Lysekroner i interiøret (58 billeder): Smukke modeller til lejligheden

Lysekroner i interiøret har altid haft en central position. Nu er deres design valgt selv for stræklofter, så du kan tale om den nuværende mangfoldighed. I lejligheden kan du tilføje alle værelser til hovedbelysningen, hvilket vil tilføje forskellige effekter. Nogle mennesker tror, ​​at der i moderne stil ikke er plads til sådanne store elementer. De fejler, som du nemt kan overbevise om, at du er blevet bekendt med enkle receptioner fra fagfolk.

Lysekrone i hvid og lysegrøn køkken i klassisk stil
Krystal lysekrone i soveværelset
Smuk lysekrone

Lysekrone med skygge i interiøret

Lysekrone i barokstil i interiøret

Lysekroner i det indre af forskellige stilarter

Reparation af værelser i lejligheden, skal ofte skabe interiører i forskellige stilarter. Dette komplicerer noget forberedelsen af ​​projektet, da det er svært at vælge den rigtige kaskade eller smedede lysekroner, ligesom andre typer. For det første skal du lære de mest populære stilarter at kende, så selv loftet kan blive dekoreret med en attraktiv detaljer.

  • Classic;
  • Moderne;
  • Loft;
  • Provence;
  • Art Deco;
  • Hi-tech.

Med en sådan rumstil kan du vælge den optimale model. Herefter bliver lysekronerne i indretningen en uundværlig dekoration og et vigtigt funktionelt element.

Lysekrone i det neoklassiske interiør i stuen

Lysekrone i det neoklassiske interiør i stuen
Lysekrone i interiøret i stil med Provence

Lysekrone stor i indretningen

Krystall lysekrone i interiøret

Træ lysekrone i interiøret

Lysekrone smedet i interiøret

1

Lysekrone rød i interiøret

Lysekrone med krystaller i det indre

Lysekrone i køkkenets indre

klassisk

Klassikere vil aldrig gå ud af mode. I designet er det brugt i årtier, så der var påvist tricks til soveværelset eller stuen. Så du kan bruge smedet modeller, selvom den bedste effekt vil give en krystal lysekrone i interiøret. Det gør værelserne luksuriøse og hyggelige, men det eneste problem forbliver prisen.

Lyse lysekroner i et klassisk interiør

Hvis en klassiker vælges, må du ikke ty til nye fangled-løsninger. Til gangen og i køkkenet er små modeller velegnede. Du skal kun være særlig opmærksom på glansen, som skal supplere farven og understøtte det omgivende design. Et glimrende eksempel er en mørk lysekrone, der giver et stærkt lys. Med sin hjælp på loftet monteret en flot indretning, der skyggede rummet.

Smuk hvid lysekrone i den klassiske stue

moderne

I jugendstilen i dag er det ofte gjort i lejligheden. I dette tilfælde kræves der tung generel belysning, hvor stilfulde dele udgør bulk. Et godt eksempel er bolde eller smedede stearinlys. De ser uventede ud, men designet af rummet omdannes straks. Selv hallen bliver lyst og hyggeligt, selv om det i nærvær af stræklofterne er svært at opnå.

En usædvanlig lysekrone i stuen i jugendstil

Moderne er en kompleks tilgang. Dette design gør at du vælger de rigtige små dele. Cascading modeller og vandfald er et dristigt skridt, men det giver et glimrende resultat. Selvom i gangen ikke ser en stor lysekrone ud, så det er bedre at købe bolde.

Lys lysekrone i spisestuen i jugendstil

Metal lysekrone i interiøret

Lysekroner moderne i indretningen

Lysekrone kurv i interiøret

Lysekrone med forgyldning i interiøret

hems

Loft skaber et blødt og hyggeligt design af lejligheden. Når man arbejder med det, foretrækker guider at bruge en kompleks farve. En god muli
ghed er en hvid lysekrone, selvom det under visse omstændigheder endda er gyldent ser godt ud. Hemmeligheden er designet af rummet, hvilket tyder på, hvilken mulighed der skal vælges.

Enkel lysekrone i interiøret i loftet stil

Loft kræver hjem komfort. Særlig præference gives til den brune finish, men store størrelser skal kasseres. Hun tiltrækker unødvendig opmærksomhed, men den hvide eller sorte lysekrone forbliver i baggrunden. Denne farve er optimal til køkken, stue og soveværelse.

Sorte stilfulde lysekroner i loftet stil køkkenet

Sorte stilfulde lysekroner i loftet stil køkkenet

Lysekrone Provence i interiøret

Lysekrone grå i interiøret

Lysekrone shebbie chic i interiøret

Lysekrone glas i interiøret

Provence

Provence er en gammel stil. Med ham konkurrerer med succes klassikere, så folk køber sjældent sådanne lysekroner i hallen. Ingen kugler og vandfald er egnede, de vil ødelægge detaljerne, selvom smedede modeller stadig er tilladt. Den mest populære er den brune og sorte farve, som er mere egnet til træ.

Stilfulde sorte lamper i interiøret i stil med Provence

Lysekrone med lys i indretningen

Provence er en kompleks stil. At arbejde med det tillader ikke stræklofter, så smukke detaljer bliver også ofte træ. Enkel hængende lysekroner selv i gangen og stuen ser passende ud, så det er værd at tænke på. Og deres farve bør være så tæt på naturlige som muligt, selvom dristige designere siger, at guldfinishen er lige så god.

Smidde lysekroner i en stor provencalsk stue

Art Deco

Art Deco - en ny stil, mere som et billede. Det er smedet i smukke lysekroner, selvom guldmodeller også betragtes som et godt valg. Ved brug af stræklofter er der nogle begrænsninger i valget af belysning til stuen.

Sort lysekrone i stuen i Art Deco-stilen

Art Deco er en smuk finish. I den spiller farve en særlig rolle, og hvis moderne krav kræver cascading skinnende detaljer, vil i dette tilfælde endog kuglerne virke unødvendige. Korrekt estimering af plads, du kan bruge klassiske teknikker. De er gældende, men der må ikke købes vedhængsmodeller. Et godt valg vil være en lysekronekrone, der giver et stærkt lys, og dets farve bestemmes af den overordnede stilistik.

Original lysekrone i stuen i Art Deco stil

Hi-Tech

Hi-tech - en ultramoderne version af finishen, der hurtigt erstatter den moderne. Lad det mangle luksus, og smedte lysekroner bliver aldrig brugt, men et værdigt sted er besat af LED-cascading modeller. Hvis du korrekt vurderer deres udseende, selv i nærværelse af stræklofter, vil det være muligt at slippe af med monotoni.

Indbygget belysning i soveværelset i højteknologisk stil

Sølvfarvede bolde og tynde metalstænger - det er hele stilen med højteknologi. Det ser godt ud selv en lysekrone edderkop, men hvad er hemmeligheden? For køkkenet, soveværelset eller stuen er denne indstilling altid valgt. Det kombinerer den sølvfarvede glans af metal og glas. Nej, art deco sammenligner ikke med det, hvis en person kan lide urbanisering. Det er bedre at vælge almindelige vedhængskugler end at vende tilbage til pretentiøsitet og lyse nuancer.

Indbygget lys og lysekrone i stuen i højteknologisk stil

Hvordan vælger du den rigtige lysekrone?

Det er ligegyldigt, om loftet eller provencen bruges i stuen. Under alle omstændigheder bliver du nødt til at evaluere funktionerne i modellerne, fordi edderkoppen også kan blive en klassiker. Hvordan vælges almindelig belysning til soveværelset, køkkenet eller gangen?

  • Lysekronestil;
  • Farve spiller en rolle;
  • Lysekronens dimensioner
  • Lysekrone.

Den sværeste ting at finde i hallen er belysning. Enhver stil skaber vanskeligheder, så det er værd at overveje evalueringsfasen i detaljer, inden du køber.

Smuk sølvfarvet sort lysekrone i stuen
Smuk lysekrone i interiøret

Lysekrone stil

Lysekroneens stil skal være helt i overensstemmelse med interiøret. Hvis projektet bruger et loft eller en provence, kan du ikke få adgang til klassikerne. Blanding af elementer er en alvorlig fejl hos en person, som på grund af uvidenhed omgående forkæler situationen. Når hallen bliver repareret, er det bedst at vurdere alle detaljer. Ellers vil belysningen kun fungere, og den dekorative komponent forbliver i baggrunden.

Smuk lysekrone med krøller i stuen
Runde lysekrone i interiøret
Usædvanlige lysekroner i stuen
Lysekrone og væglamper i en stil i stuen

Farve spiller en rolle

Smedet lysekrone, som enhver anden, skelnes af en vis nuance. Tidligere var han ikke opmærksom, men højteknologiske og art deco lavede deres egne tilpasninger. Nu bruger designere i vid udstrækning ophængsmodeller. De overraske med en række nuancer, der giver mulighed for at skabe et uovertruffen miljø. På grund af dem udgør eksperter integrerede billeder, hvor der ikke er overflødige elementer. Hver detalje blev gennemtænkt til mindste detalje og skabte et generelt farverigt billede.

Lysekrone af bolde i stuen
Smuk lysekrone i soveværelset
Usædvanlig lysekrone i spisestuen
Smukke lysekroner i køkkenet og i stuen

Dimensioner af

Lysekronens størrelse er et vanskeligt spørgsmål for almindelige købere. De plejede at evaluere designet til en hal eller et køkken, men se ikke på dimensionerne. Hvis højteknologi tillader nogen mulighed, vil andre stilarter kræve en seriøs sammenligning. Dimensioner skal måles i forhold til rummets rum. Så i gangen bør kun små lysekroner bruges, for ikke at ødelægge det generelle miljø.

Runde metalbolde som en lysekrone
Store lysekroner i spisestuen
Smedejernslysekrone i stuen med pejs

Lysekrone type

LED eller klassisk model? Hvordan supplerer vi hallen og gør det hyggeligt? Svaret er en type, der skal matche indretningens stil. Så for køkkenet er mindre ting mere gavnlige. De vil skabe et detaljeret rum, så du kan tilføje punktbelysning på samme tid. Hvis du vender tilbage til et stort område, er det bedre at finde en stor model, der er i stand til at indtage en central position, der tiltrækker alle menneskers synspunkter.

Neoklassisk lysekrone i lejligheden
Usædvanlig smedet lysekrone i det gotiske interiør

Udskiftning af lysekronen giver ikke noget

Smarte lys på spændingskabler og skjulte sconces i soveværelsens vægge er et eksempel på et moderne interiør. Sådanne teknikker anvendes konstant, men fagfolk har ikke travlt med at opgive generel belysning. Når et fantastisk hallway design er påkrævet, vil kun lysekronen skabe den ønskede effekt.

Kreativ blå lysekrone

Hængende bolde, tunge modeller og anden belysning er stadig i efterspørgsel. Professionelle designere vælger det til soveværelset og stuen og nægter de nybegynderede receptioner. De klarer at optimere lysfordelingen, samtidig med at de introducerer en attraktiv indretning. For at gøre dette skal du ofte sammenligne de mindre finesser, men uden dem kan du ikke prioritere korrekt.

Moderne lysekrone i form af bolde i køkkenet
Klassisk lysekrone i soveværelset

Lysekrone er en uundværlig del af rumbelysningen. Dens funktioner giver dig mulighed for at optimere det omgivende rum med henvisning til både funktionalitet og eksternt design. Dekorativt interiør bør forblive en prioritet, fordi det kun giver dig mulighed for at arbejde med det omgivende rums egenskaber. Af denne grund skal du først bestemme med stilen og vælge allerede modellen i det omfattende katalog. Derefter vil det være muligt at prioritere prioriteter og forstå den nødvendige efterbehandling og sammenligning af individuelle dele til deres forening til et helt storslået billede.

Smuk lysekrone i det skandinaviske interiør
Lysekroner i køkkenet med øen
Stor luksuriøs lysekrone
Lysekrone i højteknologisk stil
Lysekrone i soveværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =