Quartz flise i interiøret: anbefalinger til valg og design (25 billeder)

Når du vælger fliser til gulve og vægge, støder du ofte på mange problemer: Materialekvalitet, holdbarhed, pris. Af denne grund begynder du straks at kigge efter de nyeste innovationer i verden af ​​materiale, der passer bedst til kravene, når du går til færdigvarebutikken.

Kvarts flise
Kvarts flise

Den nyeste viden blandt de efterbehandling materialer er kvartsvinilovaya flise i dets umiddelbare formål det står materiale til gulve og vægge. Desuden har den en temmelig bred rækkevidde, kan det bruges til efterbehandling overflader barer, nat diskoteker, butikker, kontor, lejlighed og andre lokaler, samt i områder med høj luftfugtighed, såsom i badeværelset.

Installationen af ​​kvarts vinylfliser er lavet både på trægulvet og på betonfladen.

Overflademønsteret på flisen gør det muligt at imitere forskellige typer af design: marmorvægge, trægulve og andre keramiske belægninger. Basis for strukturen af ​​kvarts vinyl fliser er flod sand og shell rock. Begge disse materialer udgør op til halvfjerds procent af det samlede volumen, PVC anvendes som bindemiddel.

Kvarts flise
Kvarts flise

Brugen af ​​flodsand i flisestrukturen skyldes det faktum, at det er egnet til mere grundig rengøring fra fremmede urenheder. Faktisk udgør en blanding af PVC, flodsand, shellsten et heterogent materiale bestående af flere lag. For at give en højere styrke er flisen dækket af glasfiber, hvorefter den resulterende sammensætning udsættes for varmpressning for at danne et enkelt hele materiale.

Kvarts flise
Kvarts flise

Positive sider af kvarts vinyl flise

Som alle materialer, der står overfor, har kvarts vinylflise sine fordele og ulemper. Den positive side af flisen kan kaldes sin unikke hårdhed og slidstyrke. Under varmebehandlingen komprimeres materialet, så det kan modstå bilens vægt. Materialets maksimale levetid er 25 år.

Kvarts flise
Kvarts flise

Den anden positive kvalitet er brugen af ​​et ekstra materiale af polyvinylchlorid.

Takket være den kemiske forbindelse bliver flisen til berøring varmere, det er faktisk ingen koldhed fra gulvet.

Den tredje positive side af produktet er dens miljøvenlighed. Som nævnt er naturlige teglkomponenter en del af flisestrukturen. Det anvendte kemikalie er polyvinylchlorid, som er et sikkert materiale, og som bevis for dets uskadelighed kan der gives eksempler på dets anvendelse i produktion af poser til mad, børns legetøj, medicinsk udstyr. På grund af ufarlige materialer frigives skadelige kemikalier ikke fra fliserne selv under påvirkning af høj temperatur.

Kvarts flise
Kvarts flise

Den fjerde positiv faktor kvartsvinilovoy flise er resistent over for eventuelle kemiske forbindelser, samt brandmodstandsdygtighed: en flise på dens sammensætning ikke bidrager til spredning af brand, når de udsættes for åben ild ikke producerer toksiner. Sådanne positive kvaliteter som brandbekæmpelse og lang levetid er ret mulige at ligestille produktets plus.

Kvarts flise
Kvarts flise

Ud over dette, med pludselige temperaturændringer i rummet, er installationen af ​​kvarts vinylfliser ikke forstyrret af forekomsten af ​​huller mellem de stablede elementer. Alt dette giver dig mulighed for at lægge fliser i værelser med et konstant skiftende temperaturregime, såvel som tæt på de objekter, der er indbygget i det indre af rummet, såsom VVS, søjler, vægge osv.

Kvarts flise
Kvarts flise

Den vigtigste fordel ved en flise er dens udskiftelighed, dvs. Den beskadigede flise er let at fjerne og installere en ny. Desuden fører kvarts vinyl fliser ikke en elektrisk strøm, som gør det muligt at påføre det over elektriske ledninger.

1
Kvarts flise

Ulemper ved kvarts vinyl flise

Blandt manglerne under drift og installation er følgende:

  • Det anbefales ikke at lægge fliserne på en åben betonoverflade uden opvarmning, fordi det bliver koldere.
  • Til limning af fliserne kan cementmørtel ikke anvendes, til dette formål
    anvendes en speciel lim.
  • Før overfladen af ​​overfladen kræver overfladen af ​​overfladen en ideel ensartethed, fordi alle overfladeændringer på grund af materialets lille tykkelse er synlige.
  • Under drift kan der opstå sprækker mellem fliserne.

Stacking af kvarts vinyl flise

Lægning af fliser, selv fra en uerfaren specialist, forårsager ikke vanskeligheder, installationen sker ved limning eller sammenføjning med en lås. I resten af ​​teknologien falder helt sammen med lægning af keramiske fliser.

Kvarts flise
Kvarts flise

Først skal du lave et gulvbelægning. Overfladen er renset af forskellige former for forurening, bør også tilpasse gulvet krumning (det bør erindres, at gulvfliser ikke kvartsvinilovaya lide forandringer, de er umiddelbart synlige, når du installerer fliser).

Fliser kan lægges på forskellige overflader: Beton, træ, flise, hovedtræk er, at overfladen rengøres (kan også behandles med en primer) og tørre på tidspunktet for installationen.

Til nivellering gulvet, kan man ty til følgende metode: hvis gulvet er beton - pour selvnivellerende opløsning, derefter mens det stadig lidt i udtørret tilstand, tørre afretningslag pudsning murske at bibringe glathed.

Kvarts flise
Kvarts flise

Træafdækning er dækket af plader af krydsfiner eller spånplader. Derefter jordes leddene af arkene, så der ikke er nogen forskel.

Kvarts flise

Når du har forberedt overfladen, bør du gøre en sammenbrud i rummet, det vigtigste er at bestemme midten af ​​rummet. Opdelingen sker i fire lige sektorer, da installationen efterfølgende udføres på dem.

Kvarts flise

Ved udlægning er det muligt at skelne mellem to typer af fliser: lim og klæbende (sidstnævnte bruges hvis kvarts fliser med låsekobling). Låsesystemet på flisen ligner det system, der er installeret på laminatet. Elementerne forbindes ved hjælp af låse, indtil de klikker. Fliser med et sådant stablingssystem har en række fordele, det kan let demonteres med udseendet af en defekt og geninstalleres.

Kvarts flise

Ved tilsætning af konventionelle fliser anvendes lim, kontakt eller dispersionsklæbemiddel. Det anbringes på gulvet på en fan-lignende måde, lige lag, fra det fjerne hjørne til døren. Efter at et enkelt lag er påført, lægges en bagsidestrimmel, så påføres et andet lag lim. Det andet lag får lov til at tørre i ca. ti minutter, limen skal begynde at sætte.

Kvarts flise

Processen med at lægge fliserne er lavet fra midten af ​​rummet og afviger ved siderne. Fliser passer til sig selv. Flisen er lagt over toppen med en rulle. Det skal sikres, at der ikke er huller mellem fliserne, i fremtiden kan de øges. Efter det er det nødvendigt at fjerne overskuddet af limen, der opstod på overfladen, de slettes let ved hjælp af ethylalkohol.

Kvarts flise

Efter lægningen kan du straks gå på fliserne, møbler og andre tunge ting kan sættes ikke tidligst seks dage.

Kvarts flise
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 + = 49