Moderne laminatgulve: farver, ideer, funktioner (25 billeder)

Gulvbelægningen er en betydelig og betydelig del af ethvert rum. Det skal være i harmoni med det indre af rummet og supplere det.

Laminatgulv til bleget træ
Hvidt laminat i interiøret

Laminatet er meget populært, fordi det er kendetegnet ved god styrke, lav pris og en lang række modeller. Og dens installation er enkel selv for uafhængig udførelse: låsen spikesporet skaber en monolitisk overflade uden huller og forskelle.

Laminat med gammel træstruktur
Lamineret bræt

Det vigtigste er ikke at lave fejl med farveskemaet og nuancerne. Men hvordan ved du, hvilken farve laminatet er egnet til?

Oak laminat

Karakteristisk for den laminerede belægning

Opfindelsen af ​​en dækning af denne art henviser til det 70. år. Sverige betragtes som et oprindelsesland.

Oak laminat i interiøret
Laminat i det indre af stuen

Det første laminat kan ikke kaldes ideelt, det havde en betydelig defekt - manglen på fugtresistens. Selv fra en lille kontakt med væsken svulmede belægningen, boblede osv. Den moderne lamineringsforbindelse løst alle disse problemer.

Denne gulvbelægning anvendes både i boliger og huse og i kontorbygninger, bygninger med øget belastning på gulvet. Det er nemt at tage sig af en sådan overflade, og det brænder endvidere ikke selv under direkte sollys.

Laminat i det indre af high-tech lejlighed

Laminat i landets stil

Hovedfordele ved laminatbræt:

 • modstand mod forskellige påvirkninger;
 • høj slidstyrke
 • falmer ikke;
 • varmebestandighed.
Laminatgulve til mahogni
Laminat i køkkenet

Du skal dog vide, at laminatet ikke er et miljøvenligt materiale. Belægningen er en flerlags træstruktur bestående af:

 • Den beskyttende base, hvis funktion er beskyttelse mod skader, fugt, deformation;
 • lag - en modificeret træstrimmel, der er karakteriseret ved styrke, lydisolerende egenskaber, beskytter varmen;
 • dekorative belægning, som er repræsenteret af et lag af gummeret papir. Udfører et æstetisk formål
 • et top lamineret panel, der består af en behandlet harpiks. Det tjener til at beskytte og forlænge levetiden.

Vandtæt og vandtæt laminat - to forskellige begreber. Vandtæt laminering er gange dyrere og mere effektiv, fordi den er baseret på plastik.

Laminat i det indre af lejligheden

Der skal også tages hensyn til vigtige værdier:

1
 • tykkelse;
 • klasse af produktet
 • størrelse;
 • farve.

En kompetent specialist skal rådgive dig om de beskrevne kriterier.

Laminatgulv i loft stil

Farveopløsning

Da gulvmarkedet kan prale af en rig liste over skyggevariationer, er køberne ofte bekymrede over, hvordan man vælger farve på laminatet.

Det er gulvets skygge, der påvirker rummets generelle stemning og endda en persons psyko-følelsesmæssige tilstand. Derfor bør valget af laminatets farve være bevidst og omtanke. Tilnærm denne opgave ansvarsfuldt.

Lamineret valnød

Lamineret valnød
Parket bord

Fejlagtige farver eksisterer ikke, men der mangler kombinationer. Kun i tilfælde af farvebalance dannes den vindende palette.

Generelle anbefalinger til valg af et farveskema:

 • bestemme niveauet for belysning. Til lette værelser er den samme dækning egnet. Det vil skjule mikropartikler af snavs, støv, pletter efter vask;
 • tavlen på tavlen og tapetet bør ikke gentage gulvet, da et ensartet lukket rum vil forlade. Hvis tapetet er lys, er dækningen mørkere med to eller tre toner;
 • Når du vælger et laminat til en lille lejlighed, fokuserer du på en skyggepalette og tekstur for hele området. Ellers vil pladsen krympe og afbryde forbindelsen. Hvis der er et lavt loft, skal du opgive det mørke gulvbelægning. Laminatbleget farve vil være en passende mulighed.
Laminat med stribet mønster
Laminat i soveværelset< /div>

Hvordan vælger man laminatets farve til gangen?

Denne zone er normalt ikke kendetegnet ved rummelige kvadratmeter. I dette tilfælde bør klart markerede linjer undgås. For at udvide området visuelt lægges vandret lys belægning (laminat farve eg, bleget eg). Du kan også kombinere brædder i forskellige nuancer.

Lys laminat i det indre

Tint palet for et barns værelse afhænger Værelset funktionalitet, karakter knægt. Rolige egetoner er ideelle til et hyperaktivt barn. Adstadigt fyre har brug for lysstyrke, mætning af farver (kirsebær, el, æble). Køn neutrale nuancer er altid relevante (bøg, birk). Køb ikke en lamineret plade af kolde, sorte, røde toner.

Indvendige døre skal være i harmoni med gulvets skygge, men gentag det ikke helt. Men gør dem ikke det samme. Dækningen skal gøres mere mørk.

Ud over disse regler skal du overveje den type overflade. Glans laminering giver glans, pragt, skaber en ferie atmosfære. Denne etage er velegnet til stue, hall, køkken. Men på kontoret er soveværelset bedre at installere en mat overflade. Det skaber hygge, komfort.

Laminat mørk skygge

Sammenligne farver og teksturer

Valg af en farvevariation af laminatet afhænger af to forhold: farven og simulerede træsorter. Overfladebelægningen er alle former for værdifulde træ :. Rosewood, lamineret farve eg, ask farve laminat, laminat farve kirsebær, bøg farve laminat, bambus, laminat Wenge farve osv figur afbildet på overfladen af ​​bord strimler fast mønster eller mosaik.

I henhold til farvepræstationen er lærredet klassificeret:

 • lys;
 • mørk;
 • rød.

Lys er et laminat af farven på bleget eg, guld, alder, birk, elm, fyr, aske, ahorn, aske, elm. Mørke varianter omfatter hav, mørk eg, valnød, wenge osv. Rød efterligner sådanne racer som kirsebær, merbau, mahogny mv.

Laminat i vintage interiør

Lys eller mørkt?

Den første ting, der skal defineres, er den effekt, der skal opnås:

 • Lys tone - en fremragende reflektor og ekspanderingsplads. En følelse af renhed, luftighed, friskhed er skabt. Et sådant gulv afspejler visuelt lyset. Derfor vil selv et mørkt rum ikke virke dyster og kedeligt. For at skabe et roligt rum kombineres en lys belægning med kold væg dekoration. Denne løsning er velegnet til værelser med meget naturligt lys;
 • mørk skygge - stil, adel, kontrast. Denne mulighed kræver lette vægge, møbler, indretning. Lyse accenter vil give interiøret en unikhed, elegance og unikhed. Men glem ikke, at laminat af mørk farve og en overflod af mørkede toner skaber indtryk af lukkethed, dysterhed og stjæle lydstyrken. Denne mulighed er ideel til solværelser.

Laminat sort i kombination med hvide møbler - en moderne løsning til at skabe et kontrastfuldt interiør. Denne metode vedrører dørene. Denne metode eliminerer redundans, immoderat hvid og dramatisk sort.

Laminatfarveaske i soveværelset
Laminat Wenge Antique

Farvepladsmodellering

Korrekt kombination af laminat og møbler farve transformer, dekorere, placerer de nødvendige accenter. For at sikre, at møblerne ikke smelter sammen med gulvet, skal du vælge en mørkere belægning eller omvendt lysere. Et lyst tæppe vil bringe dynamik, livlighed.

Laminat i beige toner i rummet

Blandt de vindende kombinationer af gulv og møbler er:

 • laminatgrå i indretningen og mørke møbler. For eksempel er belægningen "grå eg" egnet til møbler i cappuccino farver;
 • varme træ nuancer af gulvet (wenge laminat) og chokolade møbler eller hvid. Brug også eg i det indre af gulvet og gråmøblerne;
 • mørkt valnødlaminat og pulveriserede møbler. Tilføj lyse, varme detaljer.

Husk at når du opretter et værelse design og placerer accenter, bruges kun tre grundlæggende nuancer.

Laminat wenge i det indre af stuen

Påvirkning af farveskala på personen

Lette farver på gulvet pacify, berolige. Brug dem i soveværelset, badeværelset. Dyb mørk farve indstiller en samtale, beder om aktivitet. Det er egnet til spisestue, køkken, stue. Den røde laminerede overflade fylder med energi, giver livskraft, aktiverer mental aktivitet. Dette vil være en ideel mulighed for kontor, kabinet.

Lamineret valnød i spisestuen i det indre af lejligheden

Den civiliserede verden giver mange muligheder for at bruge gulvbelægning af enhver farve og tekstur. Husk på, at det mønsterede mønstermønster snart vil kede sig. Vælg en klassisk og naturlig. Hvis du følger de grundlæggende tips, vil det ikke være svært at oprette et unikt og harmonisk interiør.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 78 = 82