsch oftest dannes. Indretningsdesign kræver altid en professionel tilgang og en følelse af proportioner.

Pseudo-luksus kitsch i køkkenets indre

Designer Kitsch

Designer Kitsch - forsætlig. Kun det kan betragtes som en ægte stil indenfor indretning. Stilen er kontroversiel, men alligevel med rette besættelse af sin egen niche inden for interiørdesign. Style Kitsch findes i værker af mange kendte designere. Kun de mest erfarne af dem har råd til at ty til denne stil. Det er trods alt en slags hooliganisme, ironi, en subtil mockery af de klassiske kanoner af designkunst, provokation. Tilstrækkelig kitsch stil er evnen til at kombinere inkongruøs. Dette er "kunst for kunstens skyld". Køkken, stue, ungdomskafé - de mest populære steder for eksperimenter i stil med Kitsch.

Designer Kitsch i stuen
Designer Kitsch i stuen-køkkenet

Hvem vælger stilen Kitsch

Tilsigtet (design) Kitsch er et sjældent fænomen. Dette er en udfordring for de etablerede canons og regler, det er en parodi af fortidens fortid og understregede moderne præstationer. Brug i det indre af Kitchs stil kan kun rådgive med meget modige, kreative, for det meste unge, folk - oprørere i ånd. Og de er mennesker, der stræber efter at erklære sig selv for at tiltrække opmærksomhed. Til denne kategori kan vi inkludere den kreative elite (bøhmen). Designer Kitsch - "bezbashennaya" ungdom, mod og raffineret smag.

Hvid, grøn og rød i køkkenets indretning i stil med kitsch
Badeværelse indretning i kitsch stil

Kitsch Style Features

Som enhver anden stil inden for interiørdesign har Kitchs stil sine egne individuelle egenskaber:

1

Blander i et interiør i forskellige stilarter

Køkken er det mest almindelige eksempel på en sådan spontan kitsch. Dette rum repræsenterer ofte en "vinaigrette", for eksempel fra den klassiske stil, stilen til futurisme og land.

Blandestile og farver i stuen
Brun-rød køkken indretning i kitsch stil

Disharmoni af farve og former

Avangard-stil, som tidligere nævnt, gav liv til kitsch-stilen, og derfor er den anvendte farvepalet og former for disse to stilarter tilsyneladende identiske. Men der er en betydelig forskel. I interiøret, der udføres i Avantgarde-stilen, er der harmoni af farve og former. Eksempelvis er lyse farver accenter (såsom møbler) i interiøret altid kontrast til lys baggrund. Og i stil med Kitsch er der et fuldstændigt fravær af farvebestemmelser og grænser! Alle farver i spektret, herunder syrefarver, anvendes i indretning i Kitch-stil ud over mål. Og strenge geometriske former eksisterer her sammen med formløshed. En ægte optagelse af farver og former, dissonant med hinanden!

Kitsch stil i børnenes værelse
Sort / hvid stue i kitsch stil

Kombination af uforenelige materialer

Materialer i Kitsch-stil bruges modstridende. Deres deling i enhver anden stil ville blive betragtet som dårlig form, men ikke i stil med Kitsch. Tjekkisk glas og plastik, fløjl og kunstig pels, "marmor" søjler og linoleum, krom og forgyldning - alt kan bruges, og samtidig.

Kombinationen af ​​rød, blå og gul i stuen i stil med kitsch
Hvid kitsch interiør med lyse accenter

Brug af forskellige møbler

I stil med Kitsch kan alle møbler kombineres på samme tid - moderne, sjældenhed, forskellige former, forskellige stilarter, forskellige sæt. Et soveværelse i stil med Kitsch kan være placeringen af ​​en gammel billig jern seng og et udsøgt toiletbord. Et køkken i samme stil er stedet for en antikbuffet, afføring af sovjetiske tider og moderne indbyggede apparater. Og hvorfor ikke? Dette er kitsch stil! Det vigtigste her er chokerende!

Rød pink og creme farvet i stuen i kitsch stil
Usædvanlige møbler i soveværelset i stil med kitsch

Et stort antal indvendige dekorationer og dekorelementer

Style kitsch glæder tilstedeværelse i det indre af et stort antal dekorative detaljer - statuetter og buster, reproduktioner og plakater, postkort, dukker, lysestager og ure, gennembrudte servietter og swags, ophavsret souvenirs og forbrugsgoder. Det er ønskeligt, at alle disse hyggelige knickknacks var mange og ønskelige på en gang på ét sted.

Så dikterer stilen af ​​Kitsch - modsætningsstil og kreativt kaos.

Usædvanligt indvendigt i en lejlighed i stil med kitsch
Hvid, gul og sort i stuen i kitsch stil
Soveværelse med kitsch pejs
Designer kreative møbler i stuen i kitsch stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

14 − 13 =