Stil rustikke i det indre (20 billeder)

Navn rustik stil kommer fra det latinske ord «Rusticus» - rustikke, afledt af det latinske ord «rus» - Village (enkel, upoleret, groft). Navnet taler for sig selv. Rustik stil er brugen af ​​udelukkende naturlige materialer af grov behandling, eller ubehandlet overhovedet. Det er, så tæt på naturen, en rustik brutal stil. Enkelhed og miljøvenlighed af de materialer (primært træ og sten), naturlig farvepalette er behersket, masser af plads og frisk luft - alt dette bidraget til, at den rustikke stil med et stort antal fans. Og på trods af at denne stil opstod relativt for nylig, er interiøret, udført i rustik stil, i dag meget populært over hele verden.

Smuk stue i rustik stil

Hvordan kom den rustikke stil?

Rustik stil i interiøret dukkede op og begyndte at blive brugt i midten af ​​det sidste århundrede. Dette er en modificeret analog af den amerikanske landestil med elementer i den russiske hytte. Det antages, at denne stil opstod i USA og straks blev en traditionel stil til at dekorere huse i middelklassen folk. Gradvist begyndte den rustikke stil at blive brugt af samfundets overste lag. I modsætning til alle moderne stilarter, med deres overflod af glas og plast, beton og krom detaljer, lyse farver og kunstige materialer, der er rustik stil er forbundet med en cowboy ranch, duften af ​​træ, hyggelige aftener ved pejsen, og andre behagelige øjeblikke i livet.

Køkken med en ø i rustik stil
Køkken med ø og bar i rustik stil
Møbler i en lys stue i rustik stil
Soveværelse i rustik stil
Pejs i stuen i rustik stil
Indretning af huset i rustik stil

Særtræk ved rustik stil

Lad os se nærmere på alle funktionerne i den rustikke stil.

Som tidligere nævnt er det kun naturlige materialer tilladt i rustik stil. Men disse er ikke materialer af den ideelle form og form, men helt naturlige råstoffer, der ikke er blevet uberørt.

Køkken-spisestue i rustik stil

 • Hovedelementet i den rustikke stil er træet. Det burde være meget, og det bør være unmade og ikke underkastet nogen behandling, med undtagelse af formålet med beskyttelse mod skadedyr. Alle revner, uregelmæssigheder, hak, knuder, spor af tid skal være til stede på træet. Og hvis træet ikke er gammelt, er det kunstigt "alder" og endda ormhuller med en speciel enhed. Loft bjælker, møbler, gulve, vinduer, døre - alt skal være lavet af træ. Selv træredskaber og dekorative elementer er velkomne. Træets farve kan variere fra en lysebrun farve - valnød, ahorn, alder til mørkere toner - fyr, kirsebær, bøg, eg.
 • Et andet vigtigt element i den rustikke stil er sten. Stenen skal også være af naturlig art, ikke underkastet forarbejdning. Den mest almindelige brug af kvarts, sandsten, kalksten, samt granit og marmor.
 • Metal i rustik stil, selvom det ikke spiller en ledende rolle, men stadig skal være til stede i det indre. Køkkenredskaber, smedede lysestager, bestik - et vigtigt element i indretningen. Metal skal være gammelt og mørkt. Bedst til denne passende bronze, messing, støbejern, sølv og cupronickel. Du kan også bruge rustfrit stål, der tidligere er kunstigt "alderen".
 • Rummets vægge i rustik stil er normalt trimmet med træ eller sten. Det er også muligt at dække dem med hvid maling. Det er meget ønskeligt bevidst uagtsomhed og grovmærker fra børsten. Og kun lejlighedsvis til dekoration af vægge anvende lys tapet. På gulvet lå ubehandlede brædder eller dekorative sten.
 • Loftet i den rustikke stil skal være bjælkere. Samtidig virkelige bjælker, eller simuleret - absolut ubetydelig. Farven på loftet skal være kontrastfarven på væggene.
 • Vinduer og døre skal se ret ru og visuelt foreslå pålidelighed. Og selvfølgelig er materialet til deres fremstilling træ. Intet metalarbejde!
 • Rustik stil i indretningen forudsætter nødvendigvis tilstedeværelsen af ​​en pejs. Et hyggeligt land pejs, snarere endog ildstedet - hjertet af huset. Et sådant ild i oldtiden varme op huset, kogte mad og samlet sig rundt hele familien i de kolde aftener.
 • Farvepaletten i rustik stil er diskret, naturlig, varm og hyggelig. Det er alle nuancer af brun, sort, hvid, grå. Og også beige, sand, okker, mose og dæmpede røde nuancer. Lysstyrken af ​​farver og ornamenter i denne stil er helt ude af sted.
 • Stoffer anvendt i rustik stil skal være naturlige. Normalt er disse linnedstoffer af bløde naturlige farver uden et mønster, undtagen etniske mønstre. Meget ønskelig tilstedeværelse i de indre elementer af homespun klud. Absolut bør udelukke syntetiske stoffer!
 • Som det kan bruges et dekorativt tilbehør i en rustik indretning keramik, flettede kurve, træ og glas smykker, smedede lysestager og souvenirs, håndlavede blonder servietter og håndklæder, buketter af tørrede blomster eller levende vilde blomster. Det vil også se harmonisk ud, for eksempel et gammelt kiste eller tønde.
 • Det er umuligt at forestille dig dit hus i dag uden civilisationens frugt - belysning, kommunikation og diverse husholdningsapparater. Alt dette kan selvfølgelig bruges i rustik stil. Det er rigtigt, at alle elektriske apparater og alt udstyr er bedre skjult og skjult. I denne sag er der udviklet mange teknikker - maskeringsskabe og forskellige skjulte paneler.
Usædvanlige materialer til køkkenet i rustik stil
Køkken med ø og dekoreret ekstrakt i rustik stil
Børns rustikke stil
Luksus soveværelse i rustik stil
Moderne interiør i rustik stil
Stue med et stort rustikt vindue

Køkken i rustik stil i en by lejlighed

Ved første øjekast ser det ud til, at den rustikke stil er hensigtsmæssig at bruge kun i et landsted, og dets brug i en bylejlighed er uacceptabel. Men det er en fejlagtig mening. Det er muligt at overholde den rustikke stil, når man for eksempel udsmykker køkkenet i en bylejlighed.

Selvfølgelig er der behov for store værelser for fuldt ud at overholde den rustikke stil. Log logs, ligesom andre store dele, vil se latterligt ud i et lille køkken. Men det er kun nødvendigt at forbinde fantasien, og resultatet bliver fantastisk.

Køkken i rustik stil i lejligheden
 • Loftet i køkkenet skal syes med tynde brædder eller træpaneler. Du kan også bruge de falske bjælker.
 • Gulvet er bedst dækket af parket, parket eller brune fliser. Hovedbetingelsen - materialet skal være et træ eller dets efterligning.
 • Væggene i køkkenet kan klistres med træpaneler, efterligner overfladen af ​​logs eller brædder. For at dekorere væggene er det også acceptabelt at bruge lys unobtrus tapet. Farven skal være i kontrast til loftets, gulvets og møblernes farve.
 • Alle køkkenmøbler i køkkenet skal være af træ. Dette er skabene, og bordet, og stole og alle slags hængslede hylder. Stolene og bordet skal være sunde, komfortable på tykke, stabile ben. Det er bedst at bruge gamle møbler eller kunstigt alderen.
 • For et forklæde over borde og en vask er det muligt at bruge panelet til at simulere et stenværk.
 • Dernæst skal du dekorere vinduerne og køkkendørene med træpaneler, hænge smedejernslamper eller simulere det.
 • Hvis det ønskes, kan du oprette en kunstig pejs. Eller dekorér køkkenovnen, efterligner ilden.
 • Afslut billedet af køkkenet i rustik stil tilbehør vil hjælpe. Denne linned gardiner og dug naturlige farver, håndklæder og grydelapper med etnisk ornamenter, smedejern kroge, blonder servietter, keramik og støbejern køkkengrej. Vaser med tørrede og levende vildblomster, kurvekurve og mange andre behagelige småblade, lavet af naturlige materialer.
 • Ved indretningen af ​​køkkenet i rustik stil bruger byens lejlighed også en farvepalet, der omfatter nuancer af naturlige naturlige farver. Men kun i dette tilfælde er det ikke forbudt at inkludere flere lyse farver accenter. For eksempel, grøn, gul eller rød.

Vores moderne verden med sit tempo, forfængelighed og en endeløs række problemer er meget trættende. Og så vil du til tider slappe af din sjæl, pensionere og genvinde styrke. Rustik stil er ideel til dette formål. Han genskaber atmosfæren i det gamle hus, atmosfæren af ​​fred, ro, den rolige strøm af livet. Hus i rustik stil - virkelig et drømmehus!

Let køkken i rustik stil i lejligheden
Hyggeligt køkken i rustik stil
Et sådant rustikt køkken kan også udformes i en lejlighed
Køkken med en stor bar i rustik stil
Køkken med sten og træ dekoration i rustik stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 3