Laminat på diagonalen: En ny måde at understrege originalitet af interiøret (27 billeder)

Laminat har haft en utrolig popularitet i flere år nu. Denne gulv har vundet hjerterne hos begge almindelige ejere af lejligheder, og det er ikke tilfældigt, at byggevirksomheden har taget afsted. Det er kendetegnet ved uovertruffen kvalitet, holdbarhed og attraktivt udseende.

Hvidlaminat diagonalt
Børstet laminat diagonalt

Når laminatbrædder ligger uden for boksen

For nylig anbefaler designere at flytte væk fra standard design teknikker, forsøger at gøre hver indre original og original. Lægning af laminatet på diagonalen er bare den kategori af ekstraordinære løsninger. Det usædvanlige arrangement af linjer og retninger skaber et uudsletteligt indtryk. Med denne teknik kan du spille med størrelsen af ​​rummet, hvis det ønskes, hvilket gør det bredere eller længere.

 • For visuelt at øge længden af ​​rummet kan du lægge et laminat langs siderne langs væggene og i midten af ​​rummet - linoleum af en lignende skygge.
 • Laminatet diagonalt tager udsigt til rummets hjørner, som ikke kun giver dig mulighed for visuelt at udvide sine grænser, men også for at give interiøret en originalitet og uovertruffen stil.
 • Hvis du køber laminatbrædder af kontrastfarver, bliver gulvet levende og bliver mere ekspressivt.
Laminat diagonalt i børnehaven

Laminat diagonalt i interiøret
Laminat diagonalt i det indre af huset

Fordele og ulemper

Som du allerede har forstået, kan en diagonalt lagt gulvbelægning anvendes i lokaler i ethvert område, men i smalle rum spiller det ikke bare en komplement til den generelle stil, men har også den funktion at øge størrelsen visuelt. Hvordan virker det? Lad os se mere detaljeret.

I et smalt rum er gæsterne og værternes opmærksomhed koncentreret på gulvet, eller rettere i retning af lamellerne. Og i tilfælde af diagonal murværk vil alle overveje det interessante arrangement af tegningen. Dette gælder for hjørnerne, som i sidstnævnte tilfælde kan blive hovedakten i interiøret.

Laminatbrættet ligger diagonalt

Oak laminat på diagonalen

På grund af mangler skal det bemærkes, at denne teknik er noget vanskelig. Ja, og meget materiale bruges. Selv om en detaljeret undersøgelse af nuancer af diagonal styling og en kompetent tilgang til brug af strimler bidrager til at minimere de kvantitative indikatorer for arbejdskraft og materielle omkostninger.

Laminatgulv på diagonalen i stuen

Laminatgulv på diagonal i lobbyen

Processegenskaber

På spørgsmålet om, hvordan man laver et laminat diagonalt, har hver professionel kun ét svar: let og enkelt. Selvfølgelig uden særlig vanskelighed at gøre gulvbelægningen original og attraktiv kun af en erfaren specialist. Men er det muligt at udføre et sådant arbejde uafhængigt?

Jeg må sige, at lægeprocessen ikke er meget forskellig fra den klassiske teknik. I første fase er det nødvendigt at justere overfladen og tage sig af underlaget.

Hovedkriteriet for at vælge pladernes retning er niveauet af naturligt lys. Læg laminatet diagonalt på en sådan måde, at solens stråler glider langs hele længden af ​​laminatpladerne. Dette er nødvendigt for at blinke, spille på gulvet, distraheret fra leddene og sømene, hvilket skaber illusionen af ​​lærredets generalitet.

Laminatgulv på diagonalen i interiøret
Kombineret gulv

Også til højkvalitets ydelse af arbejdet er det nødvendigt at overholde følgende regler:

 • Lægning af laminatet på en diagonal skal udføres under visse forhold. Temperaturen i rummet bør ikke være under 20 grader, luftfugtighed - 45-75%.
 • En dag før arbejdet begynder, skal materialet udvindes fra pakkerne og spredes ud på gulvet. Dette vil medvirke til at reducere risikoen for deformation af strimlerne.
 • For at implementere den korrekte låsemekanisme, brug en træpolstring (en bar med rektangulært træ).
 • Hvis det ønskes, kan du lægge brædder fra midten af ​​rummet eller fra et af hjørnerne. Den første mulighed for øvrigt vil bidrage væsentligt til at reducere forbruget af materialer. Hvis du starter arbejde fra centrum, har du to pladser til din rådighed, så du kan finde ansøgning fra den anden side, der ikke passer til den ene side af stansen.
 • Læg laminatet diagonalt en efter en, færdiggør en række og start en anden.
 • Vær opmærksom på sømnedbruddet. Det er bedre at fjerne fejlen straks end at bekymre sig om at demontere den stablede terning i finalen.
 • Hvis afstanden mellem væggen og den sidste række er for stor, indsæt kilerne i hullet. Men hvis man i dette tilfælde kan skjule små mangler ved hjælp af skørtbræt, er det yderst vanskeligt at skjule fejl i nærheden af ​​dørene.

Det er på grund af muligheden for huller i nærheden af ​​indgangen til værelset, som eksperter anbefaler at gøre installationen uden tærskler.

Diagonal laminat i korridoren
Diagonal laminat i køkkenet
Diagonal laminat i lejligheden

Funktioner af diagonal stabling uden tærskler

For præcis gulvdesign er det bedst at anvende stablingsteknologien uden tærskler og led. For at gøre dette er det nødvendigt at ændre gulvbelægningen i to tilstødende værelser. Fraværet af tærskler giver dig mulighed for at slette grænserne for værelser og lave et generelt design.

1

Det er meget rart at kombinere to slags efterbehandling materialer. For eksempel kan en betinget grænse trækkes ved at placere en keramisk flise i et tilstødende rum. Denne adskillelse er typisk for udformningen af ​​gangen, køkkenet og badeværelset.

Diagonal laminat i jugendstil
Laminatgulv i et penthouse

Hvis du er uddannet fra arbejde, har du bemærket små huller, de kan forsegles med en kunstig stop. På tekniske egenskaber er det beslægtet med et monteringsskum, men effekten af ​​brugen er mere attraktiv for øjet. Brug en særlig pistol til at fylde slots. Efter bearbejdning af overfladen skal du tage en pause i arbejdet, indtil sammensætningen tørrer helt. Skær derefter overskudsmaterialet.

Laminat med diagonale plader
Laminat på diagonalen i det indre af pop art

Diagonal installationsvejledning

Trin for trin, efter nedenstående anbefalinger får du en helt flad overflade af gulvbelægningen.

 1. Start arbejdet midt på dagen. Efter middag ændrer solens stråler langsomt retninger, hvilket hjælper med at bestemme retningen af ​​lamellerne.
 2. Hvis du begynder at lægge fra et hjørne måler du vinklen på 30-45 grader. Sådan er laminatbrædderne placeret.
 3. Langs væggen spredes spacer kiler. Afstanden mellem væggen og gulvbelægningen skal være 10 mm.
 4. De første par rækker af diagonal stabling skal monteres i to modsatte vinkler.

Ved stabling af terninger er det nødvendigt at følge skakbrætets rækkefølge. I så fald skal forkantenes form og størrelse svare til begyndelsen af ​​det næste bord.

Laminat diagonalt i gangen
Laminat diagonalt i skandinavisk stil

Så et laminat

For at skabe kanter af den ønskede form, skal du bruge en elektrisk jigsave. Kun med sin hjælp er det muligt at opnå kvalitativ savning og følgelig en glat overflade af et gulvbelægning.

 • På grund af forekomsten af ​​et mellemrum mellem væggen og gulvet måles afstanden fra den næstsidste plade til væggen.
 • Sæt mærkerne på tavlen. Brug en simpel grafitblyant, den kan nemt slettes fra barens overflade.
 • Lav en lignende måling på et andet bord, der vil forbinde til denne bar. Glem ikke, at målingerne skal udføres på den anden side af det andet bord.
 • Forbind punkterne med mærker og se laminatet i den angivne blyantkontur.

For at undgå spåner og revner på yderbeklædningen skal du skære produkterne fra den forkerte side.

Laminat i diagonal i et moderne interiør
Laminat i diagonal i lyse farver
Laminat mørk skygge diagonalt

På scenen for at vælge et laminat skal du være opmærksom på længden af ​​lamellerne. Får ikke for lange plader, for i løbet af lægningen kan du bryde rummets geometri. Meget afhænger af typen af ​​forbindelse. Laminat med låse kan betjenes på en gang, men på limet sammen kan planker ikke gå og tørre sammensætningen.

Laminat diagonalt på badeværelset gulvet
Laminat kirsebær på diagonalen på gulvet

Laminat diagonalt i interiøret ser meget usædvanligt ud. Sådan originalitet må jeg sige, kan tjene en god service i spørgsmålet om visuel udvidelse af grænserne for stramme rum. Laying kan gøres af dig selv, hvilket vil bidrage til at reducere omkostningerne ved reparationer betydeligt. Resultatet af dette arbejde vil være et smukt gulvbelægning, som, hvis du følger alle reglerne for driften, vil tjene dig i et årti.

Laminat på diagonalen på et landhusets gulv
Laminat zebrano diagonalt på gulvet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 84 = 89