Runde loft: designfunktioner (21 billeder)

Loftets design spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af ​​et unikt interiør. På grund af brugen af ​​forskellige materialer bliver det muligt at skabe smukke og usædvanlige designs. Til den ikke-standardiserede løsning af dekorationen er et rundt loft.

Rundt sort loft

Runde loft i klassisk stil

Afhængigt af ideen implementeres, kan loftet i køkkenet eller i stuen have udformningen af ​​en afrundet overflade, eller en cirkelform kan laves på sit plan. Faktisk er der mange ideer til udsmykning af overfladen.

Runde dekorative loft

Til det runde loft havde en smuk og pæn design, valget af materiale til dets skabelse skal nærmer sig meget alvorligt. Hvis en afrundet loftsstruktur skal installeres, anbefales det at være opmærksom på sådanne materialer:

 • Gipsvæg, som er alsidig;
 • Tøj til spænding, som er den bedste i plasticitet;
 • Paneler, beskæring, som du kan skabe en cirkulær struktur til loftet.

Valget af denne eller den pågældende mulighed afhænger af det budget, der er afsat til reparationer, loftshøjden og formålet med rummet.

Rundt træloft

Runde loft i børnehaven

Oprettelse af cirkulære hængende lofter fra gipsplader

Før du laver et cirkulært loft fra gipsplade, skal du på forhånd se, hvordan det vil se ud på baggrund af det generelle indre af rummet. Ofte er loftsstrukturerne fremhævet af en buet åbning, belyst af en niche eller simpelthen ved en smuk overgang af blomster.

1

Rundt loft i huset

Runde loft med fresco

Det mest populære materiale, der bruges til at skabe strukturer, anses for at være gips. Armstronglofter er af god kvalitet. Materialet er realiseret i flere modifikationer:

 • Magnesiumglasplader;
 • Gipsfiberplader;
 • Gipsplader ark.

De sidste to arter kan være fugtbestandige.

Næsten alle reparationer bruger gipsokartonnye ark. De står over for vægge, nicher, buer og lofter. Et rundt loft af gipsplader med baggrundsbelysning har sådanne fordele som miljøvenlighed, brandsikkerhed, nem installation, god lyd og varmeisolering.

Runde loft fra gipsplader

Runde Røde Ceiling

Ved hjælp af sådant materiale er det muligt at skabe ikke kun perfekt glatte vægge fra gipspap med egne hænder og funktionelle nicher, men også et to-niveau loft.

Ofte er det besluttet at lave et loft med baggrundsbelysning. I en sådan loftkonstruktion er halogenlygter indbygget.

Runde loft fra en spændeklæde

For at loftet skal have et ideelt design, skal der lægges særlig vægt på valget af strukturens form og spændingsmateriel.

Runde loft med lysekrone

Runde loft i jugendstil

Afhængigt af formålet med rummet, hvad enten det er soveværelse, stue eller køkken, er der brug for en vis tilgang til designen af ​​dens design. Hver detalje af interiøret bør vælges under hensyntagen til dets harmoni med omgivende objekter. Kun med denne betingelse vil rummet se ud som en enkelt helhed.

Valg af materiale til loftindretningen afhænger af:

 • Det samlede areal af rummet
 • Tekstur af tapet eller maling farver til vægge;
 • Vægkonfigurationer;
 • Farver og type møbler montering;
 • Arrangere møbler og husholdningsapparater;
 • Gulvbelægning.

Det er disse parametre, der tages i betragtning, når man vælger materialet for at skabe et smukt loft fra bøjlen.

Rundt strækloft

Hvad skal materialets tekstur være?

Rundt strækloft kan laves af sådanne materialer:

 • En blank film vil hjælpe med at skabe et overflade design, der har fremragende refleksivitet og en god grad af lys spredning. Fra en lakeret vinylfilm kan du lave en cirkulær loftform, der vil blive indrammet i en base lavet af en matfilm. Resultatet er et originalt loft med to niveauer;
 • Sammenlignet med den første version af materialet afspejler matte lærredet ikke lys og genstande. Denne film bruges oftest som grundlag eller indramning af interessante former og mønstre af loftet;
 • Satin lærred - dette er noget mellem en lak og en matt film. På grund af den strålende belægning ydes der fremragende lysdiffusion uden forstyrrende blænding. Pearly udstråling kommer fra en sådan overflade. Satin er fantastisk til indramning af figurer i loftet og kan bruges som baggrund;
 • Det metalliske stof ser ud som et ædelmetal. Normalt bruges guld, sølv og bronze. Det er ikke tilrådeligt at lave et loft helt af dette materiale. Normalt anbringes et separat fragment i en struktur lavet af kontrastfarve;
 • Perforeret film bruges ofte til montering af skjult belysning, samt til at skabe et loft som "stjerneklar himmel".

Vinylfilmen til lofter kan også være gennemsigtig eller gennemskinnelig, hvilket kan være nyttigt til montering af belysningsarmaturer.

Runde loft med soklen

Runde loft med belysning

Hvilke problemer løser det runde strækloft?

Ved hjælp af et strækstof til loftet kan du løse mange problemer:

 • En separat del af loftet kan se mere rummeligt og dybere;
 • Udjævning af skarpe hjørner, understregning af visse indre elementer;
 • Fokuserer på individuelle dele af rummet og understreger deres betydning;
 • Betinget opdeling af rummet i flere zoner. I dette tilfælde er forskellige krøllede overgange passende;
 • Oprettelse af dekorativ belysning på hovedloftet.

Designere mener, at cirklen er en betinget sol, som kan se harmonisk ud i ethvert rum, uanset dets destination.

Runde loft i Provence stil

Runde loft med et mønster

Varianter af runde stræklofter

Hvis du bare tegner runde mønstre på et perfekt fladt loft, vil de se godt ud, men du skal forstå, at 3D-billedet ikke opnås på denne måde.

Der er et stort udvalg af materialer til stræklofter, som du kan installere et volumetrisk design af forskellige former. De mest almindelige muligheder for at skabe runde lofter er:

 • Indbygget eller omvendt konvekse ringe, indrammet af spotlights;
 • Afrundede forsænkninger på et fladt loft med styrelygte;
 • Loftkonstruktion i form af et konvekt fald;
 • Halvkugler fremspringende fra grundstrukturen med ekstern og intern belysning;
 • Skivens form med sidelys.

Projektet af dit fremtidige loft kan opfindes uafhængigt eller kigge ideen på internettet.

Runde loft i moderne stil

Runde loft i spisestuen

Loft fra paneler

Til loftet kan plastpaneler også bruges. Konstruktioner af sådant materiale med afrundede hjørner er sjældne, men de ser ret godt ud.

Samlingen af ​​strukturen til det cirkulære loft er simpel, den udføres på samme princip som i tilfælde af gipsplader, kun dette materiale vil blive forskelligt fastgjort.

Udsmykningen af ​​det ydre runde hjørne vil også blive udført forskelligt. Til loftet kiggede pænt, anbefales det at købe et foldet hjørne til maskering af leddene.

Runde loft på badeværelset

Runde farvet glasloft

Kombinerer muligheder

Der er mange ideer til enheden af ​​et cirkulært loft med kombinationen af ​​forskellige materialer. Et meget almindeligt fænomen - et rundt gipsplastegrænse er suppleret med elementer lavet af PVC-plader. Denne sammensætning ser meget attraktiv ud, og installationen vil ikke være særlig vanskelig.

Runde loft"Звездное небо"

Kombinationen af ​​glas og gipsokartonnyh ark giver også fremragende resultater. Over glasset blev der ikke skrevet noget, da denne mulighed for loftet ikke anvendes i praksis. Når du kombinerer glas med GCR, kan du oprette et originalt design. I sådanne tilfælde vil gipsvæg blive brugt som ramme eller baggrund.

Hvis du kombinerer dygtigt flere typer materialer til montering af et cirkulært loft, kan du oprette et mesterværk, der utvivlsomt vil understrege det indre af hele rummet og status for husets ejere.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

84 − 76 =