Rullegardiner uden boring: designfunktioner (22 billeder)

Hvad er gardiner uden boring, og hvordan man installerer dem uafhængigt er af interesse for mange forbrugere. Dette er et ret simpelt design, der giver nem brug og enkle handlinger når du lukker og åbner. Påkrævet er rullegardiner på plastvinduer uden boring, som om ønsket kan installeres uafhængigt.

Varianter og træk ved strukturer

Før du hænger rullegardinerne på vinduesrammen, skal du gøre dig bekendt med:

 • med eksisterende strukturer
 • med princippet om deres arbejde
 • med funktionerne i fastgørelsessystemer.

Bambusgardiner uden boring

Beige gardiner uden boring

Solbeskyttelse i form af gardiner på plastvinduer kan være af flere typer. Først efter at have lært funktionerne i hvert design, vil du være i stand til at afgøre en af ​​følgende muligheder:

 • Mini (Mini) - Et åbent system af en rulletype med en tromle, på hvilken kluden er såret;
 • "UNI" og "UNI2" er lukkede systemer med en klud i kassetten.

Rullegardiner på vinduerne "Mini" henviser til budgetvarianten, deres fastgørelse udføres uden at perforere rammen. En simpel konstruktion består af en bevægelig aksel af holderen, på hvilken et specialark er fastgjort. På grund af pålidelig fastgørelse på den ene side kan materialet rettes, foldes og opbevares i samlet position.

Gardiner uden sort hulboring

Gardiner med blomstretryk uden boring

Den eneste ulempe ved et sådant letvægtsdesign er, at gardinerne ligger under egen vægt med det åbne blad og svingningen af ​​den indkommende luft, men dette er et fuldstændigt løseligt problem. Ved hjælp af magneter kan du fastsætte en strakt rullegardin i den nederste del af rammen.

Mini ruller uden boring er meget populære på grund af dets tilgængelighed, kompaktitet, uhøjtidelighed og nem installation på ethvert vindue.

Lukket solbeskyttelsessystem på vinduerne uden boring kræver en kompakt boks. Dette design skaber en pålidelig beskyttelse af stoffet mod det negative miljøs negative indvirkning - brænder ikke ud, støder ikke, taber ikke dets oprindelige udseende:

1
 • Kassettegardiner "UNI" (Uni) består af en lamineret æske, som præsenteres i en bred vifte af farver og efterligninger til naturligt træ. Dette giver dig mulighed for at vælge solbeskyttelse for enhver farve i det termoruderede vindue. På begge sider af systemet er der installeret propper, der udfører funktionen til at styre og forhindre fejljustering under åbning og lukning. Valset gardin rullet ind i kassetten forhindrer ikke åbningen af ​​vinduet. I bevægelse køres bladet af en kæde.
 • Model "UNI2" (Uni2) - en dobbelt version af designet med en fjedermekanisme. Rullegardiner er monteret på plastruder uden boring. Systemet er fastgjort i den øvre og nedre del af isoleringsglaset, som giver dig mulighed for at åbne top-up eller top-down bunden. Gardiner til UNI2-systemet kan være monofoniske, bestå af mønstre og mønstre, og har også en anden grad af lystransmission, hvilket sikrer det nødvendige belysningsniveau i rummet.

Dagsgardiner uden boring

Gardiner på karnappvinduet uden boring

Øget funktionalitet er besat af Zebra-kassette rullegardiner, der består af skiftende bånd - gardiner af blackout (fra særligt tæt stof) og dimaut (fra gennemsigtigt stof). Begge typer af klæder er forskudt, som følge heraf ændrer lysstyrkenes intensitet, og det er muligt at gøre vinduet "døvet". Det er nok at fixe blinde og solbeskyttelsessystemet er klar til drift. Tøjene skiftes til siden uden fuld løft, og takket være en stram pasform til vinduet sikres pålidelig beskyttelse mod udbrænding af gardiner, gardiner, tapet og polstring.

Romersk persienner uden boring

Gardiner uden boring med et mønster

Brug af rulleskodder uden boring behøver du ikke bruge selvskærende skruer, der ødelægger rammens integritet, og når du fjerner solafskærmningen, skal de huller, der er dannet, lukkes.

Gardiner uden boring i stuen

Gardiner uden boring i interiøret

Installationsmetoder

Du kan fastgøre persiennerne til det termoruderede vindue på to måder:

 • ved hjælp af fagbeslag, som er fastgjort til rammen i åben stilling. Installationsprincippet er identisk med en klemme eller et konventionelt papirclips;
 • Brug af dobbeltsidet selvklæbende tape (tæt tape).

I det første tilfælde foretages installationen af ​​rullegardiner uden boring ved hjælp af en speciel klemme, der fanger vinduesbladet ovenfra. Denne metode er specielt designet til installation af "Mini" -systemet. Rullegardiner kan også installeres på trævinduer.

Rullegardiner uden boring

Rullegardiner uden boring

Fastgørelse af rullegardiner i det andet tilfælde udføres af et tosidet selvklæbende tape, der i produktionsfasen er placeret på kassetten eller tromlen. Under installationen fjernes beskyttelsesfilmen fra klæbebåndet og påføres til skummet med en særlig opløsning af rammens overflade. Dem, der installerer blinds for første gang, bør vide, at før du hænger gardiner, skal du meget nøjagtigt identificere de punkter, hvor fastgørelserne af systemet vil blive placeret. At vide, hvordan man reparerer rullegardiner, kan du selv gennemføre installationen.

Fastgørelse af gardiner om vinteren udføres med forvarmning af rammen med en hårtørrer.

Kassette persienner uden boring

Fastgørelse af gardiner uden boring

Romersk persienner uden boring

Enkelhed er en romersk blind, uden boring fastgjort ved hjælp af en universel cornice på rammen eller i en vinduesåbning. Til gardiner af denne type er en teleskopisk cornice egnet, som er placeret direkte i vinduesåbningen og kan justeres. Tøjene samles i opadgående retning af "accordion", hvis grad af sammentrækning er indstillet som ønsket.

Blå gardiner uden boring

Gardiner uden boring i spisestuen

Romersk gardiner er installeret på plastikvinduer på forskellige måder, herunder specielle klæbemiddelbeslag. Moderne fikseringssystemer tillader romersk persienner at blive fastgjort til plastikvinduer og kan monteres med en styreenhed, bånd eller tovværk. Denne form for gardiner er velegnet til loggier og balkoner, de er også velegnede til at hænge på terrassen, og i sommeren lysthus er det vigtigste at vælge den rigtige installationsmetode.

Gardiner uden boring på loftsvinduet

Gardiner uden boring på et plastikvindue

Gardiner plettet uden boring

fordele

Moderne metoder giver dig mulighed for at vedhæfte færdige rullegardiner til rammen uden særlig indsats. Sådanne systemer har fået en øget efterspørgsel og takket være mange fordele udsmykker vinduesåbningerne:

 • Blinds af kassettype kan hænges tæt på vinduet, hvilket resulterer i, at de danner en enkelt enhed med profilen.
 • Passer til ethvert værelse og stil i interiøret.
 • Må ikke besætte karmen.
 • De adskiller sig i simpel pleje og vedligeholdelse.
 • Forøg de æstetiske egenskaber ved et stort eller lille vindue.
 • Kan fungere som et selvstændigt dekorativt element i indretningen og perfekt kombineret med traditionelle gardiner, tylgardiner.

At vide, hvordan man installerer forskellige typer gardiner på et plastvindue, kan håndtere dig selv uden brug af specialister. Fastgørelsessystemerne er meget komfortable og nemme at installere uden at skade plastprofilens udseende og integritet.

Stofgardiner uden boring

Gardiner med et mønster uden boring

Persienner uden boring

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 4 =