Sømløs flise i indretningen: lav et nyt fly (23 billeder)

Flisebelagte materialer er efterspurgte på forskellige stadier af efterbehandling og landskabsarbejder. Blandt deres fordele er kompakte dimensioner, som gør det muligt for en at udføre opgaven til en mester uden at tiltrække ufaglært arbejde. Småformede fliser lægges på overfladen af ​​en kompleks form og på gulvet i værelser med ikke-standard layout så let som på enkle overflader. Alle er bekendt med det traditionelle mønster af en flisebelagt overflade, hvis egenskab er tilstedeværelsen af ​​sømme. Det er så populært, at det producerer PVC-paneler under fliserne for en mere enkel overfladefinish. Der er dog mange potentielle købere, der er utilfredse med tilstedeværelsen af ​​sømmen. Lav overfladen af ​​monolitisk sømløs keramisk flise, porcelæn stentøj, klinker og endda udvidet polystyren.

Beige sømløs flise

Beton sømløs flise

Sort sømløs flise

Gulv sømløs flise

Teknologien med sømløs fliser gør det muligt at skabe en solid overflade på gulvet, som ligner monolitisk sten eller parket. I modsætning til klassiske keramiske samlinger har sømløse gulvfliser følgende fordele:

  • yderste æstetiske egenskaber
  • Der er ingen snavs og snavs, der traditionelt akkumuleres i sømmen af ​​fliser på gulvet;
  • i sømmen på gulvet i badeværelset ophobes ikke vand, ødelægger fugemassen og skaber betingelser for udvikling af mikroorganismer;
  • fremragende styrkeegenskaber;
  • brede dekorative muligheder.

Den ideelle struktur af overfladen - den vigtigste fordel ved materialet, blandt minuserne - kompleksiteten af ​​lægning, et begrænset temperaturområde for drift og høje krav til kvalitet.

Det bredeste sortiment af sømløse fliser tilbydes af porcelæn stentøj producenter. I deres katalog, samlinger, der ideelt set efterligner dyre skove, natursten, sjældne typer læder og metaloverflader. Sømløs granit blev kaldt rectificate, teknologien i sin produktion har sine egne nuancer, hvilket gør flisen dyrere.

Træ sømløs flise

Sømløs flise på forklæde

Egenskaber af modstående sømløse fliser

Stack dette materiale bør high-end specialister. Erfarne herrer er altid afhængige af sømme, når de lægger fliserne, hvilket gør det muligt at skjule fejl i arbejdet. Sømmen minimerer forskellene i gulvfliserens højde, kompenserer for tykkelsen af ​​den påførte lim og fejl under installationen. Stakket sømløse keramiske fliser under hensyntagen til følgende funktioner:

  • basen skal være perfekt niveau;
  • substratet skal være stærkt og stabilt
  • At sætte en flise bedre ved hjælp af specielle suckers;
  • Du har brug for et specielt professionelt værktøj til beskæring af keramisk granit.

Det er ønskeligt at bruge et stort formatflise, hvilket medfører yderligere omkostninger.

1

Sømløse fliser fra gips

Sømløs flise fra porcelæn fliser

Sømløs flise fra kunststen

Hvor anvendes sømløs keramik?

Storformede og småformede sømløse keramiske fliser anvendes til både vandret og lodret overflade. Rectified porcelæn stentøj er et populært gulvbelægning til restauranter, store indkøbscentre, udsøgte butikker og respektable kontorer. Det bruges i fashionable hoteller og i sidste fase af færdiggørelsen arbejder i hytter og bylejligheder. Den rige tekstur af fliserne, en bred vifte af nuancer giver dig mulighed for at løse de mest komplekse designopgaver.

Sømløs flise af vildsvin

Problemfri stenflise

Sømløs flise i loft stil

I de senere år er lægningen af ​​sømløse fliser på vertikale overflader blevet populær. En særlig genstand til dette materiale er køkkenforklæder over arbejdsområder. Brugte sømløse fliser til vægbeklædning i køkken, badeværelse og badeværelse. Nogle designere udøver et fragmenteret læg på væggen i stuen, skabet eller soveværelset.

En særlig type af sømløse keramik er klinkerflise, der er karakteriseret ved høj styrke og modstand over for aggressive kemikalier, mineralolier, motorbrændstof. På grund af sin alsidighed er dette materiale foran keramisk granit, kun lidt underordnet det i æstetiske egenskaber. Klinkeren erstatter perfekt flisen, den kan bruges til indvendig og udvendig efterbehandling, også i garager.

Seamless Mosaic Tile

Sømløse marmorfliser

Problemfri gulvfliser

Når du vælger et objekt til fliser med sømløse fliser, er det værd at huske temperaturudvidelsen. Sømmen spiller en vigtig kompenserende rolle, og det er ikke nødvendigt at lægge dette materiale på gaden eller på opvarmede gulve. For stier og områder på gaden er der en belægningsplade, der ikke oplever en stærk temperaturudvidelse. Det er dog ikke værd at risikere, og det er bedre at give fortrin til den klassiske brostensbelægning.

Problemfri vægfliser

Sømløs sandsten flise

Sømløse marmorfliser

Sømløs loftflise

Letvægts sømløse loftsplader er det ideelle materiale til dekorative overflader. Den er lavet af udvidet polystyren eller polyvinylchlorid, har et bekvemt format til installation. Det supplerer hurtigt byggearbejderne af plastpaneler, som har en højere omkostning. Tilgængelig sømløs flise på loftet er ikke kun hvid: i sortimentet af kollegerens producenter med beige, pink, grå, stål og blå nuance. Hvis keramiske producenter tilbyder produkter, hvis overflade efterligner træ eller natursten, er sortimentet af loftsflisefabrikanter mere forskelligartet.

Problemfri gulvfliser

Rektangulær sømløs flise

Problemfri Tegl Præg

Den moderne sømløse loftflise reproducerer den komplekse tekstur af støbte lofter i paladser og slotte, papir-mache-lofterne, der blev brugt til at dekorere mange kendte bygninger. Simulerer materiale og træ og dyre sorter af marmor, hvilket gør det muligt at bruge det i projekter af enhver kompleksitet. Installationen udføres ved hjælp af special klinkerlim, og til arbejde er det ideelt at have glatte overflader.

Sømløse mønstrede fliser

Sømløs grå flise

Problemfri badeværelseflise

Valget til fordel for sømløs flise er forklaret af et usædvanligt spektakulært slutresultat. Producenter tilbyder en bred vifte af produkter til interiør i forskellige stilarter. Før du køber materialet, skal du omhyggeligt læse, hvordan du sætter sømløse fliser korrekt og præcist. Det kan godt være, at der vil være problemer med at finde kvalificerede mestere. Hvis der er eksperter med erfaring med sådant materiale, kan du uden tøven give din præference til en effektiv sømløs flise af keramik, porcelænfliser eller moderne polymermaterialer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 1 =