Linoleum i det indre af lejligheden (51 fotos): Moderne design

Enhver ekspert ved, at når man vælger det fremtidige interiør, spiller en stor rolle, næsten afgørende, af gulvets design, nemlig den korrekt valgte gulvbelægning. Det første skridt er at bestemme hvilket materiale der skal være på dit gulv. Gulvbelægning - det er det, der er ønskeligt at starte for fremtidens indre af lokaler, hvis du endnu ikke har møbler. Selvom processen med efterbehandling arbejder normalt med loftet. På trods af overflod af materialer til gulvbelægning er linoleum det mest krævede i det moderne marked for efterbehandling materialer. Teknologiske fremskridt i dag har nået et sådant niveau, at den nuværende linoleum visuelt praktisk talt ikke skelner fra laminat eller fliser, og det er ikke den eneste fordel.

Beige linoleum

Hvidt linoleum

Linoleum under et lys træ i stuen

Linoleum er et materiale, der har en række kvalitetsegenskaber:

 • Meget praktisk
 • Rigtig billigt
 • slidstærk
 • Miljøvenlig

Når du har defineret materialet til dit fremtidige køn, bliver det endnu vanskeligere at bestemme farven og tekstur. Bygningsfirmaer vil være i stand til at forsyne dig med en så bred farvepalet og materialestruktur, at oftere moderne efterspørgsel ikke dækker en sådan mængde forsyning. Hvis du ikke ved hvad du vil, er det bedst at bede om hjælp fra fagfolk.

Linoleum er så praktisk i rengøring, at selv den mest strenge elskerinde vil glæde sig over sådanne gulve.

Linoleum under et gråbrunt træ i stuen

Linoleum til beton

Linoleum sort og hvid

Linoleum sort

Linoleum farve

1

Processen med at lægge linoleum

Et meget vigtigt punkt, før du lægger linoleum, er gulvets isolering og eliminering af eventuelle uregelmæssigheder. En god mulighed for at skjule små overflade uregelmæssigheder kan være en pyntning af plader af krydsfiner eller OSB, 6-8 mm tykt. Et trælag vil være en god isolering.

Vigtigt! Justering og isolering af gulvet med krydsfiner vil hæve gulvet med en centimeter, så det er bedre at tænke på indvendige døre på forhånd. Hvis de allerede eksisterer, så pas på, at de har mulighed for at åbne.

Linoleum med zigzag

Efter at have talt om dørene, vil en vigtig faktor i dit fremtidige interiør være kombinationen af ​​dem med samme gulvbelægning. Neutrale linoleumtoner kan være velegnet til både et børnelokale, et køkken eller en stue. Det vigtigste er at vælge en kvalitetsprøve, og det er endnu vigtigere at kombinere det med vægge. I mangel af erfaring er det bedre at stole på specialister. Når alt kommer til alt er gulvet midt i rummet. Og så vil det være meget sværere at ordne alt. Derfor er det bedre ikke at lave fejl i starten.

Linoleum under lysebrunt træ med et mønster i soveværelset
Brun linoleum med mønstre i køkkenet
Linoleum under træet i stuen

Linoleum til et træ

Linoleum med geometrisk mønster

Let tonet linoleum

Forskellige farvepaletter ser helt individuelt ud. Selvfølgelig, hvilken farve og struktur at vælge at bestemme ejeren af ​​lejligheden, men et par råd har aldrig forhindret nogen. I sidste ende er det ikke den første dag, der er designdesignkontorer, der kan give klienten en base af eksisterende modeller af forskellige linoleumversioner kombineret med interiøret. I ekstreme tilfælde kan den designes individuelt for hver kunde, der ønsker det.

Linoleum under et gammelt træ i en lejlighed

Linoleum i stuen

Linoleum i et bur

For eksempel er hvide linoleumtoner meget populære. Enhver lystone, som beige, hvid, grå, har stor efterspørgsel i dag.

Den grå tone af linoleum er velegnet til ethvert rum, det være sig et soveværelse eller et køkken. Det ser meget ædle og stilfuldt ud. Den mest berømte var for nylig tarketten, en belægning med en grå grå eg. Bleget eg, så det hedder, er blottet for fejl.

Lyse farver på gulvet passer perfekt til alle moderne møbler og apparater. Hvis du ejer en klassisk stil møbler, er det bedre at vælge en anden farve til gulvet. En anden god bonus er, at de lyse farver passer perfekt til de i øjeblikket populære sorte døre. Lys gulvbelægning øger visuelt rummets rum, så for ejere af en lille lejlighed - dette er også den mest optimale løsning.

Linoleum under forskellige nuancer af træ i lejligheden
Grå linoleum under flisen i stuen

Linoleum rød

Linoleum i køkkenet

Linoleum til laminat

Mørke toner af linoleum. Sort linoleum

Den mørke linoleum derimod vil nærme sig eller passe langt ikke til noget interiør. Men den rigtige kombination af farver virker vidundere, og er næsten garanteret at gøre designet af ethvert værelse bedøvelse. Professionals hævder, at det er gennem de mørke toner af gulvet, at du kan opnå ekstra komfort og komfort i lejligheden. Men i dette tilfælde spiller hovedrollen den korrekte organisering af lysstrømmen. Praktisk set linoleum wenge ser godt ud. Men særligt elegant ser det ud på baggrunden af ​​jugendstilen, såvel som den klassiske og koloniale stil.

Linoleum i det indre af loftet

Mørk linoleum er en af ​​de mest populære, men desværre ikke den mest praktiske gulvbelægning. Der er flere små ulemper ved linoleum lavet i mørke farver, for eksempel støv, mærker og pletter. Alle disse små fejl vil være synlige som i din håndflade. Derfor er det bedre for fans af perfekt renhed at vælge farve af linoleum i andre farver. Men for nogen kan disse nuancer slet ikke være noget problem. Det hele afhænger af, hvordan du føler om det. Hvis du virkelig vil have et mørkt gulv, kan du lægge et tæppe oven på det. Og problemet er løst.

Mørkegrå linoleum med blomstermønster
Motley linoleum i interiøret
Smukt linoleum med mørke imprægneringer

Linoleum under farvet egetræ

Linoleum med marmor

Afspilning af farver og toner

Når man vælger gulvbelægning eller mere præcist når man vælger sin farve og struktur, skal man tage højde for det faktum, at farveforeninger er karakteristiske for en person. For eksempel kan du ved hjælp af grønne lindre træthed. Varmt toner af beige skaber en følelse af varme og komfort. Turkis farve perfekt opdateres og endda toner. Blå fjerner spændinger, i store doser kan fungere som sovende pille. Derfor er det perfekt til soverum. Grå skaber en ideel arbejdsstat. Hvid farve er forbundet med renlighed og sterilitet. Ofte bruges sammen med en mere kontrastfarve. Ellers kan det forårsage ubehag. Sort farve er kun god i små doser. Normalt er det vant til at give en særlig stil til værelset.

Derudover skal du huske på, at der er kolde og varme farver af farver og deres nuancer, som du kan tilføje hygge, visuelt forøge rummet i rummet eller opdatere rummet.

Linoleum med lyst træ tekstur
Grå linoleum med print i stuen
Usædvanlig linoleum med lyse striber

Linoleum sletten

Linoleum under flisen

Hvordan vælger man den rigtige linoleum til en lejlighed?

Hvis du selv vælger farven på linoleum selv, er det vigtigste, at du skal bestemme den generelle stil af din lejlighed. Den valgte farve skal harmonisk kombineres med resten af ​​rummet. Det vil sige, at du skal tænke på forhånd, hvilken farve der vil være tapet, møbler og indvendige døre og så videre. Dette er kun ved første øjekast let. Ikke alle af os har en kunstuddannelse og en vision om hvordan alt skal være, når der er barre vægge. Ofte går vi fra modsat, følelsesmæssigt køber alt vi kunne lide. Resultatet er en fuldstændig mangel på smag. Derfor er det bedre at vende sig til specialister, hvis du er i tvivl.

Grafisk linoleum på kontoret

Linoleum med et substrat

Linoleum stribet

Tarkett

Tarkett er en linoleum, der fuldstændig efterligner en flise, hvad enten det er et bur eller et mønster. Ofte kan en specialist fra første gang ikke mærke substitutionen, så moderne teknologi er gået videre. Ofte placeres en sådan belægning på gulvet i køkkenet, fordi det er mest hensigtsmæssigt.

Lys brun linoleum i børnehaven - en fornuftig løsning

Linoleum blå

Linoleum i soveværelset

Tarkett Linoleum

Linoleum med et mønster

Hvorfor vælge linoleum i stedet for fliser?

Linoleum er mere praktisk materiale end fliser og i mange sanser, han:

 • varmere gulvmateriale til gulvet
 • blokeringsfri
 • Sikker, hvad angår manglende dannelse af chips ved indvirkning på den

Layering af linoleum tager meget mindre tid, og generelt er det mindre besværligt. Laying fliser er en langt mere kompliceret og lang proces.

På den anden side er alt forholdsvis, for nogen har linoleum plus, for nogen negative. Det samme gælder for fliser. Ikke for ingenting har længe været tænkt på et varmt gulv. Derfor er alt individuelt.

Brunt linoleum i interiøret med grønne accenter

Linoleum stribet

Linoleum på badeværelset

Linoleum lyst

Linoleum gul

Et par tips:

 • I gangen og korridoren er det bedre at lægge linoleum neutrale toner, det bliver mindre synligt mudder, hvilket fra gaden første ting, der skal optages i disse rum.
 • Sand og gule farver på gulvet passer bedst til den klassiske stil i interiøret.
 • De mest populære modeller, der ser fantastiske ud i næsten alle indretninger, er et bleget træ, en eg, et bord, en wenge og så videre.
 • Til et køkkenrum er linoleum, der efterligner naturlige materialer, granit, marmor eller sten, egnet. For at skabe en mere hyggelig atmosfære i køkkenet, kan du bruge linoleum efterligne et træ.
 • For stuen er det bedre at vælge et gulvbelægning af mørke toner med orientalsk stil. Og du kan købe en linoleum svarende til en parketbræt eller en flise.
 • Børneværelserne anbefales til lyse farver. I dette tilfælde vil stedet være blå og lyse grønne toner.

Alle disse er nuancer, det vigtigste er, at farven på linoleumet du vælger ikke irriterer dig på det hele, men harmonerer snarere med resten af ​​interiøret, og du føler dig komfortabel og hyggelig i dit hjem.

Linoleum i stuen med pejs
Linoleum under et træ i gule toner

Linoleum i gangen

Linoleum med et billede

Linoleum grå

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 3