Orange farve i interiøret (43 billeder): En række nuancer og kombinationer

En sådan lys og varm farve som orange bruges ikke ofte i interiører. Og forgæves. Selv et par elementer i nogen af ​​de nuancer af orange vil føje til ethvert indre af varme og komfort. Den orange palette har samlet alle de varme nuancer: fra bløde sandtoner til lys brand. Hvis du foretrækker denne farve, skal du huske om dens funktioner.

Sort og orange køkken i højteknologisk stil
Orange interiør
Orange interiør

Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør

Orange interiør
Orange interiør

Orange interiør
  • Enhver af orangefarverne vil altid forblive varm. På grund af dette er det ret svært at kombinere med kolde farver, og det er ønskeligt at arrangere det med varme farver.
  • Ethvert formål med denne farve vil ufrivilligt tiltrække øjet. Det samme gælder for ethvert element i interiøret: vægge, møbler, tæpper og andre ting. Dette er egnet til at skabe en accent, men ikke skjule de mangler i rummet.
  • Mættede variationer af denne farve fortrænger alle andre farver fra deres omgivelser. Dette skyldes det faktum, at appelsinen straks tiltrækker opmærksomhed på sig selv.
  • Orange gør ethvert emne mere voluminøst.
  • Mange nyanser af appelsin bruges i etnisk interiør: japansk, mexicansk, marokkansk, minimalisme.
  • Sådanne lyse vægge, hvor rødlig tapet og små værelser anvendes, er ikke kompatible. Psykologisk er dette en stærk farve og vil ikke forårsage komfort. Det vil være nok at tilføje flere elementer fra denne palette.
  • Denne farve er ideel til at øge stemningen. Det er en aktiv farve, der giver impuls til nye kreative ideer, livskræfter, hælde i ny energi. Apatiske mennesker anbefales rød-og-gul tapet på arbejdspladsen.
  • Køkkener indrettet i disse toner øger appetitten. Og i resten værelser bør appelsin ikke bruges, fordi det ikke giver en fuld afslapning. I meget varme lokaler bør det heller ikke bruges.
  • Orange er en kombination af to farver: rød og gul. Fra den første tog han aktiveringen og stimuleringen, men er ikke så aggressiv som rød. Fra den anden - varmen, følelsen af ​​lykke og trivsel derhjemme.

I betragtning af alle disse funktioner kan du vælge den perfekte kombination for ethvert rum og samtidig ser det harmonisk og lyst ud. Det anbefales at tilføje denne farve til de nordlige forkølelsesrum. Denne farve er ideel til arbejdsplads, børnehave, bad og køkken. Orange farve i interiøret er nødvendig, så der ikke er nok positiv og energi.

Friskhed af hvid og varm gulrød

Ren hvid farve vil så meget som muligt udtrykke enhver skygge af orange, hvilket skaber et muntert solskin. Denne kombination vil skabe en festlig stemning hver morgen, sådan tapet vil være passende i køkkenet og i stuen. Frisk og original look, når den er indrettet i minimalistisk stil. Denne mulighed er fantastisk til et badeværelse, hvor hvidt vil udtrykke vægternes renhed og en lys orange fylde med energi hele dagen.

Kombinationen af ​​orange og hvid i stuen
Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør

Nyanser med sådan en lys farve bruges ofte i børnenes værelser, fordi orange er meget velegnet til aktive børn. Hvid vil dog lidt reducere babyens aktivitet og hjælpe med at koncentrere sig. Takket være tilføjelsen af ​​hvid er det muligt at reducere den store energi i rummet, hvilket er godt for soveværelser og stuer. Orangeens skinne hjælper med at vågne op, og hvide kulde giver dig mulighed for at slappe af og falde i søvn.

Lys og let pressende rød-orange, ikke alle gæster kan komme til smag. Men hvide til tider vil bløde situationen, og rummet vil blive mere behageligt for alle. Orange farve i det indre af stuen er ønskeligt at bruge til accentuering, snarere end den dominerende farve.

Orange-hvidt køkken
Den creme-orange stue
Orange og hvid i køkkenets indre
Orange interiør

Med al sværhedsgrad

Rød-sort kombination er klassisk, men for interiøret er meget tung. Det samme gælder for den orange-sorte tandem. De ser godt ud, når de accentueres, men for at stylisere disse farver skal hele rummet kun tage meget risikofyldte og aktive mennesker. Således kan du dekorere køkkenet til en højteknologisk stil, men for soveværelser og børn er kontraindiceret.

Det er meget mere harmonisk og behageligt at kombinere en lys orange farve med en rolig og moden grå. Enhver mætning af grå vil noget slukke brandens aktivitet, og denne tilbagebetaling vil være meget harmonisk og naturlig. I et sådant miljø vil både aktive og rolige mennesker føle sig godt tilpas. Disse farver er egnet til køkkenet, hvis der er et ønske om at moderat deres appetit.

Orange-sort stue
Orange, sort og hvid farver i stuen
Orange-sort væg i køkkenet
Orange interiør
Orange interiør
Orange interiør

Søgningen efter brun og lysstyrken af ​​den røde blinker

Brun af enhver mætning er utroligt i overensstemmelse med alle nuancer af rød og gul. Det er denne kombination: brun og gulerod skaber varme og blød energi. Det er nok at huske en appelsin med chokolade for straks at føle al den komfort i denne kombination. Brun kan være meget mættet, næsten sort, eller tværtimod meget blødt. Sådanne vægge vil se dyre og raffinerede, men ikke så presserende som med sort. Lysebrun vil være mere koselig end steril hvid. Til en sådan duet kan du stadig tilføje nuancer af grå, blødgørende unødvendige stænk af lyse farver.

Stue-spisestue med orange og brune accenter i interiøret
Orange interiør
Orange interiør

På en arbejdsplads er en brun baggrund med et lyst orange mønster stort. I stuen kan du lave en af ​​væggene rød-orange og resten i en brun tone. Dette vil skabe en følelse af komfort og godt humør.

Takket være en så harmonisk kombination af disse farver passer appelsinen godt sammen med naturligt træ. Tilføjelse af træpaneler til det indre af lejligheden er der en følelse af høj pris og naturlighed. Træet kan være meget lyse toner eller mørkebrune, denne koordinering kan ikke forstyrres. Også er træ ofte brugt til at dekorere køkkenet, hvor brunt vender tilbage til naturen.

Kombinationen af ​​orange, brune og hvide blomster i stuen
Orange, brun og flødefarver i den rummelige stue
Soveværelse med en kombination af orange, brune og hvide blomster

Synergi af orange med grønt

Grøn-orange kombinationer fører til tanker om sydlige frugttræer - mandarinlunde, appelsiner. Det er disse foreninger, der fører til brugen af ​​disse lys til køkkenet. Og elskere af eksotisk afslapning og badeværelset. En sådan farvepalet, på trods af dens lysstyrke, er diskret, i modsætning til rød. Grøn tapet til væggene er godt kombineret med gulvbelægningen af ​​køkkenet.

Lys orange eller grøn accenter i stuen

Efter at have spillet med nuancer af grønt og orange, kan du finde en god kombination til børnehaven, som skal fyldes med komfort og ro. Børns øjne må ikke trætte af det spændende mønster af væggene, her foretrækker vi mere diskret udskrivning og tegninger. Hvis børnenes værelse også fungerer som et børns soveværelse og ikke kun et legerum, så skal det i et sådant rum råde grønt. Orange kan kun være individuelle elementer. Dette er godt for udviklingen af ​​barnets stadig ustabile psyke, især hvis der er symptomer på hyperaktivitet. Lysere orange toner parret med grønt vil forbedre placeringen af ​​barnets nervesystem.

1

Grøn-orange køkkener har en appetit, men med tilbøjelighed til den rigtige mad. Eksperter i den gamle kinesiske kunst af feng shui hævder, at tilstedeværelsen af ​​en stor mængde grøn farve på køkkenets vægge frem
kalder ønsket om at spise salater og vegetabilsk mad, og appelsin optimerer appetitten. Og denne dobbelte effekt er nyttig ud fra nutritionists synspunkt.

Lille køkken med grøn-orange accenter
Grønne stole og orange accenter i stuen
Lysegrønne vægge i kombination med orangemøbler
Kombinerer orange og grøn tapet i soveværelset
Orange interiør

Æstetik af orange med blå

Aldrig var denne kombination ikke for populær. Men det er meget ufortjent! Hvis du vælger nøjagtigt dette farveområde for en lejlighed, vil du aldrig finde dig selv i det almindelige. Denne kombination er ideel til børnehjem. Den rene gradering af farvetemperaturer indebærer ikke en ubalance, men rettere pacerer, vækker kreative evner. Det er ikke for ingenting, at du ikke kan se dine øjne væk fra billedet af aftenens havshorisont mod solnedgangen, som bare er sådan et farveskema! Det er selvfølgelig mere korrekt at vælge flere dæmpede nuancer til børns overvejelser.

Orange og blå møbler i en lys stue

I andre rum er det helt muligt at bruge saftige nuancer af orange og blå. For køkkenet kan du bruge billedet af et vandfald i begyndelsen af ​​en ny dag. Når man ser på vægbeklædningen på badeværelset med en sådan kombination, observerer vi en fantastisk effekt - farverne supplerer hinanden, får større mætning. Brug badeværelset eller specielt vandafvisende tapet, eller for fans at dampe i de aromatiske dampbad, er det mere rationelt at give dit valg til fliserne på overfladen af ​​væggene. Og dette vil give yderligere muligheder for at skabe, og give ham selv til flugten af ​​hans designfantasi. Med ofte høj luftfugtighed i badeværelset vil de kombinerede nuancer af himmelblåt og roligt orange vise meget lysere end der er, det er nødvendigt at overveje dette, når man vælger materialer til reparation.

Orange og blå accenter i studielejligheden

Er du klar til kloge tricks? Derefter styrker du skyggen af ​​blå i retning af lilla eller turkis, og du vil se, hvordan resultatet vil ændre sig! Lysstyrken vil ikke længere ramme øjet, men atmosfærens mætning og positivitet forbliver, og i tilfælde af turkis vil appelsin også vinde.

Den oransje farve er den varmeste i spektret, den er placeret anden, efter den røde og før den gule, bærer i sig egenskaberne af hver af dem. Det er meget lyst og interessant, vær ikke bange for at bringe det ind i dit interiør, men pas på: som ild, det kan brænde og måske også varme i dårligt vejr eller en periode med livsproblemer.

Orange og blå møbler i stuen
Orange-sorte møbler på badeværelset
Orange, fløde og sort i stuen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 5 =