Patchwork gardin – et eksklusivt element i interiøret (24 billeder)

Teknikken til lappemand er et rigtigt lagerhus for kreativitet og fantasi. Hun arbejder lige så godt for erfarne håndværkere og nybegyndere. Altid lyse, elegante og eksklusive produkter fra klude bliver højdepunktet i interiøret.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Et af de vigtigste elementer i tekstiler i rummet er gardinerne. De sætter stemningen og er i stand til radikalt at ændre atmosfæren. Gardiner i patchwork stil er en enkel og original løsning til et soveværelse, stue, spisestue, køkken og endda et badeværelse. Flerfarvede skraber og deres kombination vil finde et nyt liv på vinduerne i ethvert rum i dit hus.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Fra antikken til den moderne verden

Den første omtale af denne teknik, der er kendt siden det gamle Ægypts dage - produkter fra stykker af dyreskind. I Vesteuropa og i Rusland fra kludstykker skabt tæpper, sengetæpper og gardiner.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Patchwork har altid været betragtet som en økonomisk mulighed for fremstilling af tekstiler. Fattigdom og mangel tvang folk til at redde og skabe færdige produkter fra klude og skrot af forskellige stoffer, samt at sy kludstykker på mosede og revne ting.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

I dagens designdesign er patchwork en trendy trend. Det harmonerer harmonisk med moderne og klassiske interiører. Så patchwork gardiner er ikke kun billige, men også fashionable.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Hvilke stoffer kan jeg bruge?

Til syning af gardiner i patchwork teknikken er næsten ethvert stof egnet. Bomuld, organza, linned, chintz, gobeliner og fløjl vil være en fremragende udsmykning til vinduer. Det er ikke nødvendigt at bruge nyt materiale, og udskæringer fra gammelt stof vil gøre. Bring det i en passende form kan vaskes, stives og dampes med et jern. Efter sådanne procedurer vil stoffet ikke miste farve og vil ikke krympe under yderligere vask.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Hvis du allerede har besluttet dig for valget af stof, skal du være opmærksom på dens funktioner og liv. Noget materiale er for blødt og tilbøjeligt til deformation eller omvendt, ikke elastisk. For eksempel kan stoffet "boble" ved at skære klude fra et gammelt frakke, og silkeflappernes gardin varer ikke længe.

Det optimale materiale til gardiner er hør og bomuld. De er uhøjtidelige i plejen og gemmer lang tid deres eksterne data.

Blindet patchwork
Blindet patchwork

Stil sy gardiner patchwork

For sin lange historie har patchwork dannet sine egne regler og stilarter af design. De er direkte relateret til anvendelsen af ​​produktet og bindende til et bestemt sted. Blandt alle stilarter i denne teknik kan tre hovedpersoner skelnes.

Blindet patchwork

Strenge geometri

Det er det nemmeste at udføre, derfor starter begyndere på det som regel. Produktet er samlet fra klude med den korrekte geometri. Formen på delene kan være anderledes eller ens, jo flere muligheder, jo mere interessant er det endelige resultat.

Blindet patchwork

Japanske motiver

Alle klude på stoffet er foldet til et mønster. Sådanne gardiner ser meget smukke og usædvanlige ud. De kan endda kaldes et rigtigt billede.

1
Blindet patchwork

Chaos eller Crazy Patchwork

Ved første øjekast giver helt forskellige teksturer og farver et helhedsorienteret og tankevækkende produkt. At skabe et sådant produkt kræver meget erfaring i denne retning og en subtil smagssans.

Blindet patchwork

Ved hjælp af en af ​​de angivne stilarter kan du få et smukt og usædvanligt produkt. Det vigtigste er at vælge farve og tekstur af stoffet i overensstemmelse med det indre af rummet.

Blindet patchwork

Med hvilken indretningstilstand kan du kombinere?

Den største fordel ved patchwork tekstil er dens alsidighed. Han erobrer klassikere og modernitet, bringer hvert interiør sin egen specielle stil. Værelset i form af provas bliver mere behageligt med et lappeklud af bomuld på vinduet. Som tegning kan du bruge blomstermotiver eller genstande til husholdningsredskaber.

Den vintage tegning rum vil erhverve en særlig karakter med udseendet af gardiner fremstillet af stykker af fløjl eller satin. Abstraktion og ornament er et glimrende valg for et rum i etnisk stil. Asymmetri og uventede kombinationer af teksturer vil fremhæve modernitetssikkerheden og den skarpe natur. For fans af alle de usædvanlige, kan du oprette et lappekliparbejde i avantgarde-stilen og hente detaljer i den karakteristiske farve og mønstre.

Blindet patchwork

Hvordan syes patchwork persienner med dine egne hænder?

Selvmastering af patchwork teknikken vil ikke være svært. Det vigtigste er ønske og i det mindste minimal syning færdigheder.

Blindet patchwork

For at gardinerne i patchwork teknikken skal være smukke, originale og harmoniske passer ind i den eksisterende situation, er det nødvendigt at kende nogle enkle hemmeligheder:

  • Den samme type stof i forskellige farver ser altid harmonisk ud i et produkt. Du kan vælge både kontrasterende farver og med en lille forskel i nuancer. Den samme struktur af materialet gør det muligt at stramme flapperne tættere, og produktet bliver mere holdbart.
  • Forskellige tekstur af stof og samme farve eller mønster ser altid ud som original og stilfuld. Disse samme motiver kan gentages på puder, sengetæpper eller duge.
  • Brug en foring ved krydset af klapperne. Denne regel er især vigtig for tynde og "glatte" materialer. Du kan bruge batting eller sintepon som en foring.
  • Små stykker med et stort mønster ser latterligt ud i en sammensætning.
  • Flaps med et lyst tryk eller mønster passer godt med et monofonisk stof.
  • Altid en win-win-klassiker er en lille strimmel, ærter eller et juletræ.
  • Glem ikke om kanten af ​​kanten. Til dette formål, specielt efterbehandlingstape eller tape. Afslutningsmaterialet kan være af kontrastfarve eller i tone til produktet.
  • Yderligere indretning på gardinerne vil ikke være overflødig, selvfølgelig, hvis det er hensigtsmæssigt i dette interiør. Træ eller glasperler, perler, glasperler og frynser - alt afhænger af opfindsomhed og fantasi. Men glem ikke om balance og harmoni, så produktet ikke ser for farverigt og overbelastet ud med indretningen.
Blindet patchwork

Egenskaber af pleje

Ligesom ethvert tekstil kræver patchwork stil gardiner passende pleje. For at gøre produktet tjene i lang tid og samtidig bevare et attraktivt udseende, er det vigtigt at tage hensyn til stoffets træk, hvorfra det sys.

Blindet patchwork

Komplekse stoffer, såsom silke eller uld, kræver særlig pleje. Hvis vask eller strygning er forkert, kan produktet blive deformeret og fuldstændigt miste sit æstetiske udseende. Den mest universelle bomuld i denne sag. Tyndt og let materiale holder form godt og længe glæder sine ejere.

Blindet patchwork
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 3 =