Seng af paller med belysning: usædvanlige møbler med egne hænder (25 billeder)

Paller, der sædvanligvis anvendes til transport af byggematerialer, kan vise sig at være en meget stærk rammestruktur for soveværelsesområdet. En seng lavet af paller og baggrundsbelyst, lavet af egne hænder, kan gøre det muligt for ejeren at spare betydeligt ved køb af det færdige produkt. I denne artikel vil vi forsøge at adskille adskillige spørgsmål:

 1. Hvordan kan jeg selvstændigt designe en seng af paller med LED belysning til mit soveværelse?
 2. Hvor er LED-strimlen fastgjort?
 3. Hvordan kan jeg skabe smuk belysning under sengen?
Seng af paller
Seng med paller med belysning

Først og fremmest må det siges, at paller kan bruges til at lave en lille eller stor enkeltseng eller en stor dobbeltseng.

Denne slags møbler er skabt på et enkelt princip: pallerne er forbundet således, at der skabes et unikt podium, hvor du kan lægge madrassen.

En baggrundsbelyst palleseng kan have to grundniveauer eller være lave, med hjul og ben, et hovedgærde. Ikke desto mindre er hovedopgaven den korrekte samling af hovedrammen.

Seng med paller med belysning
Seng med paller med belysning

Hvordan laver man et design og udstyre det med belysning?

For at skabe den enkleste ramme, har du brug for:

 • 3 paller, som er ens i størrelse til hinanden;
 • Selvskærende skruer;
 • Konventionelle negle;
 • sandpapir;
 • Bygningsboremaskine;
 • En enkel skruetrækker;
 • primer;
 • Akrylmaling eller lak;
 • En simpel hammer;
 • Roller og børste.
Seng med paller med belysning
Seng med paller med belysning

Det første du skal gøre er at gemme paller fra støv og snavs. Som rengøringsværktøj kan du bruge en kost eller en børste, og en våd klud er også egnet. Hvis der udføres rengøring på hyttens område, er det først og fremmest nødvendigt at vaske hullerne i pallen med en slange, der bruges til at vandre planterne.

Seng af paller
Seng med paller med belysning

Seng med paller med belysning

For at forenkle arbejdsprocessen er det nødvendigt at bruge paller af samme størrelse, som har et anstændigt udseende. Det er vigtigt at huske, at belysningen under sengen eller over sengen udføres efter montering af rammen.

Seng med paller med belysning
Seng med paller med belysning

Efter at pallerne er tørret, kan de forsigtigt jordes. I denne situation kan du bruge sandpapir. Det er dog muligt at bruge en speciel slibemaskine eller en speciel borestreng. Ved hjælp af værktøjer bliver installationsprocessen meget hurtigere. Træplader skal udsættes for meget omhyggelig forarbejdning, således at sengens overflade ikke medfører problemer for ejeren. Også nødt til at tørre pallen igen med en våd klud.

Seng med paller med belysning
Seng med paller med belysning

Derefter skal du dække paller med en speciel primer. Takket være dette vil malingen eller lakken ligge fladt på overfladen. Før belysning under sengen, skal du male objektet. Efter at blækket er tørret, kan et gentagne lag påføres. For at give farvemætningen kan du anvende et tredje lag maling. Efter de færdige handlinger er det nødvendigt at fastgøre hovedrammen.

Baggrundsbelyst seng
Seng med paller med belysning

Ifølge denne instruktion er det muligt at lave en stor dobbeltseng, hvor der vil være seks eller otte firkantede paller. Du kan også reproducere skeletet med en stor højde. I denne situation skal palle foldes i 2-3 rækker. Baggrundsbelysning, hovedgærde, små hjul, specialkasser anvendes som ekstraudstyr i et design.

Seng med paller med belysning
Seng med paller med belysning

Senge med en madras kasse

En seng med et skelet lavet på basis af single-row paller kan udstyres med en speciel kasse, der vil blive monteret til madrassen. Det kan tage fra 2 til 4 steder af træ (alt afhænger af størrelsen). For at oprette en to-pallet boks skal du selv dreje pallerne og derefter bruge puslesaven til at skære brædderne placeret i den centrale del af hver træplatform, så formene danner en "P" -form ved støtterne.

1
Seng af paller

Pladerne skal sikres, så alle paller har tre lukkede sider. Derefter er det nødvendigt at forbinde pallerne med de åbne sider rettet mod det indre område. Den færdige boks skal sikres i bunden af ​​bundbakken og derefter udstyret med en madras. Hvis selve kassen er lavet på basis af 4 paller, skal hver platform af træ kun købe to lukkede sider.

Seng af paller

Sådan indstilles baggrundslyset?

 1. LED-ledningen skal tilsluttes de specielle stik, så kontakterne er i kanalerne med ledningerne.
 2. Den ledige ende af selve ledningen skal være forsynet med en beskyttelseshætte.
 3. Derefter skal du forbinde ledningerne og kablet.
 4. Dernæst skal du kontrollere, om baggrundslyset fungerer.
 5. Tilslut netledningen til lysnettet og nyd fremragende baggrundsbelysning.
Seng af paller
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + = 13