Laminat på loftet – Originalindretning af egne hænder (22 billeder)

At lægge et laminat på loftet er en kompliceret og dyr proces med hensyn til tid og kræfter. Men du kan selv udføre dette materiale uden hjælp fra bygningshold. Lad os prøve at lære teknikken til at skabe et lamineret loft med egne hænder.

Laminat på loftet på balkonen
Laminat på loftet af et privat hus

Fordele og ulemper

Brug af gulve i loftets design har mange fordele. Og selv om styrken og modstanden mod deformation, der er forbundet med laminatet, ikke er så vigtigt i dette spørgsmål, så har det oprindelige design af loftet mange fordele, der adskiller det fra traditionelle versioner med gips-, maling- eller strækstrukturer.

 • Lamineret loft er i stand til at betjene sine ejere i mere end et dusin år. På grund af manglende mekanisk indvirkning opretholder brædderne deres fremragende udseende i lang tid.
 • Laminatdyser er nemme at vaske. For at fjerne pletter skal man kun have vand og et stykke blødt væv.
 • Det bredeste udvalg af materialer gør det muligt at skabe et unikt mønster og en kompleks overfladestruktur, der kan overraske selv den designer, der har set arten.
 • Hvis du bruger ekstra lydabsorberende materialer, når du lægger et laminat på loftet, vil skandaler og støjende fester af naboer ophøre med at være årsagen til søvnløshed og dårlig humør for dig.
 • Laminat er en demokratisk pris, og hvis du køber den under sæson- og feriehandlinger, kan du reducere omkostningerne ved reparationer betydeligt.
Træloft i soveværelset

Laminat på loftet af huset

Det er selvfølgelig svært at give en komplet vurdering af brugen af ​​et laminat til loftdesign uden at vide manglerne i dette materiale.

 • Laminat tolererer ikke høj luftfugtighed, så dette materiale kan ikke bruges i badeværelset og køkkenområdet.
 • Hvis du oversvømmes af dine yndlings naboer, skal loftdækslet afmonteres. For at undgå sådanne problemer er det nødvendigt at organisere en pålidelig vandtætning.
 • Laminat er et af de ikke-naturlige materialer, og når det er lavet, anvendes lim. Når pladerne opvarmes, frigives dampe af kemiske stoffer. Eksperter anbefaler at bruge et værelse til leve kun to uger efter reparationens afslutning.
Lamineret bord på loftet
Laminatgulve"дуб" на потолке

Kriterier for valg af laminat

Hvis du efter at have læst det første afsnit af artiklen besluttede at lægge laminatet i loftet, vil den første fase af projektgennemførelsen være valget af materialet. Til dato er der ingen modeller, der er egnet til lægning øverst i lokalet.

Ved køb af materiale skal du ikke være opmærksom på sådanne indikatorer som styrke og modstand mod mekanisk belastning. Vælg de letteste og tyndeste plader, som ikke vil bære designet specielt og det indre som helhed.

Længden af ​​pladerne skal vælges afhængigt af rummets størrelse. Laminat på loftet skal lægges med et minimum af ledd. Husk at for brede produkter gør det svært at installere loftpanelet, fordi det er meget svært at sætte sådanne dyser.

Laminat på loftet i stil med etno
Laminat på loftet i stuen

Først bestemme grad af lethed og bekvemmelighed med at lægge, og allerede fra disse muligheder vælge modeller med det ønskede mønster og tekstur.

Alt materiale, du kun køber i en butik. Hver pakke skal indeholde samme serienummer.

Eksperter anbefaler at købe et ikke-målt antal brædder og 15% mere end nødvendigt. Ved efterbehandling kan du ved et uheld deformere pladerne, og de skal udskiftes.

Laminat på loftet i køkkenet
Laminat på loftet i lejligheden

Metoder til afslutning af loftet med et laminat

Laminat på loftet er let at rette. I øjeblikket er der to teknologier til lægning af materialet, du skal bare lære finesserne af hver teknik og bestemme den mest hensigtsmæssige måde for dig.

Uanset valg skal forberedelsesarbejdet udføres i begge tilfælde. Et par dage før projektet bringer laminatet ind i lokalet, hvor installationen skal udføres, og udlægge alle brædder på gulvet. Dette vil hjælpe pladerne til at "akklimatisere" og tage den ønskede formular.

1
Laminat på loftet i jugendstil
Stribet laminat på loftet
Forskelligt laminat på loftet

Vi limer laminatet

Jeg må sige, at laminatet i loftet skal have en perfekt flad overflade og et minimum antal leddene. Da limplader til loftet indebærer dens indledende tilpasning, er det på grund af procesens kompleksitet hensigtsmæssigt kun at anvende denne teknik i tilfælde, hvor et fald i højden er uacceptabelt.

Justering af overfladen er en meget tidskrævende og tidskrævende proces. Lo
ftet skal være dækket af plademateriale, flere gange kittet og kun dækket af en primer. I processen anvendes en to-komponent lim, som indtil helt tør, frigiver skadelige stoffer i miljøet. Efter at have besluttet dette arbejde, skal du forberede dig til omhyggeligt at følge instruktionerne for brugen af ​​limen.

Laminat på loftet i landet bopæl

Trinvise instruktioner til limning af laminatet til loftet:

 1. Det valgte område af overfladen behandles med klæbemiddel.
 2. For at øge styrken af ​​strukturen skal du behandle rillerne med et tætningsmiddel.
 3. Begynd at trimme loftet fra det yderste venstre hjørne af rummet.
 4. Efter limning af et bord skal du behandle overfladen med lim, og uden at sætte det andet bord i loftet, skal du forbinde låsene og trykke på pladen.
 5. Ved limning skal du bruge specielle understøtninger, der holder konstruktionen, indtil sammensætningen tørrer.
Laminat på loftet chalet

Hvordan laver man et laminat i loftet i et lille rum?

Hvis du udformer en lille del af loftet på denne måde eller holder en lille overflade, kan du fastlåse låsen på gulvet. Så skal du bare påføre lim til loftet og fastgøre et laminat til det.

Nu ved du hvordan man laver et loft fra et laminat ved hjælp af lim og rekvisitter. Jeg må sige, at processen er meget besværlig, fordi konstruktionen er stærk og mangel på udtrukne sømme, er det nødvendigt at slå dørene mod hinanden. Sådanne manipulationer kan deformere nettet, og nogle elementer begynder at blive unstuck. Eksperter anbefaler at hamre i en spids små negle. Dette vil hjælpe med at undgå forskydning af brædderne og udseendet af uregelmæssigheder.

Laminat på loftet i soveværelset
Laminat på loftet i studielejligheden

Montering af laminatet under rammen

Denne teknologi bruges meget oftere, og det er ikke tilfældigt. Laminat på loftet passer i løbet af få timer, og den forberedende forberedelse af overfladeteknikken kræver ikke. Installation er forenklet ved fravær af våde og beskidte processer.

Denne mulighed er praktisk, fordi under laminatet kan du skjule alle de nødvendige ledninger til belysning, hvilket i høj grad øger loftets æstetiske appel. Skjul alt unødvendigt under loftet, du kan installere en række inventar, herunder soffits.

Til dato er der to muligheder for at installere et laminat i loftet. Under lægningen kan metalprofiler eller træbjælker anvendes. Naturligvis hævder økologfans for naturmaterialer, men eksperter hævder, at metalstrukturen er en garanti for styrke og holdbarhed.

Laminat på loftet på badeværelset
Laminat på loftet i badeværelset
Laminatgulve"вишня" на потолке в интерьере

Trin-for-trin installationsvejledning

 1. Bestem niveauet og slå det på væggene. Det er dette stadium, der kan blive afgørende for spørgsmålet om det fremtidige lofts æstetiske appel.
 2. Brug laserniveauet til at bestemme niveauet. Installer det i midten af ​​loftet og fastgør installationspunkterne til sideskøringen.
 3. Når du laver et loftsbelægning med et laminat, skal du installere rammeelementerne på tværs af rummet. De første plader skal lægges vinkelret på væggen, hvor vinduet er placeret. En metal- eller træstruktur er forbundet med loftet ved hjælp af skruer med dowels. Vær opmærksom på trinnet mellem elementerne - det bør ikke overstige 50 centimeter.
 4. Begynd at ligge fra det fjerneste hjørne af rummet, idet du spiker tavlerne med små, næppe mærkbare negle.
 5. For at undgå krumning af konstruktionen skal man overholde en regel: mellem væggen og laminatpladen skal der være en indrykning på 1 cm i længden.
 6. Dockingelementer udføres som sædvanligt, det vil sige, først er låsen låst, og så lægger laminatet mod overfladen og negle hammeres.
 7. Efter at have stablet alle dørene skal du installere loftpladerne.

Som du kan se, kan processen med at lægge et laminat på loftet gøres uafhængigt. Dette design af soveværelset, stuen eller børnenes værelse vil ikke kun være en stilfuld indretning, men dens hovedindretning. Derudover absorberer loftet, der er trimmet med laminat, støj, og hverken dig eller dine naboer vil ikke længere vågne op fra ekstern støj. Nu har du lært at pakke dette materiale, og du kan selv gøre det. Held og lykke i reparation!

Laminat på loftet i japansk stil
Laminat på loftet af et landhus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

21 + = 22