Lysekroner med lys: raffinerede klassikere efter århundreder (28 billeder)

Tekniske fremskridt står ikke stille. Dens frugter ændrer nogle gange radikalt vores liv. Men der er ting, som vi er glade for at bruge under moderne forhold. For eksempel gamle kister, som kan stiliseres til ethvert interiør, eller en lysekrone med stearinlys, stadig tilbage i toppen af ​​popularitet.

Lysekrone med indretning
Designer lysekrone med stearinlys

Suspended lysekrone med stearinlys er altid forbundet med os med smarte middelalderlige haller hvor bolde og vigtige møder blev afholdt. Nu bruges disse lamper med succes i små lejligheder af moderne mennesker.

Lysekrone med lys i et privat hus

Lysekrone med lys i det indre af stuen

Lysekrone med lys i det indre af stuen

Naturligvis er lys ikke længere brugt til at oplyse værelserne, kun i usædvanlige tilfælde for at skabe en romantisk atmosfære, eller når elektricitet er midlertidigt afskåret.

Lysekrone med stearinlys i hallen
Crystal lysekrone med stearinlys

Når man fremstiller moderne lysekroner med stearinlys, anvendes de sædvanlige lyskilder, selvom det ikke ødelægger deres udseende overhovedet. Deres "primitive" skønhed gør os stadig i stand til at huske billeder fra bøger, der viser dansende kvinder i frodige kjoler og mænd i parykker og frakker.

Lysekrone med imiteret lys
Lysekrone i stil med koloniale klassikere

Lyskilder til hængende lysekroner med stearinlys

Fabrikanter af belysningsarmaturer har længe indset, at sådanne lysekroner forbliver populære på grund af deres originalitet og antikken, og forsøger at bringe dem så tæt på den oprindelige form som muligt. For at opnå denne effekt anvendes forskellige lyskilder.

Smedet lysekrone med stearinlys
Runde lysekrone med lys i indretningen

lamper

For store lysekroner, efterligner en gammel kandelabrum, skal pærer, der ligner en lysflamme, anvendes.

Lyspærer-minions eller snoet lys har en lille aflangt kolbe, så de skaber illusionen af ​​en flammende fladder i vinden. De har en base E14 og er kun egnet til lysekroner, hvor de tilsvarende patroner er installeret.

Lamperne er opdelt i gennemsigtig og mat. I det første tilfælde får du effekten af ​​en mousserende stearinflamme, i det andet - et varmt og hyggeligt lys. Nogle producenter anvender guld eller sølv sprøjtning til glasset.

Lysekrone med stearinlys i køkkenet
Lysekrone med pærer i form af stearinlys
Lysekrone med lys i loftet stil

stearinlys

I øjeblikket er der stadig smedet lysekroner, der bruger ægte paraffin eller vokslys. De hedder hængende kandelabra. Hvis du allerede har købt et af disse mesterværker, skal du bruge stearinlys. Fra dem er der ingen sod, de smelter ikke jævnt med langvarig brænding. For at bevare det klassiske udseende er det bedre at købe traditionelle stearinlys i form af en søjle, men med blomster kan du eksperimentere meget. Glem ikke at købe en speciel hætte med et langt håndtag, som du kan slukke wicket uden at komme op fra sofaen.

Multi-level lysekrone med stearinlys
Lysekrone med lys i jugendstil
Lysekrone med stearinlys på strækloftet

lysdioder

Krystalllamper, stiliseret til lysekroner og udstyret med lysdioder, ser meget smukke ud og ligner mousserende stearinlys under loftet. LED'er arbejder fra batterier eller små batterier og tændes med fjernbetjeningen.

Lysekrone med lys og nuancer
Lysekrone med stearinlys i stil med Provence
Lysekrone med lys, dekoreret med krystaller

Kriterier for valg af en suspenderet lysekrone

Lysekronen bør være en del af interiøret, dens fortsættelse og harmoniske tilføjelse. Usædvanlige lampe gæster bemærker ikke engang, men en vedhæng lysekrone lavet af krystal med stearinlys bliver genstand for udråb, overraskelse og lange samtaler.

1

Tror ikke, at disse lamper kun er egnet til dyre interiører. Selv for en minimalistisk stil kan du vælge en god mulighed. Se nærmere på de strenge kaskadeformer, der er lavet af hvidmetal eller krystal. Sådanne produkter ser effektivt ud i interiøret i stil med high-tech.

Lysekrone med stearinlys i soveværelset
Spiralformet lysekrone med stearinlys

Hvis du stadig vil have noget mere storslået, for eksempel en vedhængskroner med bronzeben, skal du se nogle mere sammen med hendes dekorative genstande. Det kan være pompøse malerier, krystalvaser eller figurer.

Stållysekrone med stearinlys
Lysekrone med stearinlys i barok stil

En speciel chic er skabt af store gotiske smedede lysekroner med store cirkler og kæder. De synes at være gennemsyret af middelalderenes ånd og fylder indretningen af ​​den moderne lejlighed med passende humør.

LED lysekrone med lys
Lysekrone med fint smedede stearinlys

For pop art-stilen kan du også finde den rigtige mulighed ved at læse de nyeste samlinger af moderne designere. De skaber lysekroner med lys, tilpasset moderne interiør.

Lysekrone med lyspærer
Lysekrone med lys i det indre af et landhus

Suspended lamper med stearinlys kan ikke klassificeres som en "fortidens fortid". Indtil nu er de vant til at dekorere huset og udføre den vigtigste funktion af lysekroner - rumbelysning. Til dato er der et stort antal muligheder for forskellige interiører og med forskellige lyskilder, som gør det muligt for lysekroner med lys at forblive relevante og efterspurgte til denne dag.

Sort lysekrone med stearinlys
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 81 = 91