Loft med LED belysning: moderne belysning muligheder (56 billeder)

Et loft med en central lysekrone til belysning af et rum kan med rette betragtes som en forældet og irrelevant løsning for et moderne interiør. En faktisk indvendig tendens er brugen af ​​LED-belysningskilder, i kombination med lofter på flere niveauer eller spændinger. Til disse formål anvendes separate lysdioder eller LED-strimler.

Dekorative LED Ceiling Light
LED loftbelysning i huset

Loft med LED-baggrundsbelysning buet

Loft med LED belysning og bjælker

Loftet med LED-baggrundsbelysning er klassisk

Loft med LED baggrundsbelysning dekorative

Loft med LED belysning

Loftet med LED-baggrundsbelysning ser imponerende og original ud. Muligheden for LED-belysning gør det muligt at bruge dimmere og farvekontrolere til at ændre lysstyrken og farven på baggrundslyset. Denne funktionelle funktion gør det muligt at tilpasse belysning til forskellige behov: Tilføj lysstyrke, hvis du vil læse en bog i stuen eller omvendt mørkere rummet for nem visning af tv'et.

LED belysning af loftet på to niveauer

LED taklampe

Loftet med LED-baggrundsbelysning er to niveauer

Loft med LED belyst gipsplade

Loft med LED baggrundsbelysning GKL

1

Loft med LED lyseblå

Loft med LED belysning i stuen

Anvendelsen af ​​LED'er til loftbelysning har en række nuancer og funktioner, der skal anerkendes, når designe og designe et design. LED'er og LED-strimler på forskellige måder kombineres med hængende eller spændingslofter, der passer til lyse og effektive løsninger, der forvandler interiøret.

LED taklampe fra gipsplader
LED baggrundsbelysning glansende loft

Loft med LED belysning i interiøret

Loft med LED baggrundsbelysning kombineret

Loft med LED belysning i korridoren

Loft med LED-baggrundsbelysning oval

Et loft med LED belysning i køkkenet

Loft med LED belysning i lejligheden

LED-loft

Suspended lofter med LED belysning

Nedhængt loft med LED belysning er en populær løsning i det moderne design af lejligheder og huse. Suspended strukturer er lavet af gipsplader, monteret på en ramme lavet af metal profil. Fordelen ved denne løsning er en relativt lav pris og evnen til at skabe geometriske volumetriske design af forskellige niveauer af kompleksitet. Når du installerer et todelt loft, kan du bruge følgende muligheder for at oprette en tredimensionel overflade:

  • Et tofladet loft med en udstrålende perlekasse langs konturen af ​​rummet passer bedst til værelser med langstrakt, rektangulær form uden fremspringende dele og bolde på balkoner;
  • Et loft med to niveauer med en eksponeret rektangulær, cirkulær eller oval boks i midten - egnet til rum med en firkantet form;
  • To-niveau lofter med et niveau af vilkårlig form (bølge, cirkel) opdele rummet i flere dele - en fremragende løsning for behovet for zoneinddeling.

I alle de ovenfor beskrevne tilfælde anvendes perimeterbelysning, monteret på en specielt forberedt kant af loftets nederste del. En sådan løsning vil tillade at understrege formen på det andet niveau, vil give konstruktionen et synligt volumen og lethed. I dette tilfælde anvendes baggrundsbelysningen som et dekorativt element, spiller en hjælpefunk
tion i belysningen af ​​rummet og kræver derfor installation af ekstra lamper eller en central lysekrone.

Blå loftslys
LED-loftbelysning i højteknologisk stil
LED Ceiling Light

Loft med led belysning

Loftet med LED-belysning i minimalistisk stil

Loft med LED baggrundsbelyst stjerneklar himmel

Loft med LED baggrundsbelysning orange

En variant af at bruge en LED-strimmel monteret i specielle aluminiumsprofiler, indbygget i gipspladens overflade, er mulig.

Til dekoration bruges lysdisplay skærme, der giver en blød glød af LED'erne og en ensartet lyspredning. Denne mulighed er egnet både til fremstilling af to niveauer og konventionelle fladtophæng. Profildesignet giver mulighed for at producere rektangulære lyselementer til kantning eller en figuropstilling på loftoverfladen. Når du bruger disse elementer, kan LED-strimler fungere som hovedbelysning, det vigtigste er at vælge strømmen af ​​lysdioder korrekt.

LED loftbelysning i køkkenet
LED loftbelysning i lejligheden

Loftet med LED baggrundsbelysning af originalen

Loft med LED-belysning omkring omkredsen

Loft med LED belysning i gangen

Et loft med LED-belysning i stil med en hytte

Loft med LED baggrundsbelysning blå

Loft med LED-baggrundsbelysning skjult

Loft med LED belysning i spisestuen

Fordele og træk ved LED-strimler

Anvendelsen af ​​LED-bånd til at belyse loftet kan være en interessant dekorativ løsning, da denne enhed har en række vigtige funktionelle funktioner:

  • En bred vifte af muligheder for strøm og nuancer af lys;
  • Evnen til at justere lysstyrken med en lysdæmper;
  • Juster farvespektret med RGB-controlleren.

Som baggrundsbelysning bruges til at fremhæve og understrege loftets rumfang, kan du bruge et almindeligt bånd uden ekstra muligheder. Men hvis du har brug for at oprette et dekorativt design, der kan fylde værelser med lys i forskellige nuancer eller med funktionen til at justere lysstyrken af ​​belysningen, er det værd at vælge bånd med mulighed for at forbinde ekstra controllere og andet udstyr.

LED-loftbelysning i lejligheden
LED loftbelysning

Loft med LED belysning i stuelejlighed

Loft med LED lys

Loft med prikket LED-baggrundsbelysning

Stræklofter med LED-baggrundsbelysning

Stretch lofter - en reel Guds gave til designeren, da PVC-film gør det muligt at gøre overfladen af ​​enhver kompleksitet, flere niveauer, med geometriske eller asymmetriske genstande af vilkårlig form, for at skabe skarpe eller afrundede hjørner, bruge en kombination af forskellige farver og teksturer. Stræklofter med LED-baggrundsbelysning er meget populære i udviklingen af ​​dekorative og moderne interiør.

LED Ceiling Light
LED taklampe i minimalistisk stil

Loft med LED belysning på badeværelset

Loft med LED-baggrundsbelysning indbygget

Loft med LED baggrundsbelysning gul

Ved valg af farveløsninger, hvis der vælges to radikalt forskellige nuancer, skal den mørke farve bruges til at færdiggøre den nederste del og lysfarven til den øverste del. Dette vil skabe en følelse af lyshed, visuelt gøre loftet højere.

Hotel LED'er anbragt under loftoverfladen kan bruges til forskellige dekorative effekter, hvoraf det ene er loftet i stil med den stjerneklare himmel. Der er flere muligheder for denne designløsning:

  • LED'er installeres under loftets overflade, lavet af en mørk eller sort uigennemsigtig glansfilm. Yderligere er loftoverfladen under LED'en gennemboret for at skabe integrerede kanter, og en speciel skåret krystal indsættes i det resulterende hul. Lyset brydes i krystallen og kaster blænding på den blanke film;
  • Under et gennemskinneligt strækloft med fotoprinting, der illustrerer et mellemrum eller en del af den stjerneklare himmel, er lysdioder af forskellig lysstyrke monteret. Når der er tændt, laves der ujævn belysning af de enkelte sektioner af filmen med et mønster, og på grund af den gennemsigtige overflade imiterer blændingen visuelt stjernens glød. Tilføj en ekstra charme af dette design kan bruge lysstyrken og flimmer kontrol af LED'erne, så baggrunden ser levende ud og realistisk.

Ovennævnte designløsninger er ret overkommelige, på trods af det spektakulære udseende af de færdige strukturer. Loftet "stjerneklar himmel" passer perfekt ind i det indre af ethvert rum, især relevant i børnehaven eller soveværelset. Sådanne designs er lavet i to niveauer, med baggrundslyset monteret under det øverste niveau, indesluttet i en kasse, der løber langs konturen. I boksen kan installeres de sædvanlige lys i hovedbelysningen.

LED belysning af det oprindelige loft
LED takbelysning omkring omkredsen

Stretch loft med LED baggrundsbelysning

To-niveau loftslofter samt loftslofter kan udstyres med baggrundsbelysning, der understreger kontur på første niveau, svarende til hængende design til design og teknologiske løsninger. Hvis et loft på et niveau er valgt fra en gennemskinnelig film, kan konturbelysningen installeres direkte under overfladen, 5 centimeter fra væggen, da det er nødvendigt at dekorere samlingen mellem loftet og væggen med en sokulering. Denne version af baggrundsbelysningen ser ret oprindelige ud, skaber en følelse af at flyde i loftloftet, hvilket øger rummets højde visuelt.

Loftsplank med LED baggrundsbelysning

Den konturerede belysning er godt kombineret med frostede PVC-film, skaber ikke unødvendig blænding, distraherende opmærksomhed og fordeler jævnligt lys over loftets overflade. Desuden, hvis baggrundsbelysningen er installeret i kassen med en niche, kan den matte film spille rollen som et spejl, hvilket afspejler de ubehagelige øjeblikke ved placeringen af ​​LED-strimlen.

LED loftbelysning i gangen

Den originale løsning kan være et strækloft med LED-belysning i form af bånd, der løber under overfladen af ​​filmen i vilkårlig retning. Direkte krydsning, krydsning eller parallelle linjer skaber et futuristisk udseende og giver overfladen et originalt udseende. Når du installerer, er det nødvendigt at distribuere båndet jævnt, ellers vil der være overdrevent oplyste eller mørkede overflader af overfladen, hvilket kan påvirke rummets æstetik og komfort negativt. Denne variant af belysning er godt kombineret med indvendige vægbelysning, gulv og bordlamper.

LED loftbelysning i soveværelset

Stretched eller suspenderet loft fra gipsplader med LED-baggrundsbelysning - det er altid en original løsning og et nyt kig på den indvendige enhed. Mange muligheder og muligheder for at bruge LED tape eller individuelle LED'er giver dig mulighed for at vælge noget interessant for ethvert layout og enhver stil.

LED loftsbelysning i stuelejlighed

Når du vælger, skal du på forhånd forstå, hvad du forventer af baggrundslyset, om det kun udfører dekorative funktioner eller spiller rollen som hjælpelys. Dette giver dig mulighed for at vælge det rigtige belysningsudstyr og lave et niveauloft fra 2-3 niveauer bekvemt og harmonisk supplere situationen på rummet. Det skal også huskes, at alle værker, fra design til installation, skal have tillid fra erfarne fagfolk, som sikrer pålideligheden og holdbarheden af ​​det fremstillede loft.

Zoning Room LED Ceiling Light
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

20 + = 24