Nederdel på loftet (57 billeder): Vælg materiale og smukt design

Det sidste akkord i reparationen af ​​en bolig er at klæbe soklen på loftet. Det kaldes også baguette, filet, cornice eller loft nederdel. Papirpanelet, der blev limet på den øverste kant af tapetet for cirka tredive år siden, afgrænsede loftet og væggene. Hun skjulte ikke fejl og ujævne overflader, og undertiden understregede endda. Dekorative loftsplanker skelner ikke blot de æstetiske skønhed af efterbehandling materialer, men hjælper også til at udjævne alle mangler ved konstruktion og reparation arbejde.

Plint i loftet med belysning

Plint på loftet beige

Plint i loftet hvidt

Plint på loftet klassisk

Plint på loftet farve

Plint på loftet dekorative

Plint på loftet træ

Klassificering af loftsplanker

Forskellige typer og typer af loftsplader gør det muligt at designe boliger i enhver stil. Ceiling cornices er klassificeret i henhold til det materiale, de er fremstillet af, såvel som bredde og tekstur. Moderne industri bruger følgende materialer til fremstilling af baguetter:

 1. Gips. Gipskorn i moderne boliger er sjældne, hovedsagelig i huse og hytter af mennesker med høje indkomster. En anden baguette fra gips kan findes i bygningerne relateret til historiens memoarer. Ved hjælp af et gipsloftsokkel i interiøret, skal du huske om dens skrøbelighed og tung vægt. Installationen af ​​en sådan baguette er bedst betroet mesteren.
 2. Polyurethan. Beundrere af design med elementer af antikviteter polyurethan baguetter faldt til smag på grund af ekstern lighed med stucco. Når du bruger en sådan cornice, skal du tænke grundigt om alle detaljer. På trods af den høje pris foretrækker mastrene at arbejde med polyurethan baguetter, da materialet tager enhver ønsket form uden ydre skader. På grund af fugtighedsbestandighed er det muligt at installere et polyurethanloft sok i badeværelset, og ejendommen til ikke at absorbere køkkenets smag gør den velegnet til køkkenindretning. Imidlertid er sådanne baguetter malet i en hvilken som helst farve, bevare lindringen, nem at installere og let i vægt, egnet til stræklofter.
 3. Træet. Wooden baguette er egnet til design i klassisk stil med elementer af indretning lavet af samme materiale. Det bruges ofte, når man udsmykker vægge med brune eller mørke beige træpaneler eller med høje loftsskabe. Designere anbefaler at bruge en træ cornice i kombination med møbler wenge. Ved at erhverve et skørt af træ, skal du være opmærksom på forekomsten af ​​ultraviolet behandling for at minimere miljøpåvirkningen på materialet og forlænge dets liv.
 4. Polystyren og polystyren. Polyfoam og polystyren baguetter har de største forskellige former og størrelser. Loftsplanker af disse materialer er af lav pris, let i vægt, fugtighedsbestandige, er ikke tilbøjelige til at rådne og virkningerne af svampe mikroorganismer. Deres største ulempe er skrøbelighed og skyggeændring under påvirkning af lys eller varme placeret nær kilden.
 5. Plast eller PVC. Plast - de mest almindelige typer loftsplanker på grund af billighed og forskellige former, teksturer og nuancer. Baguetter fra PVC er lette i vægt, modstandsdygtige overfor forskellige påvirkninger, fugtighedsbestandige og holdbare. Plastrør er allerede med den færdige farve, så du kan straks afhente de nødvendige muligheder: sort, og under træet og beige og under wenge.
Dobbeltrør på loftet i soveværelset

Plint på loftet på børnehaven

Design nederdel på loftet

1

Skørt på loftet i huset

Plint i loftet

Plint på loftgipset

Plint på loftet i interiøret

Ud over ovenstående typer af loft baguettes er klassificeret efter tekstur:

 • lamineret (med en flad overflade);
 • ekstruderet (med depression);
 • injektion (med gevind).
Golden skørt på loftet i stuen
Hvide nederdel på loftet i stuen
Hvide nederdel på loftet i interiøret
Hvide nederdel på loftet i et klassisk interiør
Skørt på loftet i det klassiske interiør

Plint på loftet i køkkenet

Skørt på loftet letvægts

Plint i loftet med stuck

Udvælgelse og installation af loftsplanker

Af økonomiske grunde ønsker mange mennesker ikke at kontakte fagfolk, når de vælger og installerer baguetter i loftet. Sjældent ved nogen, hvordan man vælger et loftplank til et bestemt design, og ekspertrådgivning i dette tilfælde vil være velkommen. Men for dem der tager valget, er der flere anbefalinger:

 1. Pas på at overbelaste interiøret med dekorative elementer. Hvis væggene er præget, så er soklen bedst at vælge en glat. Med en glat overflade af vægindretningen bliver rummet dekoreret med baguetter med mønstre.
 2. For høje lokaler er det ønskeligt at vælge et bredt loftrør, da tyndens æstetik vil gå tabt på baggrund af et stort rum.
 3. Skørt på et strækloft er bedre at købe en polyurethan, som er i stand til at modstå en betydelig vægt af strukturen.
 4. Når du vælger en baguette til et to niveau loft for selve strukturen, anbefales det at købe plast eller polyurethan, da gips eller træ kan kollapse strukturen. Træ- eller gipsstifter med lofter på flere planer er tilladt på yderkanten nær væggene.
 5. Hvis du har brug for en farvet loftsbeklædning til indretning, skal du købe hvid polyurethan og male den. Hvis det er nødvendigt, kan farven på farvningen ændres.
Usædvanlige nederdel på loftet i badeværelset

Plint på et loft på flere plan

Plint i loftet i jugendstil

Montering af soklen i loftet

Plint i loftet med patina

Plint på loftet skumplast

Plint på loftet plast

Standard dimensioner af baguetter er 2,5 m, så de skal skæres under installationen. Du kan vælge en anden længde, men ved salg er sådanne cornices sjældne. Installation af et loftplade, især gips eller træ, er bedst betroet specialister.

Du kan selv gøre det, men du bør følge visse regler for installation af loftsplanker:

 • For at montere et loftsskørt følger derfra et hjørne;
 • Vinklen skal være tør og forrenset af støv og snavs;
 • Skær baguetten anbefalet i en vinkel på 90o på snedkerens fæces;
 • lim skal sprede selve soklen og derefter trykke den på overfladen;
 • Det anbefales at afslutte soklen midt i rummet, da det er nemmere at deltage i lige hjørner;
 • længden af ​​det sidste indsats er ønskeligt at gøre 1 mm mere end nødvendigt, så der ikke er nogen huller tilbage;
 • hvis der er huller i fodtrådets led med væg eller loft, så fyld dem med gips eller hvid silikone.
Cream skørt på loftet i køkkenet

Skørt på loftet for at male

Plint i loftet med belysning

Plint på loftet polyurethan

Loft bundkort

Plint i loftet med forgyldning

Plint i loftet er simpelt

Der er ingen speciel lim til installation af loftbagetter. Når du fastgør skirtplader, husk nogle funktioner:

 • polyurethan-, polystyren- og plastposuetter fastgøres med et polymerklæbemiddel på et gennemsigtigt grundlag;
 • Træplanker er fastgjort med fastgørelsesanordninger, som er monteret i tillæg;
 • Baguetter fra gips kan fastgøres med en blanding af alabaster med PVA lim, tyngde strukturer anbefales at blive fastgjort yderligere ved hjælp af specialskinner eller selvskærende skruer;
 • Du kan også bruge akryl kitt til at installere loftsplanker (undtagen gips og træ), der er fyldt med revner og udjævne uregelmæssigheder.
Nederdel på strækloftet

Mens du monterer nederdel på loftet uden hjælp fra fagfolk, skal du vælge det rigtige værktøj til fastsættelse. Eksperter anbefaler at købe hurtigtørrende limblandinger, som også ikke efterlader spor på overfladen. Hvis alt reparationsarbejde var udført af dig selv, er det tilrådeligt at bruge kittet, som du ikke kun kan udjævne mangler i overfladen, men også skjule den ujævne snit eller mangel på baguetten.

Skørt på loftet i interiøret i stil med land
Skørt på loftet i et interiør i stil med en klassiker
Hvide nederdel på loftet i et interiør i Art Deco-stilen
Hvide nederdel på loftet i et interiør i skandinavisk stil
Sort nederdel på loftet i interiøret i et sort og hvidt interiør

Plint i loftet udskåret

Plint i loftet med et mønster

Plint i loftet med et maleri

Plint i loftet med en stikkontakt

Plint på loftet gråt

Plint på loftet bredt

Nogle ulemper ved loft baguettes

Den stigende popularitet af skørt på loftet gør dem ikke ideelle. Korrekt installeret loftkornet passer ind i ethvert design af rummet, men placer ikke i nærheden af ​​dem kilder til stærkt lys. Undgå også at installere lister i nærheden af ​​radiatorer eller rør for at undgå deformation. Undtagelser er gips baguetter.

Plint på et to-niveau loft i interiøret i jugendstil

Når du installerer en niche under en loftsplank med belysning, skal loftet og vægfladerne være helt jævne. Til efterbehandling er det nødvendigt at invitere en professionel, hvis ejeren selvfølgelig ikke har en bygherrens færdigheder.

Hvide krøllede sokler i loftet
Hvide nederdel på loftet i en hvid-blå spisestue
Hvide nederdel på loftet i et hvidgrå interiør
Orange nederdel på loftet i børnehaven
Skørt på loftet i et interiør i stil med retro

Plint i loftet i soveværelset

Plint i loftet med et mønster

Plint på loftet på badeværelset

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 3 =