Skab i det indre af lejligheden (48 fotos): Klassiske og moderne løsninger

Klassiske skabe er længe ophørt med at være kun et funktionelt og nyttigt møbel. I dag er de et vigtigt emne i stilopløsningen, som glæder øjet med lyse farver, usædvanlige dekorelementer, endda en form. Men før du vælger en garderobe til en bestemt stil, skal du kende det nærmere!

Stor hvid garderobe til bøger og tallerkener

Designfunktioner og anvendelighed af kabinettet

Det moderne skab i indretningen er kvalitet og massivitet, brugervenlighed og ofte et naturligt træ i dekoration, dørene, hvis facade er skabt af innovative plastik, glas, læder.

Hvis man vælger en model af et skab eller et skab lavet af naturligt træ, skal man være opmærksom på:

  • størrelse og form. Han skulle blive en ægte hjælper og ven, der ikke forstyrrer lejligheden i lejligheden, opbevarer i sig selv mange garderobeskabe, sko, tilbehør, bad, køkken, pasteltilbehør og sengetøj;
  • intern komponent. Det klassiske skab er for eksempel ikke kun udstyret med hylder og skuffer, en bøjle, men også med specielle glideskinner, som giver dig mulighed for at opbevare og uden besvær at få de nødvendige ting fra de øverste hylder;
  • destination. Køkkenområdet kan præsenteres som et skabsskab, et kontor eller et bibliotek - en stor bogreol, et børnelokale - et skabsbelægning. Specielle løsninger til større funktionalitet giver dig mulighed for nemt at gemme visse ting i skabet, hvilket gør hele lejligheden fri og original;
  • døre, hvis ydre udsmykning er i overensstemmelse med stilen på det indre, der hersker i rummet;
  • indretning, der opfylder dine ønsker om luksus, rigdom.

Et moderne forslag til alle - disse er ægte kabinetter-mesterværker af Ikea, lignende muligheder. De vil give dig mulighed for at vælge ikke kun et kabinet-tilfælde, en bog eller en tallerkenversion, men også skabe et sådant mirakel at bestille. Efter at have besluttet på de eksterne og interne parametre, er det værd at huske det ledige rum i soveværelset, børnehaven, ethvert andet rum. Han burde ikke besætte hele territoriet! Derfor er det værd at vælge:

  • radius eller vinkelvariant. Begge er meget dyrere end klassikeren, men de hjælper med at bruge rummet i rummet kompetent. I samme vinkel og plads under væggen er besat, og midten af ​​rummet er gratis. En sådan ide fra Ikea er pragmatisk, stilfuld og kreativ;
  • Klassisk version med svingdøre, hvis lejligheden er indrettet i strenge engelsk stil eller lignende, men plads er nok. Klassikere i form af rektangulære kabinetter af træ, spånplader og fiberplader vil være et glimrende eksempel, hvor det er nødvendigt at lukke en niche eller en åbning;
  • indbygget skab, displaycase og andet slags møbler, hvis værelset tillader værelset og ikke ønsker at gøre det for mærkbart.
Skab med et billede til soveværelset
Indbygget Cream Skab

Indbygget sort garderobe med spejlelementer
Smuk hvid garderobe med glasdøre til spisestue

Smuk hvid garderobe med glasdøre til spisestue
Spejlet garderobe med træelementer

Kreative hylder til bøger og tilbehør
En rummelig brun garderobe med spejlede døre

To farver garderobe
Skab med fotoprint
Skab med matglas
Skab med metal finish
Bogreol hylder i stuen
Spejlet skab i soveværelset
Hvide multifunktionelle garderobeskabe til stuen
Træ klædeskab med et mønster
Hjørneskab med fotoprint til soveværelse
Skab med kirsebærblomst til salen
Hvid garderobe i gangen
Usædvanligt åbent skab med glashylder
Stort garderobe til bøger og dekorative genstande
To-dørs spejlet garderobe
Hvid garderobe med frostet glas til gangen
Stilfuld to døre klædeskab med spejlelementer
Rummelige køkkenskabe
Stort mørkt skab til opbevaring af alt hvad du behøver
Hvid multifunktionsskabe
Brown Classic Bogreol

En lille lejlighed og et skab, eller måske meget

Et skab i den klassiske version til en lille lejlighed er en redegørelse for detaljer, funktioner, nuancer. Det kan blive det eneste besværlige møbel, hvis det danner en slags system. Og du behøver ikke købe en kommode, et skoskab, en væg, en gang - det vil indeholde alt. Som en mulighed - en model med en højde fra gulv til loft i hele væggen på korridor-gangen. Farve - lys beige, snehvid, anden pastel, overfladereflekterende lys og visuelt øget frit plads.

Zonal opdeling af studielejligheden ved hjælp af et skab er en mulighed for et enkeltværelse med flere funktionelle områder. Oprettet til ordre, vil han adskille zonen af ​​spil af børn fra hans fars arbejde, madlavningsområdet fra afslapningszonen. Samtidig er en interessant ide ved indretning af et interiør muligheden for at dekorere forskellige to modsatte sider af kabinettet.

Dekorativt skab til en lille hall
Original garderobe til stuen
Et lille skab i stuen
Rummelig garderobe til gangen
Praktisk skabs-garderobe

Indretningskabinetter: En harmonisk tandem af skønhed, luksus og funktionalitet

Efter at have behandlet den interne komponent ved at vælge en pålidelig hardware Ikea eller en anden producent, der har specialiseret sig i disse indvendige emner, kan du tænke på indretning. Sagen er, at mange elementer i indretningen af ​​et så vigtigt møbel hjælper:

  • Beskyt døren mod mindre mekaniske skader, støv og snavs, høj luftfugtighed eller ekstreme temperaturer. Udnævnelsen af ​​værelset vil hjælpe dig med at beslutte og vælge dit valg på et spejl eller en film, fragmenter af naturlige materialer;
  • at ændre lejligheden i lejligheden visuelt, vælge ikke kun de dekorative komponenter til dørene, men også farven og tekstur og overfladens tekstur.

Plukker farverige og lyse indretning elementer til din garderobe, ikke glemme stilen af ​​det indre af det rum, hvor denne genstand vil blive placeret. Til naturlige stilarter og nogle af de historiske opmærksomhed bør der lægges vægt på naturlige materialer, farvede glasindsatser, til brug ved smeltning, spejle med sandblæsningsmønstre. Skygge af dørbladet er en pastellvariant, hvis dette møbel ikke skal tildeles. Lys farve vil hjælpe med at gøre kabinettet til et stilfuldt og voluminøst dekorativt element, det vigtigste i det indre.

Flere pragmatiske og funktionelle moderne stilarter er skabsafdelinger, skabe, bogsække, displayetukker og andre, i designet, hvor der anvendes et minimum af dekoration. Farven på facaderne er hvid, alle nuancer af sort, sølv med en mat eller blank overflade. Til dekoration af døre bruger designere opløsningsmiddel eller indvendig trykning (makrobilleder), glas og spejle, dekorere med elementer af rattan, bambus. Og du vil nemt gøre et valg!

Rummelig lysebrun garderobe
Hvid garderobe i højteknologisk stil
Stort hjørne beige skab
Glatte skabe til stuen
Sort stilfuld garderobe til spisestue
Klassiske skabe med glasdøre og hylder
Hjørneblå køkkenskabe
Bogreol til stue fra naturligt træ
Hvid garderobe med spejlelementer til soveværelset
Bogreol til en rummelig stue
Multifunktionsskabe til stuen
Et stort skab til et skab
Lette bogreoler til stuen med pejs
Eget skabe og borde til en lejlighed
En smuk multifunktionel garderobe til stuen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

79 − = 75