Paneler til loft: Installation af egne hænder (23 billeder)

Hvis du startede en renovering i en lejlighed, spekulerede du sikkert på hvordan man vælger loftet i hvert værelse. Så for eksempel vil loftet i skumrummet eller strækloftet i soveværelset se godt ud, men her er loftet på toilettet eller loftet på balkonen er bedre at bygge af PVC-paneler.

3D paneler på loftet

Paneler på loftet på balkonen

Plastplader og lofter bedre at armere køkkener, fordi der i disse områder er ofte en masse fugt, røg og damp, og plastplader PVC altid muligt, og om nødvendigt, en klud fugtet med, for eksempel i en detergentopløsning, gnide. Loftet på PVC-panelerne i badeværelset forringes ikke, selvom en vandstråle rammer den, og plastikpanelpanelene til loftet vil se godt ud i dette rum, især hvis de er sømløse paneler.

Beige loftpaneler

Dekorative paneler på loftet

Afslutningen af ​​loftet med PVC-paneler samt afslutning af loftet med MDF-paneler er ikke for kompliceret. (For dem, der ikke ved det, rapporterer vi, at MDF er et fiberbaseret mediumdensitet).

Træpaneler på loftet

PVC-paneler, samt de fleste typer af træ, herunder fineret eller belagt med kork eller finerede plader, let at klippe og nemt fastgjort med strips på enheden fra loftspladerne med deres egne hænder.

Loftet af skumplastik i stuen eller loftet i korridoren fra spånpladerne med en belægning af finer er smukt, men i badeværelset er det bedre at installere et falsk loft lavet af plastpaneler. Husk også, at PVC-paneler til loftet i køkkenet eller MDF-panelerne til loftet i korridoren er en mere passende løsning, hvis du beslutter dig for at lave reparationer.

Paneler på loftet i huset

1

Glatte paneler på loftet

Hvordan laver man et loft på plastpaneler selv?

For dem, der ikke ved, hvad disse falske loftpaneler er, informerer vi dig om, at det er plastikstrimler som normalt 3 eller 6 meter lange og 25 eller 30 centimeter brede. Deres korte ender er afskåret, og lange er lavet i form af låse, som er en slags dem, der er tilgængelige for laminatplader.

Montering af plastpaneler udføres på en træ- eller metalramme fra den profil, der anvendes ved installation af et materiale som GKL.

Alle former for efterbehandling af plastpaneler inde er hule med stivere. På grund af, hvad de har sådanne egenskaber som en tilstrækkelig høj styrke og lav vægt. For at dække loftet med plastpaneler, har du også brug for nogle specielle profiler, også lavet af plastik.

Typer af PVC-profiler til plastpaneler på loftet

Så til installation af loftbelægning eller vægbeklædning skal du også købe følgende profiler:

 • "Start" (nødvendigt for at lukke panelets ende);
 • "F-profil" (designet til at lukke panelernes ende i hjørnerne med overgangene til væggen);
 • "H-profil" (bruges til at bygge PVC-paneler i længden);
 • "Øverste hjørne" og "indvendige hjørne" (de er lidt ens, men i strukturen er indrettet således, at man bedre kan lukke panelets ender på ydersiden og den anden ved de indvendige hjørner);
 • "Tagplade" (det bruges, hvis væggen ikke er vægge, og loftet er lavet af plastpaneler og repræsenterer faktisk en "raffineret startprofil");
 • "Universal hjørne" (bruges sjældent, fordi selvom det kan bruges til alle vinkler, ser effekten ud fra det æstetiske synspunkt ikke meget imponerende ud).

Dernæst overveje, hvordan man laver PVC loftspaneler i badeværelset loft i skabet eller i tilfælde, hvor væggene i lokalerne allerede er dækket med fliser, som ikke nå loftet ru 5-10 centimeter.

Paneler på loftet i køkkenet

Paneler af massivt træ på loftet

Montering af rammen

I det tilfælde, der foreslås til overvejelse, er der to muligheder: Du kan vedhæfte skeletene på slagtekroppen over flisen, eller du kan - og direkte på den. Den anden metode skal straks elimineres, som potentielt farlig, hvilket kan medføre skader på væggens keramiske overflade.

Med hensyn til den første mulighed, da en interessant løsning er følgende: købe gips gips Knauf ROTBAND og anvende det over fliserne i form af en smal stribe af fem centimeter bred, hvilende på fliserne i den færdige belægning. Dette gør det muligt at opnå et tilfælde af det plan, hvortil profilen skal fastgøres, med overfladen af ​​foringen.

Guiderne kan fastgøres med dykkersnegle umiddelbart efter at gipsets "greb" finder sted, det vil sige om et par timer. I dette tilfælde, hvis du bygger et loft i et badeværelse af paneler eller et loft på balkonen, så brug kun galvaniserede profiler til rammen, da disse er steder med høj luftfugtighed.

MDF paneler i loftet

Montering af panelerne i loftet

Panelmontering

Sådan repareres PVC paneler? Naturligvis på tværs af profiler. Først skal du tage det første panel og gøre det lidt kortere (tre til fem millimeter) end den tilgængelige bredde af rummet. For at skære plastpaneler er det muligt ved hjælp af et lille hacksav eller elektrisk puslesag, og skræl kanter med enten et sandpapir eller en fil, mens du forsøger at ikke smuldre panelet. Glem ikke at fjerne filmen fra plastpanelene før installationen, da det i den samlede form for at fjerne dem er en tyndfilm beskyttende belægning et stort problem.

Paneling af loftet med paneler

Paneler fra skum på loftet

Dernæst starter vi den smalle ende af det første panel i plastens startprofil og bøjer let på panelet, sæt den anden ende på den modsatte væg. Derefter skal du flytte dette panel til nærmeste væg og indsætte det langs den brede side ind i sporet af profilen på denne væg. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge en smal spatel eller kniv, idet du tager meget omhu for ikke at
beskadige materialet.

Plastpaneler på loftet

Sådan repareres panelet til profiler? Brug selvskærende skruer og skiver. Og du skal også gøre dette meget omhyggeligt og ikke glemme at de samler loftet fra paneler, der let beskadiges, selv med ikke meget stærke mekaniske påvirkninger. Hvis spidsen hopper ud af skruens hoved, kan den nemt gennembore panelet, som efter det sandsynligvis skal udskiftes med en ny. Vi anbefaler, at du bore et hul i væggen i profilen, og de har til at vride skruerne: dette vil give mulighed for hurtigt at samle loft dækker paneler i køkkenet, i badeværelset og i andre rum uden at beskadige materialet, uanset om træpaneler til loftet eller rack paneler bruges , eller PVC-paneler til loftet.

PVC paneler på loftet

Plastfliser på loftet

Når der monteres (dockes) alle paneler på loftet undtagen en, er det stadig at bestemme, hvordan man monterer dette sidste panel? Skær det så længe, ​​at det kun var et par millimeter mindre end afstanden mellem væggene, reduceret med bredden af ​​en monteringsprofil. Derefter indsættes panelet i en profil, indtil det stopper, og den frie dangling ende sættes uden problemer ind i den anden profil, og skifter let panelet i retning.

Det er alt sammen. Det er gjort. Loftet er samlet. Imidlertid er reparationen endnu ikke færdig, fordi uanset om loftet er fastgjort på balkonen eller loftet i soveværelset eller loftet i korridoren eller loftet i badeværelset, er det stadig nødvendigt at bestemme, hvordan man laver huller til lamperne i den.

De kan være pre-cut "på jorden" ved beregning på forhånd, i en bar, hvor det er nødvendigt, eller for at klippe allerede "på plads", under anvendelse af et bor eller kroner, eller selv en simpel køkkenkniv, som materialet af PVC-paneler er meget bløde og skære uden anstrengelse.

Lyserøde paneler på loftet

Paneler til sølv i loftet

Fordele ved PVC lofter

Hvis du ikke på nogen måde kan bestemme, hvordan du fastsætter loftet i køkkenet eller på toilettet, er det tid for dig at finde ud af, hvad du får, hvis du ved reparation af disse lokaler bruger plastikplastpaneler som færdigmateriale:

 • muligheden for at udjævne loftet med fejl på dens overflade af ethvert tegn uden behov for at ændre formen af ​​den gamle belægning;
 • enkel installation af lamper af enhver art;
 • evnen til at skjule under en plastbelægning forskellige kommunikation;
 • konstruktionens lyshed (den er lettere i vægt og i monteringsteknologi i forhold til gipspladens lofter)
 • du forbedrer både lydisoleringen og varmeisoleringen af ​​rummet;
 • du behøver ikke bruge "våde" byggeprocesser (for eksempel behøver du ikke den kitt, der er nødvendigt for lofter fra gipsokartonnyh ark), du behøver ikke noget at belægge, male mv.
 • og den vigtigste fordel ved reparation af lofter ved hjælp af PVC-paneler er, at du opretter det mest fugtighedsbestandige loftdæksel;
 • Dit loft bliver aldrig mugne og vil ikke ændre sig i løbet af tiden, selv imod oversvømmelsen organiseret af naboerne ovenfra;
 • Et sådant loftbelægning kan gentagne gange monteres og demonteres.

Grå paneler på loftet

Paneler på loftet i badeværelset

Er der nogen ulemper?

 • Multilevel plastlofter samler aldrig: æstetisk ikke meget imponerende skue.
 • For det meste ligner plastpladerne i ethvert rum ikke designfinish og dyre rumindretning.
 • Mellem panelerne, selv med det blotte øje, kan leddene ses.

Anvendelsesområdet for plastpaneler er som regel begrænset til badeværelser, korridorer, loggier og køkkener. Og i disse tilfælde er det muligt at bruge et loft lavet af skumplast eller et rackmetalloft lavet af tynd aluminiumbaseret tape, monteret af såkaldte rackpaneler.

Paneler på loftet af et landhus

Spejlpaneler på loftet

Paneler til guld i loftet

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 3 =