Original bambus tapet: fordele ved brug (21 billeder)

Som navnet antyder, er bambus tapet lavet af bambus. Når der produceres denne type tapet, anvendes kun det øverste lag af skæret. I første fase bliver bambus forsigtigt og grundigt tørret - bambuskufferne opbevares i et specielt udpeget rum. I dette rum styres fugtigheden. Derefter udfører specialisterne fjernelse af det øverste lag af skæret. Så påføres limen på stofbasen. Sådan gøres bambus tapet.

Bambus tapet på balkonen
Bambus i køkkendesign

Bambus tapet til vægge kan have forskellige farve og tekstur egenskaber. Det hele afhænger af tidspunktet for indsamling af materiale til udsmykning af væggene. Farveområdet kan være fra lysegrøn til brunlig farve. Også på skyggen af ​​bambus til væggen er direkte påvirket af den teknologi, som materialet behandles med. Så mørke farver opnås ved varmebehandling. En lys palette er resultatet af brugen af ​​materialet i en naturlig farve.

Bambus Baggrund

Væg dekoration med bambus tapet

I et ord er paletten af ​​bambus nuancer præget af en lang række valg. Du kan nemt vælge den bedste mulighed for dit indretning. Hvad angår fordelene ved tapet af denne type, er der mange af dem:

 • Bambus tapet er ikke bange for ultraviolet lys, så dine vægge vil ikke falme.
 • Bambus er et miljøvenligt og slidstærkt materiale, som kan vare i lang tid.
 • Omsorg for bambus er enkel og kræver ikke meget midlertidigt og økonomisk affald. Støv og snavs kan fjernes med vand og sæbe eller støvsuger med en blød dyse.
 • Fremragende lyd- og varmeisoleringsegenskaber. Det hjælper med at beskytte mod øget lydbelastning fra det næste rum og gør det muligt at gøre værelset lidt varmere.
 • Antistatisk. Bambus er ikke elektrificeret.
 • Passer perfekt til forskellige stilarter af indretning, fra klassisk til moderne stil.
 • Bambus tapet kan påføres overflade. Det vigtigste er at gennemføre de nødvendige forberedende foranstaltninger korrekt.

Selvfølgelig har bambus ligesom ethvert andet materiale sine ulemper. Dette materiale er meget dyrt, så tapetet fra det betragtes som dyrt. Dette er måske den eneste ulempe.

Bambus tapet i det indre af huset
Bambus tapet i stil med øko

Funktioner med at anvende bambus tapet

Hvis du har valgt et materiale som bambus tapet, så er det nyttigt at studere oplysningerne om deres ansøgning. Hvordan lim bambus tapet? Limning af bambus tapet forudsætter konsekvent overholdelse af følgende faser af arbejdet:

 1. Forberedelse af vægoverfladen. Anvend ikke tapet til maling eller kridtoverflade. Vægge skal rengøres fra den gamle belægning. Hvis uregelmæssighederne overstiger mere end 3 mm, vil det være nødvendigt at prime væggen.
 2. Lodret mærkning. Dette er nødvendigt for at sikre, at tapetet er limet nøjagtigt og korrekt. Rolls med tapet roll på gulvet. De skal give om et par dage til at lægge sig ned for akklimatisering i rummet.
 3. For at fastsætte belægningerne af denne type kræves special lim, åndedrætsværn, beskyttelses tøj og redskaber som en spatel, rulle, saks og hacksav.
 4. Pasta bambus tapet på væggen i overensstemmelse med indretningen af ​​interiøret.

Denne proces kræver en omhyggelig og forsigtig tilgang. Ruller skæres til de nødvendige parametre. For at gøre dette skal du bruge en jigsave eller en hacksav. Derefter påføres lim på rullen. Påfør et tyndt lag af klæbemiddel på væggen ved hjælp af en hakket trowel. Limen påføres også med en børste på bagsiden af ​​tapetet. Vi anvender lim lidt. Han skulle ikke ved et uheld komme på forsiden. Efter 10-15 minutter påføres tapetet på væggen, indsættes og rulles ved hjælp af en gummirulle. Der bør ikke være luft under tapetet.

Bambus tapet i stuen
Bambus tapet i det indre af stuen

Følgende lærred skal indsættes på samme måde, pænt stød. Vi lader tapetet tørre i 1-2 dage, vi åbner ikke vinduerne og dørene. Ledninger efter limtørringen anbefales at blive behandlet med en tætningsforbindelse. Så er hele overfladen forpligtet til at være lakeret.

Om nødvendigt kan limen ændres til flydende negle. Flydende negle er stiplet på en tættere del. Duken er trykt presset mod væggen ved håndfladen. Kurverne på tapetet er dekoreret med lister, som er fastgjort med lim og til pålidelighed med negle. Denne udsmykning af væggene ser ganske imponerende ud.

Bambus tapet på værelset
Bambus tapet i korridoren

Dekorere med bambus tapet af forskellige værelser

Bambus tapet grøn, grå, brun vil effektivt se på ethvert rum: korridor, soveværelse, køkken. Dette skyldes det faktum, at dette naturlige materiale har et stort antal ubestridelige fordele. Tapetet tolereres godt af temperaturændringer og er ikke bange for mekaniske skader. En række farver er fantastiske. Bambus lærred af lyse farver bruges til efterbehandling af lofter. Den mørkere er uerstattelig, når du udsmykker vægge med bambus tapet.

Bambus stort tapet
Bambus tapet i køkkenet

Naturligt bambus tapet i stuen ser meget imponerende ud. Med deres hjælp kan du give rummet en naturlig perfektion. Udsmykningen af ​​væggene i stuen kan gøres ved hjælp af forskellige dekorative teknikker. Bambus lærred er passende, når det kombineres med planter, møbler af en naturlig palette.

1
Bambus tapet i spisestuen
Bambus tapet på badeværelset

Bambus lærred i gangen eller korridoren hjælper med at skabe en følelse af gæstfrihed.

Hvis du vælger varme nuancer af bambus - mørkegrøn, pistachio, chokolade - det rum vil vise sig at være særligt hyggeligt. Bambus tapet i gangen hjælper korridoren med at fylde rummet med illusionen af ​​dyrelivet. I korridoren er denne variant af vægbehandling bedst relevant, da den er slidstærk.

Bambus tapet i det indre af lejligheden
Bambus tapet i det indre af det moderne

Bambus tapet i det indre af gangen vil aldrig virke kedeligt. De skaber det endelige billede af den naturlige tilstedeværelse.

Bambus lærred i soveværelset gør det muligt at skabe en følelse af hygge og komfort. Et sådant materiale som bambus er det mest velegnede til rekreative områder. Du kan supplere tapet af denne art med en træ seng af en streng geometrisk form, matchet i tone eller i en palette til dem, hyggelige lamper, hylder. Bambus lærred i soveværelset bruges hovedsagelig til at skabe et minimalistisk design.

Bambus tapet på loftet
Bambus tapet i soveværelset
Bambus tapet på soveværelsesvæggen

Bambus tapet i køkkenet er en populær løsning i dag. Den kendsgerning, at bambus lærred er præget af et øget niveau af modstand mod snavs og lette at passe på. Til indretningen af ​​køkkenet er pistacen, det grønne eller det grå bambusområde perfekt. Hvis du vil give køkkenet varme, skal du være opmærksom på de gyldne nuancer. Ligesom i korridoren, i køkkenet hjælper bambus med at skabe et smukt og økologisk rent område, hvor det er behageligt at være.

Bambus tapet med en lodret placering

Bambus tapet på balkonen bruges til at skabe en hyggelig og beroligende atmosfære. Indretningen af ​​balkonen er så tæt på det naturlige design som muligt. Lys eller varme striber af naturmateriale bidrager til at skabe et unikt ornament i designet. Desuden er bambus effektivt kombineret med træ, planter, kurvemøbler.

Zonering med bambus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 54 = 62