Naturlige og kunstige pels tæpper – stilfulde sengetæpper til huset (31 billeder)

Fur tæpper og sengetæpper er meget populære i dag, og det er ikke tilfældigt. På grund af dets blødhed og æstetiske udseende er de med rette betragtet som et symbol på komfort og hjemmets varme. I den kolde årstid bruger mange af os til at bruge lange aftener foran fjernsynet eller læse en bog, indpakket i dem og nyde et behageligt tidsfordriv. Moderne producenter tilbyder en bred vifte af helt naturlige modeller og kunstige pelsovertræk. I denne artikel vil vi finde ud af, hvad et pelslukke kan være, hvorfra det er lavet, og giv et par tip til at vælge et produkt.

Hvid pels plettet i indretningen
Fur Plaid White i det indre af lejligheden

Hvilket er bedre: naturlig pels eller kunstig?

Som tidligere nævnt kan dækningen på sengen have en naturlig og kunstig oprindelse.

Moderne producenter har perfektioneret teknologien til at skabe en sådan syntetisk bunke, nu tilsyneladende meget vanskeligt at afgøre, fra hvilket en ting er gjort.

Det eneste, måske nu forskelligt mellem den naturlige pels og den kunstige - prisen på produktet. Ikke alle gennemsnitlige personer har råd til et naturligt pelsluk, så for nylig er syntetiske produkter gradvist erstattet dyre modeller.

Sort og hvidt pels tæppe
Pelsplade i det klassiske interiør

Disse tæpper har mange ubestridelige fordele:

  • Funktionalitet. Syntetisk materiale kan vare i mange år. Farven brænder ikke ud i solen, produktet krymper ikke, strækker sig og tørrer ikke. Denne kendsgerning er vigtig, især i betragtning af de funktionelle egenskaber ved pelsbeklædningen.
  • Allergivenlig. Kunstige fibre fremkalder ikke allergiske reaktioner, hvorigennem et lille barn kan baske.
  • Uhøjtidelighed. Det er nemt at tage sig af pelsdækslet: det kan vaskes i en vaskemaskine og rengøres med en støvsuger.
Pels dekorative plaid i stuen
Fur plaid på lænestolen i et landhus
Fur Plaid i Eco-Style
Fur plaid på sofaen

Utvivlsomt kan alle disse fordele motiveres af enhver til at købe et produkt. Men inden du begynder at søge efter den bedste online butik, der er dækket på en sofa, skal du tjekke ulemperne ved at bruge den i dette produkts hjem:

  • Høj elektrificerbarhed. Denne mangel er nem at fjerne, det er nok at vaske antistatisk middel i maskinen og lejlighedsvis sprøjte det fra en speciel dåse.
  • Reduceret dampgennemtrængelighed. I dybden af ​​vævet opdrætter uønskede og mikroskopisk små parasitter ofte, som kan dræbes med damp og høje temperaturer. Desværre er behandling af en plaid med en lang bunke hjemme meget vanskelig.
  • Hurtigt tab af æstetiske kvaliteter. Kunstig pels er tilbøjelig til at rulle, og for at maksimere sit liv skal man regelmæssigt kæbe sin bunke.
Plaid af imiteret pels i soveværelset
Plaid af brun pels i det indre af soveværelset
Dekorativ plaid på en lænestol i engelsk stil
Fur plaid af kaninen på sengen

På trods af dette er et pelssække med syntetisk lur meget populært. I moderne butikker er der en bred vifte af produkter til enhver smag og pung, så alle kan finde en plaid med en lang lur efter hans egen smag og stil i rummet, som han vil dekorere.

Pelsække på sengen

Hvad er syntetisk cover?

I hjertet af pelsbeklædningen er en klud bundet af kemiske fibre. Til dette grundlag er kunstig bunke efterfølgende vedhæftet. For at gøre produkterne æstetisk attraktive, males de og anvendes til forskellige tegninger. For de sidste operationer anvendes udskrivningsmetoden.

Fur Plaid på sofaen i stuen
Fur Plaid i Loftet Interiør
Fur Plaid i det minimalistiske interiør
Fur Plaid i det indre af jugendstil

Afhængigt af fremstillingsmetoden er hele kunstig pels traditionelt opdelt i følgende grupper:

  • fragtbrev;
  • vævet stof;
  • strik;
  • klud.
Fur Plaid af en mælkagtig skygge i det indre af lejligheden
Fur Plaid of Sheepskin Skiver
Fur tæpper i interiøret

Forskellige teksturer og tegninger

Moderne pelsbetræk kan have kort, mellemlang og lang lur. Ved hjælp af en mellemlange pels kan du simulere huden på en chinchilla, en bjørn og endda en yak. En kort bunke kan have en tiger ornament, en zebra pels, en leopard eller en lynx.

Hvad farverne angår, er der også mangfoldighed. Af særlig relevans i nyere tid er monokrome produkter med kontrasterende trim, hvid, sort, med en ekstravagant dyreprint og fantasy designer ornamenter.

Fur Plaid med puder i interiøret
Sengetøj af pels i soveværelset

Vil du have en ændring? Køb en pelsskind, dobbeltsidet, den kan vendes, når stemningen ændres. Husk at pelsluket skal passe harmonisk ind i rummet, fordi de oftest tjener som en kappe på en sofa, seng eller stol.

1
Stribet plaid i stuen
Plaid af kunstig pels pink farve
Plaid af grå pels på sengen

Som tidligere nævnt er der i dagens marked både naturlige og kunstige omslag. Den vifte af muligheder er nemt at fare vild i dette nummer bør være styret af kun to ting: dine egne præferencer og størrelsen af ​​budgettet.

Plaid under huden af ​​et dyr i det indre af et landhus soveværelse
Fur Plaid i soveværelset af en by lejlighed

Hvis du vil spare penge, er det bedre at være opmærksom på syntetiske materialer, de er praktiske og holdbare. I tilfælde hvor pengeproblemet ikke er så akut, forkæle dig selv med dyre naturlig pels. Det vil positivt understrege din status, høj pris for indretning, vil give komfort og varme til situationen.

Fur Plaid i soveværelset indretning
Pelsbetræk på stole

Til lænestole og sofaer skal du vælge tætte produkter med en bunke med medium længde. På sengen vil et fint slør med kort pels se godt ud. Men modellen med en lang lur er bedre at købe med forsigtighed - de er så originale og originale, at de harmonisk passer ind i alle indretninger.

Strikket plaid af pels i det indre af lejligheden
Plaid af pels i det indre af et landhus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 35 = 41