Mal til maleri wallpapers: et nyt humør hver dag (24 billeder)

Ændring af tapets farve er den nemmeste og hurtigste måde at opdatere interiøret på, og tilgængeligheden af ​​et stort antal tapet, der er tilpasset til dette, har meget at byde på. Den mest populære designløsning i dag er at male tapetet med speciel maling. Dette er en meget hurtig og ikke-affaldsproces, der giver dig mulighed for at ændre interiøret mindst hver dag.

Mal til køkken

Dekorativt maleri af vægge i køkkenet
Vægpapir til maleri

For en sådan hurtig reparation bør vælges dekorative maling med visse egenskaber:

  • det skal være nemt at anvende
  • hurtigt tør ud
  • være miljømæssigt sikker
  • uden en skarp lugt;
  • Ud over den æstetiske funktion skal opgaven være at dæmpe udseendet af overfladefejl;
  • Efter påføring skal der være en stabil, relativt langvarig effekt - en smuk overflade, helst stærk.

Det er stadig at forstå, hvilken maling til maling af tapetet, der gør det bedste.

Usædvanligt maleri af væggene i stuen
Papir tapeter

Dybest set til indendørs brug vandemulsion og vanddispersion.

Vanddispergerende er ikke bange for fugt, og efter tørring kan belægningen vaskes og aftørres - det gør det muligt at bruge dem i køkkenet og i badeværelset. Vandemulsionen er mindre holdbar, de kan ikke tørres og vaskes, men deres pris gør ideen om at male tapetet meget overkommeligt og nemt for tasken.

Malingens egenskaber afhænger af sammensætningen: hvilke polymerer anvendes i den ene eller den anden maling.

Akrylmaling til tapet i soveværelset
Maling tapet med alkyd maling

Tapetmaling (vandbaseret) baseret på PVA tåler ikke fugtighed, derfor kan den kun bruges i tørre rum. På basis af akrylharpikser fremstilles en mere stabil og lys version - akrylmaling. Vask ikke med vand, vær ikke bange for sollys, i lang tid ser de malede vægge frisk ud.

Beige tapet maling i stuen
Papir tapet til maleri i interiøret

Begge typer af malinger udsender ikke noget i luften enten under tørring eller efterpå, så de kan bruges til at reparere barnets rum. De lugter ikke, at male deres vægge, kræver ikke særlige færdigheder - børste, rulle, spray kan gøre. Det er bekvemt at væggen allerede er klar, men det anbefales at inspicere det og lime det om nødvendigt.

Vanddispersion maling på vægge i et landhus

Farvepalette

Du kan straks tage farven på den ønskede farve, men du kan ikke altid finde den ønskede farve, så du kan bruge metoden til at skabe den ønskede farve med et specielt pigment - farvning.
Det er dog ret vanskeligt at forberede en blanding af den rigtige skygge uden erfaring uden erfaring. Efter tørring bliver overfladen lidt mørkere end udtænkt. På denne måde er akryl- og latexmaling mere bekvemt, de ændrer næppe farve. Det vil være nødvendigt at forberede malingen én gang i samme beholder, ellers vil det være umuligt at opnå en ensartet farve.

Farvet ikke-vævet tapet

Du kan gøre farven selv, men det tager lang tid. Pigment tilsættes til den hvide maling i meget små portioner og testes derefter på vægafsnittet. Efter tørring kan du bestemme, om blandingen er egnet. Hver del af pigmentet skal måles og registreres - dette vil hjælpe om nødvendigt for at gentage blandingen. Bemærk også, at den tørrede maling bliver mere mættet.

Men hvis en farve er udtænkt, for hvilken flere pigmenter skal blandes, kan processen forsinkes betydeligt.

1
Flizeline tapet til maleri

Denne service kan fås i butikken, hvor mængden af ​​pigment til dekorative maling beregnes på en computer, om nødvendigt kan processen gentages med samme nøjagtighed. Computer tinting udføres i mange butikker, du kan foretage henvendelser på forhånd.

Når farven er valgt, skal det afgøres, om den glatte overflade vil være overflade eller mat, det påvirker også valget.

Glatte overflader i det indre af boligarealet benyttes sjældent, men det er muligt at kombinere matte områder med blanke, for eksempel at skelne mellem en del af mønsteret eller en bestemt del af væggen. Den mest glatte og smukke glans er givet ved latexmaling.

Rød maling til tapet med indretning

Hvilken slags tapet kan jeg male?

Mange typer baggrunde er oprindeligt tilpasset til at anvende farve på dem, for andre kan du også vælge den rigtige maling.

Non-woven fleecehandsker

Maling til ikke-vævet tapet er velegnet til alle på vandbasis. Simpelthen overlejret af rulle, børste, spray på overfladen.

Latex maling på tapet i soveværelset interiør

Der er også en anden måde at plettere denne slags på: Det skal g
øres inden limning på væggene. I dette tilfælde er tapetet dækket med den rigtige farve på bagsiden, hvilket giver en interessant effekt af at fremhæve deres lettelse. Dette skyldes det faktum, at farven kun vises, hvor der ikke er nogen polymer, det vil sige, at strukturelementerne bevarer deres oprindelige udseende. Hvis du anvender denne teknik med forskellige farver, kan du få den oprindelige faktura. Akrylmaling anvendes til denne metode.

Reliefen kan identificeres med en speciel rulle, i dette tilfælde vil kun de udragende dele af mønsteret blive malet.

Maling tapet i det indre af jugendstil

vinyl

Disse tapeter kan også males: du skal anvende akrylmaling på latex. Vinyl på en non-woven base kan dog males og vandemulsion.

Tapet med prægning til maling

Kan males på begge sider før limning. Når farven påføres på bagsiden, ændres farven, samtidig med at den overordnede tekstur opretholdes. I dette tilfælde er en akrylmaling til vinyl tapet.

Maling vægpapir i stuen

glasfiber

Akryl og latex maling påføres, en interessant effekt opnås. Disse tapeter kan males mindst 10 gange.

papir

Til denne slags er enhver maling til tapet til maling egnet, malet som en almindelig overflade.

Hvis du bruger latexmaling til papir tapet, vil tapetet betydeligt øge holdbarheden. Påfør et tyndt lag. En lys skinnende lys vil fremstå på overfladen.

Det er også muligt at male med sædvanlige vandemulsionsmaling, en variant, der bestemt ikke er meget holdbar, men det er muligt at modtage forandring af indvendige og små kræfter og omkostninger.

Maling tekstureret tapet i interiøret

Flydende tapet

Deres farve ændres ikke, fordi alle farvekomponenterne allerede er inkluderet i sammensætningen, men du kan male muren før du anvender den - det vil gøre teksturens skygge mere glat, der vil ikke være nogen pletter på væggen. Til dette formål, olie maling, nitro maling. For at gøre væggen lidt ru kan du tilføje lidt sand.

Hvis du vil understrege de enkelte elementer i tapetdesignet, kan du bruge perlemorøse dekorative malinger af forskellige nuancer. Med deres hjælp også understrege lindring på dekorative gips eller tørret væske tapet.

Maling tapet gennem en stencil

Hvilken farve skal du vælge?

Med typer af tapet er alt klart, nu skal du gå til malingerne. For at male tapetet anvendes tre hovedtyper.

akryl

Hydrofob, holdbar maling fugtes ikke og beskadiges ikke af mekanisk påvirkning. På lysreflektansen er mat, men dens lysstyrke kompenserer fuldstændigt for dette. Fås i forskellige farver og nuancer, der er muligheder med glans og perle, metalliseret til guld, sølv og bronze.

Passer til enhver ide, du kan også huske forekomsten af ​​akryllak, som også kan bruges til at male baggrunde.

Figured rulle i maleri tapeter

Der er mange positive kvaliteter, der kan påvirke valget:

  • Der er ingen lugt, der er varianter af smagsfarve, for eksempel med duften af ​​æbler;
  • Det er let at anvende, har en tæthed, så når den påføres, spredes det ikke;
  • falmer ikke og ændrer ikke farve i mange år;
  • deltager i luftudveksling - "trækker vejret".

Akrylmaling til tapet kan ikke være billigt. Prisen er ret høj, især i sorter med glitter og metal, men skønheden i dækningen betaler helt for det.

Typer af maling til tapet

latex

Latex maling til tapet under maling skaber en glat belægning med glans af høj kvalitet og med fremragende egenskaber. Det bevarer et luksuriøst udseende i mange år, det er ret dyrt.

Pakken indikerer malingsklassen, graden af ​​dens modstandsdygtighed mod fugt, tilstedeværelsen af ​​glans. Vi kan sige, at dette er den ideelle maling til tapet til maleri.

Vinyl tapet med et billede til maleri

Vandemulsion

Denne maling fremstilles på basis af PVA, sædvanligvis solgt i hvidt, de nødvendige nuancer opnås ved tilsætning af farvepigmenter. Det anvendes til vægge, lofter.

Har en lav pris, så du vælger denne maling, du kan ikke spare. Væggene skal dog regelmæssigt opdateres: belægningen brænder i solen, foruden dette er den ustabil i høj luftfugtighed. Det vil sige, du kan ikke tørre disse vægge, men du kan nemt og billigt male om.

Vinyl tapet maleri

Forbrug af maling

Bestemme hvordan man vælger maling til tapet, kan du begynde at beregne det krævede beløb.

I gennemsnit omkring 250 gram materiale pr. Kvadratmeter overflade, men det er svært at forudsige præcist. Under alle omstændigheder er det bedre at tage en lille margen. Desuden ledsages hver type maling normalt af en detaljeret instruktion med en omtrentlig strømningshastighed - disse oplysninger bør undersøges og tages i betragtning af producenten.

Vandbaseret maling til tapet

Mængden af ​​materiale bestemmes af typen af ​​tapet, da de alle adskiller sig i absorption. Men selv ved at vide graden af ​​absorption af maling ved tapetet, kan forbruget kun bestemmes omkring - selv i forskellige ruller kan der være forskellig i absorberende tapet.

Den mindste absorption er en vinyl tapet, i dette tilfælde forbruget vil ikke være mere end 1 liter pr 10 kvadratmeter overflade. Men det gør det heller ikke ondt at tage materialet med en lille margin.

Gul maling til glat tapet

Baggrund med høj gyroskopicitet kan forsegles: Anvend først et primerlag. I stedet for en særlig sammensætning er en fortyndet tapetpasta egnet. Derefter skal overfladen tørre godt, hvorefter malingen påføres på tapetet til maling i 1-2 lag.

Forskellige forskellige materialer på markedet giver dig mulighed for frit at vælge, for enhver ide er der et materiale, og maleri limede vægge er ingen undtagelse.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1