Loftflader: fordele og anvendelser (23 billeder)

Loftslygter er spotlights af retningsretning, som giver dig mulighed for uafhængigt at justere lysets retning. Nogle af dem ligner almindelige spotlights, sconces eller lysekroner, men strukturelt er de meget forskellige fra andre typer belysning. Et træk ved pletterne er tilstedeværelsen af ​​en bevægelig beslag, som bruges til at ændre belysningsretningen. Luminaries-spots er kendetegnet ved de typer, design og metoder til brug i interiøret.

Bronze loft pletter

Sorte loftspletter

Fordele og ulemper ved loftpletter

Loftflader i indretningen har mange fordele, hvis vigtigste er muligheden for at omdirigere lysstrømmen til enhver tid. Det er værd at bemærke og andre fordele ved at bruge sådan belysning i interiøret. Disse omfatter:

  • Let at installere. Monteres lige så let som almindelige spotlights. Du kan selv installere dem uden at have en særlig uddannelse eller specialværktøjer.
  • Visuel udvidelse af rummet. Stilfulde lamper forstyrrer ikke rum, og belysning fra dem er ikke værre end fra klassiske lysekroner.
  • Der er ingen grund til at lægge shtroby. Fordelene ved loftpletter inkluderer også evnen til at installere dem hvor som helst i loftet. For at gøre dette behøver du ikke at lægge stroberne. Det er nok at lave et lille hul i loftet, hvorigennem at forbinde lampen med en stiv ledning.
  • Alsidighed. Kan bruges til hævede lofter og ophængte strukturer. De er gode til enhver retning af design. Et bredt udvalg af roterende pletter af forskellige former, farver og design giver dig mulighed for at vælge det optimale design i hvert enkelt tilfælde.

Andre fordele ved vendepunkter omfatter evnen til at forbinde dem i grupper, der styres af individuelle kontakter.

Loftspletter i indretningen

LED-loftslygter

Halogen Ceiling Spots

På trods af de åbenlyse fordele ved loftpletter har de en række mangler. Disse omfatter:

  • Vanskeligheder ved at organisere generel belysning. Ved hjælp af loftspletter er det vanskeligere at organisere belysning, hvilket kan opnås ved at anvende en suspenderet klassisk lysekrone.
  • Højere omkostninger. For at opnå det nødvendige belysningsniveau skal flere belysningsapparater anvendes straks, hvilket gør deres installation dyrere.

Men med den korrekte organisering af belysning og valget af kvalitetspletter kan du løse alle problemer med belysning i et rum af enhver størrelse.

1

Loftflader i stuen

Chrome loftspletter

Typer og funktioner

Der er tre hovedtyper af pletter, som er forskellige i design og metode til installation. Disse omfatter overliggende sving-, forsænket og komplekse strukturer.

forsænket

Indbyggede strukturer er kendt for mange som punktjusterbare lamper. I dette tilfælde kan lysets retning ændres lidt. Embedded point spots bruges til at belyse små funktionelle områder. For at opnå ensartet belysning er det muligt at regulere lysstrømmen lidt.

Dimensioner af punktindretninger er ikke store, og til installation er det kun nødvendigt at lave et lille hul i det falske loft. Loftsindretninger med lofter monteres ved hjælp af fjederklip.

overliggende

Overhead roterende strukturer adskiller sig kun fra de indbyggede armaturer på samme måde som installationen. Ved installationsmetoden ligner de mest sconce. Til fastgørelsen anvendes der en speciel beslag. Det er fastgjort til loftet, og en lampe klamrer sig til den med skruer.

Deres fordel er manglen på behovet for at skære et hul i loftet. Dette vil på ethvert tidspunkt tillade at ændre design til andre.

Loftplaceringer i lejligheden

Kombinerede loftspletter

Slozhnokombinirovannye

Enhederne adskiller sig kun fra punktet, da der i et tilfælde kan være flere lyskilder, der kan styres uafhængigt. Sådanne designs svarer mest til lysekroner. Deres største fordel er evnen til effektivt at belyse alle værelser og direkte strømme af lys, selv i fjerntliggende hjørner af rummet.

Ud over de ovennævnte arter er pletterne opdelt efter basens form. Der er pletter på stangen såvel som strukturer på en firkantet, rund eller flad base.

Runde loftplacering

Loftspletter i køkkenet

Varianter af lamper til loftspletter

Vægloftpletter kan udstyres med forskellige slags belysningselementer. Afhængigt af denne indikator er udstyrets egenskaber også forskellige.

Lamper glødelampe

Hvis de klassiske lysekroner stadig bruger glødelamper, bruger de fleste moderne belysningsenheder energibesparende belysningselementer. Derudover anbefales brugen af ​​glødelamper i pletter af flere årsager:

  • Pletter med pærer kræver en reflektor, som afspejler både lys og varme. Derudover er hængende pletter oftest lavet af plast, som er beskadiget ved konstant opvarmning. I dette tilfælde anbefales det at bruge glasstrukturer, hvis omkostninger er højere.
  • Moderne teknologier er rettet mod maksimal energieffektivitet, derfor produceres diodeflader oftest, hvilket giver mulighed for at modtage jævn belysning og spare energi.
  • Glødelamperne er kendetegnet ved varmt lys. For at skabe bestemte designmuligheder er det vigtigt at variere nuancer, og glødelamper giver ikke denne mulighed.
  • Varme forårsaget af glødelamper kan beskadige nogle overflader. For f.eks. Loftslofter skal sådanne lamper ikke anvendes. Ved langvarig kontakt kan de skade selv plastikstrukturer.

Square Ceiling Spots

Loftflader loft

Halogenlamper

Sådanne belysningselementer ligner visuelt klassiske glødelamper, men de er meget be
dre end konventionelle lamper med hensyn til ydeevne. Deres lys er meget lysere og ikke ringere end solen. Desuden gør deres brug det muligt at fordele visse genstande af interiøret.

Halogenlamper er karakteriseret ved holdbarhed, energieffektivitet og høj lysstyrke. På grund af at sådanne lamper også opvarmes, er det forbudt at anvende dem til spændingslofter.

Loftplaceringer i stil med minimalisme

lysdioder

LED-lampe - den mest moderne og energieffektive slags belysningselementer. Derfor er de mest almindeligt anvendte LED taklamper. Der er mange varianter af diode pletter. En enkelt ledning eller mange små elementer kan installeres.

For at belyse en bestemt genstand for indretningen er retningsbestemt lys mere egnet, men flere elementer foretrækkes til generel belysning af et rum.

Diode pletter er økonomiske, pålidelige og holdbare. Lyselementerne på ledningen opvarmes ikke, så de kan bruges til stræklofter. Du kan købe lamper med hvidt og gult lys samt forskellige lysstyrker. Desuden kan lysstyringsjusteringssystemet anvendes, så det er ikke kun muligt at styre lyset ved hjælp af ophængte konstruktioner med ledbelysning, men også for at regulere lysstyrken.

Loftspletter

Neon Ceiling Spots

Brug i interiøret

Afhængigt af formålet kan du købe gadepletter og strukturer til design af bolig- og kontorlokaler. Muligheden for direkte belysning tillader brug af lamper med lavere effekt. I dette tilfælde kan du fokusere lyset på visse detaljer af interiøret eller sprede det gennem rummet.

Moderne pletter kan nemt erstatte klassiske lysekroner og kan være hjemme og gade. De er vant til at dekorere forskellige værelser.

Loftflader langs omkredsen

Loftspletter til belysning

Soveværelset

For at dekorere soveværelset kan du bruge krystal og metalpletter samt design med glas. I dette tilfælde kan du selvstændigt bestemme retningen af ​​lyset. For eksempel kan du kun tænde sengen eller påklædningsbordet. Hvis du sætter stedet omkring omkredsen af ​​rummet, kan du få lige spredt lys.

undersøgelse

Spots kan bruges til smukt belyst bogreoler eller et skrivebord. I modsætning til den klassiske type belysning gør pletterne det muligt at lede lys. Kan bruges i kombination med gulvlamper eller bordlamper. På kontoret kan man bruge hvide eller sorte designmuligheder, firkantede eller runde strukturer samt lofts træpletter eller krystalbelysningsarmaturer.

Pletter på loftet

Rotary Ceiling Spots

Stue

For at designe et værelse i højteknologisk stil kan du bruge pletterne separat eller i kombination med hovedbelysningen. I dette tilfælde kan du slukke for hovedlyset og forlade ophængte loftspletter til belysning af sofaen, bordet eller andre indvendige elementer. For at dekorere stuen kan du bruge loftspletterne, lamperne med krystal, samt originale sort / hvide pletter i højteknologisk stil. Derudover kan de ved brug af LED-elementer bruges til stræklofter og ophængte strukturer.

Loftspletter

køkken

Et stilfuldt køkken i højteknologisk stil vil blive omdannet, hvis du bruger belysning til køkkenet. Ofte anvendes dobbeltstrukturer, der tillader fordelingen af ​​lys på arbejdsfladen og bordet. Pletter til køkkenet kan være plastik, glas, metal og krystal. I dette tilfælde anvendes både hvide og lyse farver med forskellige mønstre og ornamenter.

Loftspletter på badeværelset

gade

For at belyse området nær huset er der brugt gadepletter. De har stor kraft og rækkevidde af lys, og hjælper også med at skabe dekorative effekter, når de belyser en bestemt del af gården. Gade lamper er lavet af glas og metal af hvid, sort, grå og andre farver. Tillad at regulere lysretningen, og også have beskyttelse mod den negative påvirkning af nedbør, så gadeflader er den bedste mulighed for belysning af infielden.

Indbyggede loftspletter

Spots bruges til at belyse køkkenet, soveværelset, kontoret, kontorer og infield. De er nemme at installere, praktiske og alsidige, og en bred vifte af modeller gør det muligt for hver person at vælge et loftplade, der passer til design og har den optimale konfiguration.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

45 − = 36