Neoklassicisme i det indre (23 billeder): Smukke designmuligheder

Neoklassisk stil i indretningen er beregnet til de ejere af huse og lejligheder, der elsker eksemplarisk kvalitet, men kan ikke lide de tidskendte antikviteter. I ordet betyder det neoklassiske græske præfiks neo en ny. En ny klassiker er den gamle stil i moderne udførelse. Neoklassisk design af huse og lejligheder bruger aktivt moderne materialer og teknologier, praksis den organiske integration af husholdnings- og multimedieudstyr i en stiliseret indramning.

Køkken med en ø i neoklassisk stil

Bedste neoklassicisme er velegnet til store landejendomme og luksuslejligheder. De gamle bygninger, der oprindeligt genskabte denne stil, havde altid rummelige værelser og højt til loftet. Særlige træk ved den neoklassiske stil - tilstedeværelsen af ​​en høj sokkel på væggene og elementer af dekorative udskæringer på møbler.

Neoklassicisme som en slags indretning af et individuelt sommerhus eller en bylejlighed giver skaberen en vis frihed i valget af materialer og teknikker til oversættelse af ideer. Den neoklassiske stil lægger imidlertid sine begrænsninger på udformningen af ​​stuen, soveværelset og køkkenet, hvilket forhindrer brugen af:

  • LED baggrundsbelysning;
  • hardboard og linoleum;
  • åbne hylder og plastpaneler.
Smuk stue med pejs og violet accenter i neoklassisk stil

Funktioner af neoklassicisme i design

Neoklassiske interiører generelt karakteriseres af pastell dekoration. Klassikere kan ikke "lide" skarpe farveløsninger. Oftere vælge en monokrom version eller glatte overgange mellem beige, fersken, turkis, karamel nuancer. Neoklassisk indretning antager en karakteristisk elegance og luksus, indikerer en høj status for husets ejer, hvilket skaber en analogi med udlejers ejendom eller herres lejligheder. I modsætning til minimalisme, der er tilbøjelig til enkelhed og præcision af udtryksfulde teknikker, kræver det neoklassiske i interiøret designdesignere med øget opmærksomhed på detaljer, herunder mange dekorative elementer.

Stue med pejs i neoklassisk stil

Neoklassicisme i indretningen accepterer komplementære forbedringer af arkitektoniske teknikker: pilasters, kolonner, alkove, høje kantiner. Lysekroner, kronverk, rammer med malerier, ure i retrostil er dekoreret med smedede elementer af ædle metaller. Polstret møbler er lavet af ædle træer og er færdig med naturligt læder. Stoffet til polstring er valgt med saftige farver eller tvert imod rolige pastellfarver. Aktivt brugt figurer, vaser og andet tilbehør i antik stil.

Lyst stort værelse i neoklassisk stil

Neoklassiske tapeter er et særskilt emne. De kan være monofoniske eller med et mønster på plantetemaer eller i form af vertikale bånd, traditionelt papir eller malet. Som et alternativ til tapet er visse dele af væggene undertiden dækket med dyre klud eller finerpaneler. Central belysning er en luksuriøs loftslysekrone med nuancer i form af stearinlys eller knopper. Som ekstra kilder til lys brugte traditionelle væglamper i stuen, sengelamper i soveværelset, paladsekroner over spisepladsen i køkkenet.

Beige-sort stue i neoklassisk stil
Kombineret stue-spisestue i neoklassisk stil
Den kombinerede stue-køkken i neoklassisk stil i lejligheden

Stue

I gamle boliger var stuen en vigtig del af hele huset. Her tog en respektabel vært besøgende om dagen og hvilede om aftenen, sad ved pejsen eller kastede tålmodighed med sin familie. Parket i et salon fra dyre racer af et træ ovenfra er det muligt at lægge et tæppe med en geometrisk figur. Loftet er lavet i pastelfarver og dekoreret med udsøgt stucco. Du kan bruge moderne matt spændingslofter med træpaneler over lysekronerne og udskårne loftsplanker rundt om omkredsen.

Brun-beige stue i neoklassisk stil

Spejlglasmalerier øger visuelt rummet i stuen og bringer mere variation til designet. I stuen vil kaffebordet se godt ud på lette buede ben og med en glasplade. Baggrund med et ornament i form af kviste og blade. Tunge gardiner fra naturlige stoffer til gulvet hjælper med at forkæle aluminiums radiatorer i stuen.

Moderne lyse stue i neoklassisk stil
Lys stue med brune møbler i neoklassisk stil

Lys stue med brune møbler i neoklassisk stil
Hvid sofa i stuen i neoklassisk stil
Hyggelig stue-spisestue i neoklassisk stil

Soveværelset

Den centrale del af det hele neoklassiske soveværelse er en bred dobbeltseng med et højt vintage hovedgærde. I særlige tilfælde kan der også installeres et baldakin i soveværelset. Sengebord med natlys giver sammensætningen en streng symmetri. Obligatorisk attribut af soveværelset skal være et toiletbord med et spejl og en polstret afføring, lavet i en konsonant stil.

Creamy hvidt soveværelse i neoklassisk stil

Baggrund bløde, bløde farver, der skaber en atmosfære af komfort, beskyttelse af personlige oplysninger, beskyttelse mod ydre påvirkninger. Ud over tapet i soveværelset er tekstilstof meget udbredt. Gulv kan tæppes. Mønstret kandelabra på sengeborde eller påklædningsbord vil tilføre soveværelset atmosfæren i de tidspunkter, hvor de endnu ikke vidste elektriciteten.

Sort og hvidt soveværelse i neoklassisk stil
Hvid, beige og brun i neoklassisk stil soveværelse
Soveværelse i rolige farver i neoklassisk stil
Stilfuldt soveværelse i neoklassisk stil

køkken

Hovedforskellen mellem det gamle klassiske køkken og køkkenet i stil med neoklassicisme er behovet for en organisk kombination af dekorative elementer med moderne husholdningsapparater. Køleskab, gaskomfur, hætte og VVS passe ind i neoklassikernes tilhørsforhold hjælper udskårne stelfacader.

Spisestue i neoklassisk stil

Bordplader af marmor, dekoreret med natursten, porcelænsvarer med karakteristisk maleri på turkis emalje - disse og lignende elementer forsøger at medtage køkkenets moderne mestere i klassisk stil. I boligindretningen dominerer ofte de dekorative elementer med en kombination af sorte, hvide og guldfarve. Baggrund til neoklassisk køkken er valgt til de samme æstetiske mønstre som for resten af ​​huset eller lejligheden.

1

Stilte med et klassisk interiør i et hus eller lejlighed vælges af smagfuldt kendskab til komfort, raffinement og kvalitetskvalitet. Høj pris og understregede elegance i neoklassisk stil indikerer entydigt ejerens status og økonomiske muligheder. Udgifterne til sit nyoprettede design vil betale for en lang levetid og et indtryk af den dybe soliditet, som den vil producere på gæsterne. Mode kommer og går, men klassikeren forbliver altid i trenden.

Enkelt køkken i neoklassisk stil
Et lille køkken i en lejlighed i neoklassisk stil
Hvidgrå køkken i neoklassisk stil
Hvidt og beige køkken med en bar i neoklassisk stil
Hvid, blå og brun i indretningen af ​​køkkenet i neoklassisk stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

50 − = 42