LED-sokkel: Skift almindeligt værelse til en farverig verden (24 billeder)

En velorganiseret lysløsning hjælper med at omdanne rummet. Takket være baggrundslyset ændrer det sin geometri og ophører med at være statisk. En af de mest relevante og effektive måder at gøre dit hjem eksklusivt, originalt og hyggeligt er belysningen af ​​basispladen med LED-strimler. Han kan næppe erstatte fuldvandsbelysning, men han vil være i stand til at skabe en romantisk skumring i værelset.

Aluminium LED sokkel

Hvid LED-sokkel

LED-soklen bringer til interiørdesign notaterne eksklusivitet og originalitet. Det er kun nødvendigt at vælge den rigtige baguette og en passende lyskilde. Værelset er væsentligt omdannet efter installation af loft eller gulvbelysning.

Træ LED sokkel

LED sokkel

Ulemper og fordele ved LED'er

Designere har vedtaget lysdioder og indbefatter dem i indretningen af ​​forskellige rum. LED'ernes popularitet skyldes følgende fordele:

 • Kraftig lysstyrke med lavt strømforbrug. Energiforbruget i sammenligning med andre lamper (lysende, glødelampe) er 5 gange mindre ved en tilsvarende lysstyrke;
 • lang levetid. I gennemsnit er det 50 000-100 000 timer. Båndet er ikke bange for vibrationer, men når det er beskyttet, er det ikke bange for fugtighed;
 • sikkerhed. I disse løg, lave niveauer af ultraviolet og infrarød stråling er der ingen sundhedsskadelig kviksølv;
 • stort udvalg. Der er forskellige farver af LED-bånd til salg;
 • brandsikkerhed. LED'er opvarmer ikke meget.

Der er LED-pærer og ulemper. Disse omfatter:

 • Manglende belysning (LED-belysning er nyttig som en ekstra lyskilde);
 • pris. En relativ ulempe er en høj pris sammenlignet med en halogenlampe eller en glødelampe. Men efter et stykke tid vil det være muligt at bemærke energibesparelserne;
 • vanskeligheder med udveksling. Hvis mindst en diode brydes ned, skal du afmontere hele båndet for at erstatte det. For at fastgøre skal båndet være på limen, fordi limbasen ikke kan holde den fast.

LED sokkel i huset

Figured LED-sokkel

1

Oprettelse af en lysende sokkel: vi definerer med materialer

Til selvstændig fremstilling af et skørt med baggrundsbelysning er det kun nødvendigt med den mest elementære viden om fysikens love for korrekt at samle et elektrisk kredsløb. Installationsarbejdet selv tager ikke mere end to dage. Hvis der ikke er noget ønske eller tid til at tinker med indsamlingen af ​​en LED-kæde, kan du købe en færdig lysdiode. Det skal kun fastgøres på væggen og tilsluttes en stikkontakt.

Vælg tape

Til salg er der flere typer lamper og bånd, takket være hvilken enhver person kan arrangere belysning på loftet på værelset.

LED loftbelysning har flere fordele:

 • lavt strømforbrug;
 • Lamperne opvarmer ikke stærkt og opvarmer ikke nærliggende overflader;
 • Båndet kan skæres i enhver længde, der er egnet til at placere en vis størrelse;
 • Du kan justere indstillingerne for at ændre mætningen af ​​lys, tænde og slukke for loftets lys.

Når du køber, skal du vælge farvebåndet. Du kan vælge mellem en enkelt farve eller flere farver, som giver mulighed for at styre farvetilstanden.

Lysstyrken afhænger af de installerede dioder, på deres dimensioner. Jo større LED'ens størrelse er, jo lysere lyser den. Mest anvendte LED'er SMD 3528 (størrelse henholdsvis 35 × 28) og SMD 5050 (LED størrelse 50 × 50 mm).

Vær opmærksom på beskyttelsen mod fugt. Båndet kan være åbent og beskyttet (forseglet) med en silicone belægning, som forhindrer fugt i at komme ind i de elementer, der fører strømmen. Hvis båndet har fugtbeskyttelse, har det et IP-mærke og en tilsvarende digital værdi.

Dæthed af dioder. Jo højere det er, jo lysere bliver lyset. Ifølge standarderne kan båndet være enkelt række med almindelig eller dobbelt densitet med 60, 120, 240 dioder pr. Meter eller dobbelt række med dobbelt densitet med 30, 60, 120.

LED sokkel i interiøret

LED-sokkel i korridoren

LED ledede skørtbrædder

Vælge et skørtbræt

Båndet fra LED'erne fastgøres ved hjælp af et skørtbræt. Han vil holde det i en statisk position og beskytte mod skader. Plint til gulv eller loft hedder baguette eller filet.

Fileten, der passer godt til loftet og væg- og maskeringsfejl i leddene, er ikke egnet til skjult belysning, så der er udviklet specielle lister til LED-bånd, som er fastgjort til loftet eller væggen i en vinkel. Dette gør det muligt for lyset at sprede sig, hvilket skaber effekten af ​​dekorativ belysning. I skørtet er der en speciel rynke til at lægge båndet. Fileten har små kanter, som også forbedrer lysudgangen. Indvendigt kan der være et tyndt lag folie udenfor dæklåget med en silikonepude.

Valget af skørt skal udføres, baseret på geometrien i det rum, hvor den vil blive placeret. Til halvcirkelformede områder er det bedre at vælge skumplanker. Til færdiggørelse af en stor omkreds skal du vælge en fleksibel løsning, da væggene ofte er ujævne. Polyuretan skørt er velegnet til stræklofter, da den har en høj densitet.

Længden af ​​skørtpladen, som sælges, er 2 meter. Før du køber det, skal du beregne rummets omkreds, hvor en sokkel med baggrundsbelysning skal installeres.

Plint med LED stripe

LED sokkel til trapper

LED-sokkel i jugendstil

De fastgør skørtpladen med LED-baggrundsbelysning på forskellige måder afhængigt af det materiale, hvorfra skørtet er lavet. Træfileten er fastgjort med
selvdrejende skruer, skindpladerne af lette materialer er fastgjort med flydende negle.

Loftfileter på grund af deres forskellige design kan skjule LED'erne, og ved hjælp af fleksible strukturer er det muligt at understrege den buede omkreds af rummet.

Vælg den profil, du skal være sådan, at dens øvre kant omdirigeres ind i rummet, og indvendigt dannet en niche, hvor LED-systemet er fastgjort. Profilen er fastgjort til bundkanten.

Hele loftbelysningssystemet under bundpladen er skjult fra bunden, ovenfra er en diffus blød glød, der angiver loftet langs hele omkredsen. Et sådant dekorativt design kan suppleres med små lamper.

Valget af loftelementer til LED-baggrundsbelysning er fantastisk. De har forskellige størrelser, former, dekorative elementer.

LED sokkel udendørs

LED sokkelvæg

LED sokkel

Det anvendte materiale er:

 • Skum. Det producerer meget lette nederdele, men skummet bruges ikke til gulvbelysning på grund af brandfare.
 • Træet. Træplanker er meget dyre og tilbøjelige til ild.
 • Metal. Den mest brandsikre mulighed, men sådanne planker er ret dyre og kan kun fastgøres til lige vægge. Aluminiumskørt er mere velegnet til højteknologisk stil og er skabt med specielle udsparinger til LED-strimler.
 • Polyurethan. Det er et af de optimale materialer til profiler. Nå skjuler uregelmæssigheder, der passer til snoede vægge, det skelnes af et godt "priskvalitet" -forhold. En kombination af polyurethan og aluminium anvendes ofte.

Gulvlister til belysning afviger i design fra loftet. Det er en kabelkanal og et snap-in cover. Dækslet skal være fremstillet af et gennemsigtigt materiale, der spredes lys.

Yderligere materialer

Ud over LED tape og fileter, strømforsyninger, controllere og stik er påkrævet. Tilslutningen er nødvendig for tilslutning af et elektrisk kredsløb uden loddemetal. Controllers er nødvendige for at ændre lysstyrken af ​​baggrundsbelysningen og dens chroma. Strømforsyningsenheden eller spændingsomformeren konverterer spændingen på 220 volt af den sædvanlige stikkontakt til de 12 eller 24 volt, der er nødvendige for dioder, beskytter det elektriske kredsløb mod strømforstyrrelser i netværket.

LED sokkel med baggrundsbelysning

LED sokkel loft

LED sokkel i gangen

installation

Belysning af bundkortet med egne hænder er helt muligt, medmindre det er planlagt at ændre ledninger eller gøre skilsmisse fra kommunikation fra det elektriske panel.

Før du laver en fremhævning, skal du måle rummet og beregne optagelserne på LED-strimlen. Derefter bestemmer kraften i hele kredsløbet, baseret på pærens tæthed pr. Meter længde. LED-båndet angiver normalt strømforbruget pr. 1 meter. Det er kun nødvendigt at multiplicere det med det antal meter, der er nødvendigt for det oplyste rum, og som følge heraf opnås effekten af ​​kraftenheden, men det er bedre at købe flere strømforsyninger.

Tag strømforsyningen, styreenheden op. Hvis båndene er flere, vælges der for hver bånd en ekstra strømforsyning. Båndet sælges i 5 meter, standardbredden er en centimeter, tykkelsen er 0,3 mm. Det er fleksibelt og består af ligeværdige lysdioder. Strømforbruget til lyse lysdioder er 12-24 volt.

Tilslut båndet med strømforsyningen. For at begrænse mængden af ​​jævnstrøm og for at forhindre, at det elektriske kredsløb brænder ud, er der en modstand i båndet. Strømforsyningens strømforsyning skal svare til summen af ​​strømmen af ​​alle lysdioder. Hvis det overstiger 50 watt, så har du brug for en stor strømforsyning, der bliver svært at skjule. Det er bedre at bruge flere små blokke. Lysstyrken, baggrundslysets farve justeres med fjernbetjeningen.

LED sokkel udskåret

LED sokkel med lamper

Plint med LED-lys

Hvis du planlægger at indsætte et sort / hvidt bånd, er det direkte forbundet til strømforsyningen og til netværket. Hvis der er flere farver af dioder, skal du først forbinde controlleren og derefter LED-kortet. Efter montering af båndet skal alle loddepunkter isoleres med et krympeslange, som ikke alene vil isolere forbindelserne til det elektriske kredsløb, men også gøre dem holdbare og holdbare. Det er tid til at tjekke kredsløbet. Den er inkluderet i stikkontakten, og hvis alt er normalt, skal du fortsætte til installationen på en loftspose.

Lysdioder kan placeres over gulvbrættet, i den tekniske afstand mellem bundpladen og loftet. I dette tilfælde kan du bruge de billigste fileter, så de ikke er bange for en temperatur på +60 grader.

Skørtpladen til loftet er bedre i forkant skåret og justeret på hjørner, men fastgør dem ikke i prityj, og så der var en tilbageslag ikke mindre end 50 mm bred over topkanten. Profilen er fastgjort kort afstand fra loftet. Plinten skal fastgøres på gipslaget eller på betonfladen, snarere end på tapetet. Afstanden mellem loftet og topkanten af ​​baguetten skal være 60-70 mm.

Foreløbigt er det nødvendigt at deltage i skørtplader og skære dem i hjørner. Det sted, hvor cornice vil blive placeret, er foreløbigt rengjort, behandlet med en primer. Fileten er fastgjort med flydende negle eller på selvskærende skruer.

LED sokkel med spotlights

LED sokkel grøn

LED sokkel gul

LED-strimlen lukkes let. Den har en klæbende bagside på bagsiden, dækket af en beskyttelsesstrimmel, som fjernes inden fastgørelsen. Båndet kan let klippes for at passe fileten i størrelse. Bandets båndzone er primet med specielle midler, selv før installationen af ​​loftsprofilerne. Båndet limes lige under kanten af ​​baguetten, og kablet er skjult i en niche. Loft bund med baggrundsbelysning installeret.

Almindelig LED-bånd i kombination med en korrekt udvalgt og monteret l
oftslining vil forvandle rummet uden anerkendelse. Med sin hjælp kan du vende et børns værelse, badeværelse, gæst i en lys og farverig verden. Det er kun nødvendigt at vise fantasi, og hvis noget ikke virker, kan du altid ty til professionelle service.

Plint med LED strip er en kombination af skønhed, økonomi i det indre af rummet. Med sin hjælp kan du skabe et bredt udvalg af lyse lyseffekter. Et stort udvalg af lysstyrkeindstillinger, lampens funktionstilstand giver større fantasifrihed.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 2 =