Russisk stil i indretningen (17 billeder): Eksempler på design i traditionel rustik stil

Værdien af ​​vores forfædres arbejde er mere vægtig for vores samtidige. Og som et af eksemplerne på respekt for vores store kultur - begyndte den traditionelle russiske stil i det indre at genoplive. Utrolige fantastiske motiver, lyse malerier af huset, bjælkehusmøbler - alt dette kendetegner moderne russisk design.

Stue i russisk stil med indrettet pejs

Funktioner i retningen

Vores forfædre investerede deres sjæle i at bygge og dekorere deres hjem. Hvert hjørne var mættet med varme, komfort og kærlighed. Russisk stil i interiøret kaldes ofte rustik. Hvad er der anderledes om det russiske design af huset og værelser fra de andre?

 • Maksimal brug af træet. Det bør ikke kun bruges til færdiggørelse af gulve, vægge og lofter, men også i møbler. Det anbefales at bruge træarter, der er almindelige i Rusland.
 • Lyse farver og blomster ornamenter i udsmykningen af ​​vægge og møbler.
 • Det anbefales at aldre kunstigt objekter til daglig brug: tallerkener, møbler og belysningsarmaturer.
 • Brug i det indre af træforretninger og massive borde.
 • En stor rolle spilles af en klassisk russisk komfur eller i det mindste en pejs. Denne landsby attribut er altid dekoreret med malerier eller lagt ud med ornamenter lavet af fliser.
 • Særlig opmærksomhed på vævene i designet. Det skal nødvendigvis være naturlige stoffer, det er ønskeligt, at tekstilet er lavet af linned, bomuld eller bomuld. Kompleks draperi er ikke velkommen, men broderi, strikkede servietter og applikationer vil være meget passende.
 • For at designe designet i russisk stil skal du desuden tilføje til de indvendige elementer af indretning med broderi, blonder af ler, traditionelle russiske legetøj.
Spisestue i herregården i russisk stil
Rummeligt soveværelse i russisk stil
Køkken med en ø i den russiske stil
Indretning af rummet i den russiske stil
Mansard soveværelse i russisk stil

Flere sorter af denne stil

Den fabelagtige russiske stil i interiøret i moderne design er opdelt i tre typer:

 • "A la Rus"
 • Russisk sommerhus
 • "Russisk tårn"

"A la Rus" har længe været kendt over hele verden og kendetegnes ved brug af originale etniske motiver og husholdningsartikler. De kan findes i butikker med souvenirs og butikker. Praktiske eksempler er bast sko, nesting dukker, samovarer. Ofte anvendes til indretningen bjørns skind, malede redskaber, karakteristiske gardiner, duge, puder og et russisk folkemusikinstrument - en balalaika. Denne stil har ikke et bymotiv, men udtrykker snarere de karakteristiske russiske elementer i indretningen.

Hyggeligt soveværelse i russisk stil

Dette design er mere populært hos udlændinge, som noget eksotisk og usædvanligt for deres kultur. For at skabe det behøver du ikke radikalt at ombygge huse eller lejligheder, bygge bade og herregårde. Mere end nok små ændringer i design af værelser - tilføjelsen af ​​flere karakteristiske elementer.

Stilen på "russisk hytte" er mere praktisk og mere som et klassisk landdistriktsdesign. Levende motiver bruges sjældent, oftere - nødvendige husholdningsartikler. Mest egnet til udsmykning af ejendomme, villaer eller landejendomme. Det er meget vigtigt at bruge naturlige naturlige materialer, så plastikvinduer og borde, lofter og gulve, dækket af linoleum, passer ikke tapetet ind i dette design.

Skåret trapper i et hus i russisk stil

Foretrække trærammer til vinduer, trægulvbrædder, massive udskårne bjælker af træ. Generelt, alt hvad der karakteriserer landets stil. Hvis der ikke er mulighed for at bruge træet, når man udsmykker væggene, kan det udskiftes med "hvidvask", gips eller almindeligt maleri.

Til den rustikke brug var der brug for en klassisk russisk komfur, så det er nødvendigt at tænke alvorligt på dets skabelse. Det var multifunktionelt: det blev brugt til opvarmning, madlavning og som en seng. Traditionel russisk stil i det indre giver, herregård, landhus og endda et badehus kræver, at du bruger massive træmøbler fra butikker, borde, afføring, skabe. For at skabe en hyggelig og speciel charme kan du tilføje tønder, kister, kasser. Prøv at udelukke alle objekter fra plastik så meget som muligt, da dette vil medføre dissonans i designet. Det samme gælder for moderne apparater. Ja, det er umuligt at udelukke det, men det er ganske tilfredsstillende.

Efterbehandling køkkenet i russisk stil

Stilen i det "russiske tårn" er fuld af rige designelementer. Det er almindeligt anvendte lyse mønstre, rige kister og andre ting, der anvendes af russiske adel. Russisk stil i indretningen er typisk ikke kun i form af et landsbyhus eller en hytte, de rige i Rusland boede i deres verden og med deres indretningselementer.

Dette design gør det muligt at dekorere vægge med stoffer, polstring og endda nogle typer tapet. Gulvene kan være dækket af parket, og dækket kan dækkes af bløde tæpper. I modsætning til den rustikke stil kan du bevæge dig væk fra ru møbler og bruge stole, sofaer. Men hylsteret skal være lavet af velour eller andet rig, god kvalitet stof. Hud er tilladt.

Objekter af belysning er også forskellige. En stor lysekrone af krystal kan hænge under loftet, og metalelementer kan efterligne bronze og guld. Tekstiler har deres egne præferencer. Det er tilrådeligt at arrangere alt inde i værelserne med brokade.

Køkken i russisk rustik stil
Lille lys soveværelse i russisk stil
Soveværelse med pejs i russisk stil

Design muligheder

 • Gzhel stil vil gerne have fans af en kombination af blå og hvid. Blide toner med blå toner over hvide skaber en atmosfære af lethed og vægtløshed.
 • Hvis du kan lide noget usædvanligt, fabelagtig, samtidig stilfuldt, foretrækker stilen på lubok. Disse er farverige billeder, der ligner børns bøger med eventyr.
 • Khokhlomas indretning ser meget lyst og elegant ud. Khokhloma er i harmoni med træbetræk, hjemme tekstiler kan også transmittere dette billede, hvor sorte, røde og guldfarve overvejer.
 • Til syning af indvendige gardiner vælges simple stoffer med gentagende teksturer, brug naturlige linned klud.
 • Et tæppe af klude, hvor hvert stykke er en særskilt historie, såvel som glidestykker af puder, foldet i størrelse, vil tilføje en russisk farve til boligen. Dette design af soveværelser symboliserede tidligere en rig familie, hvor venlige ægtefæller rejser mange børn.
 • Fans af elegance og visuel æstetik kan rådes af russisk rokoko. Dette er en paladsstil. Du vil blive hjulpet til at skabe dette design tapestry stof til møbler, udskårne, guld-afdækket træmøbler, filigree plader og openwork figurer. Hvor meget det er nødvendigt at betale for sådan registrering er, er defineret af subtiliteter af fremstillingen og ønsker hos kunden.
Smuk interiørbelysning i russisk stil
Smukt køkkenforklæde i russisk stil
Moderne køkken med detaljer af russisk stil
Stor stue med pejs i huset i russisk stil
Palace russisk stil i det indre af soveværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

93 − 91 =