Orkidéer i det indre (21 billeder): Et smukt arrangement af blomsten og brugen af ​​tapet med det

Fine og delikate orkideer kan tjene som en vidunderlig boligindretning. Denne eksotiske blomst, som ingen anden, understreger den raffinerede atmosfære, giver en følelse af ømhed og fred. Desuden passer designet med orkideer perfekt ind i næsten ethvert interiør, undtagen bevidst groft, som rustik.

Smuk orkidé i det indre af stuen

Orkideer anvendes i det indre er bredt - på salg du kan finde tapet med dem, men i en mere realistisk mulighed, de er til stede på skrivebordet, i buketter, i kranse af naturlige og kunstige blomster mv I denne artikel ser vi - .. Som orkideer bruges i det indre og populære varianter af deres ansøgning.

Billeder med orkideer i stuen

Lejlighed design og orkidé

I hvilket interiør ser disse blomster mest harmonisk ud, lad os overveje:

 • Hvis interiøret indeholder elementer af orientalsk stil, så er der simpelthen ingen måde at gøre uden orkideer. De rige og dekorative orientalsk atmosfære soveværelse eller stue orkideer ser "malplaceret", fortynding for tung og pompøse design, giver det en lethed og ynde. Mod øst er de kinesiske og asiatiske stilarter. I det japanske interiør er en orkidé et meget populært indretningstema - malerier med orkideer, dekorative fliser, wallpapers findes ofte i dette land. Det kan selvfølgelig ikke kaldes tungt, men snarere minimalistisk og kortfattet. Men i dette tilfælde bringer orkidéen ind i den indre livlighed og friskhed, tillader ikke situationen at "fryse".
 • Ved anvendelse af minimalisme udfører orkideer i indretningen de samme funktioner som i japansk - giver rumdynamikken en frisk strøm. Desuden ser den delikate blomst af orkidéet i modsætning til den lakoniske og strenge minimalisme særligt elegant ud. Lidt uventet, dristigt, men det er den moderne tilgang til indretning.
 • Værelset i stil med high-tech orkidé gør det mere hyggeligt og hyggeligt. Og køkkenet, som der er baggrunde med denne blomst, vil se mere stilfuldt og moderne ud.
 • Klassisk stil, meget populær i alle lande, er også fantastisk til design med orkideer. Selv om denne blomst ikke kan kaldes klassisk og almindelig, passer den alligevel godt ind i den traditionelle situation og giver den en smule moderne dynamik. I det traditionelle interiør er det bedre at bruge tapet af klassiske farvekombinationer eller at sætte potter med levende orkideer.
 • I ultramoderne stilarter kan loftet og industrielle orkideer være meget interessante, hvilket gør rummet mere livligt og varmt. For at dekorere et soveværelse eller et opholdsstue kan du endda bruge avantgarde malerier med lyse orkideer eller sætte faktiske lakoniske vaser med kunstige eller friske blomster.
 • Hvor det er uønsket at bruge orkideer, er det i udformningen af ​​et værelse i stil med land, rustikke eller rustikke. Groft design er ikke kombineret med en delikat og udsøgt blomst.
Lyserøde orkideer i interiøret

Orchid i soveværelset
Modulært billede med orkideer

Kunstig eller levende

Selvfølgelig er intet bedre end levende planter. Men ikke alle har mulighed for at opretholde rigtige orkideer derhjemme, da disse er ret delikate tropiske blomster, og der er særlige betingelser for deres dyrkning.

Kunstig orkidé på vinduet

Men intet forhindrer at bruge billedet af orkideer og deres kunstige modstykker. Derudover ser en kvalitativt udført kunstig variation ikke til at ligne en levende overhovedet. Ja, og i tekstur er de nu næsten "indhente" med levende analoger. Og pleje af kunstige blomster er ikke påkrævet, særlige betingelser for tilbageholdelse, også, behøver ikke at oprette. Kontinuerlig fordel. Og de udsmykker interiøret på samme måde som de levende. Derfor er der ikke noget skammeligt ved at bruge kunstige orkideer. Derudover kan de vælges individuelt for deres design, givet deres farver og overordnede stil. Tegl og tapet med et billede af en blomst er også en værdig variant af at dekorere en lejlighed med "lille blod".

Køleskab med et billede af en orkidé
Modulbillede i stuen med et billede af en orkidé

Orkideer i hvert værelse

Overvej hvordan du kan bruge disse blomster i lejligheden:

 • For et soveværelse orkideer er nyttige, fordi de bringer en romantisk touch og ømhed til interiøret. Men der er en teori om, at levende orkideer kan tage energi fra det omkringliggende rum om natten. Derfor anbefales det ikke at holde ægte blomster i soveværelset. Men kunstige analoger er hvad du har brug for. For soveværelset vil passe wallpapers eller billeder med pink eller hvide planter. Denne teknik vil perfekt dekorere interiøret, give det ømhed.
 • Køkkenet, hvor design anvendes med orkideer, ser altid luksuriøst og moderigtigt ud. Et sådant køkken bliver et yndlingssted for hele familien om morgenen og aftenen.
 • Hvor, hvis i ikke i stuen kan du placere levende eksemplarer i udsøgte potter? Hvis du sætter en sådan sammensætning eller en enkelt blomst, vil den dekorere interiøret, gøre det til en festlig berøring. Også pasform og elegant tapet med disse blomster.
 • Eksotiske blomster passer godt ind i badeværelset. De kan give dette lidt kolde rum en atmosfære af hygge og varme. Desuden ser kombinationen af ​​en blank kold flise og en varm levende blomst meget usædvanlig og interessant ud. Det er bedre at sætte orkidéen på et fremtrædende sted, så det straks var synligt ved indgangen til rummet - så badeværelset får et elegant og elegant udseende. Også egnet til badeværelset fliser eller vaskbar tapet med et billede af en blomst.
Kunstige kranse med orkideer
Billede af en orkidé i det indre af et soveværelse
Orchid i badeværelset

Fordele og funktioner

Overvej hvilke plusforanstaltninger og specifikke nuancer, når du bruger det indre af orkidéhuset:

 • Picking den rigtige farve og størrelse af blomsten, eller sit image, er det muligt at dekorere interiøret, giver det en moderne, stilfuld touch og på samme tid, for at gøre rummet mere komfortabelt design og elegant.
 • Orchid kan perfekt kontrast med bevidst rå overflader, som ofte bruges i industrielle og loft stilarter. For eksempel mod en baggrund af ubehandlet murstensvæg vil en delikat blomst se særligt ud. Dette design er egnet til udsmykning af et soveværelse eller stue, selv køkkenet vil se mere moderne og moderigtigt ud.
 • Specielt velegnet til indendørs hvid blomst. En sådan kopi passer perfekt ind i ethvert interiør. Brug kontrast modtagelse, placere hvide blomster på en baggrund af mørke overflader og omvendt. Denne interessante modtagelse gør interiøret levende og dynamisk. Til salg er der malerier og fliser med dette design, være opmærksomme på dem.
 • Ved at bruge orkideer i rummets design skal det forstås, at blomsten vil være den vigtigste "skuespiller" af sammensætningen, det semantiske centrum af soveværelset eller stuen. Derfor skal hele miljøet reduceres til skygge af denne blomsters skønhed.
 • Bør ikke placeres ved siden af ​​orkidé elegante, grandiose indvendige detaljer: .. Malerier, store forgyldte vaser mv Tilstedeværelsen af ​​sådanne elegante og pyntegenstande for tæt ikke mulighed for at nyde den raffinerede og stilfulde enkelthed af blomsten. For at gøre orkidébilledet så harmonisk som muligt, er det bedre at placere det ud for simple linjer og former, diskrete blomster. Laconic malerier, enkle fliser og tapet vil være velkomne.
 • Se flotte orkideer, sæt i store udendørs vaser. Vaser på samme tid bør ikke have for dekorativt design, for ikke at distrahere opmærksomheden fra blomsten.
Stort billede med orkideer i soveværelset
Modulært billede med orkideer i stuen
Hvide orkideer på vinduet

Foto vægmaleri

Hvis der ikke er mulighed for at opretholde en levende plante i huset, er det ingen grund til at opgive blomsten. Der er mange andre muligheder for at bruge orkideer i det indre. En af dem er at købe tapet med et billede af en plante. Funktioner af anvendelsen af ​​foto wallpapers:

 • Baggrunde med et fotorealistisk billede passer perfekt ind i interiøret, ser stilfuldt på væggen, tilføjer raffinement.
 • Kan bruges som et semantisk centrum af det indre af lejligheden eller for at skygge andre genstande af indretning eller møbler.
 • Det er bedre at bruge wallpapers med store nok størrelser, som du ufrivilligt holder øje med, når du går ind i lokalet. Sådan et fængslet slag kan tjene som et indretning af interiøret og en distraherende manøvre, når det er nødvendigt at aflede opmærksomheden fra andre indvendige fejl.
Foto wallpapers med orkideer i stuen
Foto wallpapers med orkideer i soveværelset
Køkkenforklæde med hvide orkideer

Andre anvendelser

 • Traditionelt papir og vinyl tapet - et glimrende valg for dem, der foretrækker klassiske løsninger. De passer harmonisk ind i interiøret og passer til mange stilarter. De samme kvaliteter har malerier og fliser med blomsterpynt.
 • Vinyl klistermærker med et billede af en blomst er en fremragende løsning for dem, der endnu ikke er rede til at opdrætte levende eksemplarer. Klistermærker kan anvendes på enhver glat overflade, kan repræsentere et stiliseret billede eller et fotorealistisk billede. Fremragende til soveværelset, hvor de ofte anvendes på spejlets overflade af skabet.
 • Panelet på væggen med et billede af en vidunderlig blomst vil perfekt dekorere det indre af stuen eller soveværelset, give ham fred og en romantisk note. Panelet kan være lavet af forskellige materialer: stof, glas, mosaik mv. Designet afhænger kun af rummets generelle stil.
Kunstige smukke kranse med orkideer
Rød orkidé i stuen
Hvide orkideer i en gulvkande
Lyserød orkidé i interiøret
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

54 + = 56