Stol (19 billeder): Et hyggeligt hvilested til enhver

Hvor mange hyggelige foreninger denne inaktive genstand for et indreopkald, hvor meget positive følelser. Og vigtigst af alt, hvor magisk påvirker gyngestolen den menneskelige psyke, dens følelsesmæssige tilstand. Siddende i en sådan lænestol efter en lang arbejdsdag falder straks ind i minder fra barndommen, moderens vugge. Takket være denne stol kan du føle dig som et barn uden at falde i barndommen.

Træ gyngestol i interiøret

Stol stol - en klassiker i sin rene form. Praktisk placering af kroppen og rytmisk rocking giver mulighed for komplet afslapning og melodier til behagelige tanker.

Ud over den magiske effekt på en persons følelsesmæssige helbred, kan gyngestolen blive en ret lys og original accent i interiøret. Det vil se godt ud som i soveværelset eller i stuen og på verandaen eller balkonen. Perfekt komplement til ethvert design, du skal bare vælge den rigtige model.

Gråbrun gyngestol i interiøret

Typer af Swing Lænestol

Nedenfor er de mest almindelige typer gyngestole:

 • Openwork, manuel vævning, duften af ​​naturligt træ, en unik atmosfære af komfort. Dette er en gyngestol lavet af vinstokke, pilestænger er et af de mest almindelige materialer. Det er i lænestole i denne model, at den ældre generation foretrækker at sidde. Denne gyngestol er en klassiker af sin art. Sådanne stole er dog ustabile til fugt.
 • Stol stol fremstillet af rotting - fleksibel vin. Sådan en gyngestol er en klassiker af moderne land dacha interiør. Sådant materiale tillader ikke brugen af ​​fastgørelsesdele på skruer og negle, kun limkontakt og strikning. Derfor er gyngestolen lavet af rotting meget ringere end den klassiske version af vinstokken. Liana er dog stærkere end vinstokken, og derfor er det bedre at holde formen. En bekvem mulighed for brug uden for huset, på verandaen eller på balkonen.
 • Nu er den såkaldte bløde gyngestol blevet mode. En fremragende mulighed for dem, hvis arbejde kræver meget tid at bruge i en mødetilstand. Til polstring anvendes en bred vifte af materialer. Mands naturlige ønske om komfort flyttede denne model af stolen til kontorer. Naturligvis anvendes der for kontorlokaler flere massive modeller. De fleste af dem vælger nye trends i mode og fed designløsninger, men nogle foretrækker at forlade alt i den allerede velkendte klassiske stil. I kontormiljøet er der som regel solid læderbetræk eller alternativt et økologisk læder. Stærk og stabil modeller. At skabe moderne lænestole bruger et bredt udvalg af materialer, fra naturligt træ til hybridversioner med metal og plast. De mest almindelige møbler er fra Italien ved hjælp af bueunderlag. Mindre ofte, men stadig der, modeller med en rund base. En ny designløsning i design af gyngestole - en ekstra fodstøtte, der giver ekstra komfort.
 • Hybridens designersæde er nu på højde med popularitet, mere stabilt, med blødt polstring og metalstænger. En interessant og dristig mulighed for at opdatere husets design. Møblerne i denne model giver dig mulighed for at slappe af og slappe af så meget som muligt efter en hård dag. Der er dog en stigende tendens i udførelsen af ​​hybrid rockestole i den klassiske stil. Den mest almindelige variant af polstring i sådanne sæder er læder eller økologisk læder, sjældnere stof.
Smuk gyngestol i interiøret

I første omgang var kurvestolen fremstillet af bøg træ. Dette var de obligatoriske og mest almindelige møbler i intelligentsiahuset og selvfølgelig i den kreative elites værksteder.
Efter midten af ​​det tyvende århundrede begyndte designen af ​​gyngestole at gennemgå væsentlige ændringer. Antonio Volpe var den første, der foreslog at tilføje metalindsatser til den allerede kendte gyngestol. Og hans dristige design beslutning har taget rod meget hurtigt. Og i vores tid, mange mennesker kan lide disse modeller.

Grå gyngestol i stuen
Hvid gyngestol i stuen

Køb en gyngestol

For at vælge den ideelle gyngestol for dig, skal du først bestemme, for hvilke formål den skal bruges, og hvor du skal stå. For at slappe af på gaden, vælger sommerhus eller på baghaven normalt metal eller plastik ved hjælp af forskellige typer syntetiske stoffer. Sådanne modeller er tilstrækkeligt modstandsdygtige over for skyggen af ​​vejret, og de behøver ikke særlig pleje. Hvis du til fritid vælger at vælge en gyngestol i træ i klassisk stil, er det vigtigt at huske, at sådanne modeller er bange for fugt. Beskyt dem mod regn og fugt. Men til brug i hjemmet er de gode, gode muligheder for at fortynde situationen i soveværelset, stuen eller på balkonen. I nogen, den mest elskede rekreationszone.

Gyngestolen kan opdeles i flere grupper efter brug. Lænestole af denne model i den klassiske version er som regel mere en sommerbolig mulighed. De har en relativt lille vægt, har ikke komplekse former og er relativt billige.

En stilfuld moderne gyngestol i stuen

Kurvemøbler skal beskyttes mod regn og bør ikke opbevares for ofte under åben himmel. Fra direkte sollys begynder sådanne produkter at krympe og knække, og fra fugt svulmer og unstick. Metal eller plast gyngestole er ideelle til gaden.

Hvis stolen er designet til hjemmebrug, kan du vælge de mest forskellige muligheder baseret på dine præferencer. Forskellige modeller af ben og vævning. Eventuelle muligheder for efterbehandling fra de dyreste, faste læder muligheder til syntetiske. Den mest populære slags polstring er økologisk læder.

Hyggelig gyngestol på terrassen

Der er også en særlig slags gyngestole til kontorarbejdere. De kan opdeles i to underarter. Den første er tilsyn. Massive modeller med imponerende finish: øko-læder eller læder. Bred og massiv. Sådanne stole ser repræsentative og moderne ud. Den anden slags er en stol for arbejdere, kontorlokaler. Designet til fritidsansatte i ikke-arbejdsområder.
Der er også særlige gyngestole til børn. Typisk er designet af disse pladser mere end et spil. Forskellige dyr, heste eller fugle.

Det sker ofte, at gyngestolen begynder at knuse næsten umiddelbart efter køb. Dette skyldes det faktum, at det beskyttende lakbelægning hurtigt slettes fra stolens overflade. Hvis st
olen stærkt knuser eller knuser kun på bestemte steder, indikerer dette tilstedeværelsen af ​​ægteskab. Den nye stol kan kun kvæle lidt på grund af den friske lakbelægning. Først og fremmest, når du vælger en lænestol, skal du sørge for kvaliteten af ​​detaljerne og vigtigst af vævningen. Du bør omgående inspicere produktet. Desværre er det meget ofte svært at se hullerne ved første inspektion, men det købte produkts levetid afhænger af det. Grundigt inspicere produktet, før du køber.

Wicker gyngestol i interiøret

Før du køber lidt for at begrænse dig til en ekstern eksamen. Det er nødvendigt at kontrollere om det er let at svinge og hvor stabilt. Også denne model af stolen bør ikke spidsen over, når du rocker og ikke afviger fra siderne. Derfor, inden du køber, sidder i en stol og ryster som det skal, så kun du kan sørge for, at der ikke er nogen defekter i produktet. Undersøg polstret, hvis det er økologisk læder eller læder, skal du omhyggeligt inspicere produktet om ridser eller klemmer.

Så lad os opsummere, hvad skal der være en gyngestol, hvad skal man overveje, før man køber et produkt:

1
 • I den klassiske kurvstol har du brug for et gyldent middel. Det bør ikke være svært eller for blødt.
 • Stolen bør ikke falde, når den svinger, den bør ikke afvige fra siderne.
 • Stolen skal være fuldt komfortabel, dens hovedfunktion er afslapning. Så når du sidder, bør halsen ikke spændes, hænderne skal ligge komfortabelt på armlænene. Kroppen bør ikke begrænses.
 • Kontroller omhyggeligt produktets udseende. Undersøg leddene, sørg for at der ikke er nogen pauser.
Moderigtigt gyngestol i stuen

At vælge den mest komfortable gyngestol for børn, som i lang tid vil glæde dig og dine børn, er det nødvendigt at tage højde for nogle af nuancerne:

 • For børn, der allerede ved, hvordan man sidder, skal man vælge en lænestol, hvor man kan justere stillingen. Tjek vægten for den valgte stol.
 • Vælg den stol, hvor der er sikkerhedsseler.
 • Vælg en stol med et stålhus og en ret bred base.
 • For at gøre stolen så behagelig som muligt for et barn, skal du sætte det i en stol før du køber. Baseret på hans reaktion er det allerede værd at afgøre, om denne stol passer til dig.

Vigtigt! Du kan ikke flytte en chaiselong, mens barnet er i det. Før du flytter, tag barnet i armene. Vælg derfor en chaiselonges mobilitet, som er praktisk for dig.

Designer gyngestol i stuen

Materiale til gyngestole

Det vigtigste i en gyngestol er det materiale, som det er lavet af, fra en naturlig træmasse eller metal. Alt dette bør overvejes, når du vælger et produkt. Den slags træ, som stolen er lavet af, påvirker prisen. Den dyreste er lænestole lavet af sjældne arter af træer. Bagsiden af ​​sådanne stole er som regel dækket af naturlæder, undertiden ved hjælp af en alternativ mulighed - øko-læder, sjældnere stof.

I versionerne af kurvestole, i den klassiske udgave, anvendes de mest almindelige blødtræer. Såsom rotting eller pil. Prisen på et sådant produkt er ret højt, da vævning sker manuelt. Normalt dem, der har råd til et sådant køb for hjemmet, vælger den sædvanlige rotting. Sådanne stole ser elegant ud og kan modstå enhver vægt.

Lys gyngestol i stuen

Metal, som regel, er kun rammen af ​​produktet lavet. Til at sidde foretrækker at vælge naturmateriale.

Til lænestole af træ, er bløde madrasser eller puder ofte valgt. Takket være dem bliver rummets design lysere, de hjælper med at placere de nødvendige accenter.

De dyreste genstande anses for at være produkter fra eksotiske arter af træ, såsom fleksibel hevea.

Træ gyngestol på terrassen

Pleje af produktet

Den vigtigste regel er at bruge stolen kun til formålet. Så vil produktet stadig meget langvarigt takke dig.

Stole, der ikke er designet til haven, må under ingen omstændigheder tages ud af huset, de er ikke beregnet til direkte sollys, men der er ingen speciel beskyttende belægning på dem. Selv de møbler, der er designet til udendørs brug, i uvejr, er det bedre at bringe ind i huset eller gemme sig under filmen. Dette vil medvirke til ikke at beskadige produktet på forhånd og holde udseende i lang tid.

Violet gyngestol i stuen

Wenge møbler

Gyngestole er designet til at skabe hygge og bringe fred til sine ejere. Derfor er deres design så forskelligartet. Når alt kommer til alt, hvor mange mennesker, så mange meninger. Og selvom mange er vant til at overveje rockestole, der kun passer i retro-interiør, passer de perfekt ind i det ultramoderne.

At købe en gyngestol er ikke kun et godt supplement til det indre af huset, men også at tage sig af dit helbred. Læger mener, at gyngestole har en gavnlig virkning på menneskers sundhed. Her er et par fakta at bevise:

 • Under den blide svajende i en gyngestol øget aktivitet i hjernen, og skaber en slags hypnotisk, beroligende virkning.
 • Hvis du er irriteret og ikke kan klare vrede, vil dimensionel rocking hjælpe dig med at genoprette den interne balance.
 • Returnerer musklerne til ben og rygs muskler.
 • Hjertefrekvensen vender tilbage til normal, og fartøjets elasticitet forbedres.
 • I sygdomme i muskuloskeletale systemet er det meget nyttigt at hvile i en gyngestol.
Stol stol af træ i stuen

Designere anbefaler i år at tilføje Wenge møbler til det indre af huset. Ethvert træ i huset kan gøre denne skygge, men i den klassiske version, ifølge eksperter, vil de bedste møbler være Wenge. Denne ædle farve har så mange nuancer. Det kan dog kun kaldes massivt træmøbler, hvor træets struktur er tydeligt synlig. Hvis du beslutter dig for at lave en wall wenge, så vil denne mulighed være interessant at se på balkonen eller verandaen. For resten af ​​værelserne vil dette interiør være for dyster, fordi hovedtræk i denne stil er mørke dybe farver, der ikke er relevante i andre områder. Møbler lavet af træ var altid et symbol på velstand. Men i dette indre er det nødvendigt at være forsigtig med, at dit hjem ikke viser
sig at være for dyster. Det skal huskes, at denne farve bedst bruges i et moderne interiør, hvis basis er kontrast.

Møbler af massivt træ med en udtalt struktur skaber en følelse af fred. Wenge er ikke særlig velegnet til det indre af et planteskole. Men det vil se godt ud i stuen, i soveværelset, og selv i badeværelset, hvis interiøret domineres af lyse farver i nærheden.

Blå moderne gyngestol i stuen

Stole og Provence stil

Gyngestolen ser godt ud i næsten alle indretninger af huset. Du skal bare finde den rigtige model. For eksempel supplerer den klassiske gyngestol perfekt det indre af huset i Provence stil.

Med hvad forholder stolen til gyngestolen også som ikke med komfort. Og enkelhed og komfort er praktisk taget et synonym for den franske stil Provence, hvilket betyder provinsen.

Blød moderne gyngestol i stuen

Møbler i Provence stil har en enorm dekorativ betydning. Stilfulde kommoder, stole med charmerende udskæringer. Møbler med et strejf af tid - dette er grundlaget for interiøret i denne stil. Gammel kommode, arvet fra sin bedstemor, en familie te sæt, flet gyngestol - en klassiker i stil med Provence. På sådanne ting er den vigtigste accent i interiøret altid lavet.

Antik stol af massivt træ, dekoreret med netting kan blive et lyst accent i det indre rum i en romantisk stil. Forskellige familie arvestykker, mange friske blomster og charmerende, dejlige figurer er alle Provence. De siger, at det tager generationer at skabe et sådant interiør. Men hvorfor ikke prøve det? Provence er trods alt en livsstil.

Smuk kurvstol i stuen med pejs
Sort læder gyngestol i stuen med pejs
Brun-blå gyngestol i stuen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 6