Lænestol hængekøje i interiøret (17 billeder): Smukke modeller og korrekt placering

Ikke så ofte kan du se i vores lejligheder et så stilfuldt og komfortabelt interiør som en hængekøjestol, som både kan være et glimrende sted at slappe af og med succes imitere en gynge. Ofte tillader ikke størrelsen på lejligheden. Men på grund af komforten med dette møbel er der ikke meget, der kan sammenlignes. I artiklen vil vi overveje fordelene ved en hængekøje stol i det indre af en moderne lejlighed, hvilke materialer bruges oftest i produktionen og andre problemer.

Wicker lænestol-hængekøje i stuen

fordele

Så hvad kan vi drage fordel af en hængende stol i det indre:

 • Dette møbel, som ingen andre, bidrager til afslapning og afslapning. Nu er livet næsten forbundet med overbelastning og spænding. Og en hængekøje stol vil give en nattlig hvile fra problemer og problemer.
 • Lænestol-hængekøje gør interiøret hyggeligt og virkelig hjem.
 • Stolen er meget komfortabel. Her kan du sidde, ligge, se tv, læse og gøre andre ting. Det skaber en meget behagelig støtte til rygsøjlen, der ideelt set understøtter dens bøjning. At drikke te om aftenen er også meget mere praktisk, sidder i en behagelig lænestol og om efteråret og vinteren - også dækket af et hyggeligt tæppe.
 • En hængekøje stol af rattan eller syntetisk net er ideel til sommerferie i luften. Hvis du bor i et landsted, så kan du sætte det på terrassen eller i lysthuset, nyd din ferie.
 • Børnene vil være særligt interesserede, hvis hængekøjestolen er suspenderet. Det vil være et bekvemt sted til hvile og sving.
 • Specielt beregnet struktur af arrangementet af celler fordeler således kropsvægten, så den skaber en følelse af lyshed og skyhøje. Lænestolen fra et gitter er som regel hvid og er først og fremmest beregnet til at hvile på fri luft.
 • En lænestol, der ligner en rund kokong, tjener som et sikkert havn, når der er behov for at være alene.
 • Som psykoterapeuter bevise os, er hængekøje stolen et effektivt middel til søvnløshed, især hvis det er pendulous. Sådanne improviserede gynger med målt rocking skaber en beroligende afslappet atmosfære, som hjælper den afslappede og stærke søvn så godt som muligt. Lænestolens hængekøje støtter så effektivt kroppen i en optimalt behagelig position, at denne omstændighed bidrager til fremragende hvile og afslapning - en uundværlig fordel for trætte byboere, som er udtømt af arbejdet. Den mest komfortable omfatter rattan modeller og en stol-taske.
 • Opholder og rocker i en hængekøje stol på en fremragende måde styrker vestibulære apparatet. Derfor, hvis du vil have barnet, var han i orden, få en hængende stol hængekøje.
 • Rattan gynger perfekt fjerne den akkumulerede stress, der bidrager til en fuld afslapning.
 • Hvis huset har et lille barn, så kan hængekøjestolen være et glimrende sted for at rocke barnet og hans nærmest falder i søvn. Og når det vokser op - rottakokonmodellen vil være et glimrende sted for ensomhed og læsning.
Trærammeret hængekøje i haven
Grå ramme med vævning stol-hængekøje i haven
Suspended grå ramme lænestol-hængekøje på stedet

Typer af hængekøje stole

 • Wicker vedhæng lænestol. En almindelig type af disse møbler. Det er en enhed lavet af et gitter med ensartede celler fra en stærk ledning, reb eller vin. Modstår ganske tung vægt, ideel til sommer og børns sjov, afslappet fritid under træets omslag, erstatter en gynge. Denne art omfatter også rotting modeller og en cocoon stol.
 • Fjedrende. I dette tilfælde er hængekøkken stolen lavet af blødt materiale, inden i der er skjulte små fjedre, hvilket giver strukturelasticiteten og ekstra blødhed. Dette er den mest komfortable mulighed for møbler. Det er bekvemt at ligge, hvile, sove.
 • Den type lænestol på rammen beskytter ryggen mod krumning.
 • En kombineret hængekøje stol kan kombinere funktionerne i alle ovennævnte typer. Den kan laves af rotting, og kan være en kokong og en stolepose, og kan være lavet af klud.
Brown kurvstol hængekøje

Alle disse typer kan give absolut behagelige betingelser for hvile. Derfor kan valget af et bestemt design kun skyldes individuelle præferencer.

Stoff beige hængekøje stol
Usædvanlig orange hængekøje stol

materiale

 • Wicker modeller er normalt lavet af rotting, vinstokke eller jute. Alle disse materialer har en naturlig oprindelse, er miljøvenlige og pålidelige.
 • Ramme modeller er ofte lavet af plast eller akryl. På toppen af ​​dem er de dækket af stærke stoffer som linned, lærred eller tæt bomuld. Sådanne modeller kan være ret store.
 • Den berømte kokosstol, der så organisk blomstrer i børnenes værelse, er normalt lavet af et stærkt vin eller en særlig syntetisk tråd. Børn bruger det ofte som en swing. Men en anden børnemodel - en stolepose som en gynge er ikke længere brugt.
 • Hvis produktet mangler en tæt ramme, så er den i dette tilfælde lavet af meget tæt stof.
 • Nogle gange endda en hængekøje stol af glas. Glas er meget stærkt, det er næsten umuligt at bryde og skære. Denne stol er normalt gennemsigtig, har form af en bold eller en dråbe, kan hænge fra loftet i nogen del af rummet. En gennemsigtig glasstol er nødvendigvis forsynet med en blød pude af farvet stof
 • Rattan gynger er oftest knyttet til et særligt rack, der giver en pålidelig position og stabilitet i hele strukturen.
Lænestol hængekøje lavet af stof

Lænestol hængekøje lavet af stof og træ< /div>

Lænestol hængekøje lavet af metal
Lænestol hængekøje i rotten

Vælg en placering

Overvej hvor den hængende stol til huset bedst ser ud i indretningen:

 • Hvis du planlægger at placere strukturen i luften, så er det bedre at vælge et skyggefuldt sted til dette, da det vil være svært at opretholde i solen i lang tid, og det er ikke nyttigt for helbredet.
 • For et barn er dette design et glimrende valg. Børn elsker bare usædvanlige ting, hvor du også kan svinge og lege. Fremragende fitetyper af hængende stole, såsom en vævet version af gitteret, kokonen eller gennemsigtigt glas. For en pige kan komme op en lille hængekøje stol fra elegante macrame, som også bliver en fremragende dekorative udsmykning af rummet.
 • I stuen er der sjældent placeret en hængekøjestol, fordi rummets størrelse normalt ikke tillader det. Men hvis lejligheden er ret rummelig, så kan en hængekøje stol af tæt, blødt stof være et glimrende hvilested. Det kan gøres til ordre fra materialet, hvis farve og tekstur vil være i overensstemmelse med udformningen af ​​stuen. I så fald passer en sådan sving så meget som muligt organisk ind i det omgivende indre.
 • På verandaen eller terrassen på et landsted er en hængende hængekøje detaljerne i det indre, som vil se mest hensigtsmæssigt ud.
Lænestol hængekøje på verandaen
Lænestol hængekøje på stedet
Runde hængekøje stol på poolområdet

Tips

 • Det vil ikke være overflødigt at have et par lyse små puder, der pryder og samtidig bidrager til stolmodellenes større komfort.
 • Sæt ved siden af ​​hængekøjen er et lille bord, der vil fungere som et bekvemt stativ til en bærbar computer, bøger, telefon og andre ting, du vil gøre, mens du er i en hængekøje. På bordet kan du lægge et glas med en drink og en bordlampe, hvis du læser om aftenen.
 • Vælg en pålidelig og robust konstruktion. Husk at hængekøjestolen er designet til mange års service, så du skal søge det bedste kvalitetsdesign.
 • På en kølig dag ville et fremragende valg være at installere en hængekøje ikke fra et net, men fra et tæt stof. I dette tilfælde vil du være pålideligt beskyttet mod kulde, sikre dig en behagelig og hyggelig ferie.
Hvid-orange hængekøje stol
Flerfarvet hængekøje stol
Sort og rød chaiselong

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 76 = 78