Stofstræklofter: installation, fordele og ulemper, pleje (25 billeder)

Stofstræklofter er et materiale imprægneret med en særlig kemisk sammensætning. Denne sammensætning sikrer, at stoffets modstand brænder og øger dets styrke. Ydermere ser stoffet på loftet som en ideel farve eller jævnt påført gips. Kun processen med at strække lofter tager meget mindre tid. Fordelen er en række farve løsninger, samt evnen til at implementere ideer. Du kan anvende et billede manuelt med akvarel eller bruge fotoudskrivningstjenester.

Stof stretch loft
Stof stretch loft

Installation af stoflofter

Installation af stofstræklofter giver ikke problemer for enten specialister eller nybegyndere. I modsætning til polyvinylchloridfilm behøver stoffet ikke opvarmes.

Stof stretch loft

Stof stretch loft

Installationsprocessen er som følger:

 • På murens omkreds er en profil eller baguette installeret i en vis afstand fra loftoverfladen. Dette er den mest beskidte fase af arbejdet.
 • Vask omhyggeligt af. Klud behøver ikke måles ned til en centimeter, tk. overskydende kan altid afskæres. Det er vigtigt ikke at lægge kluden på det beskidte gulv, så det ikke skal rengøres efter installation.
 • Stoffet slutter sig til profilen med specielle klip, der ligner tøjspidser.
 • Når kanterne på lærredet er ordentligt fast, begynder stretchingen. Resultatet er en perfekt flad overflade.
 • Hovedprocessen er færdig. Det er kun for at afskære overskud med en skarp kniv, og brug derefter dekorative elementer til at skjule leddene.
 • I sidste fase installeres belysningsenheder.
Stof stretch loft
Stof stretch loft

Anbefalinger til valg af strækloft

Sortiment af spændingstøj er fantastisk. Dette gør folk bruger meget tid til at bestemme hvilken tekstur af loftet der er behov for i et bestemt rum. Vi tilbyder flere anbefalinger, der vil hjælpe med valget.

Stof stretch loft

Stof strækloft i børnehaven
Stof stretch loft

Til stuen og soveværelset

I disse rum anvendes to typer belægninger: stof og polyvinylchlorid. Valget afhænger af stilens beslutning af værterne. Glatte lofter vil effektivt se ud i stuen. Dette vil tilføje rummængde, og et spejlbillede vil tiltrække gæsternes opmærksomhed. Mattoverflader af PVC eller stof vil være mere passende i soveværelset. Det er bedst at gøre dem rolige, nøgne nuancer. Lyse farver er mulige, hvis det er et barns værelse. Men overdriv det ikke så, at langvarig udsættelse for rummet ikke forårsager irritation og træthed.

Stof stretch loft
Stof stretch loft

Til badeværelset

Stofstrækloft i badeværelset skal vælges afhængigt af størrelsen af ​​rummet. For motley tegning visuelt vil gøre et lille værelse ret lille. Størrelsen på det uforholdsmæssige badeværelse kan justeres. For eksempel kan for høje vægge afbalanceres med en mørk loftoverflade. Så rummet vil ikke ligne en brønd. Den lyseste skygge af loftet vil visuelt øge højden af ​​rummet.

Stof stretch loft
Stof stretch loft

Til køkkenet

Stofstrækloft i køkkenet kan ikke ses ofte. Dette skyldes det faktum, at stoffet absorberer lugt og sværere at rengøre. Designere rådgiver normalt glatte lofter, der afspejler lys, og takket være spejlet effekten gør rummet visuelt større. Med hensyn til farveskemaet lyder lysetoner. De øger også pladsen. Tilføj sorter kan bruge mønstre i loftet. Selvom du skal eksperimentere forsigtigt. Hovedregelen er, at jo mindre køkkenet er, jo mindre er tallene på loftet (eller slet ingen).

Stof stretch loft
Stof stretch loft

Fordele og ulemper ved vævsark

Før du køber stofstræklofter, skal du lære mere om deres positive og negative egenskaber.

Fordelene ved stoflofter

Stræklofter på stofbasis har en række fordele:

 • Styrke. Stoffet, især i sammenligning med filmlofter, er meget mere modstandsdygtig over for mekaniske skader. Så det er næsten umuligt at beskadige det strakte stof ved et uheld. Forsigtighed bør kun udøves ved anvendelse af skarpe genstande (knive, saks).
 • Modstand mod temperaturændringer. Stofstræklofter er frostbestandige. Dette giver dig mulighed for at installere dem i uopvarmede værelser (balkoner, garager, hytter osv.). T
  il sammenligning begynder PVC-folien at knække, når termometeret viser mindre end 10 grader. Stoffet deformeres ikke af temperaturvariationen.
 • Problemfri montering. Stofstoffer fremstilles i ruller, bredden kan nå 5 meter (filmen er kun 3,5 meter). På grund af den store størrelse kan selv store værelser lukkes uden sømme. Eksperter siger, at det er sømmen - det svageste sted, hvor loftet kan rive. Så, efter at have bestilt et strækloft fra et stof, vil du undgå uventede brud.
 • Dekorativ funktion. Fra stoffet lærred kan du lave dit eget unikke mesterværk. Et strakt stof kan ikke blot let males i nogen farve, det kan oprindeligt males. Du kan også bruge fotoudskrivningstjenester. Den anvendte tegning mørkner ikke med tiden og brænder ikke ud i solen.
 • Let at installere. Til installation er de nøjagtige dimensioner af rummet ikke påkrævet, derfor er installationstiden brudt på grund af en fejl i målingerne vil ikke være. Det er ikke nødvendigt at opvarme linnedet (i modsætning til PVC-folien), så du behøver ikke at flytte eller fjerne de indvendige genstande, der kan deformeres på grund af den høje temperatur. Stoffet er simpelthen fastgjort i en speciel konstruktion og derefter strakt. Dette giver dig mulighed for at reducere omkostningerne betydeligt.
 • Allergivenlig. Dette materiale er sikkert for boligejere. Stoffet udsender ikke giftige stoffer, det lugter ikke.
 • Forbedret lydisolering. Sådanne stræklofter har god støjisolering, og i kombination med varmeapparater og overhovedet vil lette beboere af fremmede lyde.
Stof stretch loft
Stof stretch loft

Ulemper med stræklofter lavet af stof

De væsentligste ulemper ved stoffet er:

1
 • Omkostningerne. Køb af mange stopper den høje pris. Men ikke haste på grund af dette kriterium at nægte at købe. Kontroller omhyggeligt produktet, sørg for dets kvalitet. Forestil dig, hvordan dit værelse vil ændre sig visuelt. Måske er det værd at betale en gang, så i årevis at nyde den specielle æstetik i loftoverfladen?
 • Manglende evne til at bevare vand. I modsætning til PVC-folien er strukturen af ​​stoffet porøst. Dette betyder, at materialet i tilfælde af oversvømmelse hurtigt giver væsken mulighed for at lække (varmt vand, det holder ikke mere end 8 timer, koldt - ikke mere end 2 dage).
 • Demontering er ikke muligt. I tilfælde af vævsskade er en komplet udskiftning nødvendig, delvis reparationer er ikke mulige.
 • Restriktioner på fakturaen. Hvis du vil have blanke stræklofter, så bemærk at et sådant stof ikke har et sådant stof, de har en usædvanlig matt overflade.
 • Særlig pleje. Bare for at vaske loftet vil det ikke fungere. Lad os tale om rengøring nedenfor.
Stof stretch loft
Stof stretch loft

Pleje tips

Stofstræklofter, som enhver overflade i huset, skal regelmæssigt rengøres. Mange mennesker ved, at lærred baseret på PVC kan vaskes med almindeligt vand og tilføjer et par dråber vaskemiddel. Men er denne metode egnet til loftsstofforing?

Stof stretch loft
Stof stretch loft

Våd rengøring

Vedligeholdelse af kluden fra stoffet med rengøringsmidler er kun nødvendig, hvis der er stærk snavs. Til vask skal du lave en sæbeopløsning. For at gøre dette blandes vaskemiddel eller sæbe med vand. Koncentrationen bør ikke være stor, for ikke at skade anbudsmaterialet. Det er forbudt at anvende væske til vask af vinduer eller andre alkoholholdige stoffer for ikke at ødelægge vævets struktur.

Stof stretch loft

Det er dejligt, hvis du redder et stykke klud efter installationen af ​​loftet. På den kan du tjekke, hvordan sæbe sammensætningen vil manifestere sig. Hvis prøven er okay, vil der heller ikke ske noget i loftet.

Stof stretch loft

Forureningen fjernes med en fugtig svamp, hvorefter et vådt sted kan dæmpes med et tørserviet uden villi. Under rengøring må du ikke trykke på svampen og ikke gnide det hårdt, så der ikke dannes ujævnt malede områder. For at undgå skilsmisse, fugt ikke stoffet stærkt.

Stof stretch loft

Renseri

Hvis der ikke er mærkbare pletter - betyder det ikke, at du ikke behøver at passe på loftoverfladen. Støv og spindelvæv vil ikke forsvinde overalt uden din intervention. Mistresses bør glemme bedstemorens metode og stoppe med at børste nettet med en kost. Det er bedre at slippe af med det med en støvsuger. Til dette er strømmen af ​​det elektriske apparat indstillet til et minimum, og det er også ønskeligt at skifte støvsugerens universelle børste til en lille dyse med en lang, blød børste. Ved rengøring må du ikke røre loftdysen.

Stof stretch loft

Hvis du ikke glemmer at rengøre overfladen regelmæssigt, så vil dens smukke udseende glæde dig i mange år. Men selvom ikke alle pletterne blev fjernet, så er det ikke en grund til tristhed. I dette tilfælde kan du bruge akrylmaling til at male stoffet loftet, genoprette dets oprindelige udseende.

Stof stretch loft

Som du har lært, er editeringsprocessen så enkel, at selv en amatør kan klare. En række farver og mønstre vil give alle mulighed for at vælge et unikt loft for sig selv i huset. Husk at valget ikke kun afhænger af dine smagspræferencer, men også i forho
ld til rummets størrelse og dets formål. Nå, det tager ikke meget tid og kræfter at tage sig af denne oprindelige designbeslutning.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

25 + = 30